سلام،میخواستم یه مشورتی کنم با دوستان،یکی از اقوامم داره یه ماه دیگه از امریکا میاد،قراره بهش بگم یه ppc واسم بیاره ولی به شدت مردد شدم بین این 3 مدل:
Toshiba G900
Eten M800
HTC TyTN II
اینم بگم که اولویت من سرعت دستگاه تو حالت heavy load.در واقع اولویتهام واسه ppc به ترتیب اینه:
1-سرعت دستگاه یا performance قوی
2-داشتن کیبورد
3-مصرف باتری مناسب
GPS واسم مهم نیست(چون کاربرد زیادی تو این کشور نداره)،ولی usb host واسم مهمه و...
خیلی review خوندم ولی بیشتر مردد شدم.
خودم نظرم بیشتر رو توشیباست ولی تو ریویو gsmarena از نظر بنچمارک گرافیکی بدجوری کم آورده بود،حتی میگن وقتی کیبورد گوشی باز میکنیم چند ثانیه طول میکشه تا صفحه رو بچرخونه وبره تو حالت landscape

یا مشکلی که دانیال جان گفتن در مورد آپگرید(فقط تو service center امکانپذیره که ما نداریم)
مورد دیگه ای که منو ترسونده اینه که وسایلشون اصلا پیدا نیست.البته در مورد tytn وضیعت فرق میکنه چون داره وارد میشه به هر حال.ولی در مورد ایتن و توشیبا که هیچ نمایندگی ندارن فکر نمیکنید مشکل سازه!؟؟
بازم میگم به نظرتون کدوم دستگاه سرعت بالاتری داره؟(من آخر سر نفهمیدم بین این سه تا cpu مختلف با توجه به اینکه ram توشیبا و تایتن 128 و ایتن همچنان 64، کدوم یکیشون قویتره!!؟)
ضمنا اگه میشه چند تا سایت معتبر خرید ppc تو امریکا معرفی کنید،خودم mobileplanet و popularelect میشناسم که قیمت های papularelect بعضی اوقات خیلی پایین تره ولی نمیدونم معتبره یا نه؟
لطفا راهنمایی کنید چون زیاد وقت ندارم واسه تصمیم گیری،ممنون.