• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز و دقیق

برای مباحث مطرح شده در این فروم و سایر فرومهای مرتبط با توجه به بار اطلاعاتی و فنی و درک مشلات کاربران ارزش زیادی قائلیم و خواستار ادامه و مشاهده این روش هستیم .
در مواردی مطمئنا حق با شما و سایر مشترکیینی که اعلام نا رضایتی کرده اند میباشد که خود واقفیم به این که راه زیادی تا تکامل سرویسهای اینترنتی با توجه به امکانات موجود در ایران هستیم ولی در چند مورد پاسخهای ما را نیز پذیرا باشید.

بله کاملا درست است و افتخار می کنیم که از معدود شرکتهایی باشیم که واقعیات را با مشترکینمان در میان می گذاریم. دوست خوب هزینه پهنای باند در ایران بالاست و قیمت خرید یک مگابیت پهنای باند در ایران حداقل و در بالاترین رنج به قیمت حدود پانصد هزار تومان می رسد. شما این رقم را با هزینه لینکهای بین مراکز توسط مخابرات اجاره فضا و برق و سایر هزینه ها و سرمایه گذاریها جمع نموده و خود رقم فروش را تعیین بفرمائید. قیمت یک سرویس 256 اختصاصی که در هیچ ساعتی از شبانه روز کاهش نداشته باشد و توسط مخابرات ارائه می گردد. رقمی حدود 440000 تومان را شامل می گردد. و اینجا رسما برای مرضی خاطر شما اعلام میگردد در رنج قیمتهای ارائه شده
سرویسهای ADSL تنها سرویسهای اشتراکی ارائه می گردد که در بعضی ساعتهای شبانه روز حداکثر سرعت را به شما نخواهد داد. حال با توجه به این که مایل به شرکت در بحث مفایسه با سایر شرکتها نیستیم ولی سیاست پلنهای محدود با سرعت بالا را در خور مشتریان ADSL نمی دانیم چرا که با توجه به سود ده تر بودن اینگونه سرویسها و اجبار مشتریان به پرداخت هزینه های خرید حجمی ما شعار اصلی خود را ارائه سرویس برای رفع محدودیتها می دانیم و امیدواریم روزی بتوانیم احجامی مشابه سایر کشورها را در اختیار شما قرار دهیم و خوشحالیم که با این روش توانسته ایم بیشتر مشترکین حرفه ای و آگاه را داشته باشیم که باعث افتخار کل مجموعه ما هستند . این را برای خود افتخار می دانیم که دوست نسبتا ناراضی چون شما توانسته با سرویس 256 ظرف یکماه ه حجم ترانسفر 18.272 گیگ را از سرویس ما داشته باشد در صورتی که شما با استفاده از سایر سرویسها برای مثال مجبور به پرداخت مبلغی بین 114000 تا 171000 تومان ا می بودید و از سرعت بالای این شبکه نیز تمجید می کردید.

قطعی سرویس جزولا ینفک سرویس هست و تمام سعی ما کاهش این مدت زمان در دفعات و زمان است و متاسفیم که شما مجبور به تماسهای متعدد شده اید ولی خوشحالیم که به قول خود مبنی بر جبران دو برابری قطعیها عمل نموده ایم.

دوست خوب این حق را به ما بدهید که یک سری مقررات برای حفظ نظم و اجتناب از تداخل کاری و جلوگیری از درهم ریختگی مالی داشته باشیم . قاعده این شرکت تماس با شما از ده روز قبل از قطعی سرویس هست و اینکار قطعا انجام می پذیرد. سرویس پیک رایگان برای شما طبق زمانبندی در دسترس بوده و هست . سرویس پرداخت بانکی و آنلاین نیز جزو انتخابهای شما می تواند باشد . پس اجازه بدهید که حداقل ساعات اداری را برای کارهای اداری اختصاص داده و حق را به ما بدهید که نیروهای اداری را بصورت 24 ساعته در شرکت برای شارژ احتمالی دوستانی که ظرف 10 روز اینکار را انجام نداده اند نگهداری نکنیم.

حق با شماست خرابیها سرویس به چند فقره محدود می گردد.
1- قطعی لینک اصلی از مخابرات
2- قطعی ارتباط بین مراکز
3- قطعی خط مشترک نظیر کابل یرکردان یا سوختگی فیوز
4- تغییرات در شبکه که محدود به یک بار در ماه بطور متوسط می گردد.
این کل واقعیتی است که می توان با مشترک صادقانه ارائه نمود.

بهیچ عنوان مایل به از دست دادن دوستانی چون شما نیستیم ولی خوشحالیم که در شهری زندگی می کنیم که تنوع سرویس دهنده کاملترین شکل خود را طی می کند و سرویسهای با سرعتهای بالاتر و حجم های کمتر بصورت کاملا متنوع و با اشکال مختلف ارائه می گردد و برای دوستانی که از مصارف غیر حرفه ای استفاده می نمایند توجیه اقتصادی و فنی نیز داشته باشد و ما خوشبختانه به هیچ عنوان قصد رقابت با اینگونه سرویسها را نداریم.

در این مورد حق با شماست و ما خود را بازائ هر یک ریال دریافتی از شما مجاب به ارائه سرویس در خور می دانیم و در این مورد تذکر کتبی داده شد.

