• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
خواهش میکنم ولی بازم این دید رو داشته باشید که ممکنه تا 20 الی 30 درصد دیگه کاهش داشته باشه
اگه کاهش داشت نترسید چون سهم خوبی رو انتخاب کردید ، جایی سرمایه رودرگیر نکردید که آب زیرش بره ...
به خصوص بحث خسته شدن رو در مورد این سهم اصلا فراموش بکنید !
روند آروم و منطقی داره
شارپی نداره
خسته نشید که هر جا خسته بشید قطعا سود بلند مدت رو فدا کردید ...
حالا یه مدت که بگذره میشه رفتار سهم رو تشخیص داد از همین شرکت سود های خوبی با بالا پایین کردن هاش توی کانال صعودی بلند مدتش گرفت

----
اون قهکمت که در موردش صحبت کردم ، افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی رو کدال گذاشته ، میترسم سهامدارای جدید خرابش بکنن
bav3_154fs759111.gif

امروز صف خرید شد ولی عرضه نکردن کلا 0.85% مثبت خورد
s0428.gif

ایشالا که سهامدارهای هیجانی سمت هیچ کدوم از سهم هامون نیان ، آمـــــــــــــــــــین
pray.gif

سهام دار هیجانی واسه سهم = سَم
من کلا رو منفی فقط خرید میکنم. دنبال سهم هایی هستم که تو منفی هستند و از رشد عقب هستند و کلا تا پول لازم نشم سمت فروش هم نمیرم.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
روند آروم و منطقی داره
شارپی نداره
خسته نشید که هر جا خسته بشید قطعا سود بلند مدت رو فدا کردید ...

خبر افزایش سرمایش بیاد احتمالا یه مدت شارپی هم میتونه بره بالا

از فرصت خرید بی نظیر خساپا استفاده کنید ملت / یک عرضه اولیه است

:oops:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
در این بازار خونین من نمیدونم چرا شستا زورش میاد حداقل 2% بره تو منفی.. #همچنان سبد سهام بدون شستا :D
من الانم درخواست خرید دارم..شستا باید تو هر سبدی باشه

Captive

لایک‌ها
16,665
من الانم درخواست خرید دارم..شستا باید تو هر سبدی باشه

از اون سهم هایی هست که اگه رفت تو صف فروش دیگه عمرا بشه با ربات سر خطی زن هم سهمت رو بفروشی ( کاملا دستوری )

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
در این بازار خونین من نمیدونم چرا شستا زورش میاد حداقل 2% بره تو منفی.. #همچنان سبد سهام بدون شستا :D
فاراکم اگه هنوز داری حال کن باهاش در بازار خونین ;) ومهانم خزنده و چراغ خاموش میره تا همون هدفی که گفتم

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
از اون سهم هایی هست که اگه رفت تو صف فروش دیگه عمرا بشه با ربات سر خطی زن هم سهمت رو بفروشی ( کاملا دستوری )
یه جورایی هم موافقم هم مخالف
اینکه دستوری رو شدیدا موافقم
ولی اینکه بعد از این رشد ریزش شدید بکنه رو فعلا نمیشه گفت

دستوری تقاضا درست کردن تا شناوری سهم رو بالا ببرن
فعلا مثل خیلی از سهم های حبابی ( مثلا خگستر ) بازیگر عمده نداره به غیر از دولت
شناوریش الان روی 11 اینطوراست
تا 20 یا 25 شاید بره . اونجا دیگه سهم دست حقوقی و حقیقی ها به عنوان سهامدار عمده و خورد خواهد بود
تا اون شناوری احتمالا اصلاح عمیق نداشته باشه
بعد از اون یه اصلاح شاید 50% ای بکنه ، یکم بالاتر یکم پایین تر
و کم کم روند قیمتی شرکت شکل میگیره
این مدل شرکتا رو فقط باید تکنیکالی بررسی کرد ! بنیادیش غیر قابل محاسبه هستش غ غ م :p
تکنیکالیش هم که فعلا داده نداریم ، باید یکسالی بگذره تا کف و سقف ها کم کم شکل بگیرن ، فعلا یه خطه عمودیه :p

اینا کاملا نظر شخصیه ، شاید از فردا سهم یه کله زمین بخوره :rolleyes:

Captive

لایک‌ها
16,665
فاراکم اگه هنوز داری حال کن باهاش در بازار خونین ;) ومهانم خزنده و چراغ خاموش میره تا همون هدفی که گفتم
فاراک زیاد ندارم به نسبت ولی خیلی خسته کننده شده بود ولی تا اوضاعش جالب بشه نگهش میدارم. ومهان هم یه نوسان کوچولو ازش گرفتم دیروز و امروز و در کل نگهش میدارم.

یه جورایی هم موافقم هم مخالف
اینکه دستوری رو شدیدا موافقم
ولی اینکه بعد از این رشد ریزش شدید بکنه رو فعلا نمیشه گفت

نه من نمیگم ریزش شدید میکنه اما سهمی که از اول ورودش 2 روز پشت سر هم منفی درست و درمون نخورده یکم ریسکش بالاست الان مثلا من شستا بگیرم با چه هدف قیمتی؟
:دی

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
نه من نمیگم ریزش شدید میکنه اما سهمی که از اول ورودش 2 روز پشت سر هم منفی درست و درمون نخورده یکم ریسکش بالاست الان مثلا من شستا بگیرم با چه هدف قیمتی؟
:دی
پسر شستا صبا رو بخر به هدف میانمدت 2 و بلند مدت 3 برابر

Captive

لایک‌ها
16,665
پسر شستا صبا رو بخر به هدف میانمدت 2 و بلند مدت 3 برابر

پسر کو ندارد نشان از پدر
N_aggressive%20%2833.gif
دیروز و امروز یکم فارس اضافه کردم .. صبا رو هم شنبه بررسی میکنم :>

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
چهارشنبه هفته قبل دی خریدم. دی که حتی روی 900 تومن هم رغبت ورود نداشتم و در یک هفته 50 درصد سود داد.
دیروز هم کاملا بر خلاف مسیر تحلیل مقداری شستا خریدیم و ریسک کردیم که در کمال تعجب امروز با هر ضرب و زوری نتونستن منفی کنن و عطش خریدار رو بگیرن.

تصمیم دارم در این بازار دستوری بخشی هر چند اندک از پرتفو رو به سهام ریسکی اختصاص بدم .
خسته شدیم از بس به پای سهام بنیادی کوچکمون سوختیم و از شاخص کل عقب افتادیم و عده ای پشمکی به سودهای کلان رسیدن.
با روند دستوری بازار نباید در افتاد و باید انعطاف داشت و به پرتفو تنوع بیشتری داد.

سبد رو بهتره طوری چید که همگام با بازدهی شاخص کل عمل کند. متاسفانه باید قبول کنم فعلا موج سواری کوتاه مدت استراتژی بهتریست و خیلی نباید تدافعی عمل کرد.
فعلا چه بخوایم قبول کنیم و چه نه ، دولت با سهامش دست بالا رو داره و حتم دارم بعد از این اصلاح موج صعودی بعدی هم آغاز میشه .

در کنار سهام دولتی ، اقبال بازار به سمت سهامی اومده که افزایش سرمایه در دستور کار دارند .
( از قندیا مثل قهگمت و قنیشا بگیر تا بانک دی و زیر مجموعه های بهشهر مثل غمارگ و بهپاک و ... )
همه بلااستثنا قفل در صف خرید هستند . از این ها هم غافل نمونید .

Last edited:

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
من نمیدونم من خیلی حساسم به ضرر این شکلی یا برخی دوستان دلشون خیلی بزرگه ،تا موقعی که شما سهمتونو نفروختید اون ضرر توی پرتفو فقط یک عدده که در زمان مناسب جبران میشه ،اما وقتی از سر عجله یا تغییر تصمیم یا ترسیدن میفروشید تبدیل میشه به ضرر واقعی به سرمایه شما ،یعنی دقیقا انگار چند میلیون تومن پول بردید ریختید توی جوب و با خوشحالی برگشتید ،من اصلا نمیتونم این مدل سهامداریو برای خودم تفسیر کنم
اما دوست عزیزی که پرسیده بودن فولادو با ضرر بفروشم یا نه مخاطبش من نبودم اما جسارتا جواب میدم ،دوست عزیز وقتی سهم شرکت بزرگی مثل فولاد که شاید بزرگترین مجموعه صنعتی ایرانه ،و فعالیت در زمینه صنایع مادر داره و صنعت صادراتی تقریبا غیر قابل تحریم داره ،نتونه در شما اطمینان نسبت به سرمایه گذاری ایجاد کنه و بخاید با ضرر بفروشیدش من بعید میدونم هیچ سهم دیگه ای بتونه این اطمینانو ایجاد کنه کاری به اصلاح زمانی یا قیمتی موقت ندارم ولی در یک دید نسبتا میان مدت هیچ چیزی بهتر از این سهام ها نیست
برای مثال همین سهام عدالت که متشکل از شرکت های بزرگ هست ظرف این چند سال حدود ۴۰ برابر شده ، با علم به اینکه به علت محاسبه سود به عنوان هزینه خرید سهام تا مدت ها شامل سود مرکب هم نبوده ،این در حالیه که دلار در این مدت ۲۴ برابر شده ،طلا حدود ۲۲ برابر ،ملک بسته به شهرش بین ۱۰ تا ۲۰ برابر
در این مدت ریزش اوایل روحانی داشتیم ،احمدی نژاد داشتیم ،برجام داشتیم ،ترامپ داشتیم و هر چیز خوب و بد دیگه ،اما این عملکرد جلو چشم ماست
در نهایت تصمیم در مورد اموال هر کس فقط با خودشه و امثال من فقط حرف میزنیم
حرف شما درسته فعلا دست نگه میدارم تا ببینم چی پیش میاد من خودمم با ضرر این مدلی مخالفم به خاطر همین نگه داشتم قرار بود تا قیمت 1844 تومان اصلاح بکنه فولاد ولی مثل اینکه اصلاحش تموم شد امروز چونتا نزدیکش رفت و برگشت بالا بهرحال منتظر میشم تا ببینم چی پیش میاد با ضرر نمیدم بره

بالا