• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
RoOozbeh جان ممنون از عکس هایی که گذاشتی . ولی توی عکس گذاشتن بیشتر دقت کن . یه موقع دیدی مخابرات اینجا رو ف ی ل ت ر کرد . مثلا همین کارتی که من دارم . اینجا رو ف ی ل ت ر کرده . و من هر دفعه دارم با *** شکن میام

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
دیشب انیمه Ghost Hunt رو تموم کردم ;) واقعا لذت بردم :happy: آهنگ Opening منو یاد فیلم X-File مینداخت و موضوعش هم که برام خیلی جالب بود :happy: خلاصه به اونایی که از سریال عامل ناشناخته خوششون میاد شدیدا توضیه میشه ;)
:happy:

بابك تو كه از من خوره تر هستي تازه Gundam seed distney رو تموم نكردي Ghost hunt رو تموم مي كني:blink:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
RoOozbeh جان ممنون از عکس هایی که گذاشتی . ولی توی عکس گذاشتن بیشتر دقت کن . یه موقع دیدی مخابرات اینجا رو ف ی ل ت ر کرد . مثلا همین کارتی که من دارم . اینجا رو ف ی ل ت ر کرده . و من هر دفعه دارم با *** شکن میام

:lol::lol: بیچاره روزبه
فکر میکنم باید 1 جلسه آشنایی با برادر شیان(عضو ارشد گروه شیطانی) داشته باشی:lol::happy:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:cool:
کلی با هم خاطره داریم , من که فقط از لردسیاه می گیرم ... اگه لردسیاه عزیز به ما نرسونه از کس دیگه نمی گیرم :happy: .. .. مثل الان که چند وقتیه که ....

اصلا استاد لرد لازم نیست جواب پیام ما رو بده فقط بیاد 1 پست بزنه که دلمون خوش بشه:cool:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
naruto هم تمام شد. البته من فقط 200 قسمت رو داشتم.
حالا بازم بدون انیمه هستم:lol::lol:
هم اکنون نیازمند راهنمایی شما هستیم.
1 سوال مهم هم داشتم.
الان naruto ادامه داره دیگه؟
هر چند روز 1 قسمت جدیدش میاد؟

MohammadAlizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمامی اساتید امروز میخوام جدید ترین محصول استودیو پیکساروبه شما معرفی کنم
Ratatouille-Poster.jpg

بعدش یه کمی اطلاعات درباره اون
RATATOUILLE: Release Date: June 29, 2007
Official Site: www.ratatouille.com
Genre: Animation
Rating: G
Distributed by: DISNEY•PIXAR
Screenwriter/Director: Brad Bird
Producer: Brad Lewis
Voice Talent: Patton Oswalt, Brian Dennehy, Brad Garrett, Janeane Garofalo, Ian Holm, Peter O’Toole
Original Story by: Jan Pinkava, Jim Capobianco, Brad Bird​

ماجرای فیلم انیمیشن ''راتاتوی'' در پاریس اتفاق می‌افتد و داستان آن حول و حوش ''رمی'' Remy یک موش فاضلاب است که برخلاف رفقای زباله خوارش، عاشق غذای واقعی و خوشمزه است. ''رمی'' شامه و ذائقه‌ی فوق العاده‌ای برای پخت و پز دارد و تنها آرزویش اینست که بهترین سرآشپز شهر پاریس بشود. برای همین هم تصمیم می‌گیرد به طور مخفیانه در یک رستوران سه ستاره در پاریس به تمرین هنر آشپزی بپردازد . ولی تصور یک موش در آشپزخانه برای آدم‌ها غیر قابل قبول است مگر اینکه مانند ''لینگوینی'' Linguini پادوی جوان و تحقیر شده‌ی رستوران، دوستی با یک موش آشپز باعث کسب اعتبار از دست رفته‌اش پیش سرآشپز بداخلاق و غرغروی رستوران شود. این دوستی غیرعادی بین موش و آدم، ماجراها و اتفاقات عجیب و غریب و آمیخته به طنزی را به همراه می‌آورد که بیننده را به مدت ۱۱۱ دقیقه روی صندلی سینما میخکوب نگه می‌دارد.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
بابك تو كه از من خوره تر هستي تازه Gundam seed distney رو تموم نكردي Ghost hunt رو تموم مي كني:blink:

مثل اینکه رکورد دیدن انیمه تو یه روز دست منه ها ;):happy:

naruto هم تمام شد. البته من فقط 200 قسمت رو داشتم.
حالا بازم بدون انیمه هستم:lol::lol:
هم اکنون نیازمند راهنمایی شما هستیم.
1 سوال مهم هم داشتم.
الان naruto ادامه داره دیگه؟
هر چند روز 1 قسمت جدیدش میاد؟

بله ادامه داره ، البته شما باید 25 قسمت دیگه ببینی که سیزن اولش تموم بشه ، بعد سیزن دومش هم تا حالا 18 قسمتش پخش شده

هر هفته 5 شنبه ها قسمت جدیدش پخش میشه که جمعه قابل داونلود هستش :happy::cool:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
بابك ركورد چند بوده من بشكنمش:rolleyes:(شايدم قبلا شكونده باشم:cool:)

