• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
آقا دیگه با 6600 مقایسش نکن بی انصافیه! چه امکانی توی 6600 هست که پی 990 بالاتر از اونو نداشته باشه؟
دبلیو 700 هم که اصلا جاواست و امکاناتش فوق العاده محدوده .(نسبت به پی990)و اصلا قابل مقایسه نیستند البته بجز صدا

میگم انگار شما در مورد این گوشی دچار اشتباه شدی؟ منظور من از اینکه نخری بهتره این بود که درد سر این گوشی در مقایسه با گوشیای دیگه بیشتره! (همش باید چشم براه آپدیت باشی)

اينو جدي گفتم !

شما خودت نگاه كن ببين ميتوني برنامه هايي كه روي 6600 كار ميكنه رو بشماري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا اين گوشي چيكار ميكنه كه 6600 نميتونه بكنه(به غير از صفحش) كه بهش ميگين كامپيوتر جيبي يا ...؟؟؟؟؟؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
خوب این که برنامه برای 6600 هست دلیلش این نیست که این گوشی برتری داره به P990.چون اون گوشی از سیمبیان سری 6 یا 7 هست اگر اشتباه نکنم ولی P990 سیمبیان 9.1و اینکه برنامه براش کم هست (الان وضعیت خیلی بهتر شده)واسه این هست که ورژن جدیدتری داره و برنامه های کمتری براش نوشته شده.
6600 حتی نمیتونه یک بازی ساده جاوا که روی K500 سونی اریکسون کار میکنه رو درست اجرا کنه.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
خوب این که برنامه برای 6600 هست دلیلش این نیست که این گوشی برتری داره به P990.چ.ن اون گوشی از سیمبیان سری 6 یا 7 هست اگر اشتباه نکنم ولی P990 سیمبیان 9.1و اینکه برنامه براش کم هست (الان وضعیت خیلی بهتر شده)واسه این هست که ورژن جدیدتری داره و برنامه های کمتری براش نوشته شده.
6600 حتی نمیتونه یک بازی ساده جاوا که روی K500 سونی اریکسون کار میکنه رو درست اجرا کنه.

k500 ميتونه بازيه سونيك (سيمبين) كه 3-4 مگ حجم داره رو اجرا كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلا 3مگ حافظه داخلي داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

k500 ميتونه اسمارت مووي رو ساپورت كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلا ميدونه اسمارت موويو چطوري مينيويسن !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

k500 كه سهله ! همين p990 هم نميدونه اسمارت مووي چيه ! لووووووووووووول !:lol:

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426

اينو جدي گفتم !

شما خودت نگاه كن ببين ميتوني برنامه هايي كه روي 6600 كار ميكنه رو بشماري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا اين گوشي چيكار ميكنه كه 6600 نميتونه بكنه(به غير از صفحش) كه بهش ميگين كامپيوتر جيبي يا ...؟؟؟؟؟؟
عزیز من سیمبیان پی 990 تازه معرفی شده ولی 6600 از سال 2003 تو بازاره و هر کی تونسته واسش برنامه نوشته.
اینو هم بگم که از نظر نرم افزاری وضعیت 990 روز به روز بهتر میشه چون سونی اریکسون گوشیهای جدیدش رو با همین سیستم عامل وارد بازار میکنه.
ولی از نظر سادگی سیمبیانهای سری 60 بهتر هستن و همچنین یوزر فرندلی ترند(نظر شخصی)
k500 كه سهله ! همين p990 هم نميدونه اسمارت مووي چيه ! لووووووووووووول !
اسمارت مووی پی 990 هم توی تاپیکهای خارجی دیدم

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
بابا من قصد كل كل ندارم !

من فقط ميخواستم بگم كه اين گوشي همچين كار مهمي هم انجام نميده !

خيلي هنر كنه بتونه كارآييه گوشي هاي سيمبينه معمولي رو انجام بده !

همين !

حالا موندم چرا به اين گوشي ميگن كامپيوتر جيبي !

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوست عزیز

این گوشی سرعت cpu 280 مگاهرتزه که تقریبا با سیستم های پنتیوم 1 برابره

208 مگاهرتز
Just_Cuz_19.gif

اسمارت مووی پی 990 هم توی تاپیکهای خارجی دیدم

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1173948&postcount=124

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین گوشی رفرش شده دیگه چیه ؟ گوشیهای no name چیه ؟ من الان میخوام بگیرم بنظرت از گارانتی سیتادل که میگه 470 بگیرم مطمئنه ؟ و میرزه ؟

سلام دوست گرامی

گوشی رفرش شده اونهایی هست که در بازار اروپا بدلیل مشکل نرم یا عمدتا سخت افزاری برگشت میخورن و با تعویض یه سری قطعات مثل کاور و ... مشکلشون حل میشه و چون بازار اروپا دیگه جای این نوع گوشی ها نیست به خورد خاورمیانه و کشورهایی میدن که شاکی توشون کمه

گوشی NO NAME هم با اینکه خیلی راجع بهش صحبت شده باز هم میگم که گوشی هایی هست که MADE IN .... روی جعبه اش و پشتش نیست و معلوم نیست از کجا داره میاد ولی چون ما توی فرهنگمون اینجوری جا افتاده که باید هر چیزی با مارک اصلی باشه این نوع گوشی رو خوب نمیدونیم . پس یه سری آدم سود جو که ماشاا.. کم هم نیستن میان و لیبل فرانسه رو روی گوشی های چینی و رفرش شده میزنن و میگن فرانسه است و .....

اما به نظر من گوشی های بی نام الان بهترین خریده واسه کسایی که از فرانسه یا چین بودن بیشتر به کیفیت گوشی اهمیت میدن و همونطور که گفتم از نظر شباهت به پک های اصلی گوشی فرانسه نزدیکترینه

از نظر قیمت هم به خاطر همون مسئله مارک پایین ترین قیمت رو داره

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
k500 ميتونه بازيه سونيك (سيمبين) كه 3-4 مگ حجم داره رو اجرا كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قربان مثل اینکه شما خیلی عجول تشریف دارین.جمله مکن رو دوباره بخونید:

مگه smart movie چی هست؟یه برنامه برای اجرای فایلهای DivX.خوب این هم همین برنامه برای P990:

مورد دیگه بود بفرمایید.

فایل های ضمیمه

• DivXPlayer.v0.86.RC2.UIQv3.SymbianOS9.1.rar
    827.9 KB · نمایش ها: 73

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
بابا من قصد كل كل ندارم !

من فقط ميخواستم بگم كه اين گوشي همچين كار مهمي هم انجام نميده !

خيلي هنر كنه بتونه كارآييه گوشي هاي سيمبينه معمولي رو انجام بده !

همين !

حالا موندم چرا به اين گوشي ميگن كامپيوتر جيبي !

دوست عزیز

چند نکته رو لازم دیدم یادآوری کنم و اینم بگم بنده اصلا تعصبی روی چیزی که خریدم یا دارم یا دوسش دارم ندارم و اشکالات و انتقادات اصولی وارد بر اون رو میپذیرم

1. اینکه شما میگید که برای سیمبین سری 60 (نوکیا 6600 - 6630 - 6670 - n70 و ... ) برنامه زیاده قبول دارم و هیچ حرف و بحثی در این باره نیست . اما اگه یادتون باشه زمانی که xp اومد خیلی از برنامه ها برای 98 نوشته شده بود و با xp سازگاری نداشت . ولی الان چی ؟؟؟ خوب این دلیل بر ضعف xp بود ؟؟؟ درسته که سری 60 سری بسیار خوبی برای سیستم عامل گوشی ها بوده و هست اما ....

2. در نظر داشته باشین که گوشی هایی که جاوا هستن به معنی هست که سیستم عامل ندارند پس بحث در مورد اونها و مقایسه شون با گوشی های سیستم هامل دار مثل بحث و مقایسه بین موتور و ماشینه ( ممکنه حتی یه موتور 1000cc رو با ژیان مقایسه کنیم که از پای بست بحثمون ویران است)

3. بازی هایی که شما فرمودین هم شاامل 2 مورد بالا میشه و شما اگه فقط به یه بازی مثل گلفی که توی 990 اجرا میشه دقت کنید تفاوت کیفیت و بازی رو متوجه میشید ( از نظر حجم هم بازیهایی برای uiq3 هست که حجمی تا 25 و حتی 40 مگ دارند)

4. شما گفته بودین که برای کارهای معمولی گوشی رو میخواید ... لذا بنده به شما این گوشی رو توصیه نمیکنم . چون این گوشی یک گوشی برای کار معمولی مثل عکس و فیلم و موزیک و بازی نیست و در برخی موارد که شما مد نظرتون مثل صدا ( البته اسپیکر) ضعف داره و نقاط قوتش مثل شبکه بیسیم و اسکن کارت ویزیت و آفیس و pdf به کار شما نمیاد که احساس کنید قدرت کامل این گوشی رو

5. این گوشی یک اسمارت فونه و نه یک کامپیوتر .. در برخی موارد دیده میشه که با کامپیوتر های دستی مقایسه میشه که این اشتباهه ولی همین که در حد این کلاس از گوشی ها ازش انتظار میره خودش مشخص کننده خیلی چیزهاست

پایدار باشید و پیروز

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گرامی

شما فایل های مربوط به فونت را در آدرس زیر کپی کنین memory/resources/fonts

سپس فایل html را در مموری گوشی در هر قسمت که دوست دارید کپی کنید

بعد از این مراحل شما بایستی با web browser گوشی فایل html رو باز کنید ( میتونین خود فایل رو از فایل منیجر باز کنید) و متن فارسی خودتون رو در اون paste کنید و یا فارسی در اون قسمت نوشته و کپی کنید و در sms بچسبانید

پایدار باشید

DOWNLOAD

ولی یه جایی که دقیقا یادم نیست کجاست خوندم که با این فونت ها میشه اس ام اس های فارسی رو خوند، ولی من نتونستم... تازه گوشیم با این فونتا دیگه نمیتونه چینی رو هم نشون بده، اونا هم مثل فارسی مربعی نشون داده میشن، اساتید چاره چیه به نظرتون...؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
قربان مثل اینکه شما خیلی عجول تشریف دارین.جمله مکن رو دوباره بخونید:

مگه smart movie چی هست؟یه برنامه برای اجرای فایلهای DivX.خوب این هم همین برنامه برای P990:

مورد دیگه بود بفرمایید.

اي بابا ! من كه ميگم قصد كل كل ندارم !

ميخواي برم بگردم يه سري برنامه پيدا كنم كه ..... (استغفرالله)

فقط 1 مثل كوچيك زدم كه علكي نگيد اين گوشي كامپيوتر جيبيه و ............ !

شما لطف كنيد پست قبليه منو بخونيد !

تاز خودم هم ميخوام شنبه بخرم ولي مثل 99% اشخاص بخاطر اندازه و كيفيت LCD & TochScreen !

خلاصه بيخيال ! اصلا اشتباه كردم گفتم !

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
راستي 1 چيزه ديگه !

يه جا خوندم كه كيفيت تصوير M600 از p990 بيشتره !:blink:

درسته !؟؟؟؟؟؟

و اينكه قيمت M600 گرونتره !؟‌ چنده !؟:(

m600 ارزونتر از 990 هستش و دوربین هم نداره . اما امکانات دیگشون مثل همه تقریبا

یه مطلب دیگه که ما ایرانی ها بهش توجه کمتری میکنیم اینه که هر چی دست بقیه بود و خیلی هم ازش تعریف میکردن دلیل بر رضایت ما ازون نیست .

به قول معروف شاعر راست میگه که " هر کسی از ظن خود شد یار من "

به هر حال به قول رضا ... عزیز " به تعداد آدمها جهان راه برای انتخاب گوشی و لذت بردن از اون هست " پس نظرات رو خودتون باید جمع بندی کنین و بفهمین بالاخره چی بدردتون میخوره

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
ولی یه جایی که دقیقا یادم نیست کجاست خوندم که با این فونت ها میشه اس ام اس های فارسی رو خوند، ولی من نتونستم... تازه گوشیم با این فونتا دیگه نمیتونه چینی رو هم نشون بده، اونا هم مثل فارسی مربعی نشون داده میشن، اساتید چاره چیه به نظرتون...؟

اینی که شما خوندی درسته ولی روی فرمویرهای قبلی کار میکرده

الان تنها راهش همینی هست که خدمتتون عرض کردم . من از همین روش استفاده میکنم و مشکلی هم مثل مشکل شما ندارم

یا حق

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ي بابا ! من كه ميگم قصد كل كل ندارم !

ميخواي برم بگردم يه سري برنامه پيدا كنم كه ..... (استغفرالله)

فقط 1 مثل كوچيك زدم كه علكي نگيد اين گوشي كامپيوتر جيبيه و ............ !

شما لطف كنيد پست قبليه منو بخونيد !

تاز خودم هم ميخوام شنبه بخرم ولي مثل 99% اشخاص بخاطر اندازه و كيفيت LCD & TochScreen !

خلاصه بيخيال ! اصلا اشتباه كردم گفتم !
آقا ما کوچیکه شماییم.من هم قصد کل نداشتم.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
دوست عزیز

چند نکته رو لازم دیدم یادآوری کنم و اینم بگم بنده اصلا تعصبی روی چیزی که خریدم یا دارم یا دوسش دارم ندارم و اشکالات و انتقادات اصولی وارد بر اون رو میپذیرم

1. اینکه شما میگید که برای سیمبین سری 60 (نوکیا 6600 - 6630 - 6670 - n70 و ... ) برنامه زیاده قبول دارم و هیچ حرف و بحثی در این باره نیست . اما اگه یادتون باشه زمانی که xp اومد خیلی از برنامه ها برای 98 نوشته شده بود و با xp سازگاری نداشت . ولی الان چی ؟؟؟ خوب این دلیل بر ضعف xp بود ؟؟؟ درسته که سری 60 سری بسیار خوبی برای سیستم عامل گوشی ها بوده و هست اما ....

2. در نظر داشته باشین که گوشی هایی که جاوا هستن به معنی هست که سیستم عامل ندارند پس بحث در مورد اونها و مقایسه شون با گوشی های سیستم هامل دار مثل بحث و مقایسه بین موتور و ماشینه ( ممکنه حتی یه موتور 1000cc رو با ژیان مقایسه کنیم که از پای بست بحثمون ویران است)

3. بازی هایی که شما فرمودین هم شاامل 2 مورد بالا میشه و شما اگه فقط به یه بازی مثل گلفی که توی 990 اجرا میشه دقت کنید تفاوت کیفیت و بازی رو متوجه میشید ( از نظر حجم هم بازیهایی برای uiq3 هست که حجمی تا 25 و حتی 40 مگ دارند)

4. شما گفته بودین که برای کارهای معمولی گوشی رو میخواید ... لذا بنده به شما این گوشی رو توصیه نمیکنم . چون این گوشی یک گوشی برای کار معمولی مثل عکس و فیلم و موزیک و بازی نیست و در برخی موارد که شما مد نظرتون مثل صدا ( البته اسپیکر) ضعف داره و نقاط قوتش مثل شبکه بیسیم و اسکن کارت ویزیت و آفیس و pdf به کار شما نمیاد که احساس کنید قدرت کامل این گوشی رو

5. این گوشی یک اسمارت فونه و نه یک کامپیوتر .. در برخی موارد دیده میشه که با کامپیوتر های دستی مقایسه میشه که این اشتباهه ولی همین که در حد این کلاس از گوشی ها ازش انتظار میره خودش مشخص کننده خیلی چیزهاست

پایدار باشید و پیروز

سلام دوست گلم !‌ خيلي مردي ! خيلي ممنون ! آفرين كه با دليل و منطق حرفت رو زدي !

والا من از قيافه اين گوشي خوشم اومده !‌(البته بدون در) ولي ام 600 هم بد نيست !

كارايش هم كه بد نيست !‌ حالا من هم كه ميخوام بگيرم !‌فقط موندم بين كيفيت تصوير و صداي اين 2 گوشي !

ممنون ميشم مثل هميشه با صبر و منطق منو راهنماييي كنيد !

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینی که شما خوندی درسته ولی روی فرمویرهای قبلی کار میکرده

الان تنها راهش همینی هست که خدمتتون عرض کردم . من از همین روش استفاده میکنم و مشکلی هم مثل مشکل شما ندارم

یا حق

جمله ات سراسر ابهامه دوست من!
شما از فریمور آخری استفاده میکنی؟ من هفته پیش آپدیت کردم مال شما چی؟ کدوم ورژن هستی؟
و سوال بعد اینکه، من خوندن اس ام اس های فارسی توی اینباکس مد نظرمه نه فارسی نوشتن...
اصلا برام مهم نیست که بشه فارسی تایپ کرد یا نه... فقط اینباکس رو میخوام.
راه حل دیگه ای هست؟ :blink:

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
جمله ات سراسر ابهامه دوست من!
شما از فریمور آخری استفاده میکنی؟ من هفته پیش آپدیت کردم مال شما چی؟ کدوم ورژن هستی؟
و سوال بعد اینکه، من خوندن اس ام اس های فارسی توی اینباکس مد نظرمه نه فارسی نوشتن...
اصلا برام مهم نیست که بشه فارسی تایپ کرد یا نه... فقط اینباکس رو میخوام.
راه حل دیگه ای هست؟ :blink:

جناب افشاری

من از فرمویر آخری استفاده میکنم .
فرقی نمیکنه ورژن تا الان عوض نشده دوست عزیز
R9F011
شما همونطوری که در اولین پسا عرض کردم حضور منورتون باید متن رو از مسیج در inbox کپی کنید و در web browser که فایل html رو درش باز کردید paste نمایید .

همونطوری که قبلا هم گفتم در حال حاضر راه حل دیگه ای نیست

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1

سلام دوست گلم !‌ خيلي مردي ! خيلي ممنون ! آفرين كه با دليل و منطق حرفت رو زدي !

والا من از قيافه اين گوشي خوشم اومده !‌(البته بدون در) ولي ام 600 هم بد نيست !

كارايش هم كه بد نيست !‌ حالا من هم كه ميخوام بگيرم !‌فقط موندم بين كيفيت تصوير و صداي اين 2 گوشي !

ممنون ميشم مثل هميشه با صبر و منطق منو راهنماييي كنيد !

دوست عزیز فروم بعنی همین پس بنده رو چوبکاری نکنید لطفا . دوستان زیادی محبت میکنند و اینجا مطلب مینویسند که اطلاعات بنده هم حاصل دست نوشته های اونهاست

کیفیت تصویر در 990 و m600 یکسان هست ولی LCD 990 بزرگتره

از نظر صدا من صدای m600 رو نشنیدم اما صدای 990 در حالت Speaker کم ولی با کیفیت بالاست و در هدست بسیار قوی و با کیفیت هست علی الخصوص که شما اکولایزر رو روی Mega Bass تنظیم کنید

برای اطلاعات کاملتر لینکهای زیر کمک زیادی به شما میکنه

p990 m600

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب افشاری

من از فرمویر آخری استفاده میکنم .
فرقی نمیکنه ورژن تا الان عوض نشده دوست عزیز
R9F011
شما همونطوری که در اولین پسا عرض کردم حضور منورتون باید متن رو از مسیج در inbox کپی کنید و در web browser که فایل html رو درش باز کردید paste نمایید .

همونطوری که قبلا هم گفتم در حال حاضر راه حل دیگه ای نیست

ممنون از جواب هات، سوال آخر اینکه این طبیعیه که فونت چینی مربعی میشه؟ حقیقتش دیگه حوصله دردسر با این عبو طیاره رو ندارم! از ترک دیوار هم می ترسم!! :wacko:

بالا