• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
کسایی که ادعای دفاع از حقوق اعضا رو دارند:

تکلیف prelude2love عزیز! که بعد از گذشت 26 روز از واریز مبلغ، سریالی رو که قرار بوده 7 روزه ارسال بشه رو ارسال نکرده چیست؟

من حدود 5 روز پیش تو تاپیک خودش شکتیتم رو مطرح کردم ولی به دلیل اینکه پست من تو اون تاپیک باعث ایجاد شدن حس بی اعتمادی بین اعضای جدید نشه و بحرانهای موجود رو دامنه دار نکنه و با این تصور که ایشون به علت مشکلات شخصی نتونستن از عهده تعهداتشون بربیان، ادیت کردم .

ولی متاسفانه پخش کننده نه بسته من نه بسته ali206 رو تابحال ارسال نکرده اند و نکته جالب اینجاست که ایشان با وجود اینکه نمیتونن از پس تعهداتشون نسبت به خریداران اولیه بربیان، شروع به پخش عمومی سریال کردند.

http://forum.persiantools.com/t96276.html

کسی هست که جوابگو باشه ؟

kuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که برای مشارکت در تهیه هر سریالی بجز آلفرد هیچکاک تقدیم می کند به حساب من پولی ریختند ، لطفا شماره حساب بدن تا من مبلغ را به حسابشون واریز کنم .

بابا داداش ققنوس بیخیال!!:blink:
البته من که تا حالا پولی تو مشارکت ندادم!(شرمنده):blush: ولی دل بقیه بچه ها را نلرزون!:blush: هر کی پول داده هم شما را میشناخته و هم میدونسته چیکار میکنه!:blush:

DarePit

Registered User
لایک‌ها
0
ققنوس عزيز،

من كه از مشاركتي كه در دانلود اين سريالها كردم بر نميگردم، پولي هم پس نميگيرم، شماره حساب هم نميدم. مديراني كه براي من تصميم ميگيرن، ميتونن پول من رو هم دريافت كنند. واقعا مشكل ما اينجا مشاركتمونه؟ دايه مهربانتر از مادر هم پيدا كرديم!!!

کاملا تائید میشه .

حرف اضافی هم نمیزنم .

شب خوش !

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من به 4 سال پيش بر ميگرده و محض اطلاع شما من خودم نسخه خودم رو داشتم و بيشتر از اونی که تا الان گرفتم به اين انجمن دادم. اگه اونجا بودم به خاطر صفا و صميميت دوستان اون بخش بود و نه هيچ چيز ديگه اي! و اگه درست يادم باشه تو اون زمان فقط پول dvd خام و پست گرفته نميشد! درست يادمه؟! مثله اينکه dvd اي 1000 تومان بود!البته حرفی نيست که اون هم مشارکت محسوب ميشده!
:lol:

خدایا.. این دیگه کیه.. :lol: دوست عزیز.. شما خیلی حرفه ای تشریف دارین.. اون 1000 تومان مال زمانی بود که دار و دسته خودتون در پاچه خلق الله میکردند.. و بخاطر همون 1000 تومن بنده 1 سال و نیم اینجا چیزی پخش نکردم..

شما اصلا از هیچ مسئله ای اطلاع ندارید فقط بیگید من بودم و دیدم.. شما ای دیتون که مال 2 سال کمتره.. چطور میگید من سال پیش چیکار میکردم؟ من اینجا 200000 نفر ادم براتون میارم که شهادت بدن زمانی که دیسک خام دونه ای 350 تومن بود اونم روی تعداد در بازار و رایتر 200 هزار تومن بود من دیسکی 300 تومن برای همین افرادی که اینجا هستند ( تاپیک افسانه شجاعان صفحه اول رو بخونید) میفرستادم .. تعداد بسیار زیادی هم مجانا فرستادم.. هیچ وقت هم منتی رو سر کسی نذاشتم.. روزی هم دیدم اونجا دارن کاسبی راه میندازه دم رو جمع کردم گداشتم رو کولم رفتم سی کار خودم..

همون اون زمان هم حالا هر چی فرستادم وظیفه بوده و هر چی گرفتم لطف دوستان.. هیچ منتی هر رو سر کسی نیست ولی تورو قران حرف نزارید روی من که کارایی که خودتون و ایادیتون انجام دادید بنده انجام دادم.. :hmm:

صحبت از خلاف نبود. صحبت چيزه ديگه اي بود که شما بسيار خوب بلديد حرف تو حرف بياريد!
دست تون هم بابت همه زحمت هايی که کشيديد درد نکنه. من سپاسگزارم!
کسر شان؟!!! به حال خودم هم متاسف شدم!
اگه به کار داشتن باشه که من از همه شماها درگير ترم! هم بايد کار کنم هم بايد تز دکترا بنويسم! به هر جهت همه ما اينجا رو دوست داريم که داريم از وقتمون برای اينجا ميزاريم! از اينجا بودن واقعاً چه نفعی به من ميرسه جز ضررش؟! باز شماها يه سود مالی اي اين وسط دارين!
قبلاً ها که همه از روی محبت dl ميکردن، الان که همه ميگن من دانلود ميکنم ، قيمتش هم اينقدره! دم خروس رو باور کنیم یا؟
نقل قول دروغ هم به ديگر خصائص خوب دوستان اضافه شده! شما هم لطفاً اتهام دروغ نزنين.
اولاً 20 تا پست اونجا 100 تا پست اينجا! آدم ها چشم دارن. کور که نيستن!
در ضمن اگه احترام خانم بودن منو نميتونی نگه داری حداقل احترام اون تقريباً 10 سالی که ازت بزرگتر هستم رو نگه دار!
در مورد اونجا هم من لازم نيست چيزی بگم. 100 تا کاربر اون بخش زبون دارن خودشون ميتونن صحبت کنن![/]

من اصلا دوست نداشتم دیگه اینجا جوابی بدم ولی قسمت اول رو که خوندم فهمیدم راه خوبی پیدا کردید تمام کج روی های گذشته رو هم گردن من بندازید..

