• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

prochista

Registered User
لایک‌ها
0
دو قدم بالاتر این جناب mohsenz هم همین مشکلو داشتن. اوکی پس باید مستر ریست کنم. ولی من به این بازی گلف معتادم از کجا میشه گیرش اورد؟! چند تا برنامه هم تو phone memory نصب کردم که دیگه ندارم دوباره نصب کنم.:(
#
به RPG : من هم اون مشکل رو چند باری داشتم فقط رو ویبره نبود پنج دقیقه هر کاری میکردم یا ریپلای کنم یا بیام بیرون نمی شد. من هم گوشی رو خاموش کردم.
کلا یک هفته ای گوشیم کارای عجیبی میکنه.

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
گوشی من یه مشکل احمقانه پیدا کرده وقتی برای یه ساعتی آلارم میذارم بازم ساعتی که قبلا ست کرده بودم هشدار میده، AM و PM هم حالیش نیست انگار. وقتی هم کل آلارم ها رو تیکشونو برمی دارم باز آلارم میده. و وقتی سر اون ساعت زنگ میزنه با اینکه Done رو میزنم میره رو snooze.
یه مشکل دیگه هم دارم اکثر اوقات وقتی media player بازه وقتی sms میاد کلا از media player خارج میشه تو task manager هم نمیاد دیگه.
باگ داره؟ چیکارش کنم؟ master reset نکنم درست نمیشه؟
.
یه چیز دیگه، چند وقت اینجا رو چک نکردم الان هم وقت ندارم این همه post رو بخونم، یکی لطفا بگه این مشکل ساعت sms ها بعد آپدیت درمانی پیدا کرده؟ یه p990 دیگه هم دارم که بدون آپدیت اینجوریه
آقا این گوشی من هم خیلی عجیب شده!
مشکل آلارم رو مثل شما و اون آقایی که چند صفحه قبل بودن پیدا کرده!خود به خود آلارمش تکرار میشه !
بدون بی دلیل !!

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
دو قدم بالاتر این جناب mohsenz هم همین مشکلو داشتن. اوکی پس باید مستر ریست کنم. ولی من به این بازی گلف معتادم از کجا میشه گیرش اورد؟! چند تا برنامه هم تو phone memory نصب کردم که دیگه ندارم دوباره نصب کنم.:(
#.

پاک کردی یا اپدیت؟ اگه اپدیت کردید از بین نمیره فقط توی game نیست از شرتکات برو پیداش کن ....حیف من گوشیم رو رد کردم رفت وگر نه مسیر دقیق میدادم :cool:
اینو گفتم شاید واست جالب باشه اما در کل حال حوصله نداشتی از اینجا بگیرش
http://tommymaster.altervista.org/vijay3d_semc.sis
......

R@z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
--------------------------------------------------------------------------------

ه نکته جالب در مورد فلیپ P990
آیا میدونید چرا وقتی فلیپ ۹۹۰ رو میبندید صفحه نصف میشه؟
من یه آهن ربا دستم بود و با گوشیم هم کار میکردم که یه لحظه آهن ربا به گوشیم نزدیک شد. یهو دیدم صفحه نصف شد و مثل اینی بود که فلیپ رو بسته باشم.
البته آهن ربا رو باید به سمت کلید P (يه كم بالاتر) نزديك كنيم تا ين كار صورت بگيره.
توی فلیپ هم در قسمت بالا سمت چپ یه آهن ربا قرار داره که وقتی به گوشي نزديك ميشه صفحه نصف ميشه.
شايد اين ترفند مفيد هم باشه چون من خودم روي گوشيم فليپ نبستم و هر

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
--------------------------------------------------------------------------------

من یه آهن ربا دستم بود و با گوشیم هم کار میکردم که یه لحظه آهن ربا به گوشیم نزدیک شد. یهو دیدم صفحه نصف شد و مثل اینی بود که فلیپ رو بسته باشم.
البته آهن ربا رو باید به سمت کلید P (يه كم بالاتر) نزديك كنيم تا ين كار صورت بگيره.
توی فلیپ هم در قسمت بالا سمت چپ یه آهن ربا قرار داره که وقتی به گوشي نزديك ميشه صفحه نصف ميشه.
شايد اين ترفند مفيد هم باشه چون من خودم روي گوشيم فليپ نبستم و هر

بله قبلا حدود 2 ماه پیش واسه من هم پیش اومده بود ;) بیشتر جنبه اطلاعاتی داره تا کاربردی...واسه همین مطرح نکردم که البته تنگی عزیز لطف کردن :D

R@z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چطوری میشه ایکون های مورد دلخواه مثلا مدیا پلیر یا رادیو رو با فلیپ باز اول صفحه آورد
خیلی برام مهمه

coloredpencile دوست عزیز من شیراز هستم مجا میشه کیف پی990 رو تهیه کنه البته کیف واقعی اون منظورمه نه کیف های الکی که غیر استاندارد هستن و الکی اسم پی990 روشه

با تشکر

prochista

Registered User
لایک‌ها
0

آره منم همون روز اولی که گوشی رو خریدم کیفم آهنربا داشت فهمیدم مکانیسمش چیه. دیدید بازی quardo هم تو حالت بدون فلیپ هم نصفه میاد؟
..

پاک کردی یا اپدیت؟ اگه اپدیت کردید از بین نمیره فقط توی game نیست از شرتکات برو پیداش کن ....حیف من گوشیم رو رد کردم رفت وگر نه مسیر دقیق میدادم :cool:
اینو گفتم شاید واست جالب باشه اما در کل حال حوصله نداشتی از اینجا بگیرش
http://tommymaster.altervista.org/vijay3d_semc.sis
......

اصلا حواسم نبود وقتی مستر ریست می کنی یه آپشن داره که چیزهایی که یوزر نصب کرده دیلیت نشن، منم تیکشو برداشتم مستر ریست کردم بازی و برنامه ها هستن فقط تم ها رفتن. الان مشکل آلارم حل شده فقط نمی دونم مشکل اس ام اس اومدن موقع آهنگ گوش دادن هم حل شده یا نه.
.
ولی به نظرتون این ایرادات عجیبی که جدیدا ما چند نفر پیدا کردیم دلیلش چی می تونه باشه؟
من البته یه بار گوشیمو فلش کردم ورژن چینیه دیگه وقت هم نکردم آپدیت کنم.
.
کسی نگفت ساعت اس ام اس ها به نتیجه رسید یا نه ها.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
قطعا دوستانی که P990 دارند با این مشکل تاریخ SMSها مواجه هستند.
من کمی جستجو کردم ولی در پی تی چیزی در مورد راه حل مشکل تاریخ SMSها در P990 نديدم. در فرومهای دیگه هم چیزی بعنوان راه حل قطعی ندیدم.
همین امروز هم firmware را از طریق سایت سونی اریکسون آپدیت کردم ولی باز هم مشکل حل نشد.
دوستان راه حلی دارند؟

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
تو تاپیک پی 990 مفصل در موردش صحبت شده بود!
راه حلی هم فعلا براش نیست(در ضمن این مشکل فقط مربوط به پی 990 نیست بعضی از گوشیای سیمبیان نوکیا هم این مشکل رو دارن)
به نظر من لازم نبود براش تاپیک بزنید

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
خير دوست عزيز مشكل ساعت SMS حل نشده چون تا الان كه آپديت جديدي كه اين مشكل در آن حل شده باشه منتشر نشده.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
همون طور که دوستمون گفتن فعلا راه حلی نداره ...مشکل هم مختص به P990 نیست...چند تایی گوشی همین مشکل رو دارن من جمله از نوکیا....

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
جان ما شانس منو ميبينيد!!!
اول كه گوشيمو خريدم ديدم فينگر تاچش مشكل داره
پنجشنبه بعد از مدت ها رفتم ميموري گرفتم كه البته تغلبي بود و روي 100mb هم قفل ميشد.
ديشب رفتم عوض كردم و يك سوني اصل ژاپن (به شرط چاقو) گرفتم، ولي وقتي فايلها رو توش ميريزم و از كامپيوتر ميكشم و دوباره وصلش ميكنم ميبينم كه تعداد خاصي از فايل ها خرابه!!!
كم كم دارم خسته ميشم. امروز ميرم دوباره عوضش كنم.

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند مورد سوال :
اول اینکه تیلیفون یا به قول همه دوستان گوشی موبایل باید در چه حالتی به کامپیوتر وصل بشه که این File Manager گوشی رو بشناسه؟
دیوم اینکه آیا میشود که اس ام اس ها روی مموری کارد ذخیره بشه؟

بعد از کجا باید چک کنم که گوشی آپدیت هست یانه؟

taxi driver

Registered User
لایک‌ها
3
جان ما شانس منو ميبينيد!!!
اول كه گوشيمو خريدم ديدم فينگر تاچش مشكل داره
پنجشنبه بعد از مدت ها رفتم ميموري گرفتم كه البته تغلبي بود و روي 100mb هم قفل ميشد.
ديشب رفتم عوض كردم و يك سوني اصل ژاپن (به شرط چاقو) گرفتم، ولي وقتي فايلها رو توش ميريزم و از كامپيوتر ميكشم و دوباره وصلش ميكنم ميبينم كه تعداد خاصي از فايل ها خرابه!!!
كم كم دارم خسته ميشم. امروز ميرم دوباره عوضش كنم.

موقع جدا کردن سیفتی ریموش می کنید؟
فینگر تاچش هم یکبار دیگه تنظیم کنید ببینید درست می شه یا نه:)

ببخشید کی برد اینگلیسی ندارم:D

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
های ملت
چجوری بلوتوث ها رو بگم روی مموری ذخیره کنه؟

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند مورد سوال :
اول اینکه تیلیفون یا به قول همه دوستان گوشی موبایل باید در چه حالتی به کامپیوتر وصل بشه که این File Manager گوشی رو بشناسه؟
دیوم اینکه آیا میشود که اس ام اس ها روی مموری کارد ذخیره بشه؟

بعد از کجا باید چک کنم که گوشی آپدیت هست یانه؟

mrouter رو بزاريد تو استارت آپ يا دستي اجراش كنيد ، وقتي تيليفون رو وصل كني خودش ارتباطو برقرار ميكنه بعد از برنامه PC Suite استفاده بنماييد.
تو مورد دوم به نتيجه اي نرسيده ام.
تو مورد سوم "بالا ستاره پايين پايين ستاره پايين ستاره" را انجام بديد تا به سرويس منو بريد و اطلاعات تيليفونتونو ببينيد و با آخرين نسخه مقايسه كنيد.

:mario:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
تو گوشی تنظیمی نداره
ولی با برنامه magic message manager می تونید از inbox به حافظه ببریدش:)

یعنی مستقیما message ها در مموری قرار میگیرند؟ یا باید دستی اینکار رو انجام داد ؟!!:)

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان آخرین نسخه چیه که من مقایسه کنم؟
بعد من این صحفه کلید روییش که فکر کنم بهش میگین فلیپ رو باز کردم! با توجه به این مساله کجا برم؟

بالا