• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی زمین و مسکن

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
حدودا 1.400-500، اکباتان واحد کوچیک میشه پیدا کرد؟
خود اکباتان قیمت کوچکترین واحد که فکر میکنم یک خوابه حدوداً 60 متری باشه بعید میدونم از 2300-2200 کمتر باشه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خود اکباتان قیمت کوچکترین واحد که فکر میکنم یک خوابه حدوداً 60 متری باشه بعید میدونم از 2300-2200 کمتر باشه

مطمئنید؟ یعنی متری 40 تومن شده؟!
چیتگر چطور؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
چیتگر چطور؟
تا پیش از عید حدود 2 تومن بود. با توجه به افزایش قیمت 6 ماه اخیر قاعدتاً باید به این نرخ رسیده باشه. البته اینم بگم که این قیمت مربوط به خود شهرک اکباتانه. تو همون محدوده کنار شهرک اکباتان که میشه کوی بیمه با قیمت کمتر میتونید بخرید. اگه آشنایی قبلی ندارید، تو گوگل "کوی بیمه" رو سرچ کنید و روی نقشه موقعیتش رو ببینید.

در خصوص چیتگر و کلاً منطقه 22 پارامترهای زیادی در قیمت ملک تاثیرگذاره و بستگی به موقعیت ملک و منطقه ملک و امکاناتش داره. برج های نسبتا گرون هم اونجا هست. خیلیهاش هم تعاونی سازه که ارزون تره. اما با توجه به بودجه تون فکر کنم با متری بین 22 تا 25 تومن بتونید یه چیز خوب گیر بیارید.

Last edited:

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
دوستان سلام
من یه شهر گردشگری هستم که یه پاساژ معروف قدیمی داره که قیمت مغازه های 12-14 متریش مناسبه و به سرمایه من میخوره (سال ساخت 85)
200 میلیون نقدینگی دارم.
ولی خب پاساژهای جدید و خفن هم اومده دیگه 500 میلیون شروع میشه برو تا 3 میلیارد یه مغازه 15 متری رو میدن!

از اون طرف تنها خونه ای که میشه خرید هم مسکن مهر این شهر هستش که با این پول یه 85 متری دو خواب سال ساخت 95-96 میشه گیر آورد.

الان با املاکی ها صحبت میکنم اونی که کیس مغازه رو داره میگه نهههههه مگه خلی بری طرف مسکن مهر!
اونی که کیس مسکن مهر رو داره میگه اوه اوه تو این وضعیت و بازار میخوای بری مغازه بخری؟ و خالی بزاری و اجاره نره و ضرر کنی؟

این جماعت رو بی خیال... شما نظرتون چیه؟!

بالاخره کرونا همیشگی نیست. مغازه های پاساژ الان مشتری ندارن. و اونایی که اجاره دادن هم پرسیدم ماهی 600-700 اجاره میدن و 1 تومن هم بوده
مسکن مهر هم اجاره ماهیانه ای که میدن ماهی 1 تومن بوده

مسکن مهر چند ماه قبل 120 بوده الان رسیده به حدود 200
مغازه ها 80-90 یا 100 بوده الان رسیده به 150-170 تومن (120 تومن هست تو راهروهایی که خلوته، 170 جاهایی که یکم بهتره و تو دید هست)

(داخل پرانتز اینم بگم که هدفم فقط اجاره دادنه، وگرنه نمیخوام خودم جنس بفروشم یا مسکن مهر رو برم واسه زندگی کردن)
(این سرمایه رو خیلی میگن برو موبایل بخر نگه دار، اسپیلت بخر (اینجا گرمه فروشش بالاست)، طلا و ... فقط هدفم ملک هست)

با این توضیحات ممنون میشم راهنمایی کنید

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان سلام
من یه شهر گردشگری هستم که یه پاساژ معروف قدیمی داره که قیمت مغازه های 12-14 متریش مناسبه و به سرمایه من میخوره (سال ساخت 85)
200 میلیون نقدینگی دارم.
ولی خب پاساژهای جدید و خفن هم اومده دیگه 500 میلیون شروع میشه برو تا 3 میلیارد یه مغازه 15 متری رو میدن!

از اون طرف تنها خونه ای که میشه خرید هم مسکن مهر این شهر هستش که با این پول یه 85 متری دو خواب سال ساخت 95-96 میشه گیر آورد.

الان با املاکی ها صحبت میکنم اونی که کیس مغازه رو داره میگه نهههههه مگه خلی بری طرف مسکن مهر!
اونی که کیس مسکن مهر رو داره میگه اوه اوه تو این وضعیت و بازار میخوای بری مغازه بخری؟ و خالی بزاری و اجاره نره و ضرر کنی؟

این جماعت رو بی خیال... شما نظرتون چیه؟!

بالاخره کرونا همیشگی نیست. مغازه های پاساژ الان مشتری ندارن. و اونایی که اجاره دادن هم پرسیدم ماهی 600-700 اجاره میدن و 1 تومن هم بوده
مسکن مهر هم اجاره ماهیانه ای که میدن ماهی 1 تومن بوده

مسکن مهر چند ماه قبل 120 بوده الان رسیده به حدود 200
مغازه ها 80-90 یا 100 بوده الان رسیده به 150-170 تومن (120 تومن هست تو راهروهایی که خلوته، 170 جاهایی که یکم بهتره و تو دید هست)

(داخل پرانتز اینم بگم که هدفم فقط اجاره دادنه، وگرنه نمیخوام خودم جنس بفروشم یا مسکن مهر رو برم واسه زندگی کردن)
(این سرمایه رو خیلی میگن برو موبایل بخر نگه دار، اسپیلت بخر (اینجا گرمه فروشش بالاست)، طلا و ... فقط هدفم ملک هست)

با این توضیحات ممنون میشم راهنمایی کنید
خرید ملک تجاری با هدف اجاره دادن رو توصیه نمیکنم
دردسر های زیادی داره
هم تجاری هم اداری . جفتش دردسرهای بالایی دارن
برای اجاره دادن بهترین محل ملک مسکونی حداقل 10 سال ساخت و حداکثر 15 سال ساخت هستش . هرچی داخلی خراب تر بهتر . نما و مشاعات و امکانات ساختمون باید کامل باشه ( متناسب با منطقه )
داخل رو یه بازسازی اصولی و کلی میکنی و آماده اجاره دادن میشه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
چیتگر چطور؟
توی این مناطق نوساز از متری 30 الی 40 تومن ، با امکانات معمولی و عادی پیدا میشه
خرید ملک نوساز صرفه اقتصادی نداره مگه اینکه کسی اینقدری پول داشته باشه که براش افت قیمت اهمیت نداشته باشه
با هدف سکونت دنبال ملک بالای 6 سال باشید که هم افتش رو کرده باشه هم با میل خودتون واحد رو دکور و بازسازی بکنید
شما بالای 6 سال ساخت بگیری نسبت به نوساز میتونی حداقل 20% پایین تر خرید داشته باشی
یعنی یه 2 میلیاردی ، حداقل 400 به نفعت میشه . 100 تومن توش خرج بکنی از صد تا نوساز بهتره
اگه مشکلی با چند سال ساخت نداری میتونی برای مصرف تا 20 سال هم بگیری . نه ایرادی داره نه مشکل لرزه ای و این مسائل
هزینه های یه ملک چند ساله در مقایسه با هزینه ای که بابت ملک نوساز پرداخت میکنید ناچیزه !
مثلا همون 2 میلیاردی رو 40 یا 45 درصد میشه ارزون تر خرید به شرطی که ملک 13 تا 17 سال باشه . یعنی 900 تومن ارزون تر . در ریموتی ، لوله کشی ای ، آسانسوری چیزی هم خراب بشه ، با فرض تعمیر اساسی یا تعویض شاید سهم هر واحد از 10 تومن و 20 تومن فراتر نمیره ...

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
توی این مناطق نوساز از متری 30 الی 40 تومن ، با امکانات معمولی و عادی پیدا میشه
خرید ملک نوساز صرفه اقتصادی نداره مگه اینکه کسی اینقدری پول داشته باشه که براش افت قیمت اهمیت نداشته باشه
با هدف سکونت دنبال ملک بالای 6 سال باشید که هم افتش رو کرده باشه هم با میل خودتون واحد رو دکور و بازسازی بکنید
شما بالای 6 سال ساخت بگیری نسبت به نوساز میتونی حداقل 20% پایین تر خرید داشته باشی
یعنی یه 2 میلیاردی ، حداقل 400 به نفعت میشه . 100 تومن توش خرج بکنی از صد تا نوساز بهتره
اگه مشکلی با چند سال ساخت نداری میتونی برای مصرف تا 20 سال هم بگیری . نه ایرادی داره نه مشکل لرزه ای و این مسائل
هزینه های یه ملک چند ساله در مقایسه با هزینه ای که بابت ملک نوساز پرداخت میکنید ناچیزه !
مثلا همون 2 میلیاردی رو 40 یا 45 درصد میشه ارزون تر خرید به شرطی که ملک 13 تا 17 سال باشه . یعنی 900 تومن ارزون تر . در ریموتی ، لوله کشی ای ، آسانسوری چیزی هم خراب بشه ، با فرض تعمیر اساسی یا تعویض شاید سهم هر واحد از 10 تومن و 20 تومن فراتر نمیره ...

چون خیلی حوصله و زمان رسیدگی به مشکلاتش رو نداشتم دنبال نوساز بودم و اینکه به هر حال بازسازیش تخصص شاید بخواد، درسته؟
هزینه بازسازی کامل رو میشه تخمین زد که توی چه رنجی میشه؟

Last edited:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
چون خیلی حوصله و زمان رسیدگی به مشکلاتش رو نداشتم دنبال نوساز بودم و اینکه به هر حال بازسازیش تخصص شاید بخواد، درسته؟
هزینه بازسازی کامل رو میشه تخمین زد که توی چه رنجی میشه؟
آره تخصص میخواد
شما برای یه بازسازی اصولی و کامل متری 1 الی 2 تومن در نظر بگیر . 2 یه چیز خفففن ، 1 یه چیز شیک و خوب
شرکت زیاده برای این کارا تو دیوار هستن
گوگل هم سرچ بزنی هست

perfect2019

Registered User
لایک‌ها
200
به نظرم با توجه به شرایط فعلی سرمایه گذاری روی ارزهای خارجی بهتر از مسکن هست, دردسرش هم کمتره

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
به نظرم با توجه به شرایط فعلی سرمایه گذاری روی ارزهای خارجی بهتر از مسکن هست, دردسرش هم کمتره
مسکن هم متناسب با دلار همیشه افزایش قیمت رو داشته و حتی تو بلند مدت در حد چند درصد بیشتر
اینکه زمین یا ملکی تو منطقه در حال توسعه خریداری بشه سود بیشتری رو هم میتونه بده

از نظر من رشد قیمت دلار یا ارز ها سود نیستن و تورمه . بیشتر از اون سود بکنید ، سوده یا اینکه از طریق خرید و فروش ارزها بتونید تو کف بخرید و تو سقف بفروشید و این عمل رو یبه صورت ممتد ادامه بدید که بتونید اسمش رو سود واقعی بزارید

خرید طلا میتونه نسبت به خرید ارز ، ارزش بیشتری داشته باشه چون قیمت جهانی طلا میتونه روند روبه رشد داشته باشه

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
الان ساخت و ساز برای خونه های شخصی تو شهری مثل مشهد متری چنذ حدودا تمام میشه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
آشغالترین متریال ?

من، آشغالترین متریال رو درجه 3 قرار دادم و حالا یکم کیفیت و لول بالاتر رو میخواستم بدونم متری چند کار میکنن تقریبا.

Tom.Cruise

Registered User
لایک‌ها
168
سلام دوستان
یه آپارتمان قولنامه کردیم که صاحبش گفته بود پارکینگ داره. توی قولنامه ای که از نفر قبلی گرفته بود هم زده با پارکینگ اما چون سندش دفترچه ای بود تو سند قید نشده بود
اما وقتی رفتیم تحویل بگیریم با همسایه ها صحبت کردیم گفتن فقط بعضی واحد ها پارکینگ دارن و انگار اختلاف هست واسه پارکینگ ها
و این واحد ما هم مشترکا با سه واحد دیگه 3 تا پارکینگ دارن (4 واحد 3 تا پارکینگ) که اونم طبق توافقنامه ایه که صاحبین قبلی نوشتن و امضا کردن دفترخونه هم برابر اصل کرده
اما فقط دو تا واحد ادعا میکنن بابت پارکینگ قولنامه مجزا از صاحب اولیه ساختمان دارن و مابقی فضای پارکینگ رو سایر واحدها طبق توافقنامه تقسیم کردن(که نمیدونم پولی دادن یا چی... چون بعضی واحدها حتی تو توافقنامه هم فضایی از پارکینگ ندارن)
حالا مالک واحد ما اصرار داره یه پارکینگ اختصاصی داره (ماشینشم پارک میکنه) در حالی که طبق اون توافقنامه توی اون فضا که برای 4 واحد تقسیم شده فقط 3 تا ماشین جا میشه!!!

میشه پارکینگ رو توی سند آورد؟ چون تحقیق کردم گویا اون توافقنامه به تنهایی ارزش قانونی نداره

به نظرتون چه کار کنم؟ 30% پول واحد رو هم موقع قولنامه زدن چک دادم بهش که نقد کرده

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سلام دوستان
یه آپارتمان قولنامه کردیم که صاحبش گفته بود پارکینگ داره. توی قولنامه ای که از نفر قبلی گرفته بود هم زده با پارکینگ اما چون سندش دفترچه ای بود تو سند قید نشده بود
اما وقتی رفتیم تحویل بگیریم با همسایه ها صحبت کردیم گفتن فقط بعضی واحد ها پارکینگ دارن و انگار اختلاف هست واسه پارکینگ ها
و این واحد ما هم مشترکا با سه واحد دیگه 3 تا پارکینگ دارن (4 واحد 3 تا پارکینگ) که اونم طبق توافقنامه ایه که صاحبین قبلی نوشتن و امضا کردن دفترخونه هم برابر اصل کرده
اما فقط دو تا واحد ادعا میکنن بابت پارکینگ قولنامه مجزا از صاحب اولیه ساختمان دارن و مابقی فضای پارکینگ رو سایر واحدها طبق توافقنامه تقسیم کردن(که نمیدونم پولی دادن یا چی... چون بعضی واحدها حتی تو توافقنامه هم فضایی از پارکینگ ندارن)
حالا مالک واحد ما اصرار داره یه پارکینگ اختصاصی داره (ماشینشم پارک میکنه) در حالی که طبق اون توافقنامه توی اون فضا که برای 4 واحد تقسیم شده فقط 3 تا ماشین جا میشه!!!

میشه پارکینگ رو توی سند آورد؟ چون تحقیق کردم گویا اون توافقنامه به تنهایی ارزش قانونی نداره

به نظرتون چه کار کنم؟ 30% پول واحد رو هم موقع قولنامه زدن چک دادم بهش که نقد کرده
ببین ، اگه توی مبایعه نامه ای که با فروشنده بستی ، به وضوح ذکر شده که واحد دارای پارکینگ اختصاصی هستش ، میتونی از طریق یه وکیل بزنی زیر معامله و قرارداد رو فسخ بکنید و ضرر و زیان ذکر شده توی مبایعه نامه رو تمام و کمال دریافت بکنید که فروشنده آدم بشه ، تو معامله زیر و رو نکشه ! اگه قصد این کار رو داشته باشید حتما با یه وکیل این کار رو انجام بدید و خودسرانه حتی پیامک هم مبنی بر فسخ معامله ندید

تا اونجایی که اطلاع دارم توافقنامه که امضا شده باشه و حداقل دوتا شاهد هم پایینشو امضا کرده باشن و همه چیز شفاف و دقیق توش ذکر شده باشه ، توی دادگاه به عنوان مدرک معتبر قابل ارائه هستش و مشکلی نداره . فقط وقعیت دقیق پارکینگ باید ذکر شده باشه که کدوم واحد کجاست

اگه توی سند ملک ، پارکینگ نیومده باشه ، رسما و قانونا پارکینگی نداره

در مورد توافق نامه به هیچ وجه موضوع پول رو مطرح نکنید ، به شما اصلا مربوط نیست که کی پول داده و کی گرفته . اگه توی توافق نامه به وضوح اومده باشه که پارکینگ دارید ، کسی حق اعتراض نداره به شرطی که :
اگه ساختمون هیچ پارکینگ سندی ای نداشته باشه یعنی فضای پارکینگ به صورت کامل مشاعی هستش . تو این شرایط اگه فرض کنید 4 واحد هست و 3 پارکینگ ، توافق نامه در صورتی معتبره که اسم و مشخصات و امضای اشخاص 1 ، 2 ، 3 و 4 به وضوح و دقیق پای توافق نامه اومده باشه و در حال حاضر هم مالک واحد ها همون افراد هم باشند و معاملاتی اتفاق نیوفتاده باشه ولی اگه معامله ای شده باشه اینجوریه :
علی ، رضا ، محمد و جواد ، با هم توافق کردن و جواد پارکینگ نداره . شما از محمد واحد رو خریدی و پارکینگ داری ولی جواد در حال حاضر وجود نداره و علی به شخص دیگه ای به اسم مصطفی ملکش رو فروخته و علی و رضا و مصطفی و جواد مجدد توافق نامه ای مبنی بر تقسیم فضای پارکینگ مشاعی نوشتن و مجدد جواد هم پارکینگ نداره ! اگه این توافق نامه موجود نباشه ، عملا توافق نامه قبلی بین علی ، رضا ، محمد و جواد معتبر نیست و مصطفی میتونه ادعا بکنه توافق نامه قبلی رو قبول نداره و باید پارکینگ داشته باشه ، در غیر اینصورت باید جواد یعنی مالک قبلی تعهد نامه ای بیاره که توی اون بین خودش و خریدار جدید یعنی مصطفی روی موضوع نداشتن پارکینگ تاکید کرده باشه و طرفین امضا کرده باشن و شاهد هم وجود داشته باشه . این برگه رو عملا باید از جواد بگیرید که بشه توی مراجع قضایی پیگیری کرد و همینطور حضور اون شاهد ها هم الزامیه

خلاصه بگم واحد قانونا پارکینگ نداره و اگه فروشنده توی مبایعه نامه ذکر کرده باشه پارکینگ اختصاصی داره شما میتونید شکایت بکنید ، هم ضرر و زیان ذکر شده توی قرارداد رو بگیرید و هم اینکه تقلب تو معامله اتفاق افتاده و که بهش غش در معامله میگیم .

البته یه بندی هست تحت عنوان " خیار " که اون بند مهمه برای اینکه بخواید فروشنده رو تحت فشار قرار بدید ! واس این میگم باید با وکیل ارتباط بگیرید و سر خود حتی تهدید به فسخ معامله نکنید !

پارکینگ رو هم میشه توی سند اوورد ، البته باید از طریق وکیل پیگیری بکنید ، مراحل خاص خودش رو داره

بالا