اینجا فرومه.. مسائل شخصی و گرفتاری های شخصی شما ربطی به اینجا نداره.. هیچ کس هم مسئول این نیست شما دوست دارید کاری ور انجام بدید یا ندید.. بنده هم تا بحال از مشگلات شخصی و غیر شخصیم اینجا نه صحبتی کردم نه میکنم..

لطفا پست منو کوت نکنید بگید پولی گرفتهش ده که تا بحال بجز همون 4 هزار تومنی که بحثش شد برای مارپل برای هیچ چیزی از کسی پولی نگرفتم.. اگه با کس دیگه هستید لطف کنید از بنده بکشید بیرون..

در ضمن شما فروم بنکل اشتباه گرفتید... من اینجا با ای دی افراد کار دارم.. میخواد کذکر مونث بزرگ یا کوچیک باشه.. اینجا مدیر داشت 12 سالش بود همه بچشم 1 بزرگتر 40 ساله بهش احترام میذاشتن از کوچیک تا بزرگ.. هیچ کس هم نه میدونست سن ایشون چقدره نه براش مهم بود.. ادم محترم محترمه..

در ضمن انیمیشن هیچ ربطی به اینجا نداره و شما هی بحثو میکشونید انور.. به من چه ربطی داره اونجا چه غلطی کردید و کردند.. شما که مدیرش بودی جوابگو باید باشی تو بخش فوق الذکر نه اینجا..

osho

Registered User
لایک‌ها
1
اون لیست رو که در جواب وحید گفتم که میدم. نیازی به تاکید بیشتر نیست.

در مورد مسائل دیگه هم بنده با شما هیچ بحثی ندارم. بحثی که شما می کنید هدفش مشخص شده و در این بخش جایی نداره.

اگه زمانی تصمیم گرفتین بدون توهین و ارعاب حرفتون رو بزنین من در خدمتتون هستم.

ضمنا مبالغ اضافی پخش سریال پرستاران که بعد از انصراف سهراب شما مسوول پخشش هستین رو لطف کنین خودتون در این تاپیک قرار بدین یا به من پی ام بزنین که با باقی لیست اینجا بذارم.

دنی عزیز

مدتیه این پستها رو می خونم و کلا تاسف می خورم

امیدوار بودم با درایت مدیران این مشکل حل شه ، اما در این پست بالای( قرمز شده ) شما نکته بسیار

ظریفی نهفته است که مایلم به عنوان یک کاربر من رو روشن کنید که هدف فرد مورد نظر چیه ؟

تا در صورت سوء نظر ایشون به اندازه کافی ازشون فاصله بگیریم !

لطف کنید برای همه کاربرایی که این مطالب رو مدتهاست می خونن و از دوست گرفته تا دشمنان این فرد و افراد رو

می شناسن مشخص کنید هدف شما و دوستانتون ( خانوم فریدا ) از این همه گوشه و کنایه و انواع

اقسام صناعات ادبی و کش دادن این بحث چیه ؟

آیا قصد پیشنهاد و انتقاده و گفتگو در مورد فرصتها ، تهدیدها ، ضعفها و قوتهاست یا استفاده

از توانایی های مدیریتی که بعضی از دوستانه مدیر

حتی در مسائل شخصی خودشون رو محق به استفاده از قابلیتهای مدیریتی می دونن !

در مورد خانم فریدا باید بگم با عرض پوزش ایشون با این پستهایی که تو این بخش زدن نشون دادن

کاملا مقرضانه و بسیار هدفمندتر به دنبال منظوری خاص هستند .

ضمن سپاس از خانم فریدا بابت زحماتشون به طوری که من هم از الطاف ایشان در بخش علم و دانش

استفاده بردم باید بگم با این پستهایی که من خوندم و به عنوان یه کاربر از نظر من ایشون توانایی مدیریت در

جامعه مجازی رو ندارن .

منتها این نظر منه و در این جامعه من صاحب یک نظرم .

از شما هم انتظار می ره با درایت بیشتری پست بزنید ، و از سایر

دوستان هم همینطور انتظار می ره لحنشون رو تغییر بدن .

البته اگر قصد : حل مشکله در غیر این صورت . . .

osho

Registered User
لایک‌ها
1
:lol:

خدایا.. این دیگه کیه.. :lol: دوست عزیز.. شما خیلی حرفه ای تشریف دارین.. اون 1000 تومان مال زمانی بود که دار و دسته خودتون در پاچه خلق الله میکردند.. و بخاطر همون 1000 تومن بنده 1 سال و نیم اینجا چیزی پخش نکردم..

شما اصلا از هیچ مسئله ای اطلاع ندارید فقط بیگید من بودم و دیدم.. شما ای دیتون که مال 2 سال کمتره.. چطور میگید من سال پیش چیکار میکردم؟ من اینجا 200000 نفر ادم براتون میارم که شهادت بدن زمانی که دیسک خام دونه ای 350 تومن بود اونم روی تعداد در بازار و رایتر 200 هزار تومن بود من دیسکی 300 تومن برای همین افرادی که اینجا هستند ( تاپیک افسانه شجاعان صفحه اول رو بخونید) میفرستادم .. تعداد بسیار زیادی هم مجانا فرستادم.. هیچ وقت هم منتی رو سر کسی نذاشتم.. روزی هم دیدم اونجا دارن کاسبی راه میندازه دم رو جمع کردم گداشتم رو کولم رفتم سی کار خودم..

همون اون زمان هم حالا هر چی فرستادم وظیفه بوده و هر چی گرفتم لطف دوستان.. هیچ منتی هر رو سر کسی نیست ولی تورو قران حرف نزارید روی من که کارایی که خودتون و ایادیتون انجام دادید بنده انجام دادم.. :hmm:

من اصلا دوست نداشتم دیگه اینجا جوابی بدم ولی قسمت اول رو که خوندم فهمیدم راه خوبی پیدا کردید تمام کج روی های گذشته رو هم گردن من بندازید..

اینجا فرومه.. مسائل شخصی و گرفتاری های شخصی شما ربطی به اینجا نداره.. هیچ کس هم مسئول این نیست شما دوست دارید کاری ور انجام بدید یا ندید.. بنده هم تا بحال از مشگلات شخصی و غیر شخصیم اینجا نه صحبتی کردم نه میکنم..

لطفا پست منو کوت نکنید بگید پولی گرفتهش ده که تا بحال بجز همون 4 هزار تومنی که بحثش شد برای مارپل برای هیچ چیزی از کسی پولی نگرفتم.. اگه با کس دیگه هستید لطف کنید از بنده بکشید بیرون..

در ضمن شما فروم بنکل اشتباه گرفتید... من اینجا با ای دی افراد کار دارم.. میخواد کذکر مونث بزرگ یا کوچیک باشه.. اینجا مدیر داشت 12 سالش بود همه بچشم 1 بزرگتر 40 ساله بهش احترام میذاشتن از کوچیک تا بزرگ.. هیچ کس هم نه میدونست سن ایشون چقدره نه براش مهم بود.. ادم محترم محترمه..

در ضمن انیمیشن هیچ ربطی به اینجا نداره و شما هی بحثو میکشونید انور.. به من چه ربطی داره اونجا چه غلطی کردید و کردند.. شما که مدیرش بودی جوابگو باید باشی تو بخش فوق الذکر نه اینجا..

کاری به مباحث دیگه ندارم فقط باید اینجا بگم وحید عزیز گردن من و بسیاری از دوستان خیلی حق داره :

والا تو دور و زمونه ای که کسی کتابشو بدون رسید به کسی نمیده این دوستمون همون زمان به

دلیل علاقه من به سریال افسانه شجاعان

دی وی دی های افسانه شجاعان رو برام رایت کرده بود و چون من دی وی دی رام نداشتم ،

دی وی دی رایترش رو هم برای من آورد و تا سریال رو ببینم دستم بود .

والا من جای این ملت از هادی و وحید خجالت می کشم !

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
من می گم جایی که اعتراضی نشده چرا باید پیگیری بشه ولی جایی که اعتراض شده پیگیری نمی شه؟؟؟؟!!!!

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
از پويا و سينا متشکرم که نام من رو کوت کردند .
قضيهٔ "مهر کردند و دهانم دوختند" منتفیه
اميدوارم کسانی که خواسته بودند که من پست نزنم ، نيايند اين پست ها رو پاک کنند ! چون حق بنده است که افشا سازی کنم ، چون از اين خفقان داشت حالم به هم ميخورد !

دنی از هدف مخالفينش صحبت کرد : کی حاضره جايی که به اندازهٔ حقوق آدم هر ماه اينجا براش درامد داره ول کنه ؟
ميدونيد اگه شما برای 50 نفر در هفه يک سريال 15 ديسکی رو رايت کنيد و به قيمت اشتراکی بديد دستشون چقدر سود داره ؟ پس همه چيز انسانيت و آسمان آبی و اين صحبت ها هم نيست ! چه برای ققنوس و چه وکيل های محترم شون ! حداقل کاش مثل rax اعتراف ميکردند که بخشی از اين کار رو برای سودش دارند ميکنند !
ضمناً : مگه نميگيد حجم دانلود زياد شده که هزينه اي شده ؟ ، کمش کنيد ، آقا ، ما نميخوايم ، هر ماه 200 گيگ بزاريد واسه ما ( که نميزاريد ، و اينها همش imagine هايی است که شده باور هاتون !) 100 گيگ بزاريد

صحبت شد که چرا 400 ميزنند برخی از شهرستانی ها : فقط شهرستانی ها نيست که ، برخی از وکيل های آقايون هم همينجوری کار ميکنند .

از من پرسيده شد که دانلود سريال چقدر سخته : بايد بگم که دانلود اگه روی روال بيفته خيلی هم ساده است . هيچ کدوم از کاربرا از ترس اينکه دانلود داره قطع ميشه ، پست التماس معابانه به جناح متشوش کنندهٔ جو نزنند لطفاً !

در چند سريالي كه بنده خودم داوطلب پرداخت شدم، هزينه اي بابت سرور، اكانت و چيزهاي ديگه گرفته نشد، مگر دانلود (تازه اونهم كارهايي كه به علت حجم زياد كارهايي كه فعلا در حال دانلود بوده، محول شده به بازارچه)، كه اونهم بهمون دقيقا گفته شد چقدر كار به دانلودر محول ميشه، عدد ضربدر 600 شد و سهم همه مشخص شد. من شخصا احتياجي به شفافيت بيشتر از اين ندارم، دوستاني هم كه داوطلب پرداخت هزينه بودند، اگر سوالي در اين زمينه داشتند مسلما ميپرسيدند.

اصلاً شما بيا اينجا آلوچه بخور ، اگه کسی چيزی گفت ! فقط تحت قوانين باشه !
من يك سوال از شما دارم. براي بنده نوعي كه نه سرور دارم، نه اينترنت پرسرعت، نه بلدم درست و حسابي لينك پيدا كنم و نه اكانت خريداري كردم، وقتي بخوام تو مشاركت شركت كنم، جز تقبل گوشه اندكي از هزينه ها چه كاري از من بر مياد؟ .

عزيز مگه اينجا محل در آمد زايی واسه برخی هاست که به روشی که شما ميگی عمل شه ؟

خیلی خیلی جالبه همون کسی که تو بخش انیمیشن جیره بندی گذاشته بود و برای بخش اشتراک هم میخواست سهمیه تعیین کنه آلان دایه دلسوز بخش شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من وقتی رفتم بهشون پیشنهاد همکاری دادم جواب جالبی دادند تو پست دوم تاپیک من هست .کلیه کارتونهایی رو که دارید (400 دیسک ) برای ما بفرستید ماهی 10 دیسک بگیرید .

اين مطلب مال 1 سال قبله ، و اگه هر کی نفهمه اين پست واسه چی زده شده ، امروز بعد از ظهر يه زنگ به من بزنه آدرس يه دکتر خوب مغز و اعصاب و روان رو بهش بدم

تمام هزینه هایی را که برای دانلود جمع کردم ، به دوستان بر می گردونم و دیگه هم دانلود نمی کنم !! سری که درد نمی کنه دستمال نمی بندند ...

دوستانی که برای مشارکت در تهیه هر سریالی بجز آلفرد هیچکاک تقدیم می کند به حساب من پولی ریختند ، لطفا شماره حساب بدن تا من مبلغ را به حسابشون واریز کنم .

بازم ميگم دوستان از اين تهديد ها نهراسند ! ، بنده سعی ميکنم ، تا جايی که ممکنه ، اينگونه تهديد ها رو جبران کنم ، مثلاً کمک شديد در پخش ، کمک شديد در تهيهٔ سريال و ...

شما که اینقدر قشنگ صحبت می کنی ، تا بحال چند گیگ اطلاعات دانلود کردی ؟؟ با چند تا دانلودر برای دانلود صحبت کردی ؟؟ فرق لینک مستقیم را با تارنت می دونی ؟؟ یک سر به بازارچه زدی که بدونی هزینه هر گیگ اطلاعات چقدره ؟؟؟
به فرض ايشون نميدونند ، منم فکر ميکنيد نميدونم ؟

کسایی که ادعای دفاع از حقوق اعضا رو دارند:

تکلیف prelude2love عزیز! که بعد از گذشت 26 روز از واریز مبلغ، سریالی رو که قرار بوده 7 روزه ارسال بشه رو ارسال نکرده چیست؟

من حدود 5 روز پیش تو تاپیک خودش شکتیتم رو مطرح کردم ولی به دلیل اینکه پست من تو اون تاپیک باعث ایجاد شدن حس بی اعتمادی بین اعضای جدید نشه و بحرانهای موجود رو دامنه دار نکنه و با این تصور که ایشون به علت مشکلات شخصی نتونستن از عهده تعهداتشون بربیان، ادیت کردم .

ولی متاسفانه پخش کننده نه بسته من نه بسته ali206 رو تابحال ارسال نکرده اند و نکته جالب اینجاست که ایشان با وجود اینکه نمیتونن از پس تعهداتشون نسبت به خریداران اولیه بربیان، شروع به پخش عمومی سریال کردند.

http://forum.persiantools.com/t96276.html

کسی هست که جوابگو باشه ؟

آقا شما تا 5 روز پيش آواتار ققنوس رو گزاشته بودی تو امضات من که گفتم ، برش دار و کورکورانه از کسی پيروی نکن ، برش داشتی ! حالا خودت بگو ، اين پستی که زدی ارزش جواب دادن داره ؟ در مورد علی هم ، بستهٔ ايشون ارسال شده ، مال شما هم مشکل داشته که ارسال نشده حتماً ( همونطور که بستهٔ علی مشکل داشت ) ضمن اينکه داريم آدم هايی که امروز سفارش ميدهند و فردا ميگيرند ، منتها اونها امضای مشمول آواتار ندارند و حال ندارند بيان اينجا پست بزنند .

يه توضيح هم در مورد سناريوی پيش اومده بگم ، که صحبت های جناب osho هم بی پاسخ نمونه (البته همه از رابطهٔ جناب osho و هادی عزيز ، خبر دارند ديگه !):

هادی ابتدا قدرت رو با پخش بالغ بر 90% سريال ها در بازارچه به دست گرفت ، چندين نوچه اينجا پيدا کرد ، و بعد سعی در انجام کودتا کرد تا با کسی که مشکل شخصی باهاش داره تصفيه حساب کنه . ( فريدا ) ، در اين بين از ابزار فشار چون عدم پخش ، اعتصاب ، کنار کشيدن مردی و ديگران ، سياه جلوه دادن بخش ، تاکيد بر اينکه اشتراک خوابيده ، و .،... ) هم کمک گرفت ، و ادامه هم داره ميد .
من اينجا اعلام ميکنم ، که اشتراک هيچ مشکلی نداره ، لازم باشه ، همهٔ سريال ها رو خودم . با همون شرايط هادی پخش ميکنم ،. (البته ايشون هدفشون آبی کردن آسمان و دريا بود ، من فرض کنيد ، هدفم پوله ، مهم اينه که با همون شرايط و همون کيفيت پخش ميکنم ) پس لطفاً کاربران low و دنباله رو نترسند و پست پشتيبانی کننده نزنند .
بنده قول ميدم ، اگه هادی هر ماه ميخواد 5 تا سريال بزاره ، من اگه ايشون بخواهند از اين حربه واسه ايجاد وحشت استفاده کنند ، 2 تا سريال بزارم . الا آخر .
راستی : درک اين سناريو اينقدر سخته ؟ وقتی هادی اعتصاب ميکنه ، چند نفر از کاربران آواتار ايشون رو در امضای خودشون قرار ميدهند .
من اسم همشونو نوشتم ، و اگه بگم کی ها بودند ،. خندتون ميگيره !

من ادامه ، نميدم ، و بيشتر از ايا قانون "هر که را اسرار حق آموختند" رو نقض نميکنم !

در مورد هزينهٔ سريال های خريده شده ، بحث شد ، بايد بگم : از اونجا که من از قبل اين سناريو رو خونده بودم ، نام تمام کسانی که ازشون هزينهٔ اضافی گرفته ميشه در هر سريال خريداری شده ، که پخشش توسط من انجام ميشه ، در پست اول تاپيک اون سريال ميآرم ! ديد هم برای عموم آزاده

امیرفرخ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من می گم جایی که اعتراضی نشده چرا باید پیگیری بشه ولی جایی که اعتراض شده پیگیری نمی شه؟؟؟؟!!!!

سلام
هستی عزیز راست میگن...
دنیل جان، اگه کسی مشکلی داشت با دانلود گیگی 600 خب یا کنار میرفت از مشارکت کننده ها یا میگفت...مگه کسی اعتراضی کرده؟؟؟
من که انتظار ندارم دوستان با هزینه شخصی و به خاطر چشم و ابروی من خودشون متحمل هزینه بشن...هر چند ملت ایران ذاتا اینجوریه ها...اگه کسی لطف بکنه در حق من ، کم کم اون لطف میشه وظیفه و باید انجام بده...
من دقیقا میدونم ریال به ریالی که به هادی دادم صرف چی شده...مشکلی هم ندارم...ولی میدونم هنوزم من به هادی بدهکارم...خیلی بیشتر از این حرفها...

شاد باشید

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
يه چيز جالب ديگه :
در روز اول شروع دور جديد دعوا ها ، تو همهٔ تاپيک هايی که هادی داشت تو اونها سريال تهيه ميکرد اين پست خورد :
سريال تهيه شد ، بياين ، بگيرين .
در روز دوم اين پست خورد :
چون دنی گفته ال و بل ، من به کسی نميدم اين سريال رو . بياين پولاتونو بگيرين .، (در مورد چند سریال)

من باهوشم ، يا برخی ها بيهوش ؟

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
ققنوس عزيز،

من كه از مشاركتي كه در دانلود اين سريالها كردم بر نميگردم، پولي هم پس نميگيرم، شماره حساب هم نميدم. مديراني كه براي من تصميم ميگيرن، ميتونن پول من رو هم دريافت كنند. واقعا مشكل ما اينجا مشاركتمونه؟ دايه مهربانتر از مادر هم پيدا كرديم!!!

شما مثال بياريد كجا ريز مبالغ به صورت شفاف مطرح نشده؟ در چند سريالي كه بنده خودم داوطلب پرداخت شدم، هزينه اي بابت سرور، اكانت و چيزهاي ديگه گرفته نشد، مگر دانلود (تازه اونهم كارهايي كه به علت حجم زياد كارهايي كه فعلا در حال دانلود بوده، محول شده به بازارچه)، كه اونهم بهمون دقيقا گفته شد چقدر كار به دانلودر محول ميشه، عدد ضربدر 600 شد و سهم همه مشخص شد. من شخصا احتياجي به شفافيت بيشتر از اين ندارم، دوستاني هم كه داوطلب پرداخت هزينه بودند، اگر سوالي در اين زمينه داشتند مسلما ميپرسيدند.

کاملا تائید میشه .

ضمنا هادی عزیز میره از بقالی خرید میکنین که فاکتور بگیرین ؟؟ما که قبولش داریم و داریم
و با اینکه هزینه ای میگرفتن بیشتر هزینه ها رو خودشون تقبل میکردن حتی در مورد سریالی که خودشون دوست ندارشتن.
ما کاربرا راضی نیستیم کسی از جیبش خرج کنه.
تا الان هم اگه کسی اعتراضی داشت اعتراض میکرد.

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
سلام
هستی عزیز راست میگن...
دنیل جان، اگه کسی مشکلی داشت با دانلود گیگی 600 خب یا کنار میرفت از مشارکت کننده ها یا میگفت...مگه کسی اعتراضی کرده؟؟؟
من که انتظار ندارم دوستان با هزینه شخصی و به خاطر چشم و ابروی من خودشون متحمل هزینه بشن...هر چند ملت ایران ذاتا اینجوریه ها...اگه کسی لطف بکنه در حق من ، کم کم اون لطف میشه وظیفه و باید انجام بده...
من دقیقا میدونم ریال به ریالی که به هادی دادم صرف چی شده...مشکلی هم ندارم...ولی میدونم هنوزم من به هادی بدهکارم...خیلی بیشتر از این حرفها...

شاد باشید

بله شما و چند نفر از دوستان ديگه ! ميدونم خودم !

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
آقايان و خانوم هاي محترم
وحيد و هادي گردن همه حق دارند. چرا با كساني كه خدمت مي كنند اين طور برخورد ميشه؟
آقايان هادي آقا و وحيد جان
در جامعه ما هميشه و هميشه براي كساني كه خدمت به مردم مي كنند توسط كساني كه منافعشان به خطر
مي افتد انواع و اقسام تهمت ها و گرفتاري ها به آنان زده مي شود.شما اگر پا پس بكشيد معلوم مي شود
خيلي ضعيف النفس هستيد. شما اگر توانستيد با اين مشكلات كنار آمده و حرف حق را حاكم كنيد مرد ميدان
خواهيد بود.كساني هستند كه محبوبيت شما دو نفر براي شان گران تمام شده و سعي مي كنند با چرب زباني و گرفتن قيافه حق به جانب در هر حال شما را زمين زده و از دور خارج كنند.حال تصميم با شماست! شما مي توانيد
به راحتي پاپس گذاشته و برويد دنبال كارتان و پشت كنيد به اعتبار و عزتي كه طي اين چند ماه و چند سال به سختي
هرچه تمام تر بدست آورده ايد يا اين كه محكم ايستاده و از حق خودتان كه حق اين همه كاربر هم محسوب مي شود
دفاع كنيدو بمانيد با اقتدار (هرچند كه اگر مي خواستيد به علت مشكلات شخصي برويد ولي ديگر رفتن جايز نيست. چون رفتن به هردليلي به اين معني است كه شما كم آورده ايدو متاسفانه كاربراني كه از شما به عنوان بزرگ ياد مي كنندو به شما تكيه كرده انداشتباه بزرگي مرتكب شده اند. پس بمانيد محكم تر از گذشته). وحيد جان آقا هادي ((حق گرفتني است و نه دادني))
121 كه من به عنوان اسم برگزيده ام يعني ياعلي . پس هادي آقا و وحيد عزيزم بگوييد ياعلي
و به پيش رويد.

ضمن احترام به دوستان به نظر من مديري كه مقبوليت ندارد بايد برود. چه اين كه ممكن است خيلي هم زحمت بكشد
اما بايد به پايين دست هاي خود هم توجه كند و اگر ديد كه كسي از اين دوستان جاي پيشرفت دارد بايد كمكش كند نه اين كه سنگ اندازي كند.دوستان عزيز رياست و رياست طلبي موندگار نيست.اون چيزي كه مي ماند نام نيك و لطف خوش است.

ببخشيد دوستان كه سرتان را درد آوردم .من از اول همين پست موضوع را پيگير بودم و ديگر سكوت را جايز ندانستم .
ياحق

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
کاملا تائید میشه .

ضمنا هادی عزیز میره از بقالی خرید میکنین که فاکتور بگیرین ؟؟ما که قبولش داریم و داریم
و با اینکه هزینه ای میگرفتن بیشتر هزینه ها رو خودشون تقبل میکردن حتی در مورد سریالی که خودشون دوست ندارشتن.
ما کاربرا راضی نیستیم کسی از جیبش خرج کنه.
تا الان هم اگه کسی اعتراضی داشت اعتراض میکرد.

کسی به ايشون اجبار نکرده که قبول کنند ميتونند نکنند ، اونوقت من مجبور ميشم قبول کنم ،و يا امثال من !
مگه غير از اينه
ضمناً اگه شما قبول داريد ،دليل نميشه که من و خيلی های ديگه هم قبول داشته باشیم و باشند ( واژهٔ "اکثريت خاموش" رو کسی يادش ميآد ؟ :eek:)

امیرفرخ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دنی از هدف مخالفينش صحبت کرد : کی حاضره جايی که به اندازهٔ حقوق آدم هر ماه اينجا براش درامد داره ول کنه ؟
ميدونيد اگه شما برای 50 نفر در هفه يک سريال 15 ديسکی رو رايت کنيد و به قيمت اشتراکی بديد دستشون چقدر سود داره ؟ پس همه چيز انسانيت و آسمان آبی و اين صحبت ها هم نيست ! چه برای ققنوس و چه وکيل های محترم شون ! حداقل کاش مثل rax اعتراف ميکردند که بخشی از اين کار رو برای سودش دارند ميکنند !
ضمناً : مگه نميگيد حجم دانلود زياد شده که هزينه اي شده ؟ ، کمش کنيد ، آقا ، ما نميخوايم ، هر ماه 200 گيگ بزاريد واسه ما ( که نميزاريد ، و اينها همش imagine هايی است که شده باور هاتون !) 100 گيگ بزاريد

شما یه queer رو خواستی دان کنی دیدیم چی شد...

