والا ما كه چيزي يادمون نيست منظور شما رو هم از تشكيل گروه نفهميديم.ميخواين چي كار كنين كه قراره زياد دربارتون بشنويم؟نكنه گروه ضربت تشكيل دادين؟!!
این که یادتون نمیاد بدیهی هستش چون اون زمانی که من و امیر hvr بودیم شما تشریف نداشتید.در ضمن اسم گروه رو نوشدم ترجمش رو برید نگاه کنید چون ضربت معنی نمیشه:happy:
من كه مثل هميشه آماده ي مبارزه هستم حالا جناح مهم نيست فقط مبارزه باشه برامون كافيه
بالاخره ما اويان فن هستيم و بايد يه جوري از اين مارها استفاده كنيم :blush:
اما شما دوست قدیمی:f34r: شما چطور تو تاپیکی پست میدید که من افتتاحش کردم(ووشو) و اونوقت من رو نمیشناسید.
در ضمن فنون مارهایی که میگی رو ما اثر نداره:happy:
وقتی گفتم بعدا بیشتر میشنوید یعنی صبر کنید نه اینکه تنه بزنید.تو این مدت که شما ها تو این تاپیک برای هم نوشابه باز میکردید.من و دوستانم در حال تمرین بودیم بارها زمین خوردیم و دست همو گرفتیم و بلند شدیم.آسیب دیدیم و خوب شدیم.به فکر ضربه ی مرگ هم نبودیم کاکروی عزیز به فکر فنون مار هم نبودیم یوئه ی عزیز.به فکر این بودیم که به همه نشون بدیم ما ایرانیها هم میتونیم عمل کننده باشیم نه فقط حراف.حالا لطف خدا شامل حالمون شده و از موانع رد شدیم.این که اومدم این خبرو دادم برای دوستان قدیم بود .چون اونا میدونستن من دارم چیکار میکنم.این که الان اونا اینجا نیستن جای این سوال رو مییاره که چه شده که اون جمع قدیم ناپدید شده:blink:
به هر حال آرزوی موفقیت برای شما دو عزیز دارم.اما یادتون باشه بیش از تئوری به دنبال عمل باشید.نتیجه ای بهتر میده:happy: