آره ... من دیشب هم سرعتم 13 بود ...الان 2-3 روز هست سرعتها زیاد شده با 64 حدود 13.5 و با 128 حدود 19.5 می گیرم. امیدوارم دائمی باشه.
امروز صبح هم 13 بود (با 64 کیلو) عصر قدری افت کرد ولی الان دوباره رفته بالا ... اگه همیشگی باشه باحال میشه ...چشم خورد.امروز لينك مخابرات قطع شد و افت شديد و سراسري سرعت مشهود بود.
اگر بتونند يه سري فايل را تو سيستم p2p فيلتر كنند كه ديگه خيلي كارشون درستهمن فلا تو ليست رزو هستم تا منطقه مون جا خالي گير بياد! شنيدم يسري از لينكهاي تورنت فيلتره تو شاتل و سرعت دانلود تورنت هم به شدت پايين با شاتل اين درسته؟![]()
منظورت لینک خود فایل تورنته یا لینک سایت هایی که تورنت ها رو در اختیار میذارن ؟ ... اگه اولیه که شک دارم ، اگه دومیه که بله همینطوره ، هر چند یلی مانع بزرگی نیست ...من فلا تو ليست رزو هستم تا منطقه مون جا خالي گير بياد! شنيدم يسري از لينكهاي تورنت فيلتره تو شاتل و سرعت دانلود تورنت هم به شدت پايين با شاتل اين درسته؟![]()
سلام من 2 هفته ست منتظر تلفن از طرف شاتلم تا جا خالي گيربياد! اينجا كي از همه بيشتر علاف شده!؟ حداكثر اين معطلي چه قدره؟:hmm:
سلام من ديگه تحمل ندارم بابا اين چه وضعيه؟ من 3 هفتس ثبت نام كردم هنوز پورت خالي گيرم نيومده!!!اصلا كسي به من زنگ نميزنه بگه چه خبره!! يارو همون اولش به من زنگ زد گفت خبرتون مي كنيم! كو پس؟ اين كارشون خيلي زشته !من بايد چه قدر صبر كنم؟ 1ماه؟ 2ماه؟ 1سال؟به نظرتون چي كار كنم ؟ هر روز بشون زنگ بزنم كلي دوا مرافه درست مي شه؟؟:guilty:
![]()
تنظیم خاصی ندارهسلام بچه ها
ممنون میشم اگه تنظیمات مودم رو برای شاتل بگید...
من خودم مودم TP-LINK دارم ...ADSL2+ هم هست...منتها به هر بخششون که زنگ میزنم وقتی میفهمن مودم واسه خودمه و از نوع مودمای اونا نیست میگن ما ساپورت نمیکنیم...سفارش بدید براتون مودم بفرستیم...
حالا می خوام بدونم حتما" باید اینکار رو انجام بدم؟
ممنون...