• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی زمین و مسکن

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
دوستانی که توی کار ملک هستند و تجربه دارند در این زمینه لطفا" جواب بدن
آیا تو این شرایط با توجه به برگشت تحریم ها و نامشخص بودن وضعیت بازار آیا عاقلانه هست که ملک قدیمی ساز و کلنگی که زمین با ارزش داره را بفروشیم و آپارتمان نوساز بخریم؟

مطلقا و به هیچ وجه(مگر در شرایط خیلی خاص*)

آپارتمان فقط تا 2 3 سال اول شاید اندکی رشد قیمت داشته باشه و بعد از اون نه تنها رشد نمیکنه که حتی اگه مستاجر درست حسابی نداشته باشید و به خونه نرسه با افت قیمت هم مواجه میشید.

اگه قرار بود بفروشید و با پولش کار کنید یا توی ارز و سکه(قبل از انفجار قیمت) سرمایه گذاری کنید کاملا عاقلانه و درست بود، اما تبدیل ملک ویلایی به آپارتمان به هیچ وجه کار درستی نیست و بعد از 3 4 سال با افت سرمایه مواجه میشید.

*منظور از شرایط خیلی خاص: هم ملک خودتونو به قیمت خیلی خوب و عالی بفروشید، هم همزمان چندتا آپارتمان خوش ساخت و با کیفیت با قیمت مناسب(حداقل 10 الی 15% زیر قیمت فعلی بازار) پیدا کنید. فقط در این صورت ارزش داره.

تو این شرایط رکود تورمی درسته که قیمتها میره بالا اما به هیچ وجه مشتری دست به نقد و با انگیزه برای خرید وجود نداره و شما اگه پول نقد کافی داشته باشی میتونی یه کارایی بکنی.

شما اول بگرد دنبال آپارتمان، موارد خوب رو پیدا کن و بدون رودرواسی پیشنهادهایی زیر قیمت بازار به فروشنده بده. مثلا اگه گفت 300، شما بگو 250 میخرم ولی تمام و کمال نقد میدم. ببین اگه تونستی چنین مواردی رو پیدا کنی آره میصرفه، در غیر این صورت اگه ملک خودتون رو به قیمت معمول روز بفروشی و به جاش آپارتمان به همون قیمت روز بخری به درد نمیخوره.

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
مطلقا و به هیچ وجه(مگر در شرایط خیلی خاص*)

آپارتمان فقط تا 2 3 سال اول شاید اندکی رشد قیمت داشته باشه و بعد از اون نه تنها رشد نمیکنه که حتی اگه مستاجر درست حسابی نداشته باشید و به خونه نرسه با افت قیمت هم مواجه میشید.

اگه قرار بود بفروشید و با پولش کار کنید یا توی ارز و سکه(قبل از انفجار قیمت) سرمایه گذاری کنید کاملا عاقلانه و درست بود، اما تبدیل ملک ویلایی به آپارتمان به هیچ وجه کار درستی نیست و بعد از 3 4 سال با افت سرمایه مواجه میشید.

*منظور از شرایط خیلی خاص: هم ملک خودتونو به قیمت خیلی خوب و عالی بفروشید، هم همزمان چندتا آپارتمان خوش ساخت و با کیفیت با قیمت مناسب(حداقل 10 الی 15% زیر قیمت فعلی بازار) پیدا کنید. فقط در این صورت ارزش داره.

تو این شرایط رکود تورمی درسته که قیمتها میره بالا اما به هیچ وجه مشتری دست به نقد و با انگیزه برای خرید وجود نداره و شما اگه پول نقد کافی داشته باشی میتونی یه کارایی بکنی.

شما اول بگرد دنبال آپارتمان، موارد خوب رو پیدا کن و بدون رودرواسی پیشنهادهایی زیر قیمت بازار به فروشنده بده. مثلا اگه گفت 300، شما بگو 250 میخرم ولی تمام و کمال نقد میدم. ببین اگه تونستی چنین مواردی رو پیدا کنی آره میصرفه، در غیر این صورت اگه ملک خودتون رو به قیمت معمول روز بفروشی و به جاش آپارتمان به همون قیمت روز بخری به درد نمیخوره.

ممنون از شما
در حال حاضر ملک ما را با همون قیمت پارسال می خرن ( البته با یک مقدار جزئی افزایش که این مقدار افزایش رویه هر ساله است و ارتباطی به افزایش قیمت های اخیر نداره)
تقریبا" روی هر جنسی ( چه کالاهای مصرفی چه کالای سرمایه ای ) انفجار قیمت در حد دو یا سه برابر اتفاق افتاده به جز ملک، حالا سوال اینجاست که این رویه ادامه خواهد داشت؟ یعنی در طول چند ماه آینده همچنان ملک در یک رکود قیمتی خواهد بود یا در ملک هم انفجار قیمت اتفاق می افته؟ ( منظور زمین هست نه آپارتمان)

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
ممنون از شما
در حال حاضر ملک ما را با همون قیمت پارسال می خرن ( البته با یک مقدار جزئی افزایش که این مقدار افزایش رویه هر ساله است و ارتباطی به افزایش قیمت های اخیر نداره)
تقریبا" روی هر جنسی ( چه کالاهای مصرفی چه کالای سرمایه ای ) انفجار قیمت در حد دو یا سه برابر اتفاق افتاده به جز ملک، حالا سوال اینجاست که این رویه ادامه خواهد داشت؟ یعنی در طول چند ماه آینده همچنان ملک در یک رکود قیمتی خواهد بود یا در ملک هم انفجار قیمت اتفاق می افته؟ ( منظور زمین هست نه آپارتمان)

به نظرم انفجار قیمت در حد افزایش 40 50 درصدی نه اصلا. کلا ملک از سال 92 به بعد یه سکته ناقص زده و تو تمام این سالها کمتر از دلار و سکه و تورم رشد داشته، الانم بعید میدونم اتفاقی جز این بیفته. من خودم یه اپارتمان داشتم اینقدر فروش نرفت پارسال با گرفتاری و زیر قیمت معاوضه کردم با یه ملک کوچیکتر که فقط یه مقدار پول نقدم زنده بشه.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
نظرتون اینه که تا 100 تومن یه اپارتمان کوجیک خریده بشه یا دلارو سکه؟!

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
وقتی میشه سود بانک رو بدونه دردسر گرفت چرا مسکن؟!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اساتید خرید آپارتمان در پرند ارزش داره؟امکان داره مثل پردیس رشد قیمت خوب داشته باشه؟چون ظاهراً میگن فقط یک فاز متروی پرند مونده تا وصل بشه به تهران٬کلا نظرتون درباره خرید از اونجا چی هست؟مرسی

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
تا جایی که میدونم توی یک سال گذشته و مخصوصا توی 6 ماه گذشته قیمت املاک در تهران و شهرهای بزرگ 30 تا 50 درصد یا شاید هم بیشتر رشد کرده که یکی از دلایل اون، افزایش شدید قیمت دلار بوده.
حالا سوال من اینه که وقتی دلار شده 6 تا 7 هزار تومن که برای همه ایران هم هست و نه فقط تهران، پس چطوریه که قیمت املاک توی شهرهای کوچیک و کم جمعیت رشدی نکرده؟ و به نظر شما آیا این افزایش قراره بعدا و توی چند ماه آینده ایجاد بشه؟

پانوشت: من در فکر فروش آپارتمان در یک شهر کوچک هستم و ظاهرا قیمت نسبت به پارسال تغییری نکرده و البته هنوز خیلی رونقی هم در خرید و فروش دیده نمیشه!

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
زمین کجا بگیریم پیشرفت داشته باشه،حوالی تهران و کرج

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
تا جایی که میدونم توی یک سال گذشته و مخصوصا توی 6 ماه گذشته قیمت املاک در تهران و شهرهای بزرگ 30 تا 50 درصد یا شاید هم بیشتر رشد کرده که یکی از دلایل اون، افزایش شدید قیمت دلار بوده.
حالا سوال من اینه که وقتی دلار شده 6 تا 7 هزار تومن که برای همه ایران هم هست و نه فقط تهران، پس چطوریه که قیمت املاک توی شهرهای کوچیک و کم جمعیت رشدی نکرده؟ و به نظر شما آیا این افزایش قراره بعدا و توی چند ماه آینده ایجاد بشه؟

پانوشت: من در فکر فروش آپارتمان در یک شهر کوچک هستم و ظاهرا قیمت نسبت به پارسال تغییری نکرده و البته هنوز خیلی رونقی هم در خرید و فروش دیده نمیشه!
ملک در رکود تورمی است افزایش آمارهای فروش هم به خاطر اینه که دلالهایی که می دونند کجا ملک بفروشند و بخرند فعال شدند .و سود حاصل از دلالی دلار و سکه را وارد ملک کردند
املاک و مناطقی که با قیمتهای قبلی مشتری نداشته قطعا و طبیعتا افزایش قیمت سریع نخواهند داشت .اگر میانگین های قیمت ملک افزایش پیدا کنه با تاخیر اون املاک کم مشتری هم افزایش قیمت پیدا خواهند کرد.اگر قرار به افزایش قیمتی هم در املاک کم مشتری باشه حداقل 2-3ماه زمان نیازه

Thhemmeaker

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
بنده از دار دنیا یه مغازه دارم حدود 25 متر وسط بازار یکی از شهر های اصفهان و اون بازار تقریبا معروفه و پرتردد هستش
خونه ندارم و مستاجر هم هستم و از همه مهمتر حس میکنم نیاز به خونه دارم
به نظرتون مغازه رو بفروشم خونه بگیرم تو این شرایط ؟
یا صبر کنم بلکه اوضاع بهتر شد

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
سلام
بنده از دار دنیا یه مغازه دارم حدود 25 متر وسط بازار یکی از شهر های اصفهان و اون بازار تقریبا معروفه و پرتردد هستش
خونه ندارم و مستاجر هم هستم و از همه مهمتر حس میکنم نیاز به خونه دارم
به نظرتون مغازه رو بفروشم خونه بگیرم تو این شرایط ؟
یا صبر کنم بلکه اوضاع بهتر شد
سلام
تجربه ثابت کرده اوضاع تو این مملکت هیچ وقت بهتر نمیشه
اگر قراره مغازه تو یکی از شهرهای اصفهان بفروشید تهران خونه بخرید کار خوبیه اما اگر قراره تو همون شهر خونه بخرید کار خوبی نیست

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اساتید خرید آپارتمان در پرند ارزش داره؟امکان داره مثل پردیس رشد قیمت خوب داشته باشه؟چون ظاهراً میگن فقط یک فاز متروی پرند مونده تا وصل بشه به تهران٬کلا نظرتون درباره خرید از اونجا چی هست؟مرسی

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
دوستان ممنون میشم جواب منم بدید

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538

برای اینکه در همون شهر های کوچک هم کسانی که سرمایه دارند، سرمایه شون رو میارن در تهران سرمایه گذاری میکنند ;). اینجوری تقاضا و به تبعش قیمت بالا میره. حتی در همین تاپیک هم شما میتونی اینو ببینی. به آژانس های املاک هم مراجعه کنید، می بینید که مالک تعداد زیادی از املاک تهران، شهرستانی ها هستند. من خودم از یک نفر واحد اداری خریدم که حتی توی پیدا کردن آدرس ملک خودش هم مشکل داشت. یعنی به این شدت، فله ای توی تهران ملک خریده بود:general509::D

پ.ن: نمیخوام قضاوت کنم. پول خودشونه و هر جا دلشون خواست بخرند. اما به نظرم با این کار سرمایه ها رو از شهر خودشون خارج میکنند و باعث میشن که فقر امکانات شهرشون ادامه داشته باشه و تهران روز به روز ثروتمند تر و آبادتر بشه که البته من از این قضیه استقبال میکنم:general406::D .... اما از فشار تورمی که بر قشر مستضعف اجاره نشین ساکن تهران وارد میشه هم نمیشه گذشت. به نظر من با این افزایش اجاره بها، سیل مهاجرت کارمند و کارگر های تهرانی به کرج و رودهن و ... رو باید امسال شاهد باشیم

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
ساخت و ساز توی شهر ما خیلی زیاد شده! قیمتها نسب به پارسال حدود 30 درصد افزایش داشته...

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
دوستان من واقعا برام سوال شده که وقتی هر روز دلار، طلا و سکه داره میره بالا، ماشین داره قیمتش میره بالا و این یعنی ارزش ریال بی خاصیت هر روز داره میره پایین، اونوقت چطوریه که قیمت آپارتمان و خونه (مخصوصا خونه های نه چندان نوساز) توی شهرهای کوچیک نمیخواد بره بالا؟!
خوب مگه ارزش ریال افت نکرده؟ بلکه درستش اینه که بگیم سقوط کرده! اونوقت من باید آپارتمانی را که پارسال میخواستم بفروشم مثلا 100 میلیون الان هم باید همون قیمت بفروشم؟ با 100 میلیون پارسال چند دلار یا نه اصلا چند کیلو برنج میشد خرید، الان چند کیلو؟!
نمیدونم مردم شهرهای کوچیک توی خوابن؟ یعنی فکر میکنن دلار از 3500 شده 4200؟!
به نظر شما فروش خونه درست هست توی این وضعیت یا نه؟

Tom.Cruise

Registered User
لایک‌ها
168
دوستان من واقعا برام سوال شده که وقتی هر روز دلار، طلا و سکه داره میره بالا، ماشین داره قیمتش میره بالا و این یعنی ارزش ریال بی خاصیت هر روز داره میره پایین، اونوقت چطوریه که قیمت آپارتمان و خونه (مخصوصا خونه های نه چندان نوساز) توی شهرهای کوچیک نمیخواد بره بالا؟!
خوب مگه ارزش ریال افت نکرده؟ بلکه درستش اینه که بگیم سقوط کرده! اونوقت من باید آپارتمانی را که پارسال میخواستم بفروشم مثلا 100 میلیون الان هم باید همون قیمت بفروشم؟ با 100 میلیون پارسال چند دلار یا نه اصلا چند کیلو برنج میشد خرید، الان چند کیلو؟!
نمیدونم مردم شهرهای کوچیک توی خوابن؟ یعنی فکر میکنن دلار از 3500 شده 4200؟!
به نظر شما فروش خونه درست هست توی این وضعیت یا نه؟

بازار ملک جذابیت سکه و دلار رو نداره!
مخصوصا تو شرایط فعلی کشور!!!

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
زمین کجا بگیریم پیشرفت داشته باشه،حوالی تهران و کرج
الان خرید زمین و اپارتمان در باغستان غربی کرج خیلی خوبه چون دارن اتوبان رو از اونجا در میارن که تقریبا باعث افزایش قیمت 10 تا 30 درصدی میشه

بالا