• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود زيرنويس فارسي جواهري در قصر در پست اول

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا هر چی گشتم چوب لای چرخ این قسمتا بزارم نشد که نشد ;)
نمی دونم شاید پیر شدم :blink:
منکه اشتباه فاهشی ندیدم شایدم واقعا از بس دنیا مو پشت مونیتور کوچیک کردم کور شدم :(

از دوست عزیز Alex هم نهایت تشکر
فکر کنم دیگه ذهنم اجازه همراهی رو نمیده ، و مشکل و کار خاصی نمونده که به تخصصی نیاز باشه
دیگر دوستان هم می تونن
امیدوارم در این دو سه ماه فعالیت جمعی تونسته باشم کاری در شان این فیلم صورت بدم
و از دیگر دوستان که خیلی بهشون زحمت دادیم هم نهایت تشکر و سپاس دارم
شاید خشک و خالی بنظر برسه ، ولی تجربه ای بود برای تک تک دوستان در دنیای مجازی
امیدوارم در تمام مسوولیت زندگی نیز موفق و پیروز باشید
ممنون که در این تاپیک نظرات این حقیر رو با هزار کاستی شنیدید ، ممنونم

کلی تشکر میشه
بدون زحمات شما کار اینقده پیشرفت نمیکرد
به امید همکاری دوباره:happy::happy:

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به دوستان
يه مشكل كوچك توي فايل زيرنويس قسمت 38 هست !!!
نمي دونم تا الان امتحان كردين يا نه ولي اگه شما بخواين زيرنويس ها را با فيلم ادغام كنيد با برمه ي mkvmerge GUI موقعي كه فايل زير نويس را مي خواين add كنيد error ميده!!!!

حال برا چی ادغام؟
مگه نمیشه بدون ادغام نگاش کرد؟:happy:
من این برنامشو ندارم... لینکش رو بزار DL کنم ... شاید تونستم کمکت کنم....:happy:

سلام.:p
فکر نکنید نیستم:happy::happy:

اوکی... فکر می کنیم هستی....:lol::lol:

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
دوستان زينويس قسمت 44 فارسي نبود
تو نت هم پيدا نميشه
يا حق :)

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
دوستان زينويس قسمت 44 فارسي نبود
تو نت هم پيدا نميشه

قسمت 44 کاملا درسته. البته من پک رو نمیدونم اما اون لینک تک تک که گذاشتم درسته
1945.gif

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
آها پس من اون تكي رو بايد دانلود كنم مرسي

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1

اوکی... آقا من فهمیدم مشکلش چیه این قسمت....
اگه دقت کنی شماره اولین زیرنویس این قسمت از (( 0 )) شروع شده در حالی که باید از (( 1 )) شروع شه....
حالا باید کل زیرنویسهارو یه شماره بهشون اضافه کنیم....
من یه برنامه دارم ولی اون فقط می تونه از شمارش کم کنه نه زیاد... واسه همین الآن دارم ئنبال برنامش می گردن شما هم یه سرچی بکن ببین می تونی چیزی پیدا کنی....

آها پس من اون تكي رو بايد دانلود كنم مرسي

نه حالا اون تکی....
مجی ناز عزیز فک کنم پک مشکل داره... من خودم نگاه نکردم... اگه میشه یه نگا بندازید به قسمت 44 اگه مشکل داشت، برطرف کنید.... راستی چند روز دیگه زیرنویس های قسمت های 1 تا 22 آپدیت میشه که بهتون میگم پک رو آپدیت کنید....

SayyedMeysam

Registered User
لایک‌ها
3
سلام بچه ها
من تازه واردم
من شروع به بازنگري در اون چند قسمت پاياني كه نشده كرده ام وتا حالا تا قسمت 50 رو بازنگري كرده ام. خدا وكيلي كار خيلي سختيه اما سختتر از اون فهميدن جمله فارسي مترجم قبليه (راستي كي اينارو بخصوص 49 و 50 را ترجمه كرده:wacko: من كه فقط تونستم با انگليسيهاش بفهمم كه به فارسي معنيش چيه:D:D:D) به هر حال فكر كنم تا دو سه روز آينده بازنگري شده هاش آماده بشه)
راستي در مورد زيرنويس 38 براي تغيير شماره ها وقت نگذاريد من امتحان كردم فايده اي نداشت. فكر كنم مشكل در سيو شدنش بوده پس بايد با يك برنامه درست و حسابي (نه نت پدا:wacko:) اون را باز كرد و دوباره سيو كرد شايد درست يشه:happy::happy::happy::happy:

moji_naze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

نه حالا اون تکی....
مجی ناز عزیز فک کنم پک مشکل داره... من خودم نگاه نکردم... اگه میشه یه نگا بندازید به قسمت 44 اگه مشکل داشت، برطرف کنید.... راستی چند روز دیگه زیرنویس های قسمت های 1 تا 22 آپدیت میشه که بهتون میگم پک رو آپدیت کنید....

من که قسمت 44 رو از اول تا آخر رفتم با کل فیلم می خوند و ایرادی هم نداشت...من باید چند بار بگم این پک آخر از زیرنویس های تکی ساخته شده پس اگه در تکی مشکلی نیست پس در این هم نیست...لطفا دوستان قبل از اینکه به من یا هری یا لی بگن مشکلی در پک هست از بودن اون مشکل مطمئن بشن و به مشکل دقیق اشاره کنن نه اینکه بگن این قسمت مشکل داره فرضا بگید از جمله 224 به بعد اصلا اجرا نمیشه تا ما بتونیم مشکل رو پیدا کرده و به یاری خدا حلش کنیم...

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
سلام بچه ها
من تازه واردم
من شروع به بازنگري در اون چند قسمت پاياني كه نشده كرده ام وتا حالا تا قسمت 50 رو بازنگري كرده ام. خدا وكيلي كار خيلي سختيه اما سختتر از اون فهميدن جمله فارسي مترجم قبليه (راستي كي اينارو بخصوص 49 و 50 را ترجمه كرده:wacko: من كه فقط تونستم با انگليسيهاش بفهمم كه به فارسي معنيش چيه:D:D:D) به هر حال فكر كنم تا دو سه روز آينده بازنگري شده هاش آماده بشه)
راستي در مورد زيرنويس 38 براي تغيير شماره ها وقت نگذاريد من امتحان كردم فايده اي نداشت. فكر كنم مشكل در سيو شدنش بوده پس بايد با يك برنامه درست و حسابي (نه نت پدا:wacko:) اون را باز كرد و دوباره سيو كرد شايد درست يشه:happy::happy::happy::happy:

ممنون دوست عزیز... ولی شما بگین دقیقاً کدم قسمت هارو دارین بازبینی می کنید؟ چون یه نفر دیگه هم دارن همین کارو می کنن نمیخوام دیگه دوباره کاری بشه و من ندونم کدومشو بزارم پست اول....
الآن اون شخصی که من میگم یعنی الکس عزیز تا امروز این قسمت هارو برام فرستاده که می خوایم بزاریم پست اول:

1 - 22
41 , 42
45 46 47 48
50 52 53
54

در مورد اون قسمت هایی رو هم که گفتید بعد ترجمه شده اون کار گروه ما نیست.. کار یه گروه دیگست که احتمالاً به وسیله دیکشنری های هوشمند ترجمش کردند....

SayyedMeysam

Registered User
لایک‌ها
3
در مورد قسمت 38 كافيه كه قسمت 0 را كاملا پاك كنيد و اول فايل شماره 1 شود دليلش هم با نگاه كردن به زمانش ميتونيد بفهميد:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
در مورد قسمت 38 كافيه كه قسمت 0 را كاملا پاك كنيد و اول فايل شماره 1 شود دليلش هم با نگاه كردن به زمانش ميتونيد بفهميد:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

آره خب.. معلومه با این کار این درست میشه... ولی ما بیشتر می خوایم جمله (( 0 )) رو هم نگه داریم...:happy:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

آره خب.. معلومه با این کار این درست میشه... ولی ما بیشتر می خوایم جمله (( 0 )) رو هم نگه داریم...:happy:

لی جان اون لینکی که روز قبل توی یاهو دادی رو برام PM کن ممنون

leila_t

Registered User
لایک‌ها
8
سلام:happy:
آیا با برنامه combine community که در DVD جواهری در قصر بود میتونم قسمتهای آخرش رو زیرنویس فارسی بندازم؟
چه جوری؟
لطفا راهنماییم کنید

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
لی جان اون لینکی که روز قبل توی یاهو دادی رو برام PM کن ممنون

بهت پی ام زدم هری جان...

سلام:happy:
آیا با برنامه combine community که در DVD جواهری در قصر بود میتونم قسمتهای آخرش رو زیرنویس فارسی بندازم؟
چه جوری؟
لطفا راهنماییم کنید

منظورتون اینه که فیلمو با زیرنویس ببینید؟

SayyedMeysam

Registered User
لایک‌ها
3

بهت پی ام زدم هری جان...

منظورتون اینه که فیلمو با زیرنویس ببینید؟

سلام
اولا بخاطر اينكه همه بفهمند كه وضعيت زيرنويسها چطوريه بهتره به هر سري از زيرنويسها يك ورژن بدهيم تا خودمون هم گم نكنيم
دوما من قسمتهاي بازبيني نشده را بازبيني كردم اميدوارم خوب شده باشد در ضمن قسمتهايي كه بازبيني شده بود و مشكل زيرنويس و اينجور چيزها هم داشت درست كردم و كلشو اتچ ميكنم براي شروع هم ورژنشو 2 گذاشتم. اميدوارم مشكلي نداشته باشه;);););)

فایل های ضمیمه

• ZirNevis v2.0.rar
    737.2 KB · نمایش ها: 34

leila_t

Registered User
لایک‌ها
8
بله منظورم این بود که چند قسمت آخر رو چطوری میتونم زیرنویسی که شما گذاشتید رو روش load کنم؟
زیرنویس جدید رو هم دانلود کردم(ممنون از سید میثم) ولی نمی دونم چطور میتونم با برنامه zoom player زیرنویس رو روی فیلم load کنم؟

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
اولا بخاطر اينكه همه بفهمند كه وضعيت زيرنويسها چطوريه بهتره به هر سري از زيرنويسها يك ورژن بدهيم تا خودمون هم گم نكنيم
دوما من قسمتهاي بازبيني نشده را بازبيني كردم اميدوارم خوب شده باشد در ضمن قسمتهايي كه بازبيني شده بود و مشكل زيرنويس و اينجور چيزها هم داشت درست كردم و كلشو اتچ ميكنم براي شروع هم ورژنشو 2 گذاشتم. اميدوارم مشكلي نداشته باشه;);););)

آقا شما ای کاش قبلاً هماهنگ می کردید .. بعد...
اینطوری منو شرمنده میشم که بگم یه نفر دیگه داره همه زیرنویس های قسمت های دیگرو بزابینی می کنه...
حالا شما ایون گذاشتید... دستتون هم درد نکنه... زحمت کشیدید.... حالا خودتون قضاوت کنید من کدومشو بزارم پست اول...
حتی المقدور باید بازبینی ها کار یه نفر باشه تا هماهنگی داشته باشه....
من الآن باید چی کار کنم خودمم موندم....
امیدوارم چیزی از من به دل نگیرید...
اگه یکم دقت کنید بهم حق میدید...

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
بله منظورم این بود که چند قسمت آخر رو چطوری میتونم زیرنویسی که شما گذاشتید رو روش load کنم؟
زیرنویس جدید رو هم دانلود کردم(ممنون از سید میثم) ولی نمی دونم چطور میتونم با برنامه zoom player زیرنویس رو روی فیلم load کنم؟

شما از برنامه KMPlayer استفاده کردید؟ که در پست اول هم لینک دانلودش قرار داده شده؟

SayyedMeysam

Registered User
لایک‌ها
3

آقا شما ای کاش قبلاً هماهنگ می کردید .. بعد...
اینطوری منو شرمنده میشم که بگم یه نفر دیگه داره همه زیرنویس های قسمت های دیگرو بزابینی می کنه...
حالا شما ایون گذاشتید... دستتون هم درد نکنه... زحمت کشیدید.... حالا خودتون قضاوت کنید من کدومشو بزارم پست اول...
حتی المقدور باید بازبینی ها کار یه نفر باشه تا هماهنگی داشته باشه....
من الآن باید چی کار کنم خودمم موندم....
امیدوارم چیزی از من به دل نگیرید...
اگه یکم دقت کنید بهم حق میدید...

من كه چيزي نخواستم. من اين زيرنويسها را فقط بخاطر علاقه درست كردم و براي من مشكلي نيست اگه از كس ديگه اي را بذاريد. تازه من كليم حال ميكنم:happy::happy::happy::happy:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا