swastika_iran
Registered User
خوب معلومه ! در باره يانگوم بساز ديگه ! :happy:
مشتري زياد دارها !
از وقتي گذاشتي تو موبايل9 ديگه ترافيكه سايتشون زياد شده ! شنيدم ميخان دانلود تم يانگوم رو پولي كنن ! :f34r:
:lol::lol::lol::lol: رو چشمم
خوب معلومه ! در باره يانگوم بساز ديگه ! :happy:
مشتري زياد دارها !
از وقتي گذاشتي تو موبايل9 ديگه ترافيكه سايتشون زياد شده ! شنيدم ميخان دانلود تم يانگوم رو پولي كنن ! :f34r:
بهتر شما این مجله رو مطالعه کنید چون من مدارک mcse.. mcsa ... a+ رو از خود مایکروسافت گرفتم و برای اطلاع باید بگم usb مخفف universal serial bus هست نه اون ........ که شما نوشتی :blush::blush: پس به این نتیجه میرسیم که من خیلی بهتر از شما میدونم usb یا هر چیز دیکه ای که ممکن مطرح بشه چی هست ..من اصلا قصد توهین به شما یا هر کس دیگه ای رو ندارم و نداشتم چون مبنای forum بر دوستی است اگر هم توهینی شده شما به بزرگواری خودتون ببخشید. و ترجیح میدم دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه که هم موضوع forum عوض نشه و هم پایه های دوستیمون سست نشه
پاینده ایران
من ادعایی مبنی بر دانش کامپیوتر ندارم... از بس تو فکر UBC بودم نوشتمuniversal bus controller ... خوشحال میشم حالا که با یک مهندس مایکروسافت آشنا شدم بهم بگه چه منابعی را برای UBC مطالعه کردید...
گوش شیطون کر دارم یک برنامه مثل ACM برای UIQ v3 مینویسم ولی حالا حالا ها کار داره... اگه از اول میدونستم که این p990 را میخرم ، زودتر دنبال SDK اون میگشتم...
منم قصدم توهین به شما نبود ولی خودت اول اومدی گیر دادی !!! مجله را هم بخاطر استفاده از کلمات جایگزینی با کلمات فارسی گفتم مطالعه کنید نه بیشتر شدن اطلاعات کامپیوتری ... خودتون که میدونید مجله های ایرانی ماشا الله 1000 ماشا الله از لحاظ بروزرسانی مطالب یک 3 سالی عقب هستند...
:lol: حالا هم اگه با دندان آبی مشکل نداری یک لبخند بزن... :lol: یک پیشنهاد هم براتون دارم .... اگه مشکل ف ی ل ت ر ی ن گ نداری توی www.zedge.net هم تم هاتو آپلود کن ...
از دوستان عزیز خواهش دارم در رابطه با موضوع تاپیک بحث کنند و بحث در مورد زبان رو در بخش فرهنگ و ادبیات ادامه دهند![]()
![]()
پویا خان حالا که تموم شده تو دیگه کشش نده![]()
معمولا برنامه های nokia 6680 را مینوشتم ولی این نامرد همه چیزش lock هشت... دارم رو منشی تلفنی کار میکنم ولی هنوز پروتکل های بخصوصش را پیدا نکردم.....
معمولا برنامه های nokia 6680 را مینوشتم ولی این نامرد همه چیزش lock هشت... دارم رو منشی تلفنی کار میکنم ولی هنوز پروتکل های بخصوصش را پیدا نکردم.....
سری P به هیچ وجه امکان منشی تلفنی ندارن....خودتون رو درگیر نکنید...![]()
یعنی مشکل ضبط مکالمه حل شده؟به قول ناپائون " هیچ چیز غیر ممکن نیست ! " Nothing is impossible ....
ضبط مکالمه که استاد شدهدارم قدم های بعدیو بر میدارم...
به قول ناپائون " هیچ چیز غیر ممکن نیست ! " Nothing is impossible ....
سلام به همه دوستان
من یک هفته میشه که 990 خریدم
الف) اطلاعات گوشیم اینه :
Phone Version: CXC162037 R9F011
Organizer Version: CXC162036 R5A01
CDA Version: R5a13
چطوره؟
update نکردم هنوز (فعلا هم دنبالش نیستم )
رو گوشی و جعبه نوشته فرانسه تو سایت هم چک کردم مال سال 2005 و ...
همه لوازم هم توش بود آچار و ... ( فقط هندز فیری عادی داشت)
ب) قیمت خرید = 313 هیچ گارانتی ندارهخدا رو شکر هیچ مشکلی هم نداره ... با تایم sms ها مثل بقیه دوستان مشکل دارم که در حال حاضر برام مهم نیست
حالا چند تا سوال دارم ( البته نزدیک 70 صفحه از صفحات موجود رو خوندم ولی موضوع مرتبطی پیدا نکردم ) ممنون میشم اگر کسی می دونه کمک کنه
1. این گوشی مثل اکثر گوشی های دیگه profile نداره؟!! حالتهایی مثل outdoor , meeting . , چون واسه من مهمه که نوع ملودی زنگ هام در منزل و محل کار و شب با هم فرق کنه... هر دفعه مجبورم برم دستی همه رو عوض
کنم!! :blink:
2. چطوری می تونم متوجه بشم که چند تا sms زدم و کل talk time چقدر شده! باز هم مثل گوشی های دیگه این قسمت رو نداره؟ :hmm:
3. آیا این امکان هست که وقتی کسی به من زنگ میزنه با باز کزدن فیلیپ مستقیما تماس برقرار بشه؟و اگر در حین مکالمه هستم با بستم فیلیپ تماس قطع بشه؟
4. کسی از دوستان هست که از امکان wlan استفاده کرده باشه ؟ من تو تنظیم برخی پارامتر ها مشکل دارم
5. call waiting گوشی روشنه وقتی کسی میاد پشت خطم .. من صدای بوق بوق به علامت پشت خطی رو می شنوم اما فرد تماس گیرنده یا بوق اشغال می شنوه یا سکوت! :wacko:
6. در task manager همیشه آخرین بخش های استفاده شده به صورت باز موجود هستند آیا لزومی داره به منظور افزایش سرعت از دستور end all استفاده بشه؟ (البته می دونم به منظور switch بین برنامه ها استفاده میشه اما اگه لزومی نباشه بهتره end all کنم یا فرقی نداره)
پیشاپیش از کمک دوستان ممنونم
decilion عزیز در مورد منشی تلفنی باید بگم که از نظر سخت افزاری این محدودیت وجود داره که صدای دستگاه وقت اجرای قسمت تلفنی دستگاه قطع می شه ( فول داپلکس نیست) بنابراین احتمالا غیر ممکنه
پاینده ایران
سلام دوستان خسته نباشید
راستش رو بخوایید که گوشی P990i دارم که یه مشکلی داره اومد چند صفحه رو خوندم اما نتونستم مطلب مورد نظرم رو پیدا کنم گفتم یه پستی بزنم شاید دوستان بتونن صفحه مورد نظر یا مشکل منو حل کنن.
1- گوشی وقتی میخوای بری منو یا حتی SMS هنگ میکنه و وقتی خاموش و روشنش می کنی پیغام زیر رو میده :
Crystal Demo version has expire
2- برنامه Update گوشی رو از سایت SonyEricsson گرفتم حدود 33M هستش نصب میکنم آخر سریه دستوراتی برام میده که باتری رو در بیارم دگمه C رو بگیرم . سوالم این بود که این کارها رو باید انجام بدم ؟
برای مدلهای گوشی فرقی نمیکنه ؟ اگه فرقی داره از کجا باید اینو بدونم ؟