بهیچ عنوان بحث اعتبار مطرح نبوده و کلیه مشترکین از یک اعتبار 48 ساعته اظطراری در هر دوره برای حل مشکلات پیش آمده امکان برخوردارند ولی باز هم تاکید می شود امور شارژ - مالی - قطعیها - نغییرات در سرویس - رفع خرابیهای مخابراتی فقط در ساعات اداری انجام می پذیرد و پشتیبانی همانگونه که از نامش مشخص است تنها به پیگیری مشکلات فنی و همکاری با شما برای پی بردن به مسائل و مشکلات پیش آمده در مسیر سرویس قرارداده شده و سایر امور شرکت بعهده بخشهای دیگر می باشد.
بهر حال خوشحالیم که نقد منصفانه و کاملا واقع گرایانه و بدون هر گونه زیاد و کمی ارائه می نمائید و خوشحال می شویم که این مسیر را کماکان در کنار شماادامه دهیم.

البته بخش اول اینکه شما گفتید 18 گیگابایت درماه با خط 256 دیگر وضعیت سرویس شما را مشخص کرد چون با 256 شاتل در یک ماه می شه تقریباً 45 گیگابایت هم دانلود کرد البته محدودیت حجمی 20 گیگابایت داره ولی به هر حال از رکورد 18 گیگابایتی شما بهتر هست لااقل می دانی که 20 گیگابایت در ماه برایت کنار گذاشته شده فقط باید حواست جمع باشه که بالاتر از 20 نری همین..

پس در عمل شما با دیگران تفاوتی ندارید شما محدودیت ها را با قطع و وصل و کم کردن سرعت اعمال می کنید دیگران صادقانه می گویند که 20 گیگابایت مجاز هستید ... خوب پس دیگران نسبت به شما (شبدیز) برتری دارند چون که لااقل شعار نامحدود بودن را سر نمی دهند و حداقل همیشه اتصال دائم دارند .. من حتی با سرویس های هوشمند شبدیز هم مشکل دارم نکنه آن ها هم پهنای باند کم می آرن؟! شما خودتان میتوانید سرویس هوشمند شبدیز را با پارس آنلاین مقایسه کیند هوشمند شاتل حتی پورت SQL Server را هم بسته ! و P2P ها خیلی سخت کانکت می شوند.. و... منو باش فکر کردم واقعاً نامحدود ارائه می دید...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
شايان عزيز اگه اين كار رو كني كه خيلي عاليه(البته سعي كن مثلا پارسي نت و دنيانت رو جدا مقايسه كن چون درسته كه هردو نماينده صبانت هستن ولي خيلي با هم فرق دارن)
البته ميدونم كه وقتت رو ميگيره ولي خيلي كار خوبيه برا كساني كه ميخوان برن ADSL بگيرن
من كه فعلا درگير شاتل شدم :wacko:
در هر صورت خدا خيرت بده

ممنون
خب این وقتی معتبر و به درد بخور میشه که از هر آی اس پی ، چند نفر نقدشون رو بگن ! شما خودت اگر شاتل داری ، اون موارد رو توضیح بدید لطفا . اگر هم در مواردی تکراری شد ، مشکلی نیست ! در عوض نتیجه گیری معتبر تر میشه .

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آقا منم یه توضیحی در مورد دنیانت بدم که الآن دارم ازش استفاده می کنم

مزایا : فقط سرعت بالا

معایب : محدودیت حجمی بسیار بالا - هزینه نصب بالا (25 هزار تومان) - عدم فروش ترافیک اضافه بر سرویس

الآن 2 هفته ست که دارم استفاده می کنم سرعت واقعا خوبه ولی با محدودیت حجمی ماهانه 2 گیگ فقط به درد وی گردی می خوره مثلا صفحات وب خیلی سریع باز میشه ولی من جرات نمی کنم حتی یه فایل 10 مگی دانلود کنم تا مبادا حجمم تموم بشه چون ترافیک اضافه هم نمی دن و اگر حجمت تموم بشه سرویس قطع میشه یا باید دوباره هزینه اون ماه رو کامل بدی تا 2 گیگ دیگر بگیری

از عواقب این ترس هم اینه که باید هی بری از تو سایت ترافیکت رو چک کنی تا مبادا امروز زیاده روی کرده باشه تقریبا اگر هر روز 65 مگ مصرف کنی می تونی سرویست رو تا آخر ماه داشته باشی دقت کنید فقط 65 مگ

این جملرو به یک کاربر نمی گم آمریکایی یا اروپایی همین بقل خودمون ترکیه و آذربایجان بله این جمله روزی فقط 65 مگ رو به یک کاربر ترکیه ای یا آذربایجانی بگی گریه می کنه برات از این محدودیت ها

راستی در مورد مصرف رایگان 3 تا 7 صبح راستش من تو این 2 هفته فقط 2 بار استفاده کردم که مشکلی نداشت تا 50 دانلود داشت ولی به خاطر شفاف سازی موضوع فردا حتما امتحان می کنم ببینم سرعت دانلود چقدره در ضمن سیاست هر یک ساعت یک DC مربوط به صبانت هست و دنیانت هیچ دخالتی نمی تونه در موارد سرویس دهی بکنه نه دنیا نت بلکه تمام نماینده های صبانت
ممنون از توضیحت .

بقیه دوستان هم لطف کنن .... در مورد آی اس پی هایی که استفاده کردند ..

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
البته بخش اول اینکه شما گفتید 18 گیگابایت درماه با خط 256 دیگر وضعