از اونجایی که من ادم شناسیم خیلی قویه لذات افتک رو در دو چیز یافتم
1- تور کردن تین ایجرها
2- پول در اووردن و خرج نکردنشون
از اونجایی که من ادم شناسیم خیلی قویه لذات افتک رو در دو چیز یافتم
اگه پولارو خرج نمیکنه پس چطوری تین ایجرها رو تور میکنه؟از اونجایی که من ادم شناسیم خیلی قویه لذات افتک رو در دو چیز یافتم
1- تور کردن تین ایجرها
2- پول در اووردن و خرج نکردنشون
با چشم های آبی خوجملماگه پولارو خرج نمیکنه پس چطوری تین ایجرها رو تور میکنه؟
امریکایی زندگی کردن چه شکلیه؟
ببخشید دیر جواب دادم. نوتیفیکیشن منشن ها برام نمیاد
مرسیببخشید دیر جواب دادم. نوتیفیکیشن منشن ها برام نمیاد
امریکایی ها بی خیال هستن. خودشون رو اذیت نمیکنن. زیاد به فکر آینده نیستن. شما اگر با یه آلمانی شطرنج بازی کنی، میخواد قوانین رو مو به مو اجرا کنه، ساعت بذاره ... اما امریکایی سریعا یه نوع شطرنج برره ای اختراع میکنه که فقط از اون ساعت بازیش لذت ببره. Hobby در امریکا بیشتر از همه جای دنیا مفهوم داره. اگر این فرهاد امریکایی بود، یه ماشین قدیمی میگرفت، 4 برابر قیمت یه ماشین نو خرجش میکرد تا کیف کنه، بدون توجه به اینکه اصلا اینکار می ارزه یا نه.
خواهش میکنممرسی
پس اون قسمت که گفتی از زندگیت لذت واقعی ببر همین بود؟
به نظر من بی خیالی نیست، هوش اجتماعی بالاست... امریکایی ها تنبل نیستن، فقط خودشون رو بابت چیزهای الکی زجر نمیدناخه این بیشتر به نظر بی خیالیه
نمیشه گفت آینده نگر نیستن. خیلی از امریکایی ها از اول به دنیا امدن بچه برای خرج کالجش حساب باز میکنن، اما همون آدم ها حقوقشون رو پس انداز نمیکنن که بعدا کار بهتری بکنن، با همون پولی که دارن خوش میگذرونن.بعد با این اخلاق و اینده نگر نبودنشون چطور انقد پیشرفت کردن؟
به نظر من، آمریکائیها هوشمندانه زندگی میکنن همیشه. استفاده از واژهی "بیخیالی" جالب نیس زیاد.ببخشید دیر جواب دادم. نوتیفیکیشن منشن ها برام نمیاد
امریکایی ها بی خیال هستن. خودشون رو اذیت نمیکنن. زیاد به فکر آینده نیستن. شما اگر با یه آلمانی شطرنج بازی کنی، میخواد قوانین رو مو به مو اجرا کنه، ساعت بذاره ... اما امریکایی سریعا یه نوع شطرنج برره ای اختراع میکنه که فقط از اون ساعت بازیش لذت ببره. Hobby در امریکا بیشتر از همه جای دنیا مفهوم داره. اگر این فرهاد امریکایی بود، یه ماشین قدیمی میگرفت، 4 برابر قیمت یه ماشین نو خرجش میکرد تا کیف کنه، بدون توجه به اینکه اصلا اینکار می ارزه یا نه.
یه بسته کوچک با الوپیک فرستادم برای امیرعلی جونم، 74 تومن شدمشاهده پیوست 1193604. کاش منم موتورسواری بلد بودم میتونستم پیک بشم![]()