majidjix
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 151
- لایکها
- 0
خوب بود ممنون کلی استفاده کردیمسلام دوستان و عرض وقت بخیر
به نظر من تمام گوشی هایی که الان توی بازار هست یا (1) اصل چینه که روش نوشته mad in china یا اینکه (2) به صورت تقلبی روی لیبل چینی نوشته france
البته(3) گوشی های اصلی فرانسه رو من توی چند تا فروم دیدم که فقط باید از گارانتی سیتادل گرفت که اونهم فیش به همون فی قبلی هستش
(4) گوشی هایی هم به نام NO NAME اومده که معلووم نیست ساخت کجاست
خوب حالا از این همه مدل تقلب کدوم یکی بهتره ؟؟؟
یه سری از دوستان میخوان گوشی بازی کنن یعنی فعلا یه مدت این گوشی دستشون باشه و بعد از 3 - 4 ماهی بفروشن و یه گوشی دیگه ................ به این دوستان مدل 2 رو پیشنهاد میکنم که برای فروش هم میشه با عنوان دسته 2 فرانسوی خوب فروختش
عده دیگهای دوست دارن گوشی داشته باشند که تا 3-4 سال براشون گوشی باشه و قصر فروش ندارند و اینقدر از گوشی کار خواهند کشید که ............. به این عده هم که 100 البته مصرف کنندگان واقعی هستند ( مثل پدر خودم که هنوز 3310 افسانه ایش رو از سال 79 داره ) و از موبایل کارایی میخوان مدل 3 رو پیشناد میکنم
برای یه سری هم که براشون فروش مطرح نیست و بیشتر به کیفیت و بعدش یه قیمت توجه میکنند مدل 4 رو پیشنهاد میکنم .
تعجب نکنید .
سری 4 بر خلاف چیزی که ازش برداشت میشه چینی نیست !!! شما اگه بیشتر به مطالب قبلی دوستان هم رجوع کنید میبینید که در مدلهای اصل شماره 3 جعبه ها باید چاپ آلمان بوده و پایه های شارژ رو میزی هم مالزیایی باشند که این در مورد دسته 4 صادق هست و برای دسته 1 هر دو چینی هستش
نتیجه اینکه سری 4 تولید اتحادیه اروپا هستش و برای جلوگیری از تعدد کشور تولید کننده که احتمالا آلمان و مجارستان هم جزو اونها هستند به تنها یک علامت استاندارد اروپا بسنده شده
در نهایت تصمیم با خود شماست !!!
یه سوال تقریبا خارج از موضوع داشتم ولی کلا به پی 990 ربط داره اونم اینه که روش ویندوز نصب میشه؟ اگه میشه چطوریه؟ چرا کسی نصب نمیکنه؟