بازم ميگم دوستان از اين تهديد ها نهراسند ! ، بنده سعی ميکنم ، تا جايی که ممکنه ، اينگونه تهديد ها رو جبران کنم ، مثلاً کمک شديد در پخش ، کمک شديد در تهيهٔ سريال و ...

مباحث مطرح در تاپیک سریال پزشک دهکده :
بعضی از کاربران : آقا، کی پخش میشه این سریال؟؟
کاربر برجسته، پخش کننده گرامی، فروشنده بازارچه : امروز فردا

یه ماهی طول کشیده این امروز فردا...و تا این لحظه...ساعت 7:35 دقیقه هنوز هم پخشش در بخش اشتراک البته، شروع نشده... جا های دیگه رو نمیدونم...
بر اساس توانایی افراد بهشون وظیفه میدن...شما این 4 تا دونه سریال رو درست پخش کن...کمک شدید در بخش مشارکت پیش کش...

من اينجا اعلام ميکنم ، که اشتراک هيچ مشکلی نداره ، لازم باشه ، همهٔ سريال ها رو خودم . با همون شرايط هادی پخش ميکنم ،. (البته ايشون هدفشون آبی کردن آسمان و دريا بود ، من فرض کنيد ، هدفم پوله ، مهم اينه که با همون شرايط و همون کيفيت پخش ميکنم ) پس لطفاً کاربران low و دنباله رو نترسند و پست پشتيبانی کننده نزنند .

قسمت bold شده که ... بسیار بعید میدونم... عزیز شما اول کاور ها رو درست باز کن... یا روی dvd ها بنویس چی هستن... کسانی که از هادی dvd گرفتن از شما هم گرفتن خودشون میتونن بگن کار کدوم حرفه ای و تمیزه...

بنده قول ميدم ، اگه هادی هر ماه ميخواد 5 تا سريال بزاره ، من اگه ايشون بخواهند از اين حربه واسه ايجاد وحشت استفاده کنند ، 2 تا سريال بزارم . الا آخر .

امروز فردا های شما رو در بیشتر تاپیک ها باید ببینیم انگار...

ميدونيد اگه شما برای 50 نفر در هفه يک سريال 15 ديسکی رو رايت کنيد و به قيمت اشتراکی بديد دستشون چقدر سود داره ؟

حالا اگه اون شخص تو بازارچه هم تاپیک به سود کاربران داشته باشه ببین چه سودی میبره...اونم وقتی سود کاربران در 4 برابر بودن قیمت نسبت به اشتراک هست...اینجوری معلومه پخش بعضی چیزا که طالب داره میره واسه بازارچه و تو اشتراک بعد از یه مدتی پخش میشه...

کسی به ايشون اجبار نکرده که قبول کنند ميتونند نکنند ، اونوقت من مجبور ميشم قبول کنم ،و يا امثال من !

نمیدونم دوستان هم اینجوری حس میکنن یا نه... شما خیلی انگار خیلی دلتون میخواد اینجا بیوفته دست شما...
شده باشه خودم بیام پخش کنم عمرا نمیذارم پخش اینجا دست شما بیوفته...

دوستان لطف کنند به اينجا و اینجا و اینجا نگاهی بيندازند
عزیزانی که به اینجا هایی که کاربر گرامی گفتند نگاه میکنند، به تاریخ ها هم نگاه کنند...دو پست در 16/12/2007 و پست آخر در امروز 18/12/2007
شما به امروز فردا گفتن خودت برس عزیز...

ضمناً اگه شما قبول داريد ،دليل نميشه که من و خيلی های ديگه هم قبول داشته باشیم و باشند ( واژهٔ "اکثريت خاموش" رو کسی يادش ميآد ؟ )

اکثریت خاموش بیدار میشه عزیز...

شاد باشید دوستان...

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
از پويا و سينا متشکرم که نام من رو کوت کردند .
قضيهٔ "مهر کردند و دهانم دوختند" منتفیه
اميدوارم کسانی که خواسته بودند که من پست نزنم ، نيايند اين پست ها رو پاک کنند ! چون حق بنده است که افشا سازی کنم ، چون از اين خفقان داشت حالم به هم ميخورد !

اصلاً شما بيا اينجا آلوچه بخور ، اگه کسی چيزی گفت ! فقط تحت قوانين باشه !

عزيز مگه اينجا محل در آمد زايی واسه برخی هاست که به روشی که شما ميگی عمل شه ؟

ببخشيد، قوانين اينجا كجاش گفته ما نميتونيم پول بگذاريم رو هم، بديم يك سريال تو بازارچه دانلود شه؟ اينم بگذاريد به همون حساب. تازه قبل از وحيد كه گيگي 1200 تومن براي تورنت ميگيرن، ما بايد لااقل گيگي 1800 ميداديم و كارمون هم انجام نميشد!!!! حالا براي پرداخت گيگي 600 تومن، چه سودي جز ضرر ممكنه تو جيب كسي بره؟

من يك چيزو ميدونم، اينجا بخش اشتراكه، بخش خيريه كه نيست كه يك نفر همه هزينه ها رو متحمل بشه. در ضمن ما خودمون اگر احساس كنيم بايد در مورد دريافت پول شفاف سازي بشه، خودمون هم ميتونيم سوال كنيم. احتياجي به برادر بزرگتر و وكيل و وصي هم نداريم.

Suba_sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیلی بده اونهایی که کمتر زحمت میکشند بیشتر هم طلبکارند! ایراد گرفتن و غر زدن کاری نداره مردید شما هم کمک کنید.
حقیقتا بیشتر بار بخش اشتراک با بعضی دوستان مثل ghoghnuse هست و معلوم نیست راندن این افراد از بخش اشتراک به سود چه کسیه! مسلما به نفع کاربرانی مثل من که از ایشون خرید میکردم و کارشون هم همیشه خوب بوده نیست.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
ببخشید مزاحم جنگ جهانی می شم
uzi.gif

منم پرستاران رو گرفتم لطفا اسم من رو هم اضافه کنید.(به جون فندقم
tease.gif
یکی دو هفته ی پیش تو تاپیک اصلی هم گفتم ولی دیدم نه اونجا اضافه شد و نه توی پست اینجا. گفتم دوباره بگم.)

در مورد جنگ هم بگم متاسفانه قدمی در پیدا کردن و حل اختلافات از جانب طرفین دعوا برداشته نشد. ب
126fs4343671.gif

والا اونطوری که من پست ها رو خوندم با تمام ارادتی که به جناب ققنوس دارم و 2 تا سریال از ایشون گرفتم ولی به هر حال لحن صحبت ایشون حالت بحث رو نداره و بیشتر مثل تحقیر می مونه
905.gif

طی صحبتی که خود ایشون کردند ریشه مشکلات ایشون با خانم فریدا روش پخش انیمیشن بوده و صحبتهایی که با آقای مردی شده در قبال رد و بدل کردن انیمه.

(لطفا نگین انیمیشن چه ربطی به مشارکت داره چون داریم روی مشکلات بحث می کنیم)

در مورد بخش انیمیشن رفتن دوستان به خاطر بحث هایی بود که در تاپیک "درخواست کمک از یاران یکرنگ در جمع آوری انیمیشن" شد که استارتر تاپیک و بحث ها خود جناب ققنوس بودند. در حالیکه به نظر بنده اون سیستم درسته که مشکلات بسیاری داشت و می شد بهتر پیادش کرد، ولی اهدافی که دنبال می کرد کاملا منطقی بود.

که یکیش فشار نیومدن به پخش کننده ها بود و تاخیر نیافتادن در ارسال بسته ها (که الان هم قضیه ی فشار زیاد روی آقای مردی رو می بینیم (حداقل همه ی دوستان اینجوری می گن و درست هم هست) هم قضیه ی تاخیر در ارسال بسته ها رو) بود.
pain.gif

می شد روی همون سیستم پخش بحث کرد و بهترش کرد نه اینکه کلا زیر آب سهمیه بندی رو زد. چون بالاخره تاخیر در ارسال بسته ها یک جور سهمیه بندی هست دیگه.
Laie_90.gif

(البته دیگریش پخش نشدن کارتون ها توی بازارچه و جاهای دیگه بود که این روش اصلا روی این موضوع تاثیری نداره (البته کندش می کنه) چون کسی که بخواد بفروشه این کارتونها رو می اد پست هم میزنه کاربر طلایی می شه کل مخرن رو خالی می کنه بعدش می ره می فروشه !! یا اینجا نمی فروشه و جاهای دیگه می فروشه!
167.gif
)

اما در مورد صحبت هایی که با آقای مردی شده خوب نامردیه بگیم همه کارتون ها تون بده بعد بیا ماهی 10 تا بگیر.
4hba7gi.gif

همین

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
متوجه شدم که تا موقعی که بعضی از دوستان(از هر دو طرف) قصد ادامه بحث های این چند وقت را دارند ، پیشرفتی حاصل نمی شود.
چند موضوع بود که لازم است به عنوان کسی که در این موارد زینفع بوده صحبت کنم(توضیح بدم).

نکته اول:
در مورد اینکه دوستمان liyapeng در این تاپیک گفته اند: http://forum.persiantools.com/t98326.html مدیران اینجا خودشون سایت دارند و..... ، این سایت را من و AliMH تهیه کردیم و Linghuchong و daneel olivaw در آنجا هم مدیر هستند. و علت این امر هم داشتن وقت از طرف خود آنها بوده. و هنگامی که daneel olivaw اعلام کرد وقتشان کم است بدون کوچکترین اعتراضی ما این موضوع را قبول کردیم تا به PT لطمه ای وارد نشود (تقریبا همه بدنه اصلی فروم انیمیشن ما از بچه های pt هستند)​

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا