• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

milad2002b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
1- عضویت به شتاب برای موسساتی که مجوز از بانک مرکزی دارند فقط تامین زیرساخت هست. هیچ تضمینی یا تعهدی از طرف بانک مرکزی اضافه نمیشه. برای بانکها هست ولی برای موسسات نیست. برید تحقیق کنید بعد نظر بدید
2- همین الآن هم هر کسی بخواد میتونه بره حساب 23 درصد یا حتی 25 درصد برای مبالغ بالا باز کنه فقط کف مبالغ فرق كرده و بحث دیگی که برای من نجوشه.... نیست
3- برخی حسابهای قدیمی 27 درصد هم هست که دیگه باز نمیکنن.
من دارم با دوستان تبادل نظر میکنم تا اگر اشتباه میکنم منم پولم رو خارج نکنم. مگه کسی از سود زیاد بدش میاد.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
1- عضویت به شتاب برای موسساتی که مجوز از بانک مرکزی دارند فقط تامین زیرساخت هست. هیچ تضمینی یا تعهدی از طرف بانک مرکزی اضافه نمیشه. برای بانکها هست ولی برای موسسات نیست. برید تحقیق کنید بعد نظر بدید
2- همین الآن هم هر کسی بخواد میتونه بره حساب 23 درصد یا حتی 25 درصد برای مبالغ بالا باز کنه فقط کف مبالغ فرق كرده و بحث دیگی که برای من نجوشه.... نیست
من دارم با دوستان تبادل نظر میکنم تا اگر اشتباه میکنم منم پولم رو خارج نکنم. مگه کسی از سود زیاد بدش میاد.
تضمین و تعهد بانک مرکزی برای موسسات مجاز هست و هدف هم حفظ منافع و صیانت از سپرده ها هست؛عضویت صندوق ضمانت سپرده ها هم هست

ما که به عنوان سپرده گذار خیال اسوده داریم چون با عضویت شتاب دسترسی بهتری و راحت تری به پولمون داریم و خدماتی که میگرفتیم کامل شده

دلیل ناراحتی یا نگرانی شما رو نمیفهمم
اگر واقعا نگران پول خود هستید بانک ملی یا بالشت زیر سر همیشه هست

Sent from my MI 5 using Tapatalk

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
اگه مطالعه کرده باشید در قسمت تعهدات بانک مرکزی گفته شده تضمین سپرده سرمایه گذاری تا مبلغ 100 میلیون تومان برای موسسات مجاز و بانکها و هیچ گونه فرقی یا حتی از این مبلغ بالاتر یا پایین تر برای بانکها قائل نشده پس همین نشان دهنده این هست که از نظر تعهد برای سپده گذار هیج فرقی ندارن .
اما دلیل اینکه بانک یا موسسه فرق دارند در خدمات و یا تبادل بین بانکی در مبالغ بالاتر و یا انواع خدماتی که مرتبط با بانک مرکزی میشه اعم از حساب های ارزی و... که بانک میتونه از بانک مرکزی داشته باشه و موسسات یا کمتر میتونن و یا برخی خدمات رو نمیتونن بدن و وقتی سپرده نزد بانک مرکزی رو به دو برابر برسونن تبدیل به بانک میشن و میتونن از اون خدمات بانک مرکزی هم بهره ببرن با میالغ بالاتر.

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
حتماً تا حالا به پیغام "پاسخی از بانک صادر کننده کارت دریافت نشد" برخوردید.
مثلاً ساعت 11 تا 12 امکان خرید توسط کارت بانکی اکثر بانکها وجود ندارد. بخاطر تسویه وجوه.
درود بر شما
من چند شب پیش(تقریبا ساعت 2) برای اولین بار به این مشکل برخوردم از کارت دی که نا امید کننده بود.

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
درود بر شما
من چند شب پیش(تقریبا ساعت 2) برای اولین بار به این مشکل برخوردم از کارت دی که نا امید کننده بود.
متاسفانه آینده هم همین مشکلو داشتم من
یه روز از ساعت حدود 12 شب تا 2 بامداد پیام میداد "پاسخی از بانک صادر کننده کارت دریافت نشد"
ولی تا حالا نشده با بانک ملت هنگام خرید اینترنتی مشکل داشته باشم

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
دوستان سپرده 22 درصد بانک تجارت هنوز هستش ؟ کسی اطلاع نداره؟؟؟؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
دو هفته پیش من بانک بودم میگف بالای 50 تومن 22 درصد ... الان صد تومن شده ؟ معلوم نیست تا کی این سپرده هست؟
تا کی هست نمی دونم .اما در مورد 50یا 100و...کاملا به نظر رئیس بانکه اصلا بعضی شعب دوستانم پرسیدند کلا مدیر بانک گفته همچین چیزی نداریم .یه شعبه هم خودم پرسیدم مدیرش با ترس گفت داریم تو صفحه های قبلی نوشتم .یا مثلا دوستم رفته بود چک بین بانکی بالای 100میلیون تو بانک ملت واریز به حساب کنه .کارمند بانک گفته بود اگر میخواهی سپرده کنی بیار برات 20درصد سپرده میزنم. هرکی هرکیه وقتی بانکها به قانون پایبند نباشند همین میشه دولتم پول نداره بدهی بانکها را بده پس نمی تونه حرفی بزنه

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دوستان بانک گردشگری چجور بانکیه ؟ مورد اعتماد هست ؟

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
دوستان بانک گردشگری چجور بانکیه ؟ مورد اعتماد هست ؟
از لحاظ امکانات اینترنتی مثل موبایل بانک و اینترنت بانک قوی و مناسب هست
از لحاظ ارسال پیامک واریز و برداشت بسیار سریع
برخود پرسنل خوب و مودب خیلی بهتر از بانک های دولتی و موسسات
از لحاظ اعتبار هم 90 تا شعبه داره حدودا ولی بدهی به بانک مرکزی گویا داره و پارسال هم زیاند ده بوده .اگه بخوام ریسک سرمایه گذاری رو توش بگم ریسک زیاد نیست ولی خیلی پایین هم نیست البته ریسکش از کاسپین و سرمایه خیلی کمتره.

Last edited:

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
یکشعبه گفت هنوز هست 2 تا شعبه دیپه گفتن نیست و هنوز مشخص نیست .....هر 3 شعبه هم تو یک منطقه تهران بودند

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
دوستان من شنیدم موسسه نور عضو شتاب شده
کسی حضوری رفته از شعب بپرسه؟
اطلاعی دارید؟
تا عملیاتی بشه یک مدت طول میکشه مثلا کوثر دوماه طول کشید تا همه عیب و ایرادشو رفع کنن

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان من شنیدم موسسه نور عضو شتاب شده
کسی حضوری رفته از شعب بپرسه؟
اطلاعی دارید؟
بلی شده؛در استان تهران کارت صادر شده و تست شده؛هم برداشت از سایر خودپرداز ها انجام میشه و هم خودپرداز خود موسسه به سایر کارت ها خدمات میده؛
یعنی شتابش‌ کاملا عملیاتی شده؛
شماره شبا هم برای حساب ها تعریف شده
درود بر شما
اختلال در شبکه شتاب چیز عجیبی نیست؛مثل هر سیستمی اختلال و قطعی وجود داره و ربطی به اعتبار‌ بانک یا موسسه خدمات دهنده اش نداره؛هرچند اگه زیرساخت مناسب باشه در صورت اختلال باید سریع رفع بشه یا اختلالات حداقل باشه؛
همین امروز شتاب مسکن حدود یکی دوساعت قطع بود؛نمیشه گفت بانک مسکن مشکل اعتبار و منابع داره که!!!

در کل مزیت اتصال به شتاب و پایا یک موسسه،دسترسی غیرحضوری به حساب،عدم نیاز به وجود پول نقد در شعب و جلوگیری از پدیده هجوم مشتری ها هست؛
مشتری که خیالش راحت باشه میتونه سود ماهانه اشو راحت ورداره هجوم نمیاره و موسسه هم پول نقد کم نمیاره که ایجاد بحران کنه!

گردشگری یکساله ۲۲درصد بالای ۱۰میلیون میده

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
از لحاظ امکانات اینترنتی مثل موبایل بانک و اینترنت بانک قوی و مناسب هست
از لحاظ ارسال پیامک واریز و برداشت بسیار سریع
برخود پرسنل خوب و مودب خیلی بهتر از بانک های دولتی و موسسات
از لحاظ اعتبار هم 90 تا شعبه داره حدودا ولی بدهی به بانک مرکزی گویا داره و پارسال هم زیاند ده بوده .اگه بخوام ریسک سرمایه گذاری رو توش بگم ریسک زیاد نیست ولی خیلی پایین هم نیست البته ریسکش از کاسپین و سرمایه کمتره.

ممنون
عضو شتاب هست ؟

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
اختلال در شبکه شتاب چیز عجیبی نیست؛مثل هر سیستمی اختلال و قطعی وجود داره و ربطی به اعتبار‌ بانک یا موسسه خدمات دهنده اش نداره؛هرچند اگه زیرساخت مناسب باشه در صورت اختلال باید سریع رفع بشه یا اختلالات حداقل باشه؛
همین امروز شتاب مسکن حدود یکی دوساعت قطع بود؛نمیشه گفت بانک مسکن مشکل اعتبار و منابع داره که!!!
راستش واسه من انقدر عجیب بود که دوبار امتحان کردم و بعد گوگلش کردم ببینم یعنی چی، توی سابقه جستجو هم دارمش " هيچ پاسخي از بانک شما دريافت نشد. "
چون با صادرات همچین مشکلی نداشتم تابحال، مثل دوستمون با بانک ملت، که انشاالله همونطور که گفتین ربطی به کمبود منابع نداره و یه اختلال جزئیه که درهرصورت کسی که سروکارش با "بانک" هست توقعاتش هم درحد همین کلمه هست و نه کمتر، حالا هرچقدرم که مشکل کوچیک باشه واسه یه بار قابل تحمله!(منظورم درمورد یک بانکه، نه قطعی در کل شبکه)
تا الان هم بانک خوش حسابی بوده دمش گرم ولی امیدوارم دیگه چنین چیزی رو نبینم.
سپاسگزارم از اینکه پاسخ دادین.

بالا