• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان و عرض وقت بخیر

به نظر من تمام گوشی هایی که الان توی بازار هست یا (1) اصل چینه که روش نوشته mad in china یا اینکه (2) به صورت تقلبی روی لیبل چینی نوشته france

البته(3) گوشی های اصلی فرانسه رو من توی چند تا فروم دیدم که فقط باید از گارانتی سیتادل گرفت که اونهم فیش به همون فی قبلی هستش

(4) گوشی هایی هم به نام NO NAME اومده که معلووم نیست ساخت کجاست

خوب حالا از این همه مدل تقلب کدوم یکی بهتره ؟؟؟

یه سری از دوستان میخوان گوشی بازی کنن یعنی فعلا یه مدت این گوشی دستشون باشه و بعد از 3 - 4 ماهی بفروشن و یه گوشی دیگه ................ به این دوستان مدل 2 رو پیشنهاد میکنم که برای فروش هم میشه با عنوان دسته 2 فرانسوی خوب فروختش

عده دیگهای دوست دارن گوشی داشته باشند که تا 3-4 سال براشون گوشی باشه و قصر فروش ندارند و اینقدر از گوشی کار خواهند کشید که ............. به این عده هم که 100 البته مصرف کنندگان واقعی هستند ( مثل پدر خودم که هنوز 3310 افسانه ایش رو از سال 79 داره ) و از موبایل کارایی میخوان مدل 3 رو پیشناد میکنم

برای یه سری هم که براشون فروش مطرح نیست و بیشتر به کیفیت و بعدش یه قیمت توجه میکنند مدل 4 رو پیشنهاد میکنم .

تعجب نکنید .

سری 4 بر خلاف چیزی که ازش برداشت میشه چینی نیست !!! شما اگه بیشتر به مطالب قبلی دوستان هم رجوع کنید میبینید که در مدلهای اصل شماره 3 جعبه ها باید چاپ آلمان بوده و پایه های شارژ رو میزی هم مالزیایی باشند که این در مورد دسته 4 صادق هست و برای دسته 1 هر دو چینی هستش

نتیجه اینکه سری 4 تولید اتحادیه اروپا هستش و برای جلوگیری از تعدد کشور تولید کننده که احتمالا آلمان و مجارستان هم جزو اونها هستند به تنها یک علامت استاندارد اروپا بسنده شده

در نهایت تصمیم با خود شماست !!!
خوب بود ممنون کلی استفاده کردیم
یه سوال تقریبا خارج از موضوع داشتم ولی کلا به پی 990 ربط داره اونم اینه که روش ویندوز نصب میشه؟ اگه میشه چطوریه؟ چرا کسی نصب نمیکنه؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
gsmarena_006.jpg

no name ها احتمالاً ساخت مالزی هستن. ببینم دوستانی که اینقدر روی بین p990 چینی و فرانسوی فرق می ذارن، شده تاحالا با جفتشون یه روز کامل کار کرده باشن!؟ یا این همه حساسیت فقط بر مبنای حرف فروشنده ها و 20 ثانیه مقایسه ایه که بین دوتا گوشی فرضی چینی و فرانسوی براتون انجام می دن؟!

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
خوب بود ممنون کلی استفاده کردیم
یه سوال تقریبا خارج از موضوع داشتم ولی کلا به پی 990 ربط داره اونم اینه که روش ویندوز نصب میشه؟ اگه میشه چطوریه؟ چرا کسی نصب نمیکنه؟

دوست عزیز

p990 دارای سیستم عامل سیمبین 9.1 هست با اینترفیس UIQ 3 و ویندوز نصب نمیشه روش.

پایدار باشید

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
gsmarena_006.jpg

no name ها احتمالاً ساخت مالزی هستن. ببینم دوستانی که اینقدر روی بین p990 چینی و فرانسوی فرق می ذارن، شده تاحالا با جفتشون یه روز کامل کار کرده باشن!؟ یا این همه حساسیت فقط بر مبنای حرف فروشنده ها و 20 ثانیه مقایسه ایه که بین دوتا گوشی فرضی چینی و فرانسوی براتون انجام می دن؟!

ممنونم دوست گرامی ---

کاملا صحیح و منطقی فرمودین

ممکنه مالزی هم جزو همین دسته باشه ...

اگه بخوایم به این عکس بسنده کنیم پس فرانسه کو؟؟؟ ;)

پایدار باشید

payam_fadavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فكر كنم ديگه وقت خريدش رسيده

بهتره تا سرنوشته 910 رو پيدا نكرده بجنبيد

325 اصلل فرانسه هم قيمتشه !

rezajo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من هنوز معتقدم پی910 با وجود سیمستم عامل پایین تر و دوربین ضعیف تر برتر از پی990 یغور هستش یکی از دلائل ارزان شدن پی990 همین مشکلات اپدیت و کم بودن صداش هست

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
دوباره دادم گوشی رو فلش کردن دیگه آپدیت نمیکنم(گرچه بار اول هم همینو گفتم
2gubcdk.gif
).
تعمیر کار میگفت جدیدا برای ما سونی اریکسونهایی که با آپدیت از دست رفتن زیاد میارن!
راستی فلش پی 990 ظاهرا به لاگ کردن و credit card نیاز داره و به همین خاطر قیمتش بالاست

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان 10000 بار توی این فروم و فروم های دیگه گفته شده

تو رو خدا کریستال اربیک نصب نکنید

این برنامه هیچ فایده ای که نداره ضرر هم داره

اگه واقعا براتون فارسی مهمه میتونید فعلا از راه حل هایی مثل فونت فارسی با یه فایل Html که با وب اکسپلورر باز میشه کمک بگیرید
فکر کنم توی پست های قبلی بود ولی اگه پیداش نکردین بگین براتون آپ کنم

david est2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم الان حدود 3 هفته است p990i گرفتم به نظرم گوشی خوبیه فقط ایرادش اینه که واقعا صداش ضعیفه و در مورد گوشی منم خیلی زیاد قفل و رست میکنه البته با توجه به رم 2 گیگش فک کنم طبیعه باشه . دوستان دیگه اگه لطف کنن بگن که اولا رم گوشیشون چنده ثانیا این مشکل رست کردن دارن یا نه ممنون میشم.

در ضمن ما تازه واردیم توی این فاروم. اساتید دست ما رو هم بگیرن :rolleyes:

david est2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشین
من تازه واردم توی این سایت
اصلا نگران نباش . من دو روز پیش خودم آپدیت کردم هیچ مشکلی هم پیش نیومد .
فقط یادت باشه دقیقا طبق دستورات آپدیت کار کنی .
ضمنا فونت های فارسی هم که ریختم روی مموری کارد خیلی خوب کار داده و اس ام اس ها فارسی شده .
فقط امان از این ساعت اس ام اس ها که هر چی باهاش ور میرم درست نمیشه .

یک چیزی یادم رفت بگم
چرا آپدیت این گوشی اینقدر طولانیه ؟
برای من حدود دو ساعت طول کشید .
البته موقع آپدیت متوجه شدم که تمام پهنای باند رو اشغال نکرده
!!!:blink:

یه نکته ای که دیدم تو این تاپیک به اون اشاره نشده بود اینه که:
اولا قبل update سیم کارتو در بیارید ( گوشی من وقتی با سیم کارت update کردم دیگه آنتن نداشت فقط sms می گرفت)

دوما حتما اون صفحه مربوط به update باید فعال باشد وگرنه update صد در صد نمی شود ( این نتیجه 3 بار سعی خطا من بود)

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
منم الان حدود 3 هفته است p990i گرفتم به نظرم گوشی خوبیه فقط ایرادش اینه که واقعا صداش ضعیفه و در مورد گوشی منم خیلی زیاد قفل و رست میکنه البته با توجه به رم 2 گیگش فک کنم طبیعه باشه . دوستان دیگه اگه لطف کنن بگن که اولا رم گوشیشون چنده ثانیا این مشکل رست کردن دارن یا نه ممنون میشم.

در ضمن ما تازه واردیم توی این فاروم. اساتید دست ما رو هم بگیرن :rolleyes:

دوست عزیز خوش اومدی

باید بگم اگه شما آپدیت کنی حتما مشکلت حل میشه

مشکل صدا هم در این نسخه جدید فرمویر تا حدی حل میشه

شما اگه امکان داره نرم افزار هایی رو که نصب کردی روی گوشیت و همچنین ورژن فرمویر گوشیت رو برامون بذار تا بهتر بشه راهنماییت کرد ( من احتمال مبدم بازی یا نرم افزاری رو گوشیت هست که رم گوشیتو اشغال میکنه و گوشیت ریست میشه)

برای مموری هم باید بدونی که p990 تا 4 گیگ و p990i تا 8 گیگ مموری کارد رو ساپورت میکنن

در ضمن دوستان بیاد داشته باشند که ریست شدن این گوشی حسنه نه عیب ! واسه اینکه گوشی های نوکیا --- البته در خیلی از مدلها ---- در صورت مشکل کمبود حافظه داخلی یا اصطلاحا رم هنگ میکنند ولی این گوشی برای جلوگیری از مشکل هنگ کردن و اجبار به برداشتن و گذاشتن باطری اتومات ریست میشه

پایدار باشید

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیزمون "پیمان 007" زحمت کشیدن و در قسمت نرم افزارها یه نرم افزار گذاشتن که من لینکشو اینجا براتون میذارم ( البته دوستان حمل بر زیرپا گذاشتن قوانین نکنند . برای ارتباط این موضوع با تشخیص کشور سازنده مطرج شده)

دانلود

شماره IMEI گوشی رو در برنامه نصب شده بر روی گوشی وارد کنید و ببینید ساخت کدوم کشوره

این روش برای هر کالایی که بارکد داشته باشه جواب میده .

بازهم برای این برنامه عالی جا داره از ایشون تشکر کنم

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
یه نکته ای که دیدم تو این تاپیک به اون اشاره نشده بود اینه که:
اولا قبل update سیم کارتو در بیارید ( گوشی من وقتی با سیم کارت update کردم دیگه آنتن نداشت فقط sms می گرفت)

دوما حتما اون صفحه مربوط به update باید فعال باشد وگرنه update صد در صد نمی شود ( این نتیجه 3 بار سعی خطا من بود)

نه
اصلا ارتباطی به سیم کارت نداره !
توی دستورالعمل آپدیت هم هیچ اشاره ای به درآوردن سیم کارت نشده .
منم سیم کارت رو در نیاوردم و الان هم هیچ مشکلی ( غیر از همون ساعت کذایی اس ام اس ها :wacko:) ندارم .

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
ژس نتیجه میگیریم این فرانسه بودن توهم احمقانه ای بیش نیست و فقط سریال IMEI اصل بودن مهمه!!!
خب چین سریال اصل ژایین ترین قیمت از کجا می تونم بگیرم دوستان. فروشگاه رسانه که من الاان 1 ساله همش ازش خرید می کنم میده 395 که از قیمت های شما خیلی بالاتره!!!

shadow.arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان.

میخاستم بپرسم از کجا میشه نرم افزار های رایگان استاندارد و بازی های 3D برای p990 پیدا کرد؟
من هر چی میگردم چیز جالبی پیدا نمیکنم !! :( نرم افزارهای خوب همشون پولیین !!
آیا واسه p990 نرم افزار gps هست؟

Shoeb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز shadow.arash قسمت نرم افزار موبال اين سايت بخون توپه:D

بالا