يه سوال: آيا براي ثبتنام تافل بايد پول لازم رو فقط به حساب موسسه اميربهادر ريخت؟ يعني فرقي نميكنه كجا امتحان برگزار ميشه؟ يا هر موسسه حساب بانكي خودشو داره؟
متاسفانه من با امیر بهادر آشنایی چندانی ندارم...
تا الان که من دیدم اینطور بوده
يه سوال: آيا براي ثبتنام تافل بايد پول لازم رو فقط به حساب موسسه اميربهادر ريخت؟ يعني فرقي نميكنه كجا امتحان برگزار ميشه؟ يا هر موسسه حساب بانكي خودشو داره؟
هر موسسه اي حساب خودش را دارهيه سوال: آيا براي ثبتنام تافل بايد پول لازم رو فقط به حساب موسسه اميربهادر ريخت؟ يعني فرقي نميكنه كجا امتحان برگزار ميشه؟ يا هر موسسه حساب بانكي خودشو داره؟
هر موسسه اي حساب خودش را داره
يعني شما اول در سايت تافل ثبت نام كن بعد برو قسمت register و ببين كه در تهران كدام اموزشگاهها امتحان را در روز مورد نظر ثبت نام مي كنند
بعد براي ثبت نام كردن امتحان بايد voucher داشته باشي كه براي خريد voucher بايد به اموزشگاهي كه مي خواي امتحان بدي مراجعه مي كني و انها بهت مي گند كه برو پول بريز به شماره حسابشون بعد بيا بهت voucher ميدند
البته براي ثبت نام كپي شناسنامه و عكس و.. هم ازت مي خوان
بعد دوباره مياي توي سايت و وارد پروفايلت مي شوي و روزي كه مي خواي امتحان بدي روي ان كليك كرده و بقيه كارهاي ثبت نام
موفق باشي
بله ... به نظرم کاملا عبارت درستی هست ... وگرنه استفاده نمی کردمش طبیعتا ...بنظرت شاید عبارت درستی هست؟
بله ... به نظرم کاملا عبارت درستی هست ... وگرنه استفاده نمی کردمش طبیعتا ...![]()
سلام دوست عزيزمیگم من که منظورم شما نبود که فداتمن منظورم moonomid بود نه شما..صفحه قبل رو یه نگاه بنداز ای ج ی گ ر دقیقا 12 پست قبل
از دلت در اومد؟
دوست عزيز سوالات آيلتس توي كتاب هاي cambridge و ... هستش و ديگه نيازي به نمونه سوال نيستمیگم یه سوال داشتم مون امید جان....
میدونی که من سوالات تافل رو دارم...و دارم برای بچه ها میذارم توی تاپیک که استفاده کنن
میگم شما لینکی یا چیزی از سوال های آیلتس رو نداری ..که بگردیم دنبالش یا دانلود کنیم؟
دوست عزيز سوالات آيلتس توي كتاب هاي cambridge و ... هستش و ديگه نيازي به نمونه سوال نيست اگر شما 6 تا كتاب cambridge و بقيه كتابهاي را بتوني كار كني كافيه!
البته براي امتحان و نه براي گرفتن نمره 9
براي listening , reading , ... هم كه بايد همش مطالعه داشته باشي
همين!
براي listening , reading , ... هم كه بايد همش مطالعه داشته باشي
همين
والا چیزی جایی نرفته بود که بخواد در بیاد ...از دلت در اومد؟:happy:
والا چیزی جایی نرفته بود که بخواد در بیاد ...![]()
درود
دوستان كسي راجع به MCHC مي دونه و اينكه كجا برگزار ميشه؟ من براي امتحانات دكتراي داخل كشور به يكي از مدارك آيلتس تافل يا MCHC نياز دارم.البته هم آيلتس و هم تافل بين المللي مدركشون رو داشتم ولي دوره دوساله مورد قبول تموم شده بايد دوباره امتحان بدم.ولي چون برا داخل كشور مي خوام مجبور نيستم بين الملليش رو امتحان بدم.مي دونيد در تبريز كجا يكي از اين امتحانات رو مي تونم بدم كه مورد قبول وزارت علوم تحقيقات فناوري و همچنين وزارت بهداشت و آموزش پزشكي باشه؟
جيگر ، نمونه سوالاها همان كتابها هستند كه در cambridge اومدهای بابا من منظورم کل سوالات بود سوالات چندین سال پیاپی پشت سر هم
هست ولي همان نمونه سوالات كتاب هستمن یه سوالی کردم بابا...من چکارم به اینا...فقط نمونه سوال میخواستم...قرار نشد ما رو این حد دست کم بگیریا
اگه اینطوری که شما میگین خوب خیلی کتاب ها هستن با عنوان مثلا: Prepare for IELTS
دیگه از این سری کتاب ها این مدلی بالا تر هم داریم که مربوط به خود آزمون آیتس هست؟
من منظورم سوالات بود که به صورت pdf یا word باشه....که هر از گاهی حوصله مون سر رفت یا خواستیم بخونیم توی کامپیوتر باشه....وگرنه خودم تا دلت بخوان از این کتاب ها دارم....
به هر حال تشکر....
جيگر ، نمونه سوالاها همان كتابها هستند كه در cambridge اومده
هست ولي همان نمونه سوالات كتاب هست
اگر حوصلت سر رفت برو سايت زير و از خودت امتحان بگير
http://elc.polyu.edu.hk/ielts/default.htm
من هم فکر می کنم که بحث خوبی شده. اگر موافق باشین همه دوستانی که تافل دادن نمراتشون رو اینجا بنویسن و بگن که چه مدت برای امتحان خوندن. من نمرم 603 شد. Listening 58 و Grammar 58 و Reading 65 . و قسمت انشا هم TWE=5 . نحوه محاسبه نمره اینجوریه که نمره 3 تا قسمت اصلی با هم جمع می شه و بعد در 10 ضرب می شه و تقسیم بر 3 می شه و نمره نهایی رو می سازه. نمره قسمت انشا هم جداگانه گزارش می شه که بیشترین اش 6 هستش. و بیشترین نمره هر قسمت هم فکر می کنم 68 باشه. مدتی که برای امتحان خوندم هم 1.5 ماه بصورت پیوسته و فشرده.![]()
اين قسمت 6 نا سوال دارهیک سوال در مورد IBT
قسمت SPEAKING این امتحان به چه صورت است؟ آیا شخصی با شما مصاحبه می کند مثل IELTS یا صدا را با میکروفن کامپیوتر ضبط می کنند؟
ابتدا شما برو توي سايت ثبت نام كنمن باید هر چه سریعتر مدرک تافل بگیرم
همه پست ها رو خوندم ولی ببخشید درست و حسابی جواب این دو تا سوال را پیدا نکردم.
1- برای امتحان کجا برم ؟ چکار کنم؟
2-برای آموزش فشرده کجا بهتره؟