RoOozbeh جان ممنون از عکس هایی که گذاشتی . ولی توی عکس گذاشتن بیشتر دقت کن . یه موقع دیدی مخابرات اینجا رو ف ی ل ت ر کرد . مثلا همین کارتی که من دارم . اینجا رو ف ی ل ت ر کرده . و من هر دفعه دارم با *** شکن میام
برادر آتشپاره پس خودت هماهنگی هاشو بکن.![]()
دیشب انیمه Ghost Hunt رو تموم کردمواقعا لذت بردم :happy: آهنگ Opening منو یاد فیلم X-File مینداخت و موضوعش هم که برام خیلی جالب بود :happy: خلاصه به اونایی که از سریال عامل ناشناخته خوششون میاد شدیدا توضیه میشه
:happy:
RoOozbeh جان ممنون از عکس هایی که گذاشتی . ولی توی عکس گذاشتن بیشتر دقت کن . یه موقع دیدی مخابرات اینجا رو ف ی ل ت ر کرد . مثلا همین کارتی که من دارم . اینجا رو ف ی ل ت ر کرده . و من هر دفعه دارم با *** شکن میام
کلی با هم خاطره داریم , من که فقط از لردسیاه می گیرم ... اگه لردسیاه عزیز به ما نرسونه از کس دیگه نمی گیرم :happy: .. .. مثل الان که چند وقتیه که ....
بابك تو كه از من خوره تر هستي تازه Gundam seed distney رو تموم نكردي Ghost hunt رو تموم مي كني:blink:
naruto هم تمام شد. البته من فقط 200 قسمت رو داشتم.
حالا بازم بدون انیمه هستم:lol::lol:
هم اکنون نیازمند راهنمایی شما هستیم.
1 سوال مهم هم داشتم.
الان naruto ادامه داره دیگه؟
هر چند روز 1 قسمت جدیدش میاد؟
بابك ركورد چند بوده من بشكنمشمثل اینکه رکورد دیدن انیمه تو یه روز دست منه ها:happy:
:happy:![]()
بابك ركورد چند بوده من بشكنمش(شايدم قبلا شكونده باشم
)
من يه کمی ساعت هام عقب و جلوئه!:wacko: نميدونم درست حساب کردم يا نه! ولی اگه اشتباه نکنم تولد دنيل هست!![]()
تولدت مبارک!![]()
![]()
آرزوی بهترين ها رو برات دارم! ميگم بيا و در اين روز خجسته يه لطفی بکن و يه عکس از خودت بزار ما ببينيمت!!!![]()
اميدوارم سال پر انيمه اي در پيشه رو داشته باشی!![]()
نه ... من خاک شدم ................ ولی بعدش بلند شدم ضربه فنی اش کردم ....من آدم خيلی آرومی هستم!![]()
فکر کنم element تو آتيش از آب در بياد!![]()
کلا 10-12 volume اول مانگا پوشش داده میشه و البته نه دقیقا همه اش ... مثلا بعضی شخصیت های مهم حذف شده و یا بعضی از volume ها از این وسط کامل حذف شدن ....اين همون مانگاست. کارتون اگه اشتباه نکنم 2 يا 3 فصل اول مانگا هست. (سيمور بهتر ميدونه)که ادامه اش رو هنوز نساختن! راستی گفتی دارن ميسازن؟ :blink:
:lol:
من نمی دونم چرا همه به برادر دنیل تبریک میگنبرادر دانیل خیلی برای رسوندن کارتون ها به دست ما زحمت می کشه . خیلی خیلی از ایشون ممنون
من به خودش گفتممن نمی دونم چرا همه به برادر دنیل تبریک میگن.... خب چرا به خود دنیل تبریک نمی گید ؟ .... چه ربطی به برادرش داره ؟....![]()
![]()