• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی استراتژیک و آنلاین بتل داون ارت 6

LuxeTech

Registered User
لایک‌ها
0
ما (Linkpars) رئیس اتحادیه Pars با تمام اتحادیه های پارسی اعلام برادری میکنیم.
کوروش آسوده بخواب که ما بیداریم.

LuxeTech

Registered User
لایک‌ها
0
شبهنگام موجودی بیگانه که مشاورانمان آن را UFO خطاب میکنند را در اطراف کلونی خود مشاهده نمودیم. بلافاصله پیامی به صورت زیر مبنی بر تائید حضور آن موجود بیگانه در یافت کردیم بدین شرح:

a UFO has been sighted near your colony

کسی از برادرانمان از این موجود آگاهی دارد؟
با ما که کاری ندارد؟
در هراسیم نکند ما را با خود از Earth 6 به Sky 6 ببرد.

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
شبهنگام موجودی بیگانه که مشاورانمان آن را UFO خطاب میکنند را در اطراف کلونی خود مشاهده نمودیم. بلافاصله پیامی به صورت زیر مبنی بر تائید حضور آن موجود بیگانه در یافت کردیم بدین شرح:

a UFO has been sighted near your colony

کسی از برادرانمان از این موجود آگاهی دارد؟
با ما که کاری ندارد؟
در هراسیم نکند ما را با خود از Earth 6 به Sky 6 ببرد.

هیچی نمیشه برای خودش اونجا گشت نمیزنه!

یکی به من گفته یوفو رو دیدی رو کلیک کن میترکه انرژی میگیری تا حالا من 10 تا از این یوفو ها ترکاندیه ام ولی یک انرژی هم نصیبم نشده!:eek:

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
السلام علیکم و رحمة‌ الله علیکم اجمعین
پیرو درخواست شما به عرض می‌رسانیم که ما صاحب چهار کلونی اسلامی می‌باشیم. :whistle:کسانی که فکر می‌کنند اتحادشان خیلی خالیست با ما تماس بگیرید!!! ما هر چهار کلونی را به اتحاد شما می‌آوریم و اصلا نمی‌خواهیم بشنویم کسی به ما پیشنهاد عضو کردن تنها یکی یا دو تا یا سه تاشان را داده، یا هر چهار تا یا بیخی:evil: حق انتخاب بین پیشنهاد‌های بیشمار شما را برای خود محفوظ نگاه می‌داریم. :cool:در ضمن ما به شدت محافظه‌کار می‌باشیم و تا وقتی که پیروزی ما 100٪ تخمین زده نشود به احدی حمله نخواهیم کرد. سیاست ما نابودی تدریجی دشمن می‌باشد.
والسلام،
حجت‌الاسلام کورش دامت برکاته.

یحتمل آن 5 کلونی بن شده اطراف شما هم از آن شده بوده که باعث خنده خاص و عام در آن زمین شده؟ :D

kianoosh_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. johnshooter من فردا صبح میتونم باشما متحد بشم. فردا صبح ان شاالله میخوام به قلب عنکبوت یعنی **** TR حمله کنم و از شما درخواست کمک دارم.

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
سلام منم امروز وارد شدم
محل کلونی سمت چپ vampyress اسمشم آریوبرزن از اکباتان
یه کلونی برای پشتیبانی سوخت و فلز زدم بغل خودم اسم اون هم هست asistant backup

kianoosh_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از بچه ها خواهش میکنم به دلیل مسائل امنیتی از استفاده از لحن تحقیر آمیز جدا خودداری کنند تا هرگز ایران رنگ دودستگی را به خود نبیند. بترسید از جنگهای داخلی و این صلح و برادری را خراب نکنید.

در ضمن کوروش جان خداوند به شما هم دقت جلیل عطا کند. دوست عزیز کاملا واضحه که من منظورم IRI بود نه IR1و جنابعالی. تبدیل نام به pe بسیار تغییر زیبایی است. چه خوب است که از نامهای امپراطوریهای بزرگ باستان مانند
persian empire , sasanid empire , median empire,parthian empire که قدرتهای ایرانی شناخته شده تاریخ جهان هستند استفاده شود.

kianoosh_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام منم امروز وارد شدم
محل کلونی سمت چپ vampyress اسمشم آریوبرزن از اکباتان
یه کلونی برای پشتیبانی سوخت و فلز زدم بغل خودم اسم اون هم هست asistant backup

خوش آمدی ای فرزند ایران. ایران به وجود سربازان دلیری مانند شما نیاز دارد.

kianoosh_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا یکی بگه سر کلونی من چی اومده ادمین به میل باکس نامه زده می گه پاک شدم منم نمی تونم برم تو ادمین گفته تخلف کردم آخه به من میاد تخلف کنم .:blush:

آره من خیلی تعجب کردم. کلونی تو یه دفعه مولتی مارک نشده به اوت پست تبدیل شد!! من فکر کردم خودت بیخیالش شدی.

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
خیلی ممنون :)
اینجا همه بدجور جوگیر هستن نه؟ D:

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام. johnshooter من فردا صبح میتونم باشما متحد بشم. فردا صبح ان شاالله میخوام به قلب عنکبوت یعنی **** TR حمله کنم و از شما درخواست کمک دارم.

فعلا دست نگه دار تا نیرو بسازیم از TR مهم تر یه یارو هست که کلونی های coolzero و بقیه بچه ها رو گرفته ، JG رو میگم (اطرافه کرمانشاه ست) حدودا 50 ta جیپ ضد نفر و ضد جیپ داره (البته این ماله دیروزه از امروزش خبری ندارم) چندین کلونی رو هم گرفته فعلا باید اینو در نطفه خفه کنیم

راستی شازده و شما تانک فکتوری دارین؟ اگه ندارین سریع تر بسازین

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
لول!

یه اتفاق عجیب و جالب ، با یک عدد سرباز رایفل یک کلونی رو گرفتم + کریستال!(زمانی که من حمله کردم کریستال نداشت تا 1 تیک مونده به حمله هم نداشت :دی)

kianoosh_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من همین الان باید از زیر سلطه این عوضی خلاص شم. JG رو هم دیدم و من هم در حمله به اون پس از رهایی به شما کمک خواهم کرد.هم پیمانان من اون فعلا ارتش زیادی تو کلونیش نداره و من شک ندارم متوجه حمله ما نمیشه. من حداقل با 3 اسکادران کامل به اون حمله میکنم و خواهان کمک اسکادرانهای شما هستم. بیشک کمک شما در رهایی اینجانب در آینده از طرف من بی پاسخ نخواهد ماند. منتظر پاسخ شما هستم.

واسلام علیکم و رحمت الله و برکاته

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من همین الان باید از زیر سلطه این عوضی خلاص شم. JG رو هم دیدم و من هم در حمله به اون پس از رهایی به شما کمک خواهم کرد.هم پیمانان من اون فعلا ارتش زیادی تو کلونیش نداره و من شک ندارم متوجه حمله ما نمیشه. من حداقل با 3 اسکادران کامل به اون حمله میکنم و خواهان کمک اسکادرانهای شما هستم. بیشک کمک شما در رهایی اینجانب در آینده از طرف من بی پاسخ نخواهد ماند. منتظر پاسخ شما هستم.

واسلام علیکم و رحمت الله و برکاته

کیانوش جان یکم تحمل کن ،

ببین اگه ما الان پشیم بریم ترکمنستان باید 6 تیک تو رفت باشیم 6 تیک تو برگشت تا به TR برسیم بعد اینJG زیر گوشمونه خیلی هم حواسش جمه راحت باید 60_70 یونیتی که داره میاد اول کلونی منو میگیره بعد برای مهدی بعد تمام کلونی هایی که تو ایران هستن!:wacko:

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
کلونی گروه LP ارتش نداشت و متال لول 4 رو کامل کرده بود زیر گوشه JG مجبور شدم بهش حمله کنم که این JG نره بگیره

kianoosh_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیانوش جان یکم تحمل کن ،

ببین اگه ما الان پشیم بریم ترکمنستان باید 6 تیک تو رفت باشیم 6 تیک تو برگشت تا به TR برسیم بعد اینJG زیر گوشمونه خیلی هم حواسش جمه راحت باید 60_70 یونیتی که داره میاد اول کلونی منو میگیره بعد برای مهدی بعد تمام کلونی هایی که تو ایران هستن!:wacko:

باشه. ولی الان روز هست و ما میتونیم هر تیک وضعیت دشمن رو زیر نظر داشته باشیم. من تنها خواهان 1 اسکادران البته در چند تیک دیگه که ارتشم کامل شد از طرف شما دوستان عزیز میباشم. البته من الان موقعیت شما رو درک میکنم ولی فکر کنم فعلا بقیه اسکادرانهایی که تو ایران می مونن میتونن پشتیبانی از کلونیها رو انجام بدن.
راستی پرنس میخواد وارد گروه بشه لطفا یه دعوتنامه براش بفرستین.

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
باشه. ولی الان روز هست و ما میتونیم هر تیک وضعیت دشمن رو زیر نظر داشته باشیم. من تنها خواهان 1 اسکادران البته در چند تیک دیگه که ارتشم کامل شد از طرف شما دوستان عزیز میباشم. البته من الان موقعیت شما رو درک میکنم ولی فکر کنم فعلا بقیه اسکادرانهایی که تو ایران می مونن میتونن پشتیبانی از کلونیها رو انجام بدن.
راستی پرنس میخواد وارد گروه بشه لطفا یه دعوتنامه براش بفرستین.

پی ام رو چک کن

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
مهدی یه دعوت نامه برای شازده بفرست :)

R9R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شوتير جان شما چرا كلوني مرا تسخير كردين ؟

AFG of IRI

گیلدروی لاکهارت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هی من هنوز هم به خاطر اون کریستالی که از دست دادم عصبانیم!
شما باید با من هماهنگ می کردین تا من کریستالم رو بعد از حمله ی شما بگیرم. این خیلی نامردیه. شما کریستال من رو الکی گرفتید. اینطوری که نمی شه که. به بهانه ی حفاظت کریستالم رو گرفتین! مامان من کریستالم رو می خوام!!!
من کریستال می خوام!

بالا