از پويا و سينا متشکرم که نام من رو کوت کردند .
قضيهٔ "مهر کردند و دهانم دوختند" منتفیه
اميدوارم کسانی که خواسته بودند که من پست نزنم ، نيايند اين پست ها رو پاک کنند ! چون حق بنده است که افشا سازی کنم ، چون از اين خفقان داشت حالم به هم ميخورد !
دنی از هدف مخالفينش صحبت کرد : کی حاضره جايی که به اندازهٔ حقوق آدم هر ماه اينجا براش درامد داره ول کنه ؟
ميدونيد اگه شما برای 50 نفر در هفه يک سريال 15 ديسکی رو رايت کنيد و به قيمت اشتراکی بديد دستشون چقدر سود داره ؟ پس همه چيز انسانيت و آسمان آبی و اين صحبت ها هم نيست ! چه برای ققنوس و چه وکيل های محترم شون ! حداقل کاش مثل rax اعتراف ميکردند که بخشی از اين کار رو برای سودش دارند ميکنند !
ضمناً : مگه نميگيد حجم دانلود زياد شده که هزينه اي شده ؟ ، کمش کنيد ، آقا ، ما نميخوايم ، هر ماه 200 گيگ بزاريد واسه ما ( که نميزاريد ، و اينها همش imagine هايی است که شده باور هاتون !) 100 گيگ بزاريد
صحبت شد که چرا 400 ميزنند برخی از شهرستانی ها : فقط شهرستانی ها نيست که ، برخی از وکيل های آقايون هم همينجوری کار ميکنند .
از من پرسيده شد که دانلود سريال چقدر سخته : بايد بگم که دانلود اگه روی روال بيفته خيلی هم ساده است . هيچ کدوم از کاربرا از ترس اينکه دانلود داره قطع ميشه ، پست التماس معابانه به جناح متشوش کنندهٔ جو نزنند لطفاً !
در چند سريالي كه بنده خودم داوطلب پرداخت شدم، هزينه اي بابت سرور، اكانت و چيزهاي ديگه گرفته نشد، مگر دانلود (تازه اونهم كارهايي كه به علت حجم زياد كارهايي كه فعلا در حال دانلود بوده، محول شده به بازارچه)، كه اونهم بهمون دقيقا گفته شد چقدر كار به دانلودر محول ميشه، عدد ضربدر 600 شد و سهم همه مشخص شد. من شخصا احتياجي به شفافيت بيشتر از اين ندارم، دوستاني هم كه داوطلب پرداخت هزينه بودند، اگر سوالي در اين زمينه داشتند مسلما ميپرسيدند.
اصلاً شما بيا اينجا آلوچه بخور ، اگه کسی چيزی گفت ! فقط تحت قوانين باشه !
من يك سوال از شما دارم. براي بنده نوعي كه نه سرور دارم، نه اينترنت پرسرعت، نه بلدم درست و حسابي لينك پيدا كنم و نه اكانت خريداري كردم، وقتي بخوام تو مشاركت شركت كنم، جز تقبل گوشه اندكي از هزينه ها چه كاري از من بر مياد؟ .
عزيز مگه اينجا محل در آمد زايی واسه برخی هاست که به روشی که شما ميگی عمل شه ؟
خیلی خیلی جالبه همون کسی که تو بخش انیمیشن جیره بندی گذاشته بود و برای بخش اشتراک هم میخواست سهمیه تعیین کنه آلان دایه دلسوز بخش شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من وقتی رفتم بهشون پیشنهاد همکاری دادم جواب جالبی دادند تو پست دوم تاپیک من هست .کلیه کارتونهایی رو که دارید (400 دیسک ) برای ما بفرستید ماهی 10 دیسک بگیرید .
اين مطلب مال 1 سال قبله ، و اگه هر کی نفهمه اين پست واسه چی زده شده ، امروز بعد از ظهر يه زنگ به من بزنه آدرس يه دکتر خوب مغز و اعصاب و روان رو بهش بدم
تمام هزینه هایی را که برای دانلود جمع کردم ، به دوستان بر می گردونم و دیگه هم دانلود نمی کنم !! سری که درد نمی کنه دستمال نمی بندند ...
دوستانی که برای مشارکت در تهیه هر سریالی بجز آلفرد هیچکاک تقدیم می کند به حساب من پولی ریختند ، لطفا شماره حساب بدن تا من مبلغ را به حسابشون واریز کنم .
بازم ميگم دوستان از اين تهديد ها نهراسند ! ، بنده سعی ميکنم ، تا جايی که ممکنه ، اينگونه تهديد ها رو جبران کنم ، مثلاً کمک شديد در پخش ، کمک شديد در تهيهٔ سريال و ...
شما که اینقدر قشنگ صحبت می کنی ، تا بحال چند گیگ اطلاعات دانلود کردی ؟؟ با چند تا دانلودر برای دانلود صحبت کردی ؟؟ فرق لینک مستقیم را با تارنت می دونی ؟؟ یک سر به بازارچه زدی که بدونی هزینه هر گیگ اطلاعات چقدره ؟؟؟
به فرض ايشون نميدونند ، منم فکر ميکنيد نميدونم ؟
کسایی که ادعای دفاع از حقوق اعضا رو دارند:
تکلیف prelude2love عزیز! که بعد از گذشت 26 روز از واریز مبلغ، سریالی رو که قرار بوده 7 روزه ارسال بشه رو ارسال نکرده چیست؟
من حدود 5 روز پیش تو تاپیک خودش شکتیتم رو مطرح کردم ولی به دلیل اینکه پست من تو اون تاپیک باعث ایجاد شدن حس بی اعتمادی بین اعضای جدید نشه و بحرانهای موجود رو دامنه دار نکنه و با این تصور که ایشون به علت مشکلات شخصی نتونستن از عهده تعهداتشون بربیان، ادیت کردم .
ولی متاسفانه پخش کننده نه بسته من نه بسته ali206 رو تابحال ارسال نکرده اند و نکته جالب اینجاست که ایشان با وجود اینکه نمیتونن از پس تعهداتشون نسبت به خریداران اولیه بربیان، شروع به پخش عمومی سریال کردند.
http://forum.persiantools.com/t96276.html
کسی هست که جوابگو باشه ؟
آقا شما تا 5 روز پيش آواتار ققنوس رو گزاشته بودی تو امضات من که گفتم ، برش دار و کورکورانه از کسی پيروی نکن ، برش داشتی ! حالا خودت بگو ، اين پستی که زدی ارزش جواب دادن داره ؟ در مورد علی هم ، بستهٔ ايشون ارسال شده ، مال شما هم مشکل داشته که ارسال نشده حتماً ( همونطور که بستهٔ علی مشکل داشت ) ضمن اينکه داريم آدم هايی که امروز سفارش ميدهند و فردا ميگيرند ، منتها اونها امضای مشمول آواتار ندارند و حال ندارند بيان اينجا پست بزنند .
يه توضيح هم در مورد سناريوی پيش اومده بگم ، که صحبت های جناب osho هم بی پاسخ نمونه (البته همه از رابطهٔ جناب osho و هادی عزيز ، خبر دارند ديگه !):
هادی ابتدا قدرت رو با پخش بالغ بر 90% سريال ها در بازارچه به دست گرفت ، چندين نوچه اينجا پيدا کرد ، و بعد سعی در انجام کودتا کرد تا با کسی که مشکل شخصی باهاش داره تصفيه حساب کنه . ( فريدا ) ، در اين بين از ابزار فشار چون عدم پخش ، اعتصاب ، کنار کشيدن مردی و ديگران ، سياه جلوه دادن بخش ، تاکيد بر اينکه اشتراک خوابيده ، و .،... ) هم کمک گرفت ، و ادامه هم داره ميد .
من اينجا اعلام ميکنم ، که اشتراک هيچ مشکلی نداره ، لازم باشه ، همهٔ سريال ها رو خودم . با همون شرايط هادی پخش ميکنم ،. (البته ايشون هدفشون آبی کردن آسمان و دريا بود ، من فرض کنيد ، هدفم پوله ، مهم اينه که با همون شرايط و همون کيفيت پخش ميکنم ) پس لطفاً کاربران low و دنباله رو نترسند و پست پشتيبانی کننده نزنند .
بنده قول ميدم ، اگه هادی هر ماه ميخواد 5 تا سريال بزاره ، من اگه ايشون بخواهند از اين حربه واسه ايجاد وحشت استفاده کنند ، 2 تا سريال بزارم . الا آخر .
راستی : درک اين سناريو اينقدر سخته ؟ وقتی هادی اعتصاب ميکنه ، چند نفر از کاربران آواتار ايشون رو در امضای خودشون قرار ميدهند .
من اسم همشونو نوشتم ، و اگه بگم کی ها بودند ،. خندتون ميگيره !
من ادامه ، نميدم ، و بيشتر از ايا قانون "هر که را اسرار حق آموختند" رو نقض نميکنم !
در مورد هزينهٔ سريال های خريده شده ، بحث شد ، بايد بگم : از اونجا که من از قبل اين سناريو رو خونده بودم ، نام تمام کسانی که ازشون هزينهٔ اضافی گرفته ميشه در هر سريال خريداری شده ، که پخشش توسط من انجام ميشه ، در پست اول تاپيک اون سريال ميآرم ! ديد هم برای عموم آزاده