• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاس های آمادگي، كتب و اطلاعات درباره آزمون های TOEFL, FCE, IELTS, GRE

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
يه سوال: آيا براي ثبت‌نام تافل بايد پول لازم رو فقط به حساب موسسه اميربهادر ريخت؟ يعني فرقي نميكنه كجا امتحان برگزار ميشه؟ يا هر موسسه حساب بانكي خودشو داره؟

متاسفانه من با امیر بهادر آشنایی چندانی ندارم...:(ولی تا اونجایی که میدونم حتی اگه خود امتحاناتش در شهرهای دیگه هم برگزار بشه...که فرقی نمیکنه چه موسسه ای باشه..حالا یا نمایندگی امیر بهادر یا هر موسسسه مستقل دیگری...شما پول رو به حساب خود اون موسسه واریز میکنی:)همون موسسسه ای که در اون تحصیل میکنید...مثلا اگه شما در مشهدی...به حساب همون موسسه که در مشهد هست...:)

تا الان که من دیدم اینطور بوده:)

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
يه سوال: آيا براي ثبت‌نام تافل بايد پول لازم رو فقط به حساب موسسه اميربهادر ريخت؟ يعني فرقي نميكنه كجا امتحان برگزار ميشه؟ يا هر موسسه حساب بانكي خودشو داره؟
هر موسسه اي حساب خودش را داره
يعني شما اول در سايت تافل ثبت نام كن بعد برو قسمت register و ببين كه در تهران كدام اموزشگاهها امتحان را در روز مورد نظر ثبت نام مي كنند
بعد براي ثبت نام كردن امتحان بايد voucher داشته باشي كه براي خريد voucher بايد به اموزشگاهي كه مي خواي امتحان بدي مراجعه مي كني و انها بهت مي گند كه برو پول بريز به شماره حسابشون بعد بيا بهت voucher ميدند
البته براي ثبت نام كپي شناسنامه و عكس و.. هم ازت مي خوان

بعد دوباره مياي توي سايت و وارد پروفايلت مي شوي و روزي كه مي خواي امتحان بدي روي ان كليك كرده و بقيه كارهاي ثبت نام

موفق باشي

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
هر موسسه اي حساب خودش را داره
يعني شما اول در سايت تافل ثبت نام كن بعد برو قسمت register و ببين كه در تهران كدام اموزشگاهها امتحان را در روز مورد نظر ثبت نام مي كنند
بعد براي ثبت نام كردن امتحان بايد voucher داشته باشي كه براي خريد voucher بايد به اموزشگاهي كه مي خواي امتحان بدي مراجعه مي كني و انها بهت مي گند كه برو پول بريز به شماره حسابشون بعد بيا بهت voucher ميدند
البته براي ثبت نام كپي شناسنامه و عكس و.. هم ازت مي خوان
بعد دوباره مياي توي سايت و وارد پروفايلت مي شوي و روزي كه مي خواي امتحان بدي روي ان كليك كرده و بقيه كارهاي ثبت نام
موفق باشي

آره...
خوشم میاد توضیحات کامل رو میدی:)
بنظرم دیگه توی پست اولت اینا رو قرار بده...منظورم مطالب اصلی هست:)
این voucher ات من رو کشته:cool::happy::blush:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بنظرت شاید عبارت درستی هست؟
بله ... به نظرم کاملا عبارت درستی هست ... وگرنه استفاده نمی کردمش طبیعتا ...
yes4.gif

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
بله ... به نظرم کاملا عبارت درستی هست ... وگرنه استفاده نمی کردمش طبیعتا ...
yes4.gif

:blink::blink::blink:

میگم من که منظورم شما نبود که فدات:)من منظورم moonomid بود نه شما..صفحه قبل رو یه نگاه بنداز ای ج ی گ ر:D دقیقا 12 پست قبل:)

از دلت در اومد؟:):cool::happy:

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
میگم یه سوال داشتم مون امید جان....
میدونی که من سوالات تافل رو دارم...و دارم برای بچه ها میذارم توی تاپیک که استفاده کنن:)

میگم شما لینکی یا چیزی از سوال های آیلتس رو نداری ..که بگردیم دنبالش یا دانلود کنیم؟:)

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
میگم من که منظورم شما نبود که فداتمن منظورم moonomid بود نه شما..صفحه قبل رو یه نگاه بنداز ای ج ی گ ر دقیقا 12 پست قبل

از دلت در اومد؟
سلام دوست عزيز
من منظور شما را متوجه نشدم!

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
میگم یه سوال داشتم مون امید جان....
میدونی که من سوالات تافل رو دارم...و دارم برای بچه ها میذارم توی تاپیک که استفاده کنن

میگم شما لینکی یا چیزی از سوال های آیلتس رو نداری ..که بگردیم دنبالش یا دانلود کنیم؟
دوست عزيز سوالات آيلتس توي كتاب هاي cambridge و ... هستش و ديگه نيازي به نمونه سوال نيست
اگر شما 6 تا كتاب cambridge و بقيه كتابهاي را بتوني كار كني كافيه!
البته براي امتحان و نه براي گرفتن نمره 9
براي listening , reading , ... هم كه بايد همش مطالعه داشته باشي
همين!

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
دوست عزيز سوالات آيلتس توي كتاب هاي cambridge و ... هستش و ديگه نيازي به نمونه سوال نيست اگر شما 6 تا كتاب cambridge و بقيه كتابهاي را بتوني كار كني كافيه!
البته براي امتحان و نه براي گرفتن نمره 9
همين!

ای بابا من منظورم کل سوالات بود سوالات چندین سال پیاپی پشت سر هم:)

همين

:(:(:(
من یه سوالی کردم بابا...من چکارم به اینا...:blink::lol:فقط نمونه سوال میخواستم...قرار نشد ما رو این حد دست کم بگیریا:):(:(:(

اگه اینطوری که شما میگین خوب خیلی کتاب ها هستن با عنوان مثلا: Prepare for IELTS

دیگه از این سری کتاب ها این مدلی بالا تر هم داریم که مربوط به خود آزمون آیتس هست؟

من منظورم سوالات بود که به صورت pdf یا word باشه....که هر از گاهی حوصله مون سر رفت یا خواستیم بخونیم توی کامپیوتر باشه....وگرنه خودم تا دلت بخوان از این کتاب ها دارم....:)

به هر حال تشکر....

worldpt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود

دوستان كسي راجع به MCHC مي دونه و اينكه كجا برگزار ميشه؟ من براي امتحانات دكتراي داخل كشور به يكي از مدارك آيلتس تافل يا MCHC نياز دارم.البته هم آيلتس و هم تافل بين المللي مدركشون رو داشتم ولي دوره دوساله مورد قبول تموم شده بايد دوباره امتحان بدم.ولي چون برا داخل كشور مي خوام مجبور نيستم بين الملليش رو امتحان بدم.مي دونيد در تبريز كجا يكي از اين امتحانات رو مي تونم بدم كه مورد قبول وزارت علوم تحقيقات فناوري و همچنين وزارت بهداشت و آموزش پزشكي باشه؟

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
والا چیزی جایی نرفته بود که بخواد در بیاد ...
Laie_50.gif

اِاِاِ چه جالب...پس اینم واسه شما:)
Laie_50.gif
:D:cool::blush:

درود

دوستان كسي راجع به MCHC مي دونه و اينكه كجا برگزار ميشه؟ من براي امتحانات دكتراي داخل كشور به يكي از مدارك آيلتس تافل يا MCHC نياز دارم.البته هم آيلتس و هم تافل بين المللي مدركشون رو داشتم ولي دوره دوساله مورد قبول تموم شده بايد دوباره امتحان بدم.ولي چون برا داخل كشور مي خوام مجبور نيستم بين الملليش رو امتحان بدم.مي دونيد در تبريز كجا يكي از اين امتحانات رو مي تونم بدم كه مورد قبول وزارت علوم تحقيقات فناوري و همچنين وزارت بهداشت و آموزش پزشكي باشه؟

خب من که چیزی از تبریز نمیدونم....اما بنظرم میتونی تماس بگیری... به همین وزارت علوم تحقيقات فناوري یعنی هر شهری یه مرکز به این نام داره یا وزارت بهداشت و آموزش پزشكي که بهتون کمک کنن...چیز دیگه ای نمیتونم بگم..شاید بچه های دیگه بتونن کمکی کنن.

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ای بابا من منظورم کل سوالات بود سوالات چندین سال پیاپی پشت سر هم
جيگر ، نمونه سوالاها همان كتابها هستند كه در cambridge اومده

من یه سوالی کردم بابا...من چکارم به اینا...فقط نمونه سوال میخواستم...قرار نشد ما رو این حد دست کم بگیریا

اگه اینطوری که شما میگین خوب خیلی کتاب ها هستن با عنوان مثلا: Prepare for IELTS

دیگه از این سری کتاب ها این مدلی بالا تر هم داریم که مربوط به خود آزمون آیتس هست؟

من منظورم سوالات بود که به صورت pdf یا word باشه....که هر از گاهی حوصله مون سر رفت یا خواستیم بخونیم توی کامپیوتر باشه....وگرنه خودم تا دلت بخوان از این کتاب ها دارم....

به هر حال تشکر....
هست ولي همان نمونه سوالات كتاب هست

اگر حوصلت سر رفت برو سايت زير و از خودت امتحان بگير

http://elc.polyu.edu.hk/ielts/default.htm

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
جيگر ، نمونه سوالاها همان كتابها هستند كه در cambridge اومده
هست ولي همان نمونه سوالات كتاب هست
اگر حوصلت سر رفت برو سايت زير و از خودت امتحان بگير
http://elc.polyu.edu.hk/ielts/default.htm

اوههه بابا از این سایت ها زیاده پولم کجا بود...کارت بخرم بشینم امتحان بدم:(بجاش میگردم...نمونه سوال های چندسال رو با هم پیدا میکنم به صورت pdf یا word :) پایه هستی خودت؟ البته ناگفته نمونه که این کتاب هایی که من خودم دارم و اونهایی که شما میگین سی دی هم داره که توی اونها هست...اما مال من به قول امروزی ها سگ خ...شد:(دادیم دست کسی فرار کرد رفت...دیگه هم پیداش نشد:(

میدونی چرا اینو میگم..چون اگه اون طوری باشه میتونی ازش یه پرینت بگیری و همه جا همراهت باشه..یعنی من اینطوری احساس راحتی میکنم تا اینکه چندتا کتاب رو همراه خودم بیرون ببرم...گفتم که کتاب های زیادی دارم اکثرشون رو هم خوندم... ولی ...من خودم رو میگم که اون طوری راحت ترم...

فکر کنم اون سایت امیر بهادر هم امتحان آنلاین داشته باشه مگه نه؟چون یه بار که رفتم و روی نمونه سوال که کلیک کردم میخواست دانلودشون کنه..حالا نمیدونم نمونه سوال بوده یا چیز دیگه یعنی دقیق یادم نیست:(

در ضمن جیگر خودتی..ای جیگر:D...چه بحث جیگری شد:lol:..برم یکمی بخورم..دلم کشید:):D:happy::cool::blush::lol:

isatis2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم فکر می کنم که بحث خوبی شده. اگر موافق باشین همه دوستانی که تافل دادن نمراتشون رو اینجا بنویسن و بگن که چه مدت برای امتحان خوندن. من نمرم 603 شد. Listening 58 و Grammar 58 و Reading 65 . و قسمت انشا هم TWE=5 . نحوه محاسبه نمره اینجوریه که نمره 3 تا قسمت اصلی با هم جمع می شه و بعد در 10 ضرب می شه و تقسیم بر 3 می شه و نمره نهایی رو می سازه. نمره قسمت انشا هم جداگانه گزارش می شه که بیشترین اش 6 هستش. و بیشترین نمره هر قسمت هم فکر می کنم 68 باشه. مدتی که برای امتحان خوندم هم 1.5 ماه بصورت پیوسته و فشرده.:)

با شلام جناب شما كه اينقدر با استعداد هستيد به ما هم بگيد اشل خواندنتون چه جوري بود و از چه كتابهايي استفاده كرديد ممنون ميشم اخه من شديدا به هين مدرك نياز دارم و خيلي هم وسواس دارم كه از بهترين روش و كتاب استفاده كنم مرسي

mehrzad_reaktor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سوال در مورد IBT

قسمت SPEAKING این امتحان به چه صورت است؟ آیا شخصی با شما مصاحبه می کند مثل IELTS یا صدا را با میکروفن کامپیوتر ضبط می کنند؟

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یک سوال در مورد IBT

قسمت SPEAKING این امتحان به چه صورت است؟ آیا شخصی با شما مصاحبه می کند مثل IELTS یا صدا را با میکروفن کامپیوتر ضبط می کنند؟
اين قسمت 6 نا سوال داره
كه شما از گوشي سوالها را مي شنويد و سپس از طريق ميك صحبت مي كنيد و صداي شما ضبظ مي شود

ali_aaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من باید هر چه سریعتر مدرک تافل بگیرم
همه پست ها رو خوندم ولی ببخشید درست و حسابی جواب این دو تا سوال را پیدا نکردم.

1- برای امتحان کجا برم ؟ چکار کنم؟

2-برای آموزش فشرده کجا بهتره؟

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من باید هر چه سریعتر مدرک تافل بگیرم
همه پست ها رو خوندم ولی ببخشید درست و حسابی جواب این دو تا سوال را پیدا نکردم.

1- برای امتحان کجا برم ؟ چکار کنم؟

2-برای آموزش فشرده کجا بهتره؟
ابتدا شما برو توي سايت ثبت نام كن
بعد به قسمت register مراجعه كن و كشور ايران و بعد شهر تهران را انتخاب كن
بعد از چه تاريخي تا چه تاريخي امتحانات را انتخاب كن
بعد ببين كجا امتحان مي گيرند
ادرسش هم همانجاست
بايد بري اونجا ثبت نام كني

Abolfazl2006_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من میخوام آیلتس بگیرم باید چه کتابهایی بخونم ؟کلا برای شرکت در ازمونش چه منابعی باید مطالعه بشه؟حتما باید کلاس برم یا خودم هم میتونم یاد بگیرم ؟زبانم هم در حد متوسطه
ممنون

بالا