amir aqa
Registered User
- نوشتهها
- 2,121
- لایکها
- 1,845
در مورد برکت یه سر به آخرین گزارشش که رو کدال اومده بزن
پرتفوی سهام منظورتونه؟ دیدم ولی خیلی دقت نکردم ،نکته خاصی داشت؟
در مورد برکت یه سر به آخرین گزارشش که رو کدال اومده بزن
به شخصه شستا رو روی 20 تا 23 دوست دارم . نظر شخصیهدوستان من امروز نقد شدم حدود 80 درصد
میخوام شستا خرید کنم لطفا راهنمایی بفرمایید
من خودم نوسان گرفتم و چند روز قبل کم کم فروختم ، اونا الان منفی شده ولی سهم های کوچیک و متوسط بازار جون گرفتن و چندین روزه همین طوری بالا میرن
این جون گرفتن رو من خوب میدونم
یعنی بازار از اون حالت فشار شدید فروش کاملا تخلیه شده و سهم ها کاملا منطقی بالا پایین میشن
امروز اینقدری وضعیت خوب بود که رقم بالایی رو خرید کردم
نمیگم شارپی بالا میره ها![]()
ولی همین که بازار کفش رو میسازه عالیه . سهم های بزرگ شاید هنوز کف سازی نکرده باشن ولی وقتی سهم های کوچیک و متوسط کف سازی میکنن نشون میده برگشت سهم های بزرگ هم نزدیکه
تا مدتی احتمالا بازار نوسان میده که من دوسش دارم
الان خیال خیلیا راحت شده . اونی که بلند مدتیه دیگه میدونه احتمالا از این پایینتر نمیره و میتونه سر فرصت میانگین کم بکنه و خریدش رو بیشتر بکنه
اونی هم که فعال هستش ، توی همین بازار یکی دو سالی خرید و فروش هایی میکنه و منفعت خوبی رو میبره
من معمولا پلکانی خرید میکنم ولی این بار تقریبا دو سوم بودجه ومعادن که بالاتر فروخته بودم رو ، مجدد خرید کردم به عنوان پله اول ! اینقدر انرژی بازار امروز خوب بود که حاضر شدم دو پله یکی بکنم![]()
روند کلی بازار هنوز هم جون نگرفته که بتونیم بگیم برگشته ولی میتونیم خبر از این بدیم محدوده های کم ریسکی هستن
اینم یه جمع بندی از وضعیت 3 بازار بورس ، دلار و سکه :
پرتفوی سهام منظورتونه؟ دیدم ولی خیلی دقت نکردم ،نکته خاصی داشت؟
شما که میگفتی شاخص 1100 رو میبینه...امروز انرژی خوبی تو بازار میبینم
#حگردش
امروز پذیره نویسی داشت به تعداد 400 میلیون برگه سهم
از ساعت 11 پذیره نویسی شروع شد ولی جالبه تمام مدت پذیره نویسی رنگ کنار نماد به رنگ قرمز بود به خیال شروع نشدن روند کار خیلی ها نتونستن تو پذیره نویسی اقدام کنن و همون 1 ساعت اول همه سهام ها فروش رفت
الانم اعلام شده به هر کد تعداد 7034برگ سهم رسیده به قیمت اسمی هر سهم 100 تومن
شما که میگفتی شاخص 1100 رو میبینه...
یک معدرت خواهی به بچه های اینجا بدهکاری
دوست عزیز شما تو جریان نبودید.این اقا زمانی که دوستان تو ضررهای سنگین بودن این تاپیک و تاپیک مال باختکان بورس مرتب نقاشی میکشید که شاخص تا 1100 اصلاح میکنه و مرتب دل سهامدارها رو با این حرفاش خالی میکرد........نه یکبار نه دو بار بلکه چند بار مرتب تکرار میکرد...دوست گرامی لطفا این نوع رفتار ها رو باب نکنید .
دوستانی که اینجا نظر میدن و تحلیل میکنند آخرش تاکید میکنند که اینها نظر شخصی هست و ...
در فرومهای بورسی هم این موضوع پذیرفته شده است که کسی بابت نظر و تحلیلش نباید جواب پس بده .و هرکس مسئول خرید و فروش های خودش هست . تحلیل های مختلف برای پربار شدن فضای فروم هست . نه برای آتو گرفتن و کل کل کردن و ...
من اصلا نمیدونم کی ایشون این حرف رو زده و اصلا هم نمیخوام برم بررسی کنم ببینم آیا شما درست میگی و این حرف زده شده یا خیر . ولی کسی بابت نظر و تحلیل تو این فروم هیچ عذر خواهی بدهکار نیست . اگر کسی حرف بدون تحلیل میزنه مدیران پاکش میکنند ولی کسی که دلیل و عدد و نمودار داره ، باعث پربار شدن فضای تالار میشه .
بیائیم طوری رفتار کنیم که دوستان ترغیب بشن بیشتر مشارکت کنند و دانسته هاشون و نظرات و تحلیل هاشون رو به اشتراک بزارن .
بیخودی توهماتتو به من نسبت ندهدوست عزیز شما تو جریان نبودید.این اقا زمانی که دوستان تو ضررهای سنگین بودن این تاپیک و تاپیک مال باختکان بورس مرتب نقاشی میکشید که شاخص تا 1100 اصلاح میکنه و مرتب دل سهامدارها رو با این حرفاش خالی میکرد........نه یکبار نه دو بار بلکه چند بار مرتب تکرار میکرد...
البته اون موقع هم بعضی دوستان فملی رو روی 1900 خریدن الان قیمتش 2700 هستش!!!!!!
نمیخوام بیشتر از این بحث رو کش بدم...امیدوارم همه حداقل مقداری ضررهاشون جبران بشه...
بی ادب هم که هستی..به خاطر ب ادبی شما پستتو گزارش کردم...توی خط ...
1 - قبل از هرچیزی بگم ، برام مزاحمت روانی ایجاد میکنی ! 3 یا 4 بار هرجای پی تی خواستی تیکه انداختی ، این دفعه چهارمت بود ! ایگنور شدی ! وجود کسایی مثل تو ، که بی دلیل نسبت به من نظر میدن ، گند میزنه به اعصابم ! پس به جای اینکه اینجا فعالیت نکنم ، با ایگنورت مثل کاغذ مچاله شده تو سطل ...
2 - پستامو دنبال بکن ، چشماتم وا کن !!! زیر همه پستام نوشتم " نظر شخصی منه و توصیه به خرید ، فروش و نگهداری نیست " و همینطور " ممکنه اشتباه باشه "
3 - قبل از رسیدن به 1.1 ، گفتم " کف 1.2 با فاصله 8% ای نسبت به 1.1 قدرت منده " ، " بازار میتونه یه صعود بده "
4 - دو سه روز قبل گفتم یکسری سهم رو فروختم و سهم های دیگه ای گرفتم یا همونارو پایینتر خریدم . درهر صورت اینکه باهاش چیکار کردم شخصیهاز شاخص 1.2 که گفتم بازار قدرت گرفته تا همون روز برو ببین بازار چقدر رشد داشته
5 - امروز هم تایم بازار گفتم ، بازار انرژی گرفته
6 - در نهایت بازار میتونه پایینتر از 1.2 هم بره ! افکار بچگونه و سطحیتو بنداز دور و پاچه نگیر !!! شما میدونی فردا اوضاع چیه ؟ یک هفته بعد ؟ یک ماه بعد ؟ سه ماه بعد ؟ پس شاخص ممکنه به زیر 1.2 هم بره ، ممکنه زیر 1 هم بره
7 - نمیدونم چند وقت تجربه داری ولی اینکه هر سهمی الان مثبت میخوره هم دلیل بر این نیست توی کاهش بعدی از کف قبلی پایین تر نره ! فرصتی بود برای نوسانگرفتن که خودمم توی این مدت خرید های زیادی داشتم و اینجا هم نظرم رو گفتم
8 - در نهایت با توجه به 7 تا نکته بالا باید بگم " من مثل هر کاربری اینجا نظرم رو میدم ، نه سهمی رو تاحالا تبلیغ کردم ، نه تارگت دادم ، نه کانال یا پیج دارم ، نه پکیج میفروشم ، نه کارمزد میگیرم ، نه سبدگردانی دارم ، نه سیگنال میدم ، نه سیگنال میفروشم ! حتی خودم رو در حدی نمیدونم که با قاطعیت حرفی رو بزنم و همیشه گفتم نظر شخصیمه و میتونه اشتباه باشه "
به جای اینکه دنبال پاچه گرفتن بی خودی از بنده باشی ، مشکلت رو با خودت حل کن چون واقعا نیاز به روانشناس داری ! 4 بار چرت و پرت گفتن به من هم تو پاتوق هم اینجا عجیبه![]()
تمام صحبت های شما درسته و علاوه بر اون حتی بنده هم نگفتم 1.1 حتما بازار موج صعودی میدهدوست گرامی لطفا این نوع رفتار ها رو باب نکنید .
دوستانی که اینجا نظر میدن و تحلیل میکنند آخرش تاکید میکنند که اینها نظر شخصی هست و ...
در فرومهای بورسی هم این موضوع پذیرفته شده است که کسی بابت نظر و تحلیلش نباید جواب پس بده .و هرکس مسئول خرید و فروش های خودش هست . تحلیل های مختلف برای پربار شدن فضای فروم هست . نه برای آتو گرفتن و کل کل کردن و ...
من اصلا نمیدونم کی ایشون این حرف رو زده و اصلا هم نمیخوام برم بررسی کنم ببینم آیا شما درست میگی و این حرف زده شده یا خیر . ولی کسی بابت نظر و تحلیل تو این فروم هیچ عذر خواهی بدهکار نیست . اگر کسی حرف بدون تحلیل میزنه مدیران پاکش میکنند ولی کسی که دلیل و عدد و نمودار داره ، باعث پربار شدن فضای تالار میشه .
بیائیم طوری رفتار کنیم که دوستان ترغیب بشن بیشتر مشارکت کنند و دانسته هاشون و نظرات و تحلیل هاشون رو به اشتراک بزارن .
پ ن : یک نکته دیگه اینکه تحلیها تحت قید ها و شرایطی ارائه میشن و همه عوامل مرتبط با بازار بورس و سهام مختلف همواره در حال تغییر هستند . بنابر این ممکن هست که در واقعیت یک حالتی که در تحلیل ها وزن کمی داشته اتفاق بیفته و یا وضعیت بازار به گونه ای باشه که اکثر تحلیلگرها اصلا فکرشم نمی کنند . این موضوع خیلی اتفاق افتاده که قبلا دو مورد بزرگ تاریخی اون رو تو همین تاپیک نوشتم .
لینک این پست :گفتم تا شاخص 1.1 این محدوده ( تا 1.2 رفت ) ، بگین سقوط بورس![]()
از اونجا به بعد رشد میکنه ، چیزی نگید![]()
در مورد شاخص واقعا نمیشه نظر دقیقی داد ولی چون یکسری از سهم های بزرگ روی شاهص 1.2 همچنان چیزی در حدود 30% الی 40% دیگه باید پایین میرفتن ، من نظرم اینه از شاخص 1.2 ، حدودا 25% میتونیم اعداد پایینتری رو ببینیم . یعنی محدوده 900 هزار واحد ، میتونه توی بدترین حالت ممکن ، پایین ترین محدوده ای باشه که شاخص به خودش ببینه
نظر منه ، شاید اشتباه باشه
در هر صورت شاخص رو نباید ملک معامله بدونیم ، یعنی ممکنه سهمی همین الانش روی کف باشه ، یا سهمی روی مثلا دفعه بعدی که شاخص به 1.2 برسه ، به کفش برسه
همینطور این قسمت پست دوستمون که خیلی مهمه و کاملا درسته و قبولش دارمجالبه...هنوز اداب اولیه بورس رو دوستان یاد نگرفتن تو بازارهای مالی چیزی به عنوان پیش گویی نداریم هرکی اینو بهتون گفته هیچی حالیش نبوده
کی میدونه فردا چی میشه؟
اینم لینک این پست :دوستان اگه به هر دلیلی بعد از پیروزی بایدن ، توافقی صورت بگیره ، دلاری پایین بیاد ، شاخص 1.1 که میگفتم دیگه معنی نداره ( تازه بدون حضور شستا توی منفی ها )
دلار زیر 23 الی 20 بره ، به راحتی شاخص تا زیر 1 میلیون و پایینترها هم حرکت میکنه . شاید یهویی شارپی پایین نره و این وسطا یکم درجا بزنه یا یک صعود موقتی بکنه ولی در نهایت روند کلی نزولی میشه . تا کجا بستگی داره ببینیم چقدر کاهش قیمت دلار ممکنه رخ بده
دیگه باید ببینیم چه اتفاقاتی قراره بیوفته . نمیشه نظر قطعی در مورد چیزی داد یا حتی حدس و گمان زد
ولی اون چیزی که منطقی تره اینه که سهم های غیر دلاری مورد توجه بیشتری قرار میگیرن هرچند شاهد کاهش قیمتشون هم میتونیم باشیم
ولی اون چیزی که منطقی تره اینه که سهم های غیر دلاری مورد توجه بیشتری قرار میگیرن هرچند شاهد کاهش قیمتشون هم میتونیم باشیم
اینم لینک این پست :اونور گفتم ، اینورم بگم به قول افتک " لال از دنیا نرم "![]()
دلار بین 20 تا 23 ، پایین تر اومد میتونیم شاهد ریزش بیشتر باشیم ( که من واقعا بعییید میدونم این اتفاق بیوفته و ته تهش یه رکود 2 ساله داریم ) . بدون وجود شستا و پالایش همون 1.1
اینا باز بشن دلار بین 20 تا 23 ، باید ببینیم توی چه روندی و روی چه عدد شاخصی بازش میکنن
اینم در نظر بگیرید نمودار شاخص تابلوی عملکرد کشوره ! کشور برای نشون دادن اقتدارش احتمالا اجازه نمیده میزان ریزش شاخص از 60% بیشتر بشه یعنی از عدد 2.1 حساب بکنیم به عدد 850 هزار واحدی شاخص میرسیم . این موضوع تو سطح دنیا میتونه آبرو بر باشه
پس از این بابت خیالتون راحت باشه یهو شستا و پالایش رو توی منفی ها باز نمیکنن که شاخص ول بشه و راحت زیر 1.1 بیاد
همه اینا با فرض دلار 20 تا 23 هستش . حتی سهم های دلاری اگه به قیمت باشن با دلار 20 الی 23 عملا درآمدشون فرقی نمیکنه
اینجا شاخص 1.3 میلیون بود . موقع انتخابات امریکا که بعضیا بازار رو صف خرید کردنبه چشمای تو مشکوکم به دنیای نفس گیرتمشاهده پیوست 1206273![]()
به چشمات که میگفت چیزی ، ازم نمیشه دستگیرت![]()
تو از پروااااااااااز میگفتی![]()
هوات بوی سقوووووط میداد![]()
میدونستم ولی چشمات![]()
بهم حق السکوت میداد![]()
که اینم لینکشه :خوب امروز شاخص تقریبا تکون نخورد روی 1212537 بسته شد . نسبت به دیروز 0.22% افت داشت![]()
بیشتر سهم ها یا مثبت بودن یا در آستانه مثبت شدن بودن![]()
چون غول خیلی تغییر نکرده من زوم میکنم که وضعیت مشخص باشه![]()
فقط 50 هزار واحد یعنی 5% با محدوده برگشتی وعده داده شده فاصله داریم
اینم لینکش :با وجود اینکه یکی خیلی از غول من بدش میاد ولی بازم میزارمش
مجبور نیست و میتونه ایگنورم بکنه که پستامو نبینه
خوب اینم غووووول که بعد از 45% ریزش شارپ روی محدوده 1.2 با فاصله 8% ای تا محدوده 1.1 احتمالا میخواد آروم بگیره . اگه دوباره کسی چیزی نگه یا قانون مسخره تصویب نشه
دیگه از اینجا به بعد بازار میتونه رفتار منطقی از خودش نشون بده ولی همچنان سهم های حبابی داریم که باید پایین بیان ....
اینم لینکشایشالا که هرچی خیره انجام بدید ولی موضوعی که اینجا به ذهنم رسید و روی نمودار ها خودش رو نشون میده میخوام بگم
مشاهده پیوست 1205449
این الگوییه که زیاد باهاش روبرو شدیم . کسایی که روی دایره قرمز اولی ( چپ ) خرید کردن یا فرصت خروج داشتن ( از قبل سهام داشتن ) ولی خارج نشدن . بازار ریزش میکنه ، کاملا ناامید میشن و فقط منتظر خروج هستن یعنی روی قله که با دایره قرمز دومی ( راست ) مشخص کردم خارج میشن
فشار فروش بالا میره و مجدد ریزش اتفاق میوفته و معمولا آخرین کفی که میزنه ، کفه بازاره
ما معمولا به یه همچین موج رشدی و روبرو شدن بایک مقاومت قوی و یکم ریزش بیشتر از آخرین کف نیاز داریم که تایید خروج سرمایه های خسته هستش که فقط دنبال این هستن با ضرر کم یا سر به سر خارج بشن . این سرمایه های خسته دوستانی هستن که توی روند های شارپی صعودی حضور داشتن و زمانهایی که سهم در جا میزده یا رشد آرومی داشته رو مشاهده نکردن به خاطر همین کم حوصله تر از سهامداری قدیمی هستن
این روند صعودی و بعدش ریزشی تایید این موضوعه و معمولا موج ریزشی خیلی سریع اتفاق میوفته
و اینجا هم همون اشتباهیه که ممکنه مرتکب بشید !
کسایی که حرفه ای عمل میکنن قبل از رسیدن به دایره قرمز سمت راست خارج میشن ولی مجدد دوستانی مثل شما که فکر میکنید بازار برگشته و قراره مثل همون رشد شارپی صعودی قبلی که چند وقت قبل دیدید ، بالا بره ، درگیر این دام میشید و مجدد خرید میکنید !
ولی دوباره یه ریزش سریع دیگه رو میبینید ...
اینجاست که توی آخرین کفی که سهم به خودش میبینه با کلی ناراحتی و فحش و اعصاب خوردی و اینکه من دیگه به این بازار بر نمیگردم ، بازار رو با زیان ترک میکنید ...
تا چه زمانی ؟
بازار رشد منطقی خودش رو میکنه . در همین مدت هم از سهم هایی میشه نوسانهای خوبی گرفت و بازار اصولی جلو میره
چرا ؟
به خاطر اینکه سرمایه های عجول ، سرمایه هایی که اکثرا روی رشد شارپی وارد شدن و با ضرر یا با سود از بازار خارج شدن و دیگه حضور ندارن و رفتارهای هیجانی ندارن توی بازار موندن و اکثر هم تکنیکالی و بنیادی عمل میکنن !
چرا بازار درجا میزنه ؟ به خاطر اینکه نقدینگی های جدید و سنگین توسط سرمایه هایی که خروج زدن وارد نمیشه ! شرکت ها به ارزش واقعیشون رسیدن و کفشون حفظ میشه . ریسک بازار کم شده و از طرفی میزان علاقه به سود کم افزایش پیدا کرده و با سود کم سهامداران از معاملات خودشون خارج میشن
دوباره بازار رشد های بیشتر خودش رو شروع میکنه ، جون میگیره ، شارپی ها شروع میشن ( چند سال طول میکشه ) و اواخر رشد شارپ و زمانی که همه از بورس صحبت میکنن ، متاسفانه سرمایه های جدید وارد میشن که قراره بدون سود و یا حتی با ضرر بازار رو ترک بکنن
واین چرخه بارها و بارها و بارها ادامه داره
دوست عزیز شما تو جریان نبودید.این اقا زمانی که دوستان تو ضررهای سنگین بودن این تاپیک و تاپیک مال باختکان بورس مرتب نقاشی میکشید که شاخص تا 1100 اصلاح میکنه و مرتب دل سهامدارها رو با این حرفاش خالی میکرد........نه یکبار نه دو بار بلکه چند بار مرتب تکرار میکرد...
البته اون موقع هم بعضی دوستان فملی رو روی 1900 خریدن الان قیمتش 2700 هستش!!!!!!
نمیخوام بیشتر از این بحث رو کش بدم...امیدوارم همه حداقل مقداری ضررهاشون جبران بشه...
قضاوت با مدیرانبی ادب هم که هستی..به خاطر ب ادبی شما پستتو گزارش کردم...
این پست رو با دقت بخون ، که بدونی بی دلیل به بنده هر چیزی رو نسبت میدی ، جواب داره !تمام صحبت های شما درسته و علاوه بر اون حتی بنده هم نگفتم 1.1 حتما بازار موج صعودی میده
وقتی 1.2 اومد گفتم وضعیت بازار خوب شده و 8% با محدوده 1.1 فاصله داریم
بارها هم گفتم ما تو بورس هیچ چیز قطعی نداریم همه اینا حدس و گمانه . در مورد سهم میشه با دقت بیشتری صحبت کردن ولی شاخص به هیچ وجه
ما تو بورس وقتی هم صحبت از حمایت و مقاومت یا محدوده های برگشتی میکنیم ، منظور یه خط نیست !! یه محدودست حالا یکم بالاتر یکم پایینتر
صدبار هم گفتم سهم نباید تحلیل بشه ، باید شاخص تحلیل بشه
صرفا برای اثبات ، به خاطر ادعای که این کاربر مطرح کرد :
@mohsen2015
محسن جان !!!! خوب بخون ، با دقت بخون !!!!
@saeed_taj
@Hamid2day
عزیزان لطفا این پست پاک نشه ، توش هیچ توهینی نداره . کلمات مشکل دار هم نداره . صرفا نقل قولی از پست های گذشته هستش
میخوام صرفا حرف و حدیثی پشت سر بنده نباشه . یکی از راه برسه ، دیدگاه خودش رو به من نسبت بده ...
هرچند که واقعا دلیلی وجود نداره بخوان اثبات بکنم ! چون اینجا من نه پکیج میفروشم ، نه سیگنال میفروشم ، نه سیگنال میدم ، نه سبد گردانی میگم ، نه توصیه به خرید و فروش داشتم ، سهمی رو هم تا حالا تبلیغ نکردم و نمیکنم ، نه کانال یا پیجی دارم که بخوام به خاطر اونا اینجا موضوعی رو اثبات بکنم ...
صرفا هرچی گفتم نظر شخصیم و مبنای عملکرد خودم بوده ، به اشتراک گذاشتم . همیشه هم گفتم نظر شخصیه ! همیشه هم گفتم میتونه اشتباه باشه و همیشه هم گفتم قاطعیت 100% تو بازار ما نداریم ...
لینک این پست :
و همینطور این پست رو ببینید که گفتم سهم های بزرگ پاچه میکردن ! شستا و امثال اونا رو ببینید
همینطور این قسمت پست دوستمون که خیلی مهمه و کاملا درسته و قبولش دارم
همیشه هم میگم نظر شخصیمه و میتونه اشتباه باشه ، به خاطر همین بوده
و بارها گفتم نظری که میدم بر اساس سهم هایی هستش که زیر نظر دارم ، نه کل بازار ! کسی که نمیتونه در مورد همه بازار نظر بده
و این پست :
اینم لینک این پست :
![]()
تالار بورس - گفتگو سرمایه گذاری در بورس ( گفتگوی بورسی )
ذوالنورى رئيس كميسيون امنيت ملى مجلس: [emoji843]دولت عمدا بورس را دستکاری کرد [emoji843]بارها تذكرهاى امنيتى به دولت داده شده است [emoji843]هفته ى پيش با عبدالناصر همتی در مورد بورس صحبت شد Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalkforum.persiantools.com
و همینطور این پست :
اینم لینک این پست :
![]()
تالار بورس - گفتگو سرمایه گذاری در بورس ( گفتگوی بورسی )
بچه ها تحلیلتون از تاثیر انتخاب شدن بایدن یا ترامپ روی بورس چیه،بیشتر بایدن چون به نظر میاد بایدن ببره، والا اون زمان که دلار روی 18 تومن بود شاخص روی 2 بود! زمانی دلار رسید به 34 تومن شاخص 1.2 شد. کلا اینجا هرچی دستور داده بشه انجام میشه کاری به اینور اونورم نداره. اگه الانم دولت ول کنه این...forum.persiantools.com
مشاهده پیوست 1205885
و این پست :
این هم لینکش :
و این پست :
که اینم لینکشه :
و این پست :
اینم لینکش :
و اینم پستی که گفتم بعد از اینکه ریزش شارپ تموم میشه یه رشد میده :
اینم لینکش