• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی زمین و مسکن

arash66_2m

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام میتونه خانوم وام بگیر چون به هر دوی زوجین میدن
البته اگه طرح وام خانه اولیها اون موقع باشه
طرح جدید خانه دومیها ایجاد شده:):D:D
خوشبخت اولاسان قارداش، ساق یاشیاسان
پس اینجوری دو تا خونه میشه گرفت یکی من زمان مجردی بگیرم و بعد ازدواج اگه خانمه از وام استفاده نکرده باشه از وام اونم میشه استفاده کرد.
خوبه اینجوری اگه باشه...

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
سلام
1.وام 80 میلیونی فقط برای کسانی هست که تا حالا مسکن نداشتند ؟
یعنی این حتمی هست و کسی که قبلن خونه بنامش هست یا خونه ای بخره دیگه از این نوع وام نمیتونه استفاده کنه ؟

2. اگر این هم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم . من الان تقریبن بخوام پولمو جمع کنم حدود 240*250 تایی دارم که با اگه بخوام خونه ای که بخرم هم رهن بدم اونم 50 تا مثلن میتونم یه واحد با قیمت حدودن 300 بردارم
از طرفی اگه بخوام وام مسکن بگیرم و یه پولی 60*70 تا هم قراره شیش هفت ماهه دیگه گیرم بیاد سال دیگه میتونم یه واحد حدود 440*450 بردارم ولی دیگه نمیتونم بدمش رهن و باید برم داخلش
به نظر شما کدوم مورد و انجام بدم

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
با شرایط موجودنظرتون در مورد سرمایه گذاری روی زمین و مسکن چیه افزایش قیمت و در پیش داریم یا کاهش و رکود

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
با تصمیم اخیر ترامپ و اعمال تحریم های جدید که منجر به کاهش قدرت خرید مردم خواهد شد مسکن به رکودی بی سابقه خواهد رفت

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
تنها بازار ممکن بعدی برای پوشش سرمایه های سرگردان جدید ملک هست

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
در شرایط ناامنی پیش رو، کسی نمی خواد پولش رو توی مسکن بخوابونه. همچنان دلار حرف اول رو خواهد زد.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
ترامپ از برجام خارج شده نا امنیش چیه؟
دلار 4200 همچنان داده میشه برا واردات و هیچ اتفاق نا امنی در کار نیست و همش توهمیه وایسین ببینید

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
شما به سخنان جان بولتون گوش بدید، می فهمید.

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
دلار 4200 همچنان داده میشه برا واردات و هیچ اتفاق نا امنی در کار نیست و همش توهمیه وایسین ببینید

وقتی مملکتی تحریم میشه یعنی امن هست از نظر سرمایه گزاری ؟ ریسک سرمایه گزاری ؟.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
تا الان امن بوده؟ تا الان سرمایه گذاری تو چی شده؟ ازین به بعدم بدون هیچ تغییری روال گذشتست

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
خواهش میکنم دوست عزیز احتراما بدین1) همکارا دلالتون که دلالی ارزیشون بسته شده و دیگه نمیتونن خون ملت رو توی شیشه کنند 2) تایلند گردایی که نمیتونن ارز 4200 بگیرند
ارز دولتی 10 تا ثبت سفارش در هفته انجام میدیم ما برای واردات نه برای امثالهم برای ... در تایلند :D بلکه برای نیاز مواد اولیه کشور
دیگه باید ازین به بعد کار کنی دوست عزیز دلالی بساطش برچیده شد البته قابل درکه ناراحتیت

با تمام اشتباهات دولت خیلی حال کردم با محدودیت ارزی روحانی
دور دور شما بود، خوب گشتین ... اما نه برا همیشه!

Last edited:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
خواهش میکنم دوست عزیز احتراما بدین1) همکارا دلالتون که دلالی ارزیشون بسته شده و دیگه نمیتونن خون ملت رو توی شیشه کنند 2) تایلند گردایی که نمیتونن ارز 4200 بگیرند
ارز دولتی 10 تا ثبت سفارش در هفته انجام میدیم ما برای واردات نه برای امثالهم برای ... در تایلند :D بلکه برای نیاز مواد اولیه کشور
دیگه باید ازین به بعد کار کنی دوست عزیز دلالی بساطش برچیده شد البته قابل درکه ناراحتیت

دوست عزیز شما الان برای تمدید سرور دلار 4200 تومنی داری من از شما بخرم؟

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
بله برای شما که مفت خور هستید هیچ اتفاقی نمیفته مثا آقا زاده ها ولی برای مردم جوری میشه که لنگ یه لقمه نون میشن

ja.jpg

ببخشید ماذرت میخوام اما ..... تو امثال شما که فقط خودشونو میبینن
منی که سرورامو از اونور میگیرم روحانی و جهانگیری میان بهم دلار بدن ؟
بعدشم توی کارم برخورد دارم با خیلی از وار و صادر کننده ها که میگن دلار 4200 تومن فقط تو رویا میدن بهت :)

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804

عزیز دلار 4200 کجا بود! قیمت گوشی هارو برید ببینید!!! سر به فلک کشیده
همه چی گرون شده
اجاره خونه هارو برید ببینید!
نیاز مردم همه این هاست.
سفر و تایلند یا هرجای دیگه هم جزو نیاز های اولیه زندگی هست که اینجا اصلا ما چیزی به اسم نیاز نداریم همه فقط زنده ایم!

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
بله برای شما که مفت خور هستید هیچ اتفاقی نمیفته مثا آقا زاده ها ولی برای مردم جوری میشه که لنگ یه لقمه نون میشن

مشاهده پیوست 1068299

:)

شمایی که ادعای خرید ارز 4200 دارین میاین مالیاتم بدین؟ شرکت دارین؟ حقوق میدین؟ تا 5 سال با دارایی سرو کله میزنین؟ ارزش افزوده میدی؟ فصلی میدی؟ علی ارائس میشی؟ بیمه میدی؟ یا یورو 9 تومنی حواله میزنی یا 15 تومن از مشتری میگیری ککتم نمیگزه؟ در حقیقت تو صادرات کنی مثلا به خارجیا چیزی بفروشی میای ارزتو مثل صادر کننده بدی دولت؟
پس مفتی تو داری میخوری در حقیقت هر وقت جوابای بالارو دادی و از پشت سیستم بلند شدی رفتی به جز زباله یه چیزی تولید کردی و همه چیزو به جون خریدی پاشو بیا اینجا داستان سر هم کن
والا همچین میگه انگار از جیب خودشو باباش داره برا مملکت خرج میکنه!:D
تمام بد بختیا مملکت مال این ثابت نگه داشتن ارز بوده باید 30 سال پیش این سیستم پیاده میشد نه اینکه 1 روزه 2 برابر شه یه عده سود کنن یه عده بدبخت شن منم هیچ اسکناسی نخریدم اما الان اصلا ناراحت نیستم چون حداقل تکلیف خروج ارز تو این شرایط معلوم شده ! دولت بیاد روزی 100 میلیون اسکناس بریزه با این نقدینگی امکان نداره قیمت ارز پایین بیاد. در این انتخاب بین بدو بدتر من با بد بسیار موافقترم گرچه آدمایی مثل تو هیچ کدوم این حرفارو نمیفهمن و فقط زندگی خودشون براشون مهمه

Last edited:

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
توی شرایط کنونی تو شهری مثل تهران که خریت رو مسکن سرمایه گذاری کنی ترامپ حتما 4 سال دیگه هم رای میاره و توی زمان ریاست جمهوریش 99 درصد وارد جنگ با ایران میشه یا باید برن به سجده نرمشم در مقابلش کارساز نیست. طلا و ارز 2 گزینه که مردم میرن سراغش, گذاشتن محدودیت ارزی به همین خاطر بود که نمیتونن نگهش دارن

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
دوستانی که توی کار ملک هستند و تجربه دارند در این زمینه لطفا" جواب بدن
آیا تو این شرایط با توجه به برگشت تحریم ها و نامشخص بودن وضعیت بازار آیا عاقلانه هست که ملک قدیمی ساز و کلنگی که زمین با ارزش داره را بفروشیم و آپارتمان نوساز بخریم؟

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
دوستانی که توی کار ملک هستند و تجربه دارند در این زمینه لطفا" جواب بدن
آیا تو این شرایط با توجه به برگشت تحریم ها و نامشخص بودن وضعیت بازار آیا عاقلانه هست که ملک قدیمی ساز و کلنگی که زمین با ارزش داره را بفروشیم و آپارتمان نوساز بخریم؟
سلام
من با توجه به استان خودمون جواب میدم

معمولا ملک کلنگی خیلی آرزش بیشتری نسبت به آپارتمان داره
در شرایط برابر

چون اینجا زیاد آپارتمان رو به چشم سرمایه نگاه نمی کنند
و اکثرا برای سرمایه ملک کلنگی میخرند که آول فقط پول زمین بدند بعد آستفاده کنند
یا زمین میخرند

بستگی به موقعیت و جای ملک هم داره
گاهی تبدیل به احسن هست خرید آپارتمان..

ولی جایی مثل تهران که 90 درصد آپارتمان نشین هست
قضیه فرق میکنه

بستگی با شرایط و موقعیت استان داره
که تو این لحظه بهترین تصمیم بگیرید
استان ما که به شدت زمین و کلنگی از عید 20 درصد گران شده

به نظرم شما با چند املاکی و بورسی خبره مشورت کنید
که قابل اعتماد باشه
نه به خاطر منفعت خودش مشاوره بده!

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
سلام
من با توجه به استان خودمون جواب میدم

معمولا ملک کلنگی خیلی آرزش بیشتری نسبت به آپارتمان داره
در شرایط برابر

چون اینجا زیاد آپارتمان رو به چشم سرمایه نگاه نمی کنند
و اکثرا برای سرمایه ملک کلنگی میخرند که آول فقط پول زمین بدند بعد آستفاده کنند
یا زمین میخرند

بستگی به موقعیت و جای ملک هم داره
گاهی تبدیل به احسن هست خرید آپارتمان..

ولی جایی مثل تهران که 90 درصد آپارتمان نشین هست
قضیه فرق میکنه

بستگی با شرایط و موقعیت استان داره
که تو این لحظه بهترین تصمیم بگیرید
استان ما که به شدت زمین و کلنگی از عید 20 درصد گران شده

به نظرم شما با چند املاکی و بورسی خبره مشورت کنید
که قابل اعتماد باشه
نه به خاطر منفعت خودش مشاوره بده!

ممنون
مشکل دقیقا" همینجاست که نمی شه به مشاوره های املاک اعتماد کرد.. تو این شرایط از هرکسی که می پرسیم می گن این روزها بهترین موقع برای خرید و فروشه چون از چند ماه آینده بازار ملک وارد رکود می شه ولی مشکل اینجاست قیمتی که الان قصد خرید دارن همون قیمت پارساله با یک مقدار خیلی جزئی افزایش( کمتر از 5 درصد ) در صورتی که تمام کالاهای مصرفی دو یا سه برابر شدن به عنوان مثال یخچالی که دو ماه پیش 6 میلیون بوده الان 15 میلیون می فروشن تو این شرایط کالاهای سرمایه ای مثل طلا و ارز و ملک باید بیشترین مقدار افزایش را داشته باشن .

ملک ما توی تهران نیست ولی زمینش خیلی ارزش داره در صورتی که بنا کلنگی هست. از خیلی وقت پیش در صدد فروش بودیم ولی به خاطر قیمت بالایی که زمینش داره مشتری زیاد نداشت ولی دقیقا" از دو هفته پیش که زمزمه خروج آمریکا از توافق تو سطح جامعه پخش شد هر روز براش یک مشتری پیدا می شه ولی تقریبا" با قیمتی نزدیک به قیمت پارسال
چیزی که باعث دودلی ما شده اینه که قیمت زمین توی چند ماه آینده افزایش چشمگیر خواهد داشت یا وارد رکود می شه؟ آیا به صرفه تر هست ملکی که به خاطر قیمت بالا مشتری نداشته را تو این شرایطی که تعداد خریدار زیاد شده بفروشیم و تبدیل به آپارتمان کنیم یا افزایش قیمت ها اینقدر شدید خواهد بود که نگه داشتن همین ملک به صرفه تر خواهد بود؟
البته برای این سوال ها فکر نمی کنم کسی جواب قطعی داشته باشه

بالا