72 قسمت در یه روز ، البته 75 قسمت رو دیدم و از جلوی تلویزیون پا شدم ولی چون گفتن تو یه روز ، پس همون 72 قسمت ;):cool:

==============

روزبه جان کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برو تو YouTube بزن AX 2007 ChibiMasq حالشو ببر :D دانلود کردی منم میخوام :rolleyes::D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
11640.gif

من يه کمی ساعت هام عقب و جلوئه!:wacko: نميدونم درست حساب کردم يا نه! ولی اگه اشتباه نکنم تولد دنيل هست!
36_1_13.gif

bdayhat1.gif
تولدت مبارک!
bdayhat2.gif

آرزوی بهترين ها رو برات دارم! ميگم بيا و در اين روز خجسته يه لطفی بکن و يه عکس از خودت بزار ما ببينيمت!!!
36_1_21.gif

اميدوارم سال پر انيمه اي در پيشه رو داشته باشی!:D;)

cake173a.jpg

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
من يه کمی ساعت هام عقب و جلوئه!:wacko: نميدونم درست حساب کردم يا نه! ولی اگه اشتباه نکنم تولد دنيل هست!
36_1_13.gif

bdayhat1.gif
تولدت مبارک!
bdayhat2.gif

آرزوی بهترين ها رو برات دارم! ميگم بيا و در اين روز خجسته يه لطفی بکن و يه عکس از خودت بزار ما ببينيمت!!!
36_1_21.gif

اميدوارم سال پر انيمه اي در پيشه رو داشته باشی!:D;)

به به دنی جان تولدت مبارک :D:D انشاالله صد سال به این سالها ;) انشاالله به سن یوروایچی برسی :p:D

4qspan5.jpg

اینم کیکت که احتمالا یه سر بیام تهران برات میگیرم :happy: ( فریدا-ساما تو نگران نباش ;) من همینجا اعلام میکنم به صورت پنهانی - نینجایی یه عکس از دنی رو در حال رایت DVD براتون میزارم :p:D)

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Tanjo-bi omedeto gozaimas daneel oni-sama
party0038.gif
برادر دنيل عزيز تولدتون مبارك اميدوارم هميشه هميشه شاد باشيد به هر چه آرزوشو داريد برسيد
party0011.gif

Atoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دنيل چون سرش شلوغه، فقط با يه سری از بچه های قديمی ميمونه که عبارتند از:

Atoon
Dong Fang Bubai
Jini
Mehdi
Sepehr
saheljunior
Sephiroth
seymour
shinobi
Willie
zirnevis

برادر دانیل خیلی برای رسوندن کارتون ها به دست ما زحمت می کشه . خیلی خیلی از ایشون ممنونم

برادر دانیل تولدتون مبارک

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من آدم خيلی آرومی هستم!
innocent0004.gif

فکر کنم element تو آتيش از آب در بياد!
mad0015.gif
نه ... من خاک شدم ................ ولی بعدش بلند شدم ضربه فنی اش کردم ....
box.gif

اين همون مانگاست. کارتون اگه اشتباه نکنم 2 يا 3 فصل اول مانگا هست. (سيمور بهتر ميدونه) :) که ادامه اش رو هنوز نساختن! راستی گفتی دارن ميسازن؟ :blink::D:lol:
کلا 10-12 volume اول مانگا پوشش داده میشه و البته نه دقیقا همه اش ... مثلا بعضی شخصیت های مهم حذف شده و یا بعضی از volume ها از این وسط کامل حذف شدن ....

نه ... رسما اعلام شده که تا الان هیچ برنامه ای برای سری دوم Berserk وجود نداره ...
shar.gif

برادر دانیل خیلی برای رسوندن کارتون ها به دست ما زحمت می کشه . خیلی خیلی از ایشون ممنون
من نمی دونم چرا همه به برادر دنیل تبریک میگن
hmm.gif
.... خب چرا به خود دنیل تبریک نمی گید ؟ .... چه ربطی به برادرش داره ؟....
pinky.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من نمی دونم چرا همه به برادر دنیل تبریک میگن
hmm.gif
.... خب چرا به خود دنیل تبریک نمی گید ؟ .... چه ربطی به برادرش داره ؟....
pinky.gif
من به خودش گفتم :D

-----------------------------------

بچه ها الان آخرين قسمت (اي که در اومده) رومئو و جوليت رو ديدم، خيلی اينجوری شدم:
36_1_44.gif

اصلاً نميخام بقيه اش رو ببينم:(! ميگم نميشه حالا يه دفعه محض رضای خدای اين داستان happy ending داشته باشه!!! :(:(:(

27_rxj04.jpg

27_rxj02.jpg

amir5831

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من کارتون ژاپنی ناروتو را ترجمه و زیر نویسی میکنم. اگر مایل بودید به تارنمای من سری بزنید و دانلود کنید. آدرس در امضا

من همه 238 قسمت این کارتون را دارم و یواش یواش آپلود میکنم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها من تا حالا چيزی راجب اين کارتون/فيلم نشنيده بودم! :blink::wacko: کسی چيزی ميدونه توضيح بده؟ :blink::)

Elephants Dream

Elephants-dream.jpg

بالا