• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
احتمالا بله :lol::lol::lol:
گروه ضربت از فردا شروع به كار ميكنه و هر روز يكي از اعضاي تاپيك رو كتك ميزنه نه ؟:lol::wacko::blink:

فكر كنم ميخوان هممون رو به مبارزه دعوت كنن اين گروه ضربت!!

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
فكر كنم ميخوان هممون رو به مبارزه دعوت كنن اين گروه ضربت!!

من كه مثل هميشه آماده ي مبارزه هستم حالا جناح مهم نيست فقط مبارزه باشه برامون كافيه
بالاخره ما اويان فن هستيم و بايد يه جوري از اين مارها استفاده كنيم :blush:

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
والا ما كه چيزي يادمون نيست منظور شما رو هم از تشكيل گروه نفهميديم.ميخواين چي كار كنين كه قراره زياد دربارتون بشنويم؟نكنه گروه ضربت تشكيل دادين؟!!

این که یادتون نمیاد بدیهی هستش چون اون زمانی که من و امیر hvr بودیم شما تشریف نداشتید.در ضمن اسم گروه رو نوشدم ترجمش رو برید نگاه کنید چون ضربت معنی نمیشه:happy:

من كه مثل هميشه آماده ي مبارزه هستم حالا جناح مهم نيست فقط مبارزه باشه برامون كافيه
بالاخره ما اويان فن هستيم و بايد يه جوري از اين مارها استفاده كنيم :blush:

اما شما دوست قدیمی:f34r: شما چطور تو تاپیکی پست میدید که من افتتاحش کردم(ووشو) و اونوقت من رو نمیشناسید.
در ضمن فنون مارهایی که میگی رو ما اثر نداره:happy:

وقتی گفتم بعدا بیشتر میشنوید یعنی صبر کنید نه اینکه تنه بزنید.تو این مدت که شما ها تو این تاپیک برای هم نوشابه باز میکردید.من و دوستانم در حال تمرین بودیم بارها زمین خوردیم و دست همو گرفتیم و بلند شدیم.آسیب دیدیم و خوب شدیم.به فکر ضربه ی مرگ هم نبودیم کاکروی عزیز به فکر فنون مار هم نبودیم یوئه ی عزیز.به فکر این بودیم که به همه نشون بدیم ما ایرانیها هم میتونیم عمل کننده باشیم نه فقط حراف.حالا لطف خدا شامل حالمون شده و از موانع رد شدیم.این که اومدم این خبرو دادم برای دوستان قدیم بود .چون اونا میدونستن من دارم چیکار میکنم.این که الان اونا اینجا نیستن جای این سوال رو مییاره که چه شده که اون جمع قدیم ناپدید شده:blink:

به هر حال آرزوی موفقیت برای شما دو عزیز دارم.اما یادتون باشه بیش از تئوری به دنبال عمل باشید.نتیجه ای بهتر میده:happy:

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برادر شما باز هم نگفتي گروه چي تشكيل دادي كه ميخواي ثابت كني ايراني هم ميتونه؟ از حرفهات برمياد كه تمرين مبارزه ميكردي حالا چي و چه سبكي و چرا شو ديگه خدا ميدونه!!! چرا واضح حرفت رو نميزني؟ در مورد تئوري و عمل هم شما اول بايد در تئوري اصولا چيزي بلد باشي كه بعد به عمل درش بياري! در بخش كوميته من مدال هم دارم شما هم درباره كارها و گروهت بنويس البته اگه سري نيست!!

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
این که یادتون نمیاد بدیهی هستش چون اون زمانی که من و امیر hvr بودیم شما تشریف نداشتید.در ضمن اسم گروه رو نوشدم ترجمش رو برید نگاه کنید چون ضربت معنی نمیشه:happy:

اما شما دوست قدیمی:f34r: شما چطور تو تاپیکی پست میدید که من افتتاحش کردم(ووشو) و اونوقت من رو نمیشناسید.
در ضمن فنون مارهایی که میگی رو ما اثر نداره:happy:

وقتی گفتم بعدا بیشتر میشنوید یعنی صبر کنید نه اینکه تنه بزنید.تو این مدت که شما ها تو این تاپیک برای هم نوشابه باز میکردید.من و دوستانم در حال تمرین بودیم بارها زمین خوردیم و دست همو گرفتیم و بلند شدیم.آسیب دیدیم و خوب شدیم.به فکر ضربه ی مرگ هم نبودیم کاکروی عزیز به فکر فنون مار هم نبودیم یوئه ی عزیز.به فکر این بودیم که به همه نشون بدیم ما ایرانیها هم میتونیم عمل کننده باشیم نه فقط حراف.حالا لطف خدا شامل حالمون شده و از موانع رد شدیم.این که اومدم این خبرو دادم برای دوستان قدیم بود .چون اونا میدونستن من دارم چیکار میکنم.این که الان اونا اینجا نیستن جای این سوال رو مییاره که چه شده که اون جمع قدیم ناپدید شده:blink:

به هر حال آرزوی موفقیت برای شما دو عزیز دارم.اما یادتون باشه بیش از تئوری به دنبال عمل باشید.نتیجه ای بهتر میده:happy:

خوب جلو پاتونو نگاه ميكرديد زمين نميخورديد:wacko::lol::lol::lol:

واقعا جاي بعضي دوستان خالي
مخصوصا دوستان عزيزمون از جمله جناب امير و linkho و ...
نميدونم چرا ديگه نميان

راستي قضيه ي اين گروه چيه ؟

در ضمن مارهاي ما استثنايي قائل نميشن

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
این که یادتون نمیاد بدیهی هستش چون اون زمانی که من و امیر hvr بودیم شما تشریف نداشتید.در ضمن اسم گروه رو نوشدم ترجمش رو برید نگاه کنید چون ضربت معنی نمیشه

دوست عزیز چه عجب شما را بعد از یک سال دوری دوباره ملاقات کردیم البته باید عرض کنم من هم حدود یکی سالی هست که به تاپیک و سایت سر نزدم و تقریباً با هم اومدیم ، اما انشاالله که دوباره دوستان قدیمی دور هم جمع بشوند .
با تشکر شائولین

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
لینک دانلود یکی از کلیپهامون رو تو صفحه قبل گذاشتم دیگه . برید ببینید دیگه.اذیتمون نکنید.

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
برادر شما باز هم نگفتي گروه چي تشكيل دادي كه ميخواي ثابت كني ايراني هم ميتونه؟ از حرفهات برمياد كه تمرين مبارزه ميكردي حالا چي و چه سبكي و چرا شو ديگه خدا ميدونه!!! چرا واضح حرفت رو نميزني؟ در مورد تئوري و عمل هم شما اول بايد در تئوري اصولا چيزي بلد باشي كه بعد به عمل درش بياري! در بخش كوميته من مدال هم دارم شما هم درباره كارها و گروهت بنويس البته اگه سري نيست!!
تو این مدت ما تنهای تنها تمرین میکردیم.فکر میکنید اطلاعات از کجا میاوردیم.معلومه با مطالعه!!!
تمرین بدون علم وقت هدر دادنه.
منظور من اینه که بحث در مورد بسیاری مطالب تو این جور جاها(پرشین تولز که همه جور بحٍثی توش هست) وقت هدر دادنه .چون همین زحمتی که شما اینجا میکشید اگر در جای دیگه و با حضور افراد در باشگاه باشه بیشتر میتونه مفید باشه.باید یاد بگیریم از نیرو و انرژی خودمون بهینه استفاده کنیم.
در ضمن ما تو کار نمایشیم نه زدن .

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
خوب جلو پاتونو نگاه ميكرديد زمين نميخورديد:wacko::lol::lol::lol:

باور کنید وقتی آدم رو هوا دور خودش میچرخه دیگه جلو پا که هیچی .اصلا جایی رو نبینه تا زمانیکه به زمین برسه:lol:

دوست عزیز چه عجب شما را بعد از یک سال دوری دوباره ملاقات کردیم البته باید عرض کنم من هم حدود یکی سالی هست که به تاپیک و سایت سر نزدم و تقریباً با هم اومدیم ، اما انشاالله که دوباره دوستان قدیمی دور هم جمع بشوند .
با تشکر شائولین

چه عجب یکی ما رو بیاد آورد.خوب هستید انشااله.اهذووان چطوره؟؟؟؟

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
باور کنید وقتی آدم رو هوا دور خودش میچرخه دیگه جلو پا که هیچی .اصلا جایی رو نبینه تا زمانیکه به زمین برسه:lol:

چه عجب یکی ما رو بیاد آورد.خوب هستید انشااله.اهذووان چطوره؟؟؟؟

خوب از بس نميايين ديگه كسي چيزي يادش نميمونه

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
خوب نمياد ايراد داره

در ضمن شما چه ورزشي كار ميكنيد ؟
سایتمون راه بیوفته دیگه مشکل دانلودم حل میشه.در ضمن ما .....کار میکنیم.شرمنده نمیگم.چون نمیخوام یه وقت تو این سایت دربارش بحث بشه .ولی به شدت دوست دارم گروههای دیگه ای مثل ما باشن تا با هم رقابت و در نتیجه پیشرفت کنیم.

در ضمن فکر نمیکنم به این زودی ها برگردم اینجا .اومده بودم یه سر بزنم ببینم بروبچ چیکار میکنن.که این حرف ها پیش اومد.

موفق و پیروز باشید hadissj

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
سایتمون راه بیوفته دیگه مشکل دانلودم حل میشه.در ضمن ما .....کار میکنیم.شرمنده نمیگم.چون نمیخوام یه وقت تو این سایت دربارش بحث بشه .ولی به شدت دوست دارم گروههای دیگه ای مثل ما باشن تا با هم رقابت و در نتیجه پیشرفت کنیم.

در ضمن فکر نمیکنم به این زودی ها برگردم اینجا .اومده بودم یه سر بزنم ببینم بروبچ چیکار میکنن.که این حرف ها پیش اومد.

موفق و پیروز باشید hadissj

راستي گروه شما عضو جديد هم مي پذيره
هر چي نباشه ما هم كويخوآبادين بلديم هم جزء five greatest هستيم

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2

موفق و پیروز باشید

اونوقت ديگه نبايد بگي چرا مارو فراموش ميكنين
در ضمن اين سايتتون چي شد پس ؟
ما خيلي وقته منتظريما

البته عضويت من در گروهتون به معناي صلح هميشگي نيستا
چون من ميخوام اولش قدرتهاي شماها رو محك بزنم كه بعيد ميدونم بتونين حريف من بشين

challenger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من حامدم تازه عضو این سایت شدم می خواستم ببینم یکی شما استادان (و یا شاگردان) یک باشگاه خوب برای آموزش نینجاتسو در مشهد سراغ نداره:(

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
من حامدم تازه عضو این سایت شدم می خواستم ببینم یکی شما استادان (و یا شاگردان) یک باشگاه خوب برای آموزش نینجاتسو در مشهد سراغ نداره:(

بسيار به تاپيك ما خوش اومدين
قبلا يكي از اساتيد به نام استاد امير تو اين رشته بودند اما حالا بقيه ی دوستان رو نميدونم ازش بپرسين راهنماييتون ميكنن :blush::rolleyes::rolleyes:

challenger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد امیر رو از کجا میشه گیر آورد؟:specool:

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
استاد امیر رو از کجا میشه گیر آورد؟:specool:

نميدونم
خيلي وقته كه به تاپيك سر نزدن
اما اگر صبر كنيد تا دوستان ديگر هم بيان شايد اونا اطلاعاتي ازشون داشته باشن :happy:

بالا