A2D3D
Registered User
- نوشتهها
- 858
- لایکها
- 617
به نظرم وارد یه رکودی شده
اما نه اون رکودی که همه فکر میکنن خریدار میتونه فشار بیاره
این رکود بیشتر قیافش به ثبات قیمت میخوره تا کاهش قیمت
به نظرم وارد یه رکودی شده
کی اینقدر عصبانی بوده این بلارو سر کاغذ آورده![]()
الان طوری شده که حتی اگر پول هم باشه کسی اقدام به خرید نمیکنه همه صبر کردن ببینن اومدن عمو بایدن چی میشه
قیمت آپارتمان کاهش پیدا کرده ولی منطقیهمین یه ماه که هی میگن بایدن اومد ارزون میشه و توافق میشه چند جا رو بررسی کردم و قیمت گرفتم زمینی که متری 1 میلیون بوده شده 3میلیون جایی که 3 بوده شده 3 جایی که 7 بوده شده 12
@s.david.s سید داود نظری نداری؟
من زورم به مرکز شهر نمیرسه اطراف شهر قیمت گرفتم برا باغ ساختنقیمت آپارتمان کاهش پیدا کرده ولی منطقی
بعضیا انتظار داشتن قیمت ها به دلار 10 تومنی و 15 تومنی برگرده
درصورتی که شهریور و مهر و نیمه اول آبان با دلار 30 ، 35 به بالا قیمت میخوردن . همون موقع دلار حوالی 30 بود
اونایی که پرت قیمت میدادن و دلار 30 و 35 رو پیش خور کرده بودن ، طبیعتا وقتی دلار 25 میشه ، از قیمت های پرت دست میکشن
الان قیمت ها از نظر من کاملا منطقی و معقوله مگه اینکه دلار زیر 20 تومن بیاد که به شدت این موضوع رو بعید میدونم
خیلی باید ساده میبودی باور میکردی که فرقی میکنههمین یه ماه که هی میگن بایدن اومد ارزون میشه و توافق میشه چند جا رو بررسی کردم و قیمت گرفتم زمینی که یه ماه پیش متری 1 میلیون بوده شده 3میلیون جایی که 3 بوده شده 7 جایی که 7 بوده شده 12
@s.david.s سید داود نظری نداری؟
به 2 طبقه زنده فقط با نفس یا زنده با غذادرآینده نزدیک انسانها به دو طبقه زمین داران و بی زمینان تقسیم میشن. پس حتی شده تو کویر لوتم زمین بخرید
من که میدونستم و میدونم فرقی نمیکنه.ملت خودشون رو زدن به احمق بودن و فکر میکنن فرقی میکنهخیلی باید ساده میبودی باور میکردی که فرقی میکنه
حتی اگه دلار هم بیاد زیر 20 باز هم زیاد تاثیری ندارهقیمت آپارتمان کاهش پیدا کرده ولی منطقی
بعضیا انتظار داشتن قیمت ها به دلار 10 تومنی و 15 تومنی برگرده
درصورتی که شهریور و مهر و نیمه اول آبان با دلار 30 ، 35 به بالا قیمت میخوردن . همون موقع دلار حوالی 30 بود
اونایی که پرت قیمت میدادن و دلار 30 و 35 رو پیش خور کرده بودن ، طبیعتا وقتی دلار 25 میشه ، از قیمت های پرت دست میکشن
الان قیمت ها از نظر من کاملا منطقی و معقوله مگه اینکه دلار زیر 20 تومن بیاد که به شدت این موضوع رو بعید میدونم
اون ملت کسایی هستند که امید دارن یه نفر بیاد نجاتشون بده اخرشم میبینن 90 سالشونه و دارن میمیرنمن که میدونستم و میدونم فرقی نمیکنه ملت خودشون رو زدن به احمق بودن و فکر میکنن فرقی میکنه
کسی نمیاد بخاطر اینکه دلار یکم اومده پایین خونه رو ارزون بده مگه این که خیلی لنگ پول باشهحتی اگه دلار هم بیاد زیر 20 باز هم زیاد تاثیری نداره
دلار فقط تو بالا رفتن قیمت ها موثره نه پایین اومدنشون
بعضی پیرمرد ها میگفتن این ها به چهل سالگی نمیرسن و از بین میرناون ملت کسایی هستند که امید دارن یه نفر بیاد نجاتشون بده اخرشم میبینن 90 سالشونه و دارن میمیرن
که اونم اصلا رو هوا میزنن نمیزران به مردم عادی برسهکسی نمیاد بخاطر اینکه دلار یکم اومده پایین خونه رو ارزون بده مگه این که خیلی لنگ پول باشه
با این مردم ما هیچوقت هیچ تغییری نمیکنه و همیشه هستن قدرتمندتر از دیروزبعضی پیرمرد ها میگفتن این ها به چهل سالگی نمیرسن و از بین میرن
پیرمرد ها از بین رفتن ولی اینا هنوز هستن
ماشین هم همینطوره یه نفر که پراید خریده 120 که نمیاد 100 تومن بدهکه اونم اصلا رو هوا میزنن نمیزران به مردم عادی برسه
ما خودمونم حتی دلار برسه به 1000 تومن هیچوقت خونه ای که مثلا خریدیم 1 میلیارد نمیایم بدیم 900 میلیون !
ماشین هم همینطوره یه نفر که پراید خریده 120 نمیاد که 100 تومن بدهکه اونم اصلا رو هوا میزنن نمیزران به مردم عادی برسه
ما خودمونم حتی دلار برسه به 1000 تومن هیچوقت خونه ای که مثلا خریدیم 1 میلیارد نمیایم بدیم 900 میلیون !
اتفاقا یکی میخواست بفروشه ماشینشو گفت قیمتی که من خریدم با قیمت الان بازار 400 تومن فرق داره حتی اگه ماشینمو آتیش بزنم هیچوقت به این قیمت نمیفروشمماشین هم همینطوره یه نفر که پراید خریده 120 که نمیاد 100 تومن بده
ماشین هم همینطوره یه نفر که پراید خریده 120 نمیاد که 100 تومن بده