• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان 2-3 روز هست سرعتها زیاد شده با 64 حدود 13.5 و با 128 حدود 19.5 می گیرم. امیدوارم دائمی باشه.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
چشم خورد.امروز لينك مخابرات قطع شد و افت شديد و سراسري سرعت مشهود بود.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
الان 2-3 روز هست سرعتها زیاد شده با 64 حدود 13.5 و با 128 حدود 19.5 می گیرم. امیدوارم دائمی باشه.
آره ... من دیشب هم سرعتم 13 بود ...
چشم خورد.امروز لينك مخابرات قطع شد و افت شديد و سراسري سرعت مشهود بود.
امروز صبح هم 13 بود (با 64 کیلو) عصر قدری افت کرد ولی الان دوباره رفته بالا ... اگه همیشگی باشه باحال میشه ...

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
خوش به حالتون!من چند روزه اینترنتم به شدت افت کرده!به زحمت سایت supload رو باز میکنه!چه برسه به بقیه!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من فقط نگرانی ام از این سرعت بالا اینه که اگه از محدودیت 7.5 گیگ رد بشم دوباره همون قضیه ماه پیش ، واسه ام اتفاقا بیفته ... یعنی خط رو قطع کنن و دو سه روز معطل بشم تا اینا بفهمن که مصرف شبانه ام بوده که ترافیک رو برده بالا ...
263cylj.gif

pafj1989

Registered User
لایک‌ها
7
من فلا تو ليست رزو هستم تا منطقه مون جا خالي گير بياد! شنيدم يسري از لينكهاي تورنت فيلتره تو شاتل و سرعت دانلود تورنت هم به شدت پايين با شاتل اين درسته؟:(:eek:

PROGRESSIVE

Registered User
لایک‌ها
3
من فلا تو ليست رزو هستم تا منطقه مون جا خالي گير بياد! شنيدم يسري از لينكهاي تورنت فيلتره تو شاتل و سرعت دانلود تورنت هم به شدت پايين با شاتل اين درسته؟:(:eek:
اگر بتونند يه سري فايل را تو سيستم p2p فيلتر كنند كه ديگه خيلي كارشون درسته

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
منظورت لینک خود فایل تورنته یا لینک سایت هایی که تورنت ها رو در اختیار میذارن ؟ ... اگه اولیه که شک دارم ، اگه دومیه که بله همینطوره ، هر چند یلی مانع بزرگی نیست ...
no.gif

سرعت دانلود تورنت هم مشکلی نداره و اتفاقا توی همین چندتا پست بالایی بحث شده که این چند روز اخیر ، سرعت ها بیشتر از حالت عادی شده ...
square.gif

pafj1989

Registered User
لایک‌ها
7
سلام من 2 هفته ست منتظر تلفن از طرف شاتلم تا جا خالي گيربياد! اينجا كي از همه بيشتر علاف شده!؟ حداكثر اين معطلي چه قدره؟:hmm:

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
سلام من 2 هفته ست منتظر تلفن از طرف شاتلم تا جا خالي گيربياد! اينجا كي از همه بيشتر علاف شده!؟ حداكثر اين معطلي چه قدره؟:hmm:

سال 84 براي من حدود 3 هفته طول كشيد.تازه اون موقع به شلوغي الان نبود.معلوم نيست اين وسط كوتاهي از كيه و واقعا مشكل كجاست؟مخابرات پورت نداره يا خط را دير رانژه ميكنند يا كاغذبازي زياد داره و.....اميدوارم شما هم بزودي صاحب ADSL بشيد.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
یه مشکلی برام به وجود اومده ،وقتی میخوام میزان ترافیک مصرفی رو چک کنم error میده و بعضی وقت ها هم که error نمیده میگه شما فقط میتونید مصرف دوره ای خودتونو چک کنید و نمیتونم مصرف روزانه رو ببینم

زنگ زدم پشتیبانی میگن مشکلی نداره ،شما میدونید این error به خاطر چیه؟

6omgvb7.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ما هم مثل شمائیم ... یعنی هر دو سه بار که چک می کنیم ، یه بارش اینطوری میشه ... اما بعد از چندین بار رفرش کردن درست میشه ...

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
مثل اینکه خوب شد
حالا مال شما هر 2 3 بار یک بار اینجوری میشد ،مال من همش اینطوری بود و اصلا با رفرش هم درست نمیشد،اما ظاهرا پا قدمتون خیر بود:)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اين چند روزه افت سرعت خيلي زيادي داشته!

تا به حال سابقه اينجوري نداشته!

hamidrezamf

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
ممنون میشم اگه تنظیمات مودم رو برای شاتل بگید...
من خودم مودم TP-LINK دارم ...ADSL2+ هم هست...منتها به هر بخششون که زنگ میزنم وقتی میفهمن مودم واسه خودمه و از نوع مودمای اونا نیست میگن ما ساپورت نمیکنیم...سفارش بدید براتون مودم بفرستیم...
حالا می خوام بدونم حتما" باید اینکار رو انجام بدم؟
ممنون...

pafj1989

Registered User
لایک‌ها
7
سلام من ديگه تحمل ندارم بابا اين چه وضعيه؟ من 3 هفتس ثبت نام كردم هنوز پورت خالي گيرم نيومده!!!اصلا كسي به من زنگ نميزنه بگه چه خبره!! يارو همون اولش به من زنگ زد گفت خبرتون مي كنيم! كو پس؟ اين كارشون خيلي زشته !من بايد چه قدر صبر كنم؟ 1ماه؟ 2ماه؟ 1سال؟ :whistle: به نظرتون چي كار كنم ؟ هر روز بشون زنگ بزنم كلي دوا مرافه درست مي شه؟؟:guilty::mad:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام من ديگه تحمل ندارم بابا اين چه وضعيه؟ من 3 هفتس ثبت نام كردم هنوز پورت خالي گيرم نيومده!!!اصلا كسي به من زنگ نميزنه بگه چه خبره!! يارو همون اولش به من زنگ زد گفت خبرتون مي كنيم! كو پس؟ اين كارشون خيلي زشته !من بايد چه قدر صبر كنم؟ 1ماه؟ 2ماه؟ 1سال؟ :whistle: به نظرتون چي كار كنم ؟ هر روز بشون زنگ بزنم كلي دوا مرافه درست مي شه؟؟:guilty::mad:

کدوم منطقه مخابراتی هستید؟

شرکت دیگه ای اون منطقه رو ساپورت میکنه؟!

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
این چند روزه چقدر افت کیفیت داشتیم
هر بار میگن لینک مخابرات مشکل پیدا کرده داریم پیگیری می کنیم

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
ممنون میشم اگه تنظیمات مودم رو برای شاتل بگید...
من خودم مودم TP-LINK دارم ...ADSL2+ هم هست...منتها به هر بخششون که زنگ میزنم وقتی میفهمن مودم واسه خودمه و از نوع مودمای اونا نیست میگن ما ساپورت نمیکنیم...سفارش بدید براتون مودم بفرستیم...
حالا می خوام بدونم حتما" باید اینکار رو انجام بدم؟
ممنون...
تنظیم خاصی نداره
vpi =0 ,vci= 35
من هنوزم با 128 روی 19.5 کیلو دانلود دارم و با 64 حدود 13.2

بالا