بابا من قصد كل كل ندارم !
من فقط ميخواستم بگم كه اين گوشي همچين كار مهمي هم انجام نميده !
خيلي هنر كنه بتونه كارآييه گوشي هاي سيمبينه معمولي رو انجام بده !
همين !
حالا موندم چرا به اين گوشي ميگن كامپيوتر جيبي !
دوست عزیز
چند نکته رو لازم دیدم یادآوری کنم و اینم بگم بنده اصلا تعصبی روی چیزی که خریدم یا دارم یا دوسش دارم ندارم و اشکالات و انتقادات اصولی وارد بر اون رو میپذیرم
1. اینکه شما میگید که برای سیمبین سری 60 (نوکیا 6600 - 6630 - 6670 - n70 و ... ) برنامه زیاده قبول دارم و هیچ حرف و بحثی در این باره نیست . اما اگه یادتون باشه زمانی که xp اومد خیلی از برنامه ها برای 98 نوشته شده بود و با xp سازگاری نداشت . ولی الان چی ؟؟؟ خوب این دلیل بر ضعف xp بود ؟؟؟ درسته که سری 60 سری بسیار خوبی برای سیستم عامل گوشی ها بوده و هست اما ....
2. در نظر داشته باشین که گوشی هایی که جاوا هستن به معنی هست که سیستم عامل ندارند پس بحث در مورد اونها و مقایسه شون با گوشی های سیستم هامل دار مثل بحث و مقایسه بین موتور و ماشینه ( ممکنه حتی یه موتور 1000cc رو با ژیان مقایسه کنیم که از پای بست بحثمون ویران است)
3. بازی هایی که شما فرمودین هم شاامل 2 مورد بالا میشه و شما اگه فقط به یه بازی مثل گلفی که توی 990 اجرا میشه دقت کنید تفاوت کیفیت و بازی رو متوجه میشید ( از نظر حجم هم بازیهایی برای uiq3 هست که حجمی تا 25 و حتی 40 مگ دارند)
4. شما گفته بودین که برای کارهای معمولی گوشی رو میخواید ... لذا بنده به شما این گوشی رو توصیه نمیکنم . چون این گوشی یک گوشی برای کار معمولی مثل عکس و فیلم و موزیک و بازی نیست و در برخی موارد که شما مد نظرتون مثل صدا ( البته اسپیکر) ضعف داره و نقاط قوتش مثل شبکه بیسیم و اسکن کارت ویزیت و آفیس و pdf به کار شما نمیاد که احساس کنید قدرت کامل این گوشی رو
5. این گوشی یک اسمارت فونه و نه یک کامپیوتر .. در برخی موارد دیده میشه که با کامپیوتر های دستی مقایسه میشه که این اشتباهه ولی همین که در حد این کلاس از گوشی ها ازش انتظار میره خودش مشخص کننده خیلی چیزهاست
پایدار باشید و پیروز