• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#قهکمت
مشمول فرایند تعلیق
به علت دو سال زیان ده بودن

#نوری
برای این علت فرایند تعلیق ندیدم چیه

داشتم سایت سازمان بورس چک میکردم دیدم

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
#قهکمت
مشمول فرایند تعلیق

#نوری
برای این علت فرایند تعلیق ندیدم چیه

داشتم سایت سازمان بورس چک میکردم دیدم
تازگیا ناظر بی دلیل برخی نمادهای پربازده رو میبنده بدون اینکه پیامی بده و سهامداران اون نماد هاج و واج میمونند و بعد دو روز تازه پیام واهی و بی ربط از طرف ناظر میاد که نماد به فلان دلیل بسته شده!!!!اینم تازگیا مد شده تو سازمان بورس

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سهام پیشنهادی ۱۸۶ مدیر برای بورس دی ماه

نتایج نظرسنجی مدیران سرمایه گذاری از پیش بینی سهام پر بازده برای دی ماه ۹۹
منبع

27861d03-0489-4895-aa8f-d82e29892112_WedDec232020.jpg

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
این سهمهایی که تو پرتفوی سهام عدالت هستن بعضی هاشون افزایش سرمایه دادن ولی این افزایش سرمایه ها اثرش تو سهام عدالت اعمال نشده..قیمت کم شده ولی تعداد سهام ها همونیه که ازقبل بوده!!!!!!!ایا این اسمش کلاهبرداری و حق خوری نیست!!!!
نمونش فملی و شتران شپنا وبملت.

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
سهام پیشنهادی ۱۸۶ مدیر برای بورس دی ماه

نتایج نظرسنجی مدیران سرمایه گذاری از پیش بینی سهام پر بازده برای دی ماه ۹۹
منبع

مشاهده پیوست 1214945
اینا رو باید فروختwiki (407).gif
@s.david.s اون سهمی که بسیار مبهم، غیر شفاف و دغلکارانه‌س توش نیست
4.gif

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#شستا
واقعا نمیدونم تا کی حقوقی میخواد این سهم پائین بکشه
به صورت کلی تمام نمادهای دولتی و شاخص ساز تو فاز نزولی یا درجا زدن هستن ولی چیزی که واضحه حقوقی این سهم ها داره هر روز اضافه میکنه تا یک رشد و بنداز دیگه به خلق الله راه بیافته

اما برای شستا تا کانال 2000 صبر میکنم بعد با توجه به روند معاملات ورود میکنم
توصیه به خرید و فروش نیست
صرفا تراوشات ذهن یک گرگ خسته و زخمی وال استریت هستش

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
با سلام و خسته نباشید
داوود جان اگر امکان دارد بی زحمت یک تحلیل در مورد آینده ی افق و جم بگذارید ببینم وضعیت به چه صورت خواهد شد .
سپاس

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
#قهکمت
مشمول فرایند تعلیق

قهکمت اصلا زیان ده نیست :rolleyes:
سیستماشون رَم کرده :D

با سلام و خسته نباشید
داوود جان اگر امکان دارد بی زحمت یک تحلیل در مورد آینده ی افق و جم بگذارید ببینم وضعیت به چه صورت خواهد شد .
سپاس
تقریبا 15 درصد سبدم افقه . من صنعت خرده فروشی رو خوب میدونم . هم اینکه مایحتاج مردم تامین میشه و همیشه سود آوره و هم اینکه خبری از قیمت های دستوری نیست . منابع تامین کالا هم آزاده
حاشیه سود امنی رو همیشه فراهم میکنه
تعداد شعبات هم که همیشه در حال رشده
تکنیکالی هم وضعیت خوبی داره ، توی یک کانال صعودی با شیب ملایم در حال بازی کردنه
من روی افق ، فقط با معاملات ریز ریز ، تعداد سهامم رو بیشتر میکنم :p
سهم متعادلی هم هست . همیشه بدور از صف خرید و صف فروشی حرکت میکنه

جم هم که خوبه ، نمیشه این شرکت هارو همینطوری سریع و سطحی در موردشون صحبت کرد ولی هر جفتش خوبن

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
این‌ناظر بی......‌هرچی‌نماد‌کوچولویه،به دلایل‌واهی،حتی‌بی‌دلیل‌بسته،۱کدما؛۲بکاب۳فپنتا ۴و۵هم‌میشه‌گدنای‌عزیز‌وفمراد‌هم‌که‌امروز‌الکی‌ بستتشون،دیگه‌واقعا‌این‌ناظر نامرد شورشو درآورده بااین‌ادا بازی‌هاش

بابا این دردانه های دولتی-حکومتی چِشم دیدن سود کردن مردم عادی کارگر و کارمند رو ندارند والا!چند بار بگم اینا میگن فقط دردانه ها باید سود کنند از بورس---بابا یه بارم بزارید به اون 90 درصد ملت هم خوش بگذره چی میشه مگه؟حتما باید اون 10 درصد بخورند و بچاپن؟ :mad:اخه به شما چه وقتی عرضه و تقاضاست؟بی ناموسی هم حدی داره---
ملت بازی خوبی بر علیه اقایون شروع کردند-دارن پدر اون 10 درصد رو درمیارند ملت گرامی-باید ادامه داد همین راه رو.روز به روز استقبال از سهم های کوچیک بیشتر و بیشتر میشه و اقایون اینو دوس ندارند.تا دیدید کارگر جماعت هم میخواد این وسط یه کوچولو سودی از بازار ببره دست به کار شدید تا جلوشو بگیرید کثافتا؟ولی کور خوندید:Dدر کلیت که نگاه کنی فرقی هم نمیکنه!مثلا نمادی 10 روز یه روز مثبت یه روز منفی میشه و بعد 10 روز هنوز هم رو قیمت 10 روز پیش هست-حالا یک نماد پربازده رو ناظر چون منفی نمیشه بی دلیل 10 روز میبنده!بعد 10 روز نماد بازگشایی میشه و یه مثبت 5 میگیره!و اون نماد نوسانی هم که رشدی نکرده این 10 روز رو و حتی ممکنه منفی تر هم شده باشه!:p

پیش بینی منه بیسواد:تا فروردین بازی همین شکلیه و کارگران و کارمندان و اکثر خرده سهامداران، ناظر و کل بورس هر کاری هم بکنه روی این نمادهای کوچیک و سود ده و منفی نخور خواهند ماند و روز به روز هم استقبال از این نمادها بیشتر خواهد شد.حداقل تا فروردین بازی همینه-100 بار هم این نمادهای کوچیک پربازده رو ببندند باز صعودی خواهند بود و فقط ممکنه این وسط چند روز فرصت ورود بدند.

Last edited:

7star

Registered User
لایک‌ها
281
از کجا میشه فهمید لیدرهای هر صنعت چه نماد(هایی) هستند؟

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#وسپهر
این بزرگوار فردا منفی بشه دوباره رسیده به قیمت عرضه اولیه خودش من هنوز این سهم دارم نفروختم میخوام برای یکبار یک سهم به دید بلند مدتی حداقل یک سال نگه دارم
مورد بعدی تمام عرضه های اولیه دیگه که داشتم فروختم میخوام تو منفی احتمالی فردای وسپهر اضافه کنم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
#وسپهر
این بزرگوار فردا منفی بشه دوباره رسیده به قیمت عرضه اولیه خودش من هنوز این سهم دارم نفروختم میخوام برای یکبار یک سهم به دید بلند مدتی حداقل یک سال نگه دارم
مورد بعدی تمام عرضه های اولیه دیگه که داشتم فروختم میخوام تو منفی احتمالی فردای وسپهر اضافه کنم
از بین این همه عرضه اولیه چرا این یکی رو انتخاب کردی ؟
بانکی جماعت خیری نمیرسونه به کسی

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
یکی از اشتباهایی که کردم این بود که پالایش رو با 5 تا کد بورسی گرفتم 25 میلیون گزاشتم بعد از بیشتر از سه ماه الان از هر کد حدود یه میلیون تو ضررم اینم شد تجربه که تا عمر دارم دیگه پول ندم به چیزی که بخاد بعد از چند ماه باز بشه هر چیزی که دولت اورد و خواست بفروشه بعد چند ماه باز کنه خریدنش اشتباهه کلا هیچوقت نزارید پولتون بلوکه دست دولت بمونه اون نماد اتکاسا هم بنظرم اشتباه کردن کسایی که خریدن بیای پول بدی بعد 8 ماه یا یه سال باز شه خب با همون پول تو یسال میتونی کلی سهم بالا و پایین کنی و در حد معقول سود کنی البته من نخریدم و فک کنم توی نماد اتکاسا تعداد کمتری به بقیه رسید و پول خاصی نبود ولی همین پالایشو اگه من نگرفته بودم همین پولو گزاشته بودم چن تا سهم دیگه گرفته بودم خیلی بنفعم بود حالام معلوم نیس این بازی مسخره ی پالایش تا کی ادامه داره

saeedh1371

Registered User
لایک‌ها
178
یکی از اشتباهایی که کردم این بود که پالایش رو با 5 تا کد بورسی گرفتم 25 میلیون گزاشتم بعد از بیشتر از سه ماه الان از هر کد حدود یه میلیون تو ضررم اینم شد تجربه که تا عمر دارم دیگه پول ندم به چیزی که بخاد بعد از چند ماه باز بشه هر چیزی که دولت اورد و خواست بفروشه بعد چند ماه باز کنه خریدنش اشتباهه کلا هیچوقت نزارید پولتون بلوکه دست دولت بمونه اون نماد اتکاسا هم بنظرم اشتباه کردن کسایی که خریدن بیای پول بدی بعد 8 ماه یا یه سال باز شه خب با همون پول تو یسال میتونی کلی سهم بالا و پایین کنی و در حد معقول سود کنی البته من نخریدم و فک کنم توی نماد اتکاسا تعداد کمتری به بقیه رسید و پول خاصی نبود ولی همین پالایشو اگه من نگرفته بودم همین پولو گزاشته بودم چن تا سهم دیگه گرفته بودم خیلی بنفعم بود حالام معلوم نیس این بازی مسخره ی پالایش تا کی ادامه داره
سلام دوست عزیز
از سال 96 که من یادمه بازار همین طوری بوده، شش ماه اول صعودی و شارپ
شش ماه دوم درجا زدن کلیت بازار
نماد های عرضه اولیه رو هم بهتره تو اولین باری که صف خرید سهم میریزه و خرید و فروش جریان پیدا میکنه بفروشی

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
چون آقایون دستور دارن بورس نباید رشد زیادی بکنه..خیلی قشنگ دارن دستوری کنترلش میکنن..فعلا مردمو فرستادن سمت سهمهای کوچک..اون ور هم شاخص سازها رو حسابی کنترل میکنند..
دوستان بورس چرا اینجور شده :( من منتظرم اصل پولم بر دارم ولی سر به سر نمیشه

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
اون نماد اتکاسا هم بنظرم اشتباه کردن کسایی که خریدن بیای پول بدی بعد 8 ماه یا یه سال باز شه خب با همون پول تو یسال میتونی کلی سهم بالا و پایین کنی و در حد معقول سود کنی
نماد اتکاسا که سرجمع 50 تومن پول دادیم , الان 50 تومن پول یه پیتزا هم نمیشه

بالا