این قسمت از نوشته شما کاملا درسته "
تو گوگل وبمستر ببینید از این سایتها بک لینک براتون میزنه یا نه "
اگه قرار باشه بک لینکی برای سایت شما ثبت بشه توی قسمت Top linking sites اسم سایت رو میاره
ولی این قسمت "
یه جا هم دیدم نوع بک لینک های اینجوری رو با مشخصه ی جاوا اسکریپت بودن دسته بندی کرده بود" کاملا اشتباهه
چیزی به اسم بک لینک جاوا اسکریپتی یا دسته بندی برای این نوع بک لینک نداریم. اگه لینک به صورت کد html اجرا بشه در اینصورت بهش بک لینک گفته میشه
حالا شما میتونی با php و java و غیره این ساختار html رو پیاده سازی کنی ولی در نهایت چیزی که توی خروجی باید دیده بشه کد های html هست
جاوا هم توابع زیادی داره و اصلا اینطور نیست که بگیم نمیشه ازش برای اینکار استفاده کرد، مثلا یه تابع خیلی ساده داره که شما لینک ها رو میذاری توی یه فایل تکست و آدرس اون فایل رو میدی به تابع و اون تابع هم لینک ها رو خط به خط میخونه و توی ساختار html جایگزین میکنه، این کار هیچ ایرادی نداره
ولی یه وقت شما میای با آیفریم که یکی دیگه از توابع جاوا هست این کار رو میکنی که این کار ایراد داره و کاملا هم درسته و باید هم داشته باشه چون در حقیقت محتوا یا لینک داره جای دیگه اجرا میشه و توی سایت شما نمایش داده میشه و این یه نوع دور زدن و تخلفه و گوگل هم برخورد میکنه
برای دیدن لینک های ثبت شده برای دامنه هاتونم میتونید وارد این آدرس بشید
https://search.google.com/search-console/links
حرف شده درسته و کاملا قبول دارم ولی به یه شرط
اینکه هدفمون از بیان یه موضوع این نباشه به کسی تهمت بزنیم و قصد تخریبش رو داشته باشیم، هدفمون نقد منصفانه و یادگیری و بالابردن سطح علممون باشه
شما اگه دقیق پست ها رو بخونی متوجه میشی که یوزر شروع کننده بحث نه تنها اطلاعاتی که ارائه میکنه درست نیست بلکه از همون اول هم قصد تخریب یه سایت رو داره
یعنی مثه اینه که یه بیسواد بلند شه بیاد در مورد نظریه "جهان غشایی" نظر بده بعد تازه به دانشمندی که اونو کشف کرده هم تهمت بزنه
اینایی هم که الان گفتم برای این نبود که بحث و جدل رو ادامه بدم، چون من دیشب جایی بودم و فرصت نکردم پست های تاپیک رو کاملا بخونم و الان که خوندم دیدم شما دو نفر هم نظر دادید