شبهنگام موجودی بیگانه که مشاورانمان آن را UFO خطاب میکنند را در اطراف کلونی خود مشاهده نمودیم. بلافاصله پیامی به صورت زیر مبنی بر تائید حضور آن موجود بیگانه در یافت کردیم بدین شرح:
a UFO has been sighted near your colony
کسی از برادرانمان از این موجود آگاهی دارد؟
با ما که کاری ندارد؟
در هراسیم نکند ما را با خود از Earth 6 به Sky 6 ببرد.
السلام علیکم و رحمة الله علیکم اجمعین
پیرو درخواست شما به عرض میرسانیم که ما صاحب چهار کلونی اسلامی میباشیم.کسانی که فکر میکنند اتحادشان خیلی خالیست با ما تماس بگیرید!!! ما هر چهار کلونی را به اتحاد شما میآوریم و اصلا نمیخواهیم بشنویم کسی به ما پیشنهاد عضو کردن تنها یکی یا دو تا یا سه تاشان را داده، یا هر چهار تا یا بیخی:evil: حق انتخاب بین پیشنهادهای بیشمار شما را برای خود محفوظ نگاه میداریم.
در ضمن ما به شدت محافظهکار میباشیم و تا وقتی که پیروزی ما 100٪ تخمین زده نشود به احدی حمله نخواهیم کرد. سیاست ما نابودی تدریجی دشمن میباشد.
والسلام،
حجتالاسلام کورش دامت برکاته.
سلام منم امروز وارد شدم
محل کلونی سمت چپ vampyress اسمشم آریوبرزن از اکباتان
یه کلونی برای پشتیبانی سوخت و فلز زدم بغل خودم اسم اون هم هست asistant backup
اقا یکی بگه سر کلونی من چی اومده ادمین به میل باکس نامه زده می گه پاک شدم منم نمی تونم برم تو ادمین گفته تخلف کردم آخه به من میاد تخلف کنم .:blush:
سلام. johnshooter من فردا صبح میتونم باشما متحد بشم. فردا صبح ان شاالله میخوام به قلب عنکبوت یعنی **** TR حمله کنم و از شما درخواست کمک دارم.
من همین الان باید از زیر سلطه این عوضی خلاص شم. JG رو هم دیدم و من هم در حمله به اون پس از رهایی به شما کمک خواهم کرد.هم پیمانان من اون فعلا ارتش زیادی تو کلونیش نداره و من شک ندارم متوجه حمله ما نمیشه. من حداقل با 3 اسکادران کامل به اون حمله میکنم و خواهان کمک اسکادرانهای شما هستم. بیشک کمک شما در رهایی اینجانب در آینده از طرف من بی پاسخ نخواهد ماند. منتظر پاسخ شما هستم.
واسلام علیکم و رحمت الله و برکاته
کیانوش جان یکم تحمل کن ،
ببین اگه ما الان پشیم بریم ترکمنستان باید 6 تیک تو رفت باشیم 6 تیک تو برگشت تا به TR برسیم بعد اینJG زیر گوشمونه خیلی هم حواسش جمه راحت باید 60_70 یونیتی که داره میاد اول کلونی منو میگیره بعد برای مهدی بعد تمام کلونی هایی که تو ایران هستن!:wacko:
باشه. ولی الان روز هست و ما میتونیم هر تیک وضعیت دشمن رو زیر نظر داشته باشیم. من تنها خواهان 1 اسکادران البته در چند تیک دیگه که ارتشم کامل شد از طرف شما دوستان عزیز میباشم. البته من الان موقعیت شما رو درک میکنم ولی فکر کنم فعلا بقیه اسکادرانهایی که تو ایران می مونن میتونن پشتیبانی از کلونیها رو انجام بدن.
راستی پرنس میخواد وارد گروه بشه لطفا یه دعوتنامه براش بفرستین.