• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری فروشمو ببرم بالا ؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
از اونجایی که من ادم شناسیم خیلی قویه لذات افتک رو در دو چیز یافتم
1- تور کردن تین ایجرها
2- پول در اووردن و خرج نکردنشون
اگه پولارو خرج نمیکنه پس چطوری تین ایجرها رو تور میکنه؟

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
امریکایی زندگی کردن چه شکلیه؟
ببخشید دیر جواب دادم. نوتیفیکیشن منشن ها برام نمیاد

امریکایی ها بی خیال هستن. خودشون رو اذیت نمیکنن. زیاد به فکر آینده نیستن. شما اگر با یه آلمانی شطرنج بازی کنی، میخواد قوانین رو مو به مو اجرا کنه، ساعت بذاره ... اما امریکایی سریعا یه نوع شطرنج برره ای اختراع میکنه که فقط از اون ساعت بازیش لذت ببره:D. Hobby در امریکا بیشتر از همه جای دنیا مفهوم داره. اگر این فرهاد امریکایی بود، یه ماشین قدیمی میگرفت، 4 برابر قیمت یه ماشین نو خرجش میکرد تا کیف کنه، بدون توجه به اینکه اصلا اینکار می ارزه یا نه.

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500

امریکایی ها بی خیال هستن. خودشون رو اذیت نمیکنن. زیاد به فکر آینده نیستن. شما اگر با یه آلمانی شطرنج بازی کنی، میخواد قوانین رو مو به مو اجرا کنه، ساعت بذاره ... اما امریکایی سریعا یه نوع شطرنج برره ای اختراع میکنه که فقط از اون ساعت بازیش لذت ببره:D. Hobby در امریکا بیشتر از همه جای دنیا مفهوم داره. اگر این فرهاد امریکایی بود، یه ماشین قدیمی میگرفت، 4 برابر قیمت یه ماشین نو خرجش میکرد تا کیف کنه، بدون توجه به اینکه اصلا اینکار می ارزه یا نه.
مرسی
پس اون قسمت که گفتی از زندگیت لذت واقعی ببر همین بود؟
اخه این بیشتر به نظر بی خیالیه
بعد با این اخلاق و اینده نگر نبودنشون چطور انقد پیشرفت کردن؟

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
مرسی
پس اون قسمت که گفتی از زندگیت لذت واقعی ببر همین بود؟
خواهش میکنم
لزوما نه. هر کسی یه جوری از زندگیش لذت میبره. اما اصل اینه که آدم بابت چیزهایی از که از دستش خارجه یا اهمیت زیادی نداره حرص نخوره و بتونه اسباب لذتش رو با چیزهای در دسترسش فراهم کنه.
اخه این بیشتر به نظر بی خیالیه
به نظر من بی خیالی نیست، هوش اجتماعی بالاست... امریکایی ها تنبل نیستن، فقط خودشون رو بابت چیزهای الکی زجر نمیدن
بعد با این اخلاق و اینده نگر نبودنشون چطور انقد پیشرفت کردن؟
نمیشه گفت آینده نگر نیستن. خیلی از امریکایی ها از اول به دنیا امدن بچه برای خرج کالجش حساب باز میکنن، اما همون آدم ها حقوقشون رو پس انداز نمیکنن که بعدا کار بهتری بکنن، با همون پولی که دارن خوش میگذرونن.

اینکه اینقدر پیشرفت کردن، به نظر من چند تا علت داره.

اول اینکه اختلاط نژادی داشتن و نژادهای مختلف در طول زمان همدیگه رو اصلاح کردن
دوم اینکه به قول معروف "هد استارت" خوبی داشتن. امریکا خیلی کشور ثروتمندی از لحاظ منابع و زمین و آب و هواست
سوم اینکه از نظر موقعیت جغرافیایی هم در جای خوبی قرار گرفته
چهارم و از همه مهمتر اینکه رهبران بنیانگذارش آدم های بسیار باهوشی بودن و سیستم رو طوری چیدن که در طول تاریخش همواره یک طبقه الیت باهوش کشور را اداره کنند

سیستم خیلی خیلی در پیشرفت یک کشور مهمه

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
اینجوری که افتک میره رو منبر باید آخوند میشد

خودش یه موتور گرفته دستش صب تاشب بسته ملت رو میبره اینور اونور اونوقت میگه لذت ببرید:p

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,095

به نظر من، آمریکائی‌ها هوشمندانه زندگی می‌کنن همیشه. استفاده از واژه‌ی "بی‌خیالی" جالب نیس زیاد.
اونا هوشمندانه، یه کاری می‌کنن که در آخر خیال‌شون راحت باشه و با اطمینان خاطر و آرامش بیش‌تری زندگی کنن.

من می‌تونم یه اختراع بکنم که سه سال از زندگیم رو می‌گیره، ولی تهش تا آخر عمرم دیگه خیالم راحته.
در واقع، من یه زحمت هدفمند می‌کشم و کلی هم براش هزینه می‌کنم؛ اما آخرش مزد همه‌شو دریافت می‌کنم، بعلاوه‌ی این‌که زندگیم هم کلی آسون‌تر می‌شه.

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
اینجوری که افتک میره رو منبر باید آخوند میشد

خودش یه موتور گرفته دستش صب تاشب بسته ملت رو میبره اینور اونور اونوقت میگه لذت ببرید:p
یه بسته کوچک با الوپیک فرستادم برای امیرعلی جونم، 74 تومن شدbav3_154fs759111.gif. کاش منم موتورسواری بلد بودم میتونستم پیک بشم:(

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
بالا