من کلا رو منفی فقط خرید میکنم. دنبال سهم هایی هستم که تو منفی هستند و از رشد عقب هستند و کلا تا پول لازم نشم سمت فروش هم نمیرم.خواهش میکنم ولی بازم این دید رو داشته باشید که ممکنه تا 20 الی 30 درصد دیگه کاهش داشته باشه
اگه کاهش داشت نترسید چون سهم خوبی رو انتخاب کردید ، جایی سرمایه رودرگیر نکردید که آب زیرش بره ...
به خصوص بحث خسته شدن رو در مورد این سهم اصلا فراموش بکنید !
روند آروم و منطقی داره
شارپی نداره
خسته نشید که هر جا خسته بشید قطعا سود بلند مدت رو فدا کردید ...
حالا یه مدت که بگذره میشه رفتار سهم رو تشخیص داد از همین شرکت سود های خوبی با بالا پایین کردن هاش توی کانال صعودی بلند مدتش گرفت
----
اون قهکمت که در موردش صحبت کردم ، افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی رو کدال گذاشته ، میترسم سهامدارای جدید خرابش بکنن![]()
امروز صف خرید شد ولی عرضه نکردن کلا 0.85% مثبت خورد![]()
ایشالا که سهامدارهای هیجانی سمت هیچ کدوم از سهم هامون نیان ، آمـــــــــــــــــــین![]()
سهام دار هیجانی واسه سهم = سَم
کف خساپا در 500 تومان بسته شدهخساپا چه سهم فروشی زده باز
روند آروم و منطقی داره
شارپی نداره
خسته نشید که هر جا خسته بشید قطعا سود بلند مدت رو فدا کردید ...
از فرصت خرید بی نظیر خساپا استفاده کنید ملت / یک عرضه اولیه است
در بازار خونین این روزها وغدیر چی میگه؟ :-؟
من الانم درخواست خرید دارم..شستا باید تو هر سبدی باشهدر این بازار خونین من نمیدونم چرا شستا زورش میاد حداقل 2% بره تو منفی.. #همچنان سبد سهام بدون شستا![]()
من الانم درخواست خرید دارم..شستا باید تو هر سبدی باشه
فاراکم اگه هنوز داری حال کن باهاش در بازار خونیندر این بازار خونین من نمیدونم چرا شستا زورش میاد حداقل 2% بره تو منفی.. #همچنان سبد سهام بدون شستا![]()
پسر(صبا) موقعیت خرید خیلی بهتری نسبت به پدر(شستا) داره در حال حاضرمن الانم درخواست خرید دارم..شستا باید تو هر سبدی باشه
یه جورایی هم موافقم هم مخالفاز اون سهم هایی هست که اگه رفت تو صف فروش دیگه عمرا بشه با ربات سر خطی زن هم سهمت رو بفروشی ( کاملا دستوری )
فاراک زیاد ندارم به نسبت ولی خیلی خسته کننده شده بود ولی تا اوضاعش جالب بشه نگهش میدارم. ومهان هم یه نوسان کوچولو ازش گرفتم دیروز و امروز و در کل نگهش میدارم.فاراکم اگه هنوز داری حال کن باهاش در بازار خونینومهانم خزنده و چراغ خاموش میره تا همون هدفی که گفتم
یه جورایی هم موافقم هم مخالف
اینکه دستوری رو شدیدا موافقم
ولی اینکه بعد از این رشد ریزش شدید بکنه رو فعلا نمیشه گفت
پسر شستا صبا رو بخر به هدف میانمدت 2 و بلند مدت 3 برابرنه من نمیگم ریزش شدید میکنه اما سهمی که از اول ورودش 2 روز پشت سر هم منفی درست و درمون نخورده یکم ریسکش بالاست الان مثلا من شستا بگیرم با چه هدف قیمتی؟
:دی
پسر شستا صبا رو بخر به هدف میانمدت 2 و بلند مدت 3 برابر
حرف شما درسته فعلا دست نگه میدارم تا ببینم چی پیش میاد من خودمم با ضرر این مدلی مخالفم به خاطر همین نگه داشتم قرار بود تا قیمت 1844 تومان اصلاح بکنه فولاد ولی مثل اینکه اصلاحش تموم شد امروز چونتا نزدیکش رفت و برگشت بالا بهرحال منتظر میشم تا ببینم چی پیش میاد با ضرر نمیدم برهمن نمیدونم من خیلی حساسم به ضرر این شکلی یا برخی دوستان دلشون خیلی بزرگه ،تا موقعی که شما سهمتونو نفروختید اون ضرر توی پرتفو فقط یک عدده که در زمان مناسب جبران میشه ،اما وقتی از سر عجله یا تغییر تصمیم یا ترسیدن میفروشید تبدیل میشه به ضرر واقعی به سرمایه شما ،یعنی دقیقا انگار چند میلیون تومن پول بردید ریختید توی جوب و با خوشحالی برگشتید ،من اصلا نمیتونم این مدل سهامداریو برای خودم تفسیر کنم
اما دوست عزیزی که پرسیده بودن فولادو با ضرر بفروشم یا نه مخاطبش من نبودم اما جسارتا جواب میدم ،دوست عزیز وقتی سهم شرکت بزرگی مثل فولاد که شاید بزرگترین مجموعه صنعتی ایرانه ،و فعالیت در زمینه صنایع مادر داره و صنعت صادراتی تقریبا غیر قابل تحریم داره ،نتونه در شما اطمینان نسبت به سرمایه گذاری ایجاد کنه و بخاید با ضرر بفروشیدش من بعید میدونم هیچ سهم دیگه ای بتونه این اطمینانو ایجاد کنه کاری به اصلاح زمانی یا قیمتی موقت ندارم ولی در یک دید نسبتا میان مدت هیچ چیزی بهتر از این سهام ها نیست
برای مثال همین سهام عدالت که متشکل از شرکت های بزرگ هست ظرف این چند سال حدود ۴۰ برابر شده ، با علم به اینکه به علت محاسبه سود به عنوان هزینه خرید سهام تا مدت ها شامل سود مرکب هم نبوده ،این در حالیه که دلار در این مدت ۲۴ برابر شده ،طلا حدود ۲۲ برابر ،ملک بسته به شهرش بین ۱۰ تا ۲۰ برابر
در این مدت ریزش اوایل روحانی داشتیم ،احمدی نژاد داشتیم ،برجام داشتیم ،ترامپ داشتیم و هر چیز خوب و بد دیگه ،اما این عملکرد جلو چشم ماست
در نهایت تصمیم در مورد اموال هر کس فقط با خودشه و امثال من فقط حرف میزنیم