• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

nephew

Registered User
لایک‌ها
1
من قصد دارم پي دي اي بخرم و هيچ اطلاعاتي هم راجع به اين مدل گوشيها ندارم و بودجه هم بين 450 تا 500 هزار

تومن هست ممنون ميشم در صورت امكان راهنمايي بفرماييد

ETEN M600 هم هست رمضاني يه دونه داره ميده 500
CPU قوي LCD با كيفيت 2.8 داراي WIFI
مشكلات: نبود رام ويندوز موبايل 6
دوربين 1.3

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خدمتتون عرض کنم که پی دی ای ، امکانات گوشی رو نداره ، اما اگه پاکت پی سی Phone دار میخواید ، چند گزینه ی محدود دارید .
i-mate jama : ال سی دی کوچک 2.4 اینچی سی پی یوی ضعیف 300
qtek s200 : ال سی دی معمول 2.8 اینچی ، سی پی یوی فوق ضعیف 200
htc p3400 : ال سی دی معمول 2.8 اینچی ، سی پی یوی فوق ضعیف 200

اما گزینه ی آخر در این میان از همه بهتر هست
پیشنهادهای ذکر شده تایید میشه
ولی جسارتا بنده بین این سه مدل که هر سه رو خودم تست کردم 2 مورد آخر رو به خاطر داشتن cpu واقعا ضعیف و کند رد و I-MATE JAMA رو توصیه می کنم بررسی کامل این دستگاه رو در این ترد می تونین ببینین :http://forum.persiantools.com/t97999.html

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
من قصد دارم پي دي اي بخرم و هيچ اطلاعاتي هم راجع به اين مدل گوشيها ندارم و بودجه هم بين 450 تا 500 هزار

تومن هست ممنون ميشم در صورت امكان راهنمايي بفرماييد

اگه اي 200 هيوندايي پيدا كني خيلي نسبت به ساير گزينه ها سره. قيمت حول و حوش 350 رام ويندوز موبايل 6 براش اومد سي پي يو قوي دوربين افتضاح 1.3 اندازه بزرگ. رام بزرگ. نسبت به قيمت عاليه

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام،میخواستم یه مشورتی کنم با دوستان،یکی از اقوامم داره یه ماه دیگه از امریکا میاد،قراره بهش بگم یه ppc واسم بیاره ولی به شدت مردد شدم بین این 3 مدل:
Toshiba G900
Eten M800
HTC TyTN II
اینم بگم که اولویت من سرعت دستگاه تو حالت heavy load.در واقع اولویتهام واسه ppc به ترتیب اینه:
1-سرعت دستگاه یا performance قوی
2-داشتن کیبورد
3-مصرف باتری مناسب
GPS واسم مهم نیست(چون کاربرد زیادی تو این کشور نداره)،ولی usb host واسم مهمه و...
خیلی review خوندم ولی بیشتر مردد شدم.
خودم نظرم بیشتر رو توشیباست ولی تو ریویو gsmarena از نظر بنچمارک گرافیکی بدجوری کم آورده بود،حتی میگن وقتی کیبورد گوشی باز میکنیم چند ثانیه طول میکشه تا صفحه رو بچرخونه وبره تو حالت landscape:(
یا مشکلی که دانیال جان گفتن در مورد آپگرید(فقط تو service center امکانپذیره که ما نداریم)
مورد دیگه ای که منو ترسونده اینه که وسایلشون اصلا پیدا نیست.البته در مورد tytn وضیعت فرق میکنه چون داره وارد میشه به هر حال.ولی در مورد ایتن و توشیبا که هیچ نمایندگی ندارن فکر نمیکنید مشکل سازه!؟؟
بازم میگم به نظرتون کدوم دستگاه سرعت بالاتری داره؟(من آخر سر نفهمیدم بین این سه تا cpu مختلف با توجه به اینکه ram توشیبا و تایتن 128 و ایتن همچنان 64، کدوم یکیشون قویتره!!؟)
ضمنا اگه میشه چند تا سایت معتبر خرید ppc تو امریکا معرفی کنید،خودم mobileplanet و popularelect میشناسم که قیمت های papularelect بعضی اوقات خیلی پایین تره ولی نمیدونم معتبره یا نه؟
لطفا راهنمایی کنید چون زیاد وقت ندارم واسه تصمیم گیری،ممنون.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام،میخواستم یه مشورتی کنم با دوستان،یکی از اقوامم داره یه ماه دیگه از امریکا میاد،قراره بهش بگم یه ppc واسم بیاره ولی به شدت مردد شدم بین این 3 مدل:
Toshiba G900
Eten M800
HTC TyTN II
اینم بگم که اولویت من سرعت دستگاه تو حالت heavy load.در واقع اولویتهام واسه ppc به ترتیب اینه:
2-داشتن کیبورد
3-مصرف باتری مناسب
GPS واسم مهم نیست(چون کاربرد زیادی تو این کشور نداره)،ولی usb host واسم مهمه و...
خودم نظرم بیشتر رو توشیباست ولی تو ریویو gsmarena از نظر بنچمارک گرافیکی بدجوری کم آورده بود،حتی میگن وقتی کیبورد گوشی باز میکنیم چند ثانیه طول میکشه تا صفحه رو بچرخونه وبره تو حالت landscape:(
یا مشکلی که دانیال جان گفتن در مورد آپگرید(فقط تو service center امکانپذیره که ما نداریم)
مورد دیگه ای که منو ترسونده اینه که وسایلشون اصلا پیدا نیست.البته در مورد tytn وضیعت فرق میکنه چون داره وارد میشه به هر حال.ولی در مورد ایتن و توشیبا که هیچ نمایندگی ندارن فکر نمیکنید مشکل سازه!؟؟
بازم میگم به نظرتون کدوم دستگاه سرعت بالاتری داره؟(من آخر سر نفهمیدم بین این سه تا cpu مختلف با توجه به اینکه ram توشیبا و تایتن 128 و ایتن همچنان 64، کدوم یکیشون قویتره!!؟)
ضمنا اگه میشه چند تا سایت معتبر خرید ppc تو امریکا معرفی کنید،خودم mobileplanet و popularelect میشناسم که قیمت های papularelect بعضی اوقات خیلی پایین تره ولی نمیدونم معتبره یا نه؟

استاد بیخیال کیبورد بشو و یه گوشت خوب که به دست آمده رو سری به چنگ بیار اون هم فلیم هست که همون mobileplanet داره مفت میده:)

یه سر تو تردد های تک بزن:)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
حسين آقا فكر ميكني واسه خاورميانه هم قيمت فليم پايين بياد؟؟؟
ضمنا با اين قيمت هاي عجيبي كه واسه فليم گفته ميشه قيمت بقيه دستگاه ها تغييري نمي كنه؟؟؟
من هنوز واسم عجيبه اين موضوع:eek:

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
حسين آقا فكر ميكني واسه خاورميانه هم قيمت فليم پايين بياد؟؟؟
ضمنا با اين قيمت هاي عجيبي كه واسه فليم گفته ميشه قيمت بقيه دستگاه ها تغييري نمي كنه؟؟؟
من هنوز واسم عجيبه اين موضوع:eek:
نمياد عزيز دل... :(

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
استاد بیخیال کیبورد بشو و یه گوشت خوب که به دست آمده رو سری به چنگ بیار اون هم فلیم هست که همون mobileplanet داره مفت میده:)

یه سر تو تردد های تک بزن:)

خدا نکنه با ppc کیبورد دار کار کرده باشی،دیگه معتاد میشی!!:happy:
گذشته از این موضوع میترسم flame مشکل آنتن داشته باشه!!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خدا نکنه با ppc کیبورد دار کار کرده باشی،دیگه معتاد میشی!!:happy:
گذشته از این موضوع میترسم flame مشکل آنتن داشته باشه!!
شدیدا" تایید ! من بعد از 9100 ، یه روز پاکت پی سی بدون کی بورد دستم بود ؛ نه توی حرکت و راه رفتن میشه اس ام اس داد نه توی ماشین ...

اما بعضی وفت ها هم اصلا" حوصله ی باز کردن کی بورد رو نداشتم ! سرشار از دغدغه ست

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
Toshiba G900
Eten M800
HTC TyTN II
2-داشتن کیبورد
3-مصرف باتری مناسب

توشيبا جي 900 غوليه كه مقايسه اش با تايتن يه خورده ناعادلانه است. فقط مشكلاتش يه خورده تو ذوق ميزنه و بزرگترينش نداشتن استايلوس كي (همون سافت ريسته)
اگه من همين الان ميخواستم يه دستگاه بگيرم در توشيبا شك نمي كردم. مشخصاتي كه داره فكر كنم تا چند سال ديگه هم تك باشه مخصوصا صفحه وي جي اي وايد يو اس بي هاست اون سايز نمايش ... فقط كسي رو شبكه ايران استفاده اش نكرده. در ضمن اين بنده خدا با صفحه وي جي اي وايد و نداشتن چيپست گرافيكي (البته داره ولي استفاده نمي كنه) بازم پرفورمانس وحشتناكي داره به تردش كه بري اس بي پي بنچ ماركش هنوز از مدل هاي مشابهش بالاتره . با آپگريد رام اون چرخش صفحه هم تبديل به 1 ثانيه شده. فكر نكنم ام 800 بتونه همچين پرفورمانسي داشته باشه (حداقل ايكس 800 كه نداشت)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
شدیدا" تایید ! من بعد از 9100 ، یه روز پاکت پی سی بدون کی بورد دستم بود ؛ نه توی حرکت و راه رفتن میشه اس ام اس داد نه توی ماشین ...

اما بعضی وفت ها هم اصلا" حوصله ی باز کردن کی بورد رو نداشتم ! سرشار از دغدغه ست

نفرماييد ترو به خدا! دغدغه نداره كه، خيلي باحاله... من فقط يه مشكل دارم. اونم اينه كه وقتي كي بوردش رو باز مي كنم، دكمه هاش روشن مي شه، مثل يه شهربازي چراغ داره! ;)

reza1354

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ... من دیشب به علت کمبود موبایل و بودجه یه touch گرفتم ... که فکر میکنم تا عصر بیشتر باهاش دوام نیارم و بدم به یکی از دوستام .. 640 خریدم با گارانتی ...
هر چه از سرعت بدش بگم کم گفتم !!! یه عکس 800 کیلو بایتی رو zoom نمیکنه !!!! و همش میگه out of memory
...
واقعا یه موی همون jam به همه هیکل touch میرزه 0000 من که کاملا پشیمونم ...

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان ... من دیشب به علت کمبود موبایل و بودجه یه touch گرفتم ... که فکر میکنم تا عصر بیشتر باهاش دوام نیارم و بدم به یکی از دوستام .. 640 خریدم با گارانتی ...
هر چه از سرعت بدش بگم کم گفتم !!! یه عکس 800 کیلو بایتی رو zoom نمیکنه !!!! و همش میگه out of memory
...
واقعا یه موی همون jam به همه هیکل touch میرزه 0000 من که کاملا پشیمونم ...
آره تایید میشه متاسفانه touch بخاطر cpu 200 mhz خیلی کند هست واقعا اذیت میکنه واسه همین htc در مدل های جدیدش touch dual - touch cruise با سی پی یو 400 و رم و روم 128-256 این مشکل رو برطرف کرده
این تاچ فقط به درد کسی میخوره که بخواد از اون به عنوان یک گوشی شیک استفاده کنه
منم این گوشی رو به کسی توصیش نمی کنم .

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
نفرماييد ترو به خدا! دغدغه نداره كه، خيلي باحاله... من فقط يه مشكل دارم. اونم اينه كه وقتي كي بوردش رو باز مي كنم، دكمه هاش روشن مي شه، مثل يه شهربازي چراغ داره! ;)
بحثی رو مبنی بر اس ام اس های متوالی توسط کی بورد در مورد قیصر کردم که همه ی دوستان حتی اون هایی که کی بورد داشتن هم رد نکردن ... فرض من توی یه جلسه ، بخوای بصورت سوال و جواب با طرفت هی اس ام اس بازی کنی ... اونم با کی بورد ...
من شخصا" سعی میکنم پی پی سی بعدیم کی بورد دار باشه ، علاتشم 2 تا چیزه و بس : من بیشتر شب ها باشگاه انقلاب میدوم ، بدون کی بورد باید اون 2 ساعت رو بدون اس ام اس فرض بشه + اس ام اس های پشت فرمون فقط با کی بورد ممکنه ...

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
بحثی رو مبنی بر اس ام اس های متوالی توسط کی بورد در مورد قیصر کردم که همه ی دوستان حتی اون هایی که کی بورد داشتن هم رد نکردن ... فرض من توی یه جلسه ، بخوای بصورت سوال و جواب با طرفت هی اس ام اس بازی کنی ... اونم با کی بورد ...
من شخصا" سعی میکنم پی پی سی بعدیم کی بورد دار باشه ، علاتشم 2 تا چیزه و بس : من بیشتر شب ها باشگاه انقلاب میدوم ، بدون کی بورد باید اون 2 ساعت رو بدون اس ام اس فرض بشه + اس ام اس های پشت فرمون فقط با کی بورد ممکنه ...

خداییش من که تازه ppc کیبورد دار دستم اومده میفهمم که این 1.5 سال که s200 داشتم که کیبورد نداشته چه قدر ستم بوده
PPC Only With Keyboard :wub:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

خداییش من که تازه ppc کیبورد دار دستم اومده میفهمم که این 1.5 سال که s200 داشتم که کیبورد نداشته چه قدر ستم بوده
PPC Only With Keyboard :wub:

يكي از مشكلات من هم براي خريد مجدد پي پي سي هم همينه ديگه... بدون كيبورد اصلا نمي تونم كار كنم... يكي ديگه از چيزهايي كه اين كيبورد ها داره اينكه دقيقا مانند صفحه كليد PC هستش... ;)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
پس نتیجه میگیریم به هیچ وجه زیر بار کی برد نرین که اگه برین یه عمر معتادش میشین و نمیتونین پاکت پی سی دیگه ای بخریین:lol:

تازه باید 40-50 گرم اضافی و 3-4 میل ضخامت بیشتر رو هم همیشه تحمل کنید:blink:

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
توشيبا جي 900 غوليه كه مقايسه اش با تايتن يه خورده ناعادلانه است. فقط مشكلاتش يه خورده تو ذوق ميزنه و بزرگترينش نداشتن استايلوس كي (همون سافت ريسته)
اگه من همين الان ميخواستم يه دستگاه بگيرم در توشيبا شك نمي كردم. مشخصاتي كه داره فكر كنم تا چند سال ديگه هم تك باشه مخصوصا صفحه وي جي اي وايد يو اس بي هاست اون سايز نمايش ... فقط كسي رو شبكه ايران استفاده اش نكرده. در ضمن اين بنده خدا با صفحه وي جي اي وايد و نداشتن چيپست گرافيكي (البته داره ولي استفاده نمي كنه) بازم پرفورمانس وحشتناكي داره به تردش كه بري اس بي پي بنچ ماركش هنوز از مدل هاي مشابهش بالاتره . با آپگريد رام اون چرخش صفحه هم تبديل به 1 ثانيه شده. فكر نكنم ام 800 بتونه همچين پرفورمانسي داشته باشه (حداقل ايكس 800 كه نداشت)

ممنون از نظرتون،
امیدوارم گوشی دانیال جان هم زودتر به دستش برسه تا بشه بر اساس اون در مورد m800 پیش بینی کرد.
در مورد مطلبی که راجع به کار کردن تو شبکه ایران گفتید،دلیلتون چیه؟تو spec گوشی چیزی ندیدم که مشکوک باشه!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
پس نتیجه میگیریم به هیچ وجه زیر بار کی برد نرین که اگه برین یه عمر معتادش میشین و نمیتونین پاکت پی سی دیگه ای بخریین:lol:

تازه باید 40-50 گرم اضافی و 3-4 میل ضخامت بیشتر رو هم همیشه تحمل کنید:blink:

آقا من تايتن معمولي دارم ولي بايد بگم واقعا به اين نتيجه رسيدم كه كيبرد سايد اسلايد چيزه بيخوديه. اول اينكه هر وقت از جيبتون يا كيفش درش بياريد كيبرد از جاش حركت ميكنه ( سر جاش خوب فيكس نميشه و با كوچكترين فشار به صورت نامحسوس باز ميشه) نتيجه وقتي مياين استفاده كنيد ميبينيد به حالت لند اسكيپ در اومده و بايد دوباره كيبرد رو سر جاي اصليش جا بندازين تا به حالت پرتره در بياد و خيلي ضد حاله. ضمنا فقط ميشه باهاش انگليسي تايپ كرد و در نتيجه فقط واسه پيامك! استفاده داره كه با دنگ و فنگش نمي ارزه(البته كيبرد هايي كه مثل گوشي هاي hp هستند اين مشكلات رو ندارن)... وزن و ابعاد گوشي هم به شكل عذاب آوري غير قابل تحمل هستش...:hmm:

بالا