• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان من امروز نقد شدم حدود 80 درصد
میخوام شستا خرید کنم لطفا راهنمایی بفرمایید

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
چند تا گزارش امروز اومد واقعا متحیر کننده بود..مثل وخارزم و کگاز..
انشالا شاخص ۱۴۰۰ رو رد کنیم روزای بهتری در انتظارمونه
من خودم نوسان گرفتم و چند روز قبل کم کم فروختم ، اونا الان منفی شده ولی سهم های کوچیک و متوسط بازار جون گرفتن و چندین روزه همین طوری بالا میرن
این جون گرفتن رو من خوب میدونم
یعنی بازار از اون حالت فشار شدید فروش کاملا تخلیه شده و سهم ها کاملا منطقی بالا پایین میشن
امروز اینقدری وضعیت خوب بود که رقم بالایی رو خرید کردم

نمیگم شارپی بالا میره ها
bav3_154fs759111.gif

ولی همین که بازار کفش رو میسازه عالیه . سهم های بزرگ شاید هنوز کف سازی نکرده باشن ولی وقتی سهم های کوچیک و متوسط کف سازی میکنن نشون میده برگشت سهم های بزرگ هم نزدیکه
تا مدتی احتمالا بازار نوسان میده که من دوسش دارم
الان خیال خیلیا راحت شده . اونی که بلند مدتیه دیگه میدونه احتمالا از این پایینتر نمیره و میتونه سر فرصت میانگین کم بکنه و خریدش رو بیشتر بکنه
اونی هم که فعال هستش ، توی همین بازار یکی دو سالی خرید و فروش هایی میکنه و منفعت خوبی رو میبره

من معمولا پلکانی خرید میکنم ولی این بار تقریبا دو سوم بودجه ومعادن که بالاتر فروخته بودم رو ، مجدد خرید کردم به عنوان پله اول ! اینقدر انرژی بازار امروز خوب بود که حاضر شدم دو پله یکی بکنم
bav3_154fs759111.gif

روند کلی بازار هنوز هم جون نگرفته که بتونیم بگیم برگشته ولی میتونیم خبر از این بدیم محدوده های کم ریسکی هستن

اینم یه جمع بندی از وضعیت 3 بازار بورس ، دلار و سکه :

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
یه گزارش ازش دیدم اگر اشتباه نکنم مال یکماه پیش بود و زیان داده بود..بازم خودت بیشتر تحقیق کن..چون سهام خوب با سودسازی عالی زیاد پیدا میشه..یه نگاه به گزارش امروز وخارزم بو کگاز بنداز حتمن
پرتفوی سهام منظورتونه؟ دیدم ولی خیلی دقت نکردم ،نکته خاصی داشت؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
#کگاز
#گزارش_فعالیت_ماهانه #دوره_1_ماهه منتهی به 1399/08/30

[emoji3502] شرکت شیشه و گاز طی عملکرد 1 ماهه منتهی به 1399/08/30 معادل 232,093 میلیون ریال از محصولات خود را به فروش رسانده که نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال قبل 6163% افزایش داشته است.

[emoji3502]«کگاز» با سرمایه ثبت شده 450,000 میلیون ریال طی عملکرد 8 ماهه سال مالی منتهی به 1399/12/30 مبلغ 1,671,574 میلیون ریال درآمد فروش داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل 83% رشد داشته است.

1399-09-05 14:11:04 (696781)
[emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji3596][emoji3596][emoji3596][emoji3596]

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
#کچاد

[emoji3502] شرکت معدنی و صنعتی چادرملو طی عملکرد 1 ماهه منتهی به 1399/08/30 معادل 26,296,502 میلیون ریال از محصولات خود را به فروش رسانده که نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال قبل 245% افزایش داشته است.

[emoji3502]«کچاد» با سرمایه ثبت شده 55,500,000 میلیون ریال طی عملکرد 8 ماهه سال مالی منتهی به 1399/12/30 مبلغ 126,296,557 میلیون ریال درآمد فروش داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل 99% رشد داشته است.

1399-09-05 12:29:58 (697369)
[emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji3596][emoji3596][emoji3596][emoji3596]

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
#وخارزم

[emoji830] شرکت سرمایه گذاری خوارزمی طی عملکرد 1 ماهه منتهی به 1399/08/30 از محل واگذاری سهام 557,572 میلیون ریال درآمد داشته که نسبت به عملکرد 1 ماهه مشابه سال قبل 20861% افزایش داشته است

[emoji830] وخارزم با سرمایه ثبت شده 12,500,000 میلیون ریال طی عملکرد 5 ماهه سال مالی منتهی به 1400/03/31 از محل سود سهام محقق شده 1,082,439 میلیون ریال درآمد داشته که نسب به مدت مشابه سال قبل 23% افزایش داشته است

[emoji830]️ شرکت در انتهای آبان ماه چندین شرکت با بهای تمام شده 11,271,913 میلیون ریال در پرتفوی بورسی خود داشته که با رشد 614% به مبلغ 80,510,287 میلیون ریال رسیده است.

1399-09-05 09:25:13 (695937)

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان اینایی که گذاشتم سیگنال خرید نیستن..فقط خواستم چند نمونه بزارم که متوجه تفاوتها بشید و در خریداتون بیشتر بررسی کنید

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
#پتایر (دامنه 10 درصدی داره) امروز شیرین‌ترین نوسان عمرم رو داد. تازه بعد اینکه فروختم 2-3 درصد دیگه هم رفت روش و صف خرید شد! ولی برای ما کافی بود.

#حگردش
امروز پذیره نویسی داشت به تعداد 400 میلیون برگه سهم
از ساعت 11 پذیره نویسی شروع شد ولی جالبه تمام مدت پذیره نویسی رنگ کنار نماد به رنگ قرمز بود به خیال شروع نشدن روند کار خیلی ها نتونستن تو پذیره نویسی اقدام کنن و همون 1 ساعت اول همه سهام ها فروش رفت
الانم اعلام شده به هر کد تعداد 7034برگ سهم رسیده به قیمت اسمی هر سهم 100 تومن

البته تا ساعت 13 میشد اسم بنویسی. و چون سیستم تخصیص پس از پایان پذیره‌نویسی داشت - مثل عرضه‌های اولیه که رقابتی نیستن و فقط باید در زمان مورد نظر اسم‌نویسی بشه - به هرکی حد فاصل 10:30 الی 13:00 ثبت‌نام می‌کرد 703 هزار تومان می‌رسید. علت استقبال و تموم شدن ظرفیت در روز اول، سابقۀ بازگشایی تماوند (پذیره‌نویسی قبلی) با 1400% (در 8 ماه) بود. طبیعتا قرار نیست اینم لزوما همون سناریو رو بره. به هر حال من نوشتم. هندونه در بسته است.

Last edited:

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
شما که میگفتی شاخص 1100 رو میبینه...
یک معدرت خواهی به بچه های اینجا بدهکاری

دوست گرامی لطفا این نوع رفتار ها رو باب نکنید .
دوستانی که اینجا نظر میدن و تحلیل میکنند آخرش تاکید میکنند که اینها نظر شخصی هست و ...
در فرومهای بورسی هم این موضوع پذیرفته شده است که کسی بابت نظر و تحلیلش نباید جواب پس بده .و هرکس مسئول خرید و فروش های خودش هست . تحلیل های مختلف برای پربار شدن فضای فروم هست . نه برای آتو گرفتن و کل کل کردن و ...
من اصلا نمیدونم کی ایشون این حرف رو زده و اصلا هم نمیخوام برم بررسی کنم ببینم آیا شما درست میگی و این حرف زده شده یا خیر . ولی کسی بابت نظر و تحلیل تو این فروم هیچ عذر خواهی بدهکار نیست . اگر کسی حرف بدون تحلیل میزنه مدیران پاکش میکنند ولی کسی که دلیل و عدد و نمودار داره ، باعث پربار شدن فضای تالار میشه .
بیائیم طوری رفتار کنیم که دوستان ترغیب بشن بیشتر مشارکت کنند و دانسته هاشون و نظرات و تحلیل هاشون رو به اشتراک بزارن .

پ ن : یک نکته دیگه اینکه تحلیها تحت قید ها و شرایطی ارائه میشن و همه عوامل مرتبط با بازار بورس و سهام مختلف همواره در حال تغییر هستند . بنابر این ممکن هست که در واقعیت یک حالتی که در تحلیل ها وزن کمی داشته اتفاق بیفته و یا وضعیت بازار به گونه ای باشه که اکثر تحلیلگرها اصلا فکرشم نمی کنند . این موضوع خیلی اتفاق افتاده که قبلا دو مورد بزرگ تاریخی اون رو تو همین تاپیک نوشتم .

Last edited:

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
دوستانی که اینجا نظر میدن و تحلیل میکنند آخرش تاکید میکنند که اینها نظر شخصی هست و ...
در فرومهای بورسی هم این موضوع پذیرفته شده است که کسی بابت نظر و تحلیلش نباید جواب پس بده .و هرکس مسئول خرید و فروش های خودش هست . تحلیل های مختلف برای پربار شدن فضای فروم هست . نه برای آتو گرفتن و کل کل کردن و ...
من اصلا نمیدونم کی ایشون این حرف رو زده و اصلا هم نمیخوام برم بررسی کنم ببینم آیا شما درست میگی و این حرف زده شده یا خیر . ولی کسی بابت نظر و تحلیل تو این فروم هیچ عذر خواهی بدهکار نیست . اگر کسی حرف بدون تحلیل میزنه مدیران پاکش میکنند ولی کسی که دلیل و عدد و نمودار داره ، باعث پربار شدن فضای تالار میشه .
بیائیم طوری رفتار کنیم که دوستان ترغیب بشن بیشتر مشارکت کنند و دانسته هاشون و نظرات و تحلیل هاشون رو به اشتراک بزارن .
دوست عزیز شما تو جریان نبودید.این اقا زمانی که دوستان تو ضررهای سنگین بودن این تاپیک و تاپیک مال باختکان بورس مرتب نقاشی میکشید که شاخص تا 1100 اصلاح میکنه و مرتب دل سهامدارها رو با این حرفاش خالی میکرد........نه یکبار نه دو بار بلکه چند بار مرتب تکرار میکرد...
البته اون موقع هم بعضی دوستان فملی رو روی 1900 خریدن الان قیمتش 2700 هستش!!!!!!
نمیخوام بیشتر از این بحث رو کش بدم...امیدوارم همه حداقل مقداری ضررهاشون جبران بشه...

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
ظاهرا تو جلسه امروز فولادی ها با نهاوندیان نرخ دستوری فولاد از دستور خارج شده.خبری خوش برای سهامداران فولاد

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوست عزیز شما تو جریان نبودید.این اقا زمانی که دوستان تو ضررهای سنگین بودن این تاپیک و تاپیک مال باختکان بورس مرتب نقاشی میکشید که شاخص تا 1100 اصلاح میکنه و مرتب دل سهامدارها رو با این حرفاش خالی میکرد........نه یکبار نه دو بار بلکه چند بار مرتب تکرار میکرد...
نمیخوام بیشتر از این بحث رو کش بدم...امیدوارم همه حداقل مقداری ضررهاشون جبران بشه...
بیخودی توهماتتو به من نسبت نده :D
در هر صورت اینجا ، جای معرکه گرفتن نیست ، ایگنور منو بزن اینقدر به پروپام نپیچ که حوصله این مسخره بازیا و رفتارای کودکانه دوزاری رو ندارم

Last edited:

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
توی خط ...
1 - قبل از هرچیزی بگم ، برام مزاحمت روانی ایجاد میکنی ! 3 یا 4 بار هرجای پی تی خواستی تیکه انداختی ، این دفعه چهارمت بود ! ایگنور شدی ! وجود کسایی مثل تو ، که بی دلیل نسبت به من نظر میدن ، گند میزنه به اعصابم ! پس به جای اینکه اینجا فعالیت نکنم ، با ایگنورت مثل کاغذ مچاله شده تو سطل ...
2 - پستامو دنبال بکن ، چشماتم وا کن !!! زیر همه پستام نوشتم " نظر شخصی منه و توصیه به خرید ، فروش و نگهداری نیست " و همینطور " ممکنه اشتباه باشه "
3 - قبل از رسیدن به 1.1 ، گفتم " کف 1.2 با فاصله 8% ای نسبت به 1.1 قدرت منده " ، " بازار میتونه یه صعود بده "
4 - دو سه روز قبل گفتم یکسری سهم رو فروختم و سهم های دیگه ای گرفتم یا همونارو پایینتر خریدم . درهر صورت اینکه باهاش چیکار کردم شخصیه :D از شاخص 1.2 که گفتم بازار قدرت گرفته تا همون روز برو ببین بازار چقدر رشد داشته
5 - امروز هم تایم بازار گفتم ، بازار انرژی گرفته
6 - در نهایت بازار میتونه پایینتر از 1.2 هم بره ! افکار بچگونه و سطحیتو بنداز دور و پاچه نگیر !!! شما میدونی فردا اوضاع چیه ؟ یک هفته بعد ؟ یک ماه بعد ؟ سه ماه بعد ؟ پس شاخص ممکنه به زیر 1.2 هم بره ، ممکنه زیر 1 هم بره :D
7 - نمیدونم چند وقت تجربه داری ولی اینکه هر سهمی الان مثبت میخوره هم دلیل بر این نیست توی کاهش بعدی از کف قبلی پایین تر نره ! فرصتی بود برای نوسانگرفتن که خودمم توی این مدت خرید های زیادی داشتم و اینجا هم نظرم رو گفتم

8 - در نهایت با توجه به 7 تا نکته بالا باید بگم " من مثل هر کاربری اینجا نظرم رو میدم ، نه سهمی رو تاحالا تبلیغ کردم ، نه تارگت دادم ، نه کانال یا پیج دارم ، نه پکیج میفروشم ، نه کارمزد میگیرم ، نه سبدگردانی دارم ، نه سیگنال میدم ، نه سیگنال میفروشم ! حتی خودم رو در حدی نمیدونم که با قاطعیت حرفی رو بزنم و همیشه گفتم نظر شخصیمه و میتونه اشتباه باشه "

به جای اینکه دنبال پاچه گرفتن بی خودی از بنده باشی ، مشکلت رو با خودت حل کن چون واقعا نیاز به روانشناس داری ! 4 بار چرت و پرت گفتن به من هم تو پاتوق هم اینجا عجیبه :D
بی ادب هم که هستی..به خاطر ب ادبی شما پستتو گزارش کردم...

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

پ ن : یک نکته دیگه اینکه تحلیها تحت قید ها و شرایطی ارائه میشن و همه عوامل مرتبط با بازار بورس و سهام مختلف همواره در حال تغییر هستند . بنابر این ممکن هست که در واقعیت یک حالتی که در تحلیل ها وزن کمی داشته اتفاق بیفته و یا وضعیت بازار به گونه ای باشه که اکثر تحلیلگرها اصلا فکرشم نمی کنند . این موضوع خیلی اتفاق افتاده که قبلا دو مورد بزرگ تاریخی اون رو تو همین تاپیک نوشتم .
تمام صحبت های شما درسته و علاوه بر اون حتی بنده هم نگفتم 1.1 حتما بازار موج صعودی میده:rolleyes:
وقتی 1.2 اومد گفتم وضعیت بازار خوب شده و 8% با محدوده 1.1 فاصله داریم
بارها هم گفتم ما تو بورس هیچ چیز قطعی نداریم همه اینا حدس و گمانه . در مورد سهم میشه با دقت بیشتری صحبت کردن ولی شاخص به هیچ وجه
ما تو بورس وقتی هم صحبت از حمایت و مقاومت یا محدوده های برگشتی میکنیم ، منظور یه خط نیست !! یه محدودست حالا یکم بالاتر یکم پایینتر
صدبار هم گفتم سهم نباید تحلیل بشه ، باید شاخص تحلیل بشه

صرفا برای اثبات ، به خاطر ادعای که این کاربر مطرح کرد :
@mohsen2015
محسن جان !!!! خوب بخون ، با دقت بخون !!!!

@saeed_taj
@Hamid2day
عزیزان لطفا این پست پاک نشه ، توش هیچ توهینی نداره . کلمات مشکل دار هم نداره . صرفا نقل قولی از پست های گذشته هستش
میخوام صرفا حرف و حدیثی پشت سر بنده نباشه . یکی از راه برسه ، دیدگاه خودش رو به من نسبت بده ...
هرچند که واقعا دلیلی وجود نداره بخوان اثبات بکنم ! چون اینجا من نه پکیج میفروشم ، نه سیگنال میفروشم ، نه سیگنال میدم ، نه سبد گردانی میگم ، نه توصیه به خرید و فروش داشتم ، سهمی رو هم تا حالا تبلیغ نکردم و نمیکنم ، نه کانال یا پیجی دارم که بخوام به خاطر اونا اینجا موضوعی رو اثبات بکنم ...

صرفا هرچی گفتم نظر شخصیم و مبنای عملکرد خودم بوده ، به اشتراک گذاشتم . همیشه هم گفتم نظر شخصیه ! همیشه هم گفتم میتونه اشتباه باشه و همیشه هم گفتم قاطعیت 100% تو بازار ما نداریم ...

گفتم تا شاخص 1.1 این محدوده ( تا 1.2 رفت ) ، بگین سقوط بورس
s0424.gif

از اونجا به بعد رشد میکنه ، چیزی نگید
130276-7wfweqh.gif
لینک این پست :
در مورد شاخص واقعا نمیشه نظر دقیقی داد ولی چون یکسری از سهم های بزرگ روی شاهص 1.2 همچنان چیزی در حدود 30% الی 40% دیگه باید پایین میرفتن ، من نظرم اینه از شاخص 1.2 ، حدودا 25% میتونیم اعداد پایینتری رو ببینیم . یعنی محدوده 900 هزار واحد ، میتونه توی بدترین حالت ممکن ، پایین ترین محدوده ای باشه که شاخص به خودش ببینه

نظر منه ، شاید اشتباه باشه
در هر صورت شاخص رو نباید ملک معامله بدونیم
، یعنی ممکنه سهمی همین الانش روی کف باشه ، یا سهمی روی مثلا دفعه بعدی که شاخص به 1.2 برسه ، به کفش برسه

و همینطور این پست رو ببینید که گفتم سهم های بزرگ پاچه میکردن ! شستا و امثال اونا رو ببینید

جالبه...هنوز اداب اولیه بورس رو دوستان یاد نگرفتن تو بازارهای مالی چیزی به عنوان پیش گویی نداریم هرکی اینو بهتون گفته هیچی حالیش نبوده
کی میدونه فردا چی میشه؟
همینطور این قسمت پست دوستمون که خیلی مهمه و کاملا درسته و قبولش دارم
همیشه هم میگم نظر شخصیمه و میتونه اشتباه باشه ، به خاطر همین بوده
و بارها گفتم نظری که میدم بر اساس سهم هایی هستش که زیر نظر دارم ، نه کل بازار ! کسی که نمیتونه در مورد همه بازار نظر بده :p

و این پست :
دوستان اگه به هر دلیلی بعد از پیروزی بایدن ، توافقی صورت بگیره ، دلاری پایین بیاد ، شاخص 1.1 که میگفتم دیگه معنی نداره ( تازه بدون حضور شستا توی منفی ها )
دلار زیر 23 الی 20 بره ، به راحتی شاخص تا زیر 1 میلیون و پایینترها هم حرکت میکنه . شاید یهویی شارپی پایین نره و این وسطا یکم درجا بزنه یا یک صعود موقتی بکنه ولی در نهایت روند کلی نزولی میشه . تا کجا بستگی داره ببینیم چقدر کاهش قیمت دلار ممکنه رخ بده
دیگه باید ببینیم چه اتفاقاتی قراره بیوفته . نمیشه نظر قطعی در مورد چیزی داد یا حتی حدس و گمان زد
ولی اون چیزی که منطقی تره اینه که سهم های غیر دلاری مورد توجه بیشتری قرار میگیرن هرچند شاهد کاهش قیمتشون هم میتونیم باشیم
اینم لینک این پست :
ولی اون چیزی که منطقی تره اینه که سهم های غیر دلاری مورد توجه بیشتری قرار میگیرن هرچند شاهد کاهش قیمتشون هم میتونیم باشیم

و همینطور این پست :
اونور گفتم ، اینورم بگم به قول افتک " لال از دنیا نرم "
bav2.gif

دلار بین 20 تا 23 ، پایین تر اومد میتونیم شاهد ریزش بیشتر باشیم ( که من واقعا بعییید میدونم این اتفاق بیوفته و ته تهش یه رکود 2 ساله داریم ) . بدون وجود شستا و پالایش همون 1.1
اینا باز بشن دلار بین 20 تا 23 ، باید ببینیم توی چه روندی و روی چه عدد شاخصی بازش میکنن

اینم در نظر بگیرید نمودار شاخص تابلوی عملکرد کشوره ! کشور برای نشون دادن اقتدارش احتمالا اجازه نمیده میزان ریزش شاخص از 60% بیشتر بشه یعنی از عدد 2.1 حساب بکنیم به عدد 850 هزار واحدی شاخص میرسیم . این موضوع تو سطح دنیا میتونه آبرو بر باشه :D
پس از این بابت خیالتون راحت باشه یهو شستا و پالایش رو توی منفی ها باز نمیکنن که شاخص ول بشه و راحت زیر 1.1 بیاد

همه اینا با فرض دلار 20 تا 23 هستش . حتی سهم های دلاری اگه به قیمت باشن با دلار 20 الی 23 عملا درآمدشون فرقی نمیکنه
اینم لینک این پست :

مشاهده پیوست 1205885

و این پست :
به چشمای تو مشکوکم به دنیای نفس گیرت
ugly_paranoid.gif

به چشمات که میگفت چیزی ، ازم نمیشه دستگیرت
905.gif

تو از پروااااااااااز میگفتی
545.gif

هوات بوی سقوووووط میداد
751.gif

میدونستم ولی چشمات
774.gif

بهم حق السکوت میداد
xugly.gif
مشاهده پیوست 1206273
اینجا شاخص 1.3 میلیون بود . موقع انتخابات امریکا که بعضیا بازار رو صف خرید کردن
این هم لینکش :

و این پست :
خوب امروز شاخص تقریبا تکون نخورد روی 1212537 بسته شد . نسبت به دیروز 0.22% افت داشت
1.gif

بیشتر سهم ها یا مثبت بودن یا در آستانه مثبت شدن بودن
bav3_154fs759111.gif

چون غول خیلی تغییر نکرده من زوم میکنم که وضعیت مشخص باشه
s0424.gif

فقط 50 هزار واحد یعنی 5% با محدوده برگشتی وعده داده شده فاصله داریم
که اینم لینکشه :

و این پست :
با وجود اینکه یکی خیلی از غول من بدش میاد ولی بازم میزارمش :p
مجبور نیست و میتونه ایگنورم بکنه که پستامو نبینه :p
خوب اینم غووووول که بعد از 45% ریزش شارپ روی محدوده 1.2 با فاصله 8% ای تا محدوده 1.1 احتمالا میخواد آروم بگیره . اگه دوباره کسی چیزی نگه یا قانون مسخره تصویب نشه :rolleyes:
دیگه از اینجا به بعد بازار میتونه رفتار منطقی از خودش نشون بده ولی همچنان سهم های حبابی داریم که باید پایین بیان ....
اینم لینکش :

و اینم پستی که گفتم بعد از اینکه ریزش شارپ تموم میشه یه رشد میده :
ایشالا که هرچی خیره انجام بدید ولی موضوعی که اینجا به ذهنم رسید و روی نمودار ها خودش رو نشون میده میخوام بگم

مشاهده پیوست 1205449

این الگوییه که زیاد باهاش روبرو شدیم . کسایی که روی دایره قرمز اولی ( چپ ) خرید کردن یا فرصت خروج داشتن ( از قبل سهام داشتن ) ولی خارج نشدن . بازار ریزش میکنه ، کاملا ناامید میشن و فقط منتظر خروج هستن یعنی روی قله که با دایره قرمز دومی ( راست ) مشخص کردم خارج میشن
فشار فروش بالا میره و مجدد ریزش اتفاق میوفته و معمولا آخرین کفی که میزنه ، کفه بازاره
ما معمولا به یه همچین موج رشدی و روبرو شدن بایک مقاومت قوی و یکم ریزش بیشتر از آخرین کف نیاز داریم که تایید خروج سرمایه های خسته هستش که فقط دنبال این هستن با ضرر کم یا سر به سر خارج بشن . این سرمایه های خسته دوستانی هستن که توی روند های شارپی صعودی حضور داشتن و زمانهایی که سهم در جا میزده یا رشد آرومی داشته رو مشاهده نکردن به خاطر همین کم حوصله تر از سهامداری قدیمی هستن
این روند صعودی و بعدش ریزشی تایید این موضوعه و معمولا موج ریزشی خیلی سریع اتفاق میوفته

و اینجا هم همون اشتباهیه که ممکنه مرتکب بشید !
کسایی که حرفه ای عمل میکنن قبل از رسیدن به دایره قرمز سمت راست خارج میشن ولی مجدد دوستانی مثل شما که فکر میکنید بازار برگشته و قراره مثل همون رشد شارپی صعودی قبلی که چند وقت قبل دیدید ، بالا بره ، درگیر این دام میشید و مجدد خرید میکنید !
ولی دوباره یه ریزش سریع دیگه رو میبینید ...

اینجاست که توی آخرین کفی که سهم به خودش میبینه با کلی ناراحتی و فحش و اعصاب خوردی و اینکه من دیگه به این بازار بر نمیگردم ، بازار رو با زیان ترک میکنید ...
تا چه زمانی ؟
بازار رشد منطقی خودش رو میکنه . در همین مدت هم از سهم هایی میشه نوسانهای خوبی گرفت و بازار اصولی جلو میره
چرا ؟
به خاطر اینکه سرمایه های عجول ، سرمایه هایی که اکثرا روی رشد شارپی وارد شدن و با ضرر یا با سود از بازار خارج شدن و دیگه حضور ندارن و رفتارهای هیجانی ندارن توی بازار موندن و اکثر هم تکنیکالی و بنیادی عمل میکنن !

چرا بازار درجا میزنه ؟ به خاطر اینکه نقدینگی های جدید و سنگین توسط سرمایه هایی که خروج زدن وارد نمیشه ! شرکت ها به ارزش واقعیشون رسیدن و کفشون حفظ میشه . ریسک بازار کم شده و از طرفی میزان علاقه به سود کم افزایش پیدا کرده و با سود کم سهامداران از معاملات خودشون خارج میشن

دوباره بازار رشد های بیشتر خودش رو شروع میکنه ، جون میگیره ، شارپی ها شروع میشن ( چند سال طول میکشه ) و اواخر رشد شارپ و زمانی که همه از بورس صحبت میکنن ، متاسفانه سرمایه های جدید وارد میشن که قراره بدون سود و یا حتی با ضرر بازار رو ترک بکنن :(
واین چرخه بارها و بارها و بارها ادامه داره
اینم لینکش

Last edited:

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379

اشتباه می‌کنی. بحث خالی کردن دل سهامدار نیست، بحث واقعیته. از ریزش اصلی مرداد به بعد هم بخوای حساب کنی تقریبا هرچی داوود گفته درست از آب درومده. در مورد شاخص 1.1م هم نه تنها تکنیکال اینو میگه و به همون «محدوده» هم رسید، بلکه ریزش اخیر هم قطعی تموم نشده و اینطور نیست که بگی داستان جمع شده و از این به بعد فقط می‌ریم بالا. شاخص که اسباب‌‌بازی پلاستیکی نیست خشک و ثابت باشه؛ ممکنه هر لحظه سیگنال‌ها، داده‌ها، وضعیت بازارهای موازی، اتفاقات فرا-تکنیکالی، نسبت ورودی و خروجی و... دریافت بشه که تحلیل قبلی رو خنثی کنه. بماند که فعلا این اتفاق هم حتی نیفتاده.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بی ادب هم که هستی..به خاطر ب ادبی شما پستتو گزارش کردم...
قضاوت با مدیران ;)
بی ادبی ای نکردم و نمیکنم . فقط ایگنور شدی چون اعصابم رو بهم میریزی :D
3 بار به من تیکه انداختی ، 1 بار جواب دادم . این دفعه 4 ام بود ، تهمت زدی ، جواب دادم
اگه مدیران اهانتی از سمت بنده دیدن و صلاح بدونن بنده مشکلی با بن شدن ندارم . بن شدن اگه به حق باشه ، مشکلی نداره

میگی عذر خواهی بکنم ؟! بابت چی ؟ بابت کاری که نکردم ؟ بابت توهم شما نسبت به بنده ؟:D
همینطوری واس خودت تیری در تاریکی میندازی که چی بشه ؟:p
در هر صورت این بگو مگو رو کش نمیدم که تاپیک بهم نریزه . توی نقل قول های پست زیر کامل ادعاهای مطرح شده از سمت شما رو جواب دادم . قضاوت با مخاطب ...

از این به بعد هم یادبگیر وقتی به کسی تهمت میزنی ، با مدرک تهمت بزن که طرف مقابلت نتونه با 4 تا نقل قول حرفت رو رد بکنه;)

ولی هنوزم میگم بازار 100% برنگشته ولی وضعیت خیلی بهتر شده ! هر بالا رفتنی به معنی برگشت بازار نیست
و در کنارش میگم باز هم نظر شخصیه منه و میتونه اشتباه باشه

تمام صحبت های شما درسته و علاوه بر اون حتی بنده هم نگفتم 1.1 حتما بازار موج صعودی میده:rolleyes:
وقتی 1.2 اومد گفتم وضعیت بازار خوب شده و 8% با محدوده 1.1 فاصله داریم
بارها هم گفتم ما تو بورس هیچ چیز قطعی نداریم همه اینا حدس و گمانه . در مورد سهم میشه با دقت بیشتری صحبت کردن ولی شاخص به هیچ وجه
ما تو بورس وقتی هم صحبت از حمایت و مقاومت یا محدوده های برگشتی میکنیم ، منظور یه خط نیست !! یه محدودست حالا یکم بالاتر یکم پایینتر
صدبار هم گفتم سهم نباید تحلیل بشه ، باید شاخص تحلیل بشه

صرفا برای اثبات ، به خاطر ادعای که این کاربر مطرح کرد :
@mohsen2015
محسن جان !!!! خوب بخون ، با دقت بخون !!!!

@saeed_taj
@Hamid2day
عزیزان لطفا این پست پاک نشه ، توش هیچ توهینی نداره . کلمات مشکل دار هم نداره . صرفا نقل قولی از پست های گذشته هستش
میخوام صرفا حرف و حدیثی پشت سر بنده نباشه . یکی از راه برسه ، دیدگاه خودش رو به من نسبت بده ...
هرچند که واقعا دلیلی وجود نداره بخوان اثبات بکنم ! چون اینجا من نه پکیج میفروشم ، نه سیگنال میفروشم ، نه سیگنال میدم ، نه سبد گردانی میگم ، نه توصیه به خرید و فروش داشتم ، سهمی رو هم تا حالا تبلیغ نکردم و نمیکنم ، نه کانال یا پیجی دارم که بخوام به خاطر اونا اینجا موضوعی رو اثبات بکنم ...

صرفا هرچی گفتم نظر شخصیم و مبنای عملکرد خودم بوده ، به اشتراک گذاشتم . همیشه هم گفتم نظر شخصیه ! همیشه هم گفتم میتونه اشتباه باشه و همیشه هم گفتم قاطعیت 100% تو بازار ما نداریم ...

لینک این پست :

و همینطور این پست رو ببینید که گفتم سهم های بزرگ پاچه میکردن ! شستا و امثال اونا رو ببینید

همینطور این قسمت پست دوستمون که خیلی مهمه و کاملا درسته و قبولش دارم
همیشه هم میگم نظر شخصیمه و میتونه اشتباه باشه ، به خاطر همین بوده
و بارها گفتم نظری که میدم بر اساس سهم هایی هستش که زیر نظر دارم ، نه کل بازار ! کسی که نمیتونه در مورد همه بازار نظر بده :p

و این پست :

اینم لینک این پست :

و همینطور این پست :

اینم لینک این پست :

مشاهده پیوست 1205885

و این پست :

این هم لینکش :

و این پست :

که اینم لینکشه :

و این پست :

اینم لینکش :

و اینم پستی که گفتم بعد از اینکه ریزش شارپ تموم میشه یه رشد میده :

اینم لینکش
این پست رو با دقت بخون ، که بدونی بی دلیل به بنده هر چیزی رو نسبت میدی ، جواب داره !
من ساکت نمیشینم ، اینجا بنده رو تخریب بکنی ;)

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
من از لون بنده خدا که پولو دستشه آمار گرفتم چجوریه وضع،گفت خیلی عالیه،انقدر نوسان گرفته که ضررام جبران شده به سود دهی هم رسیده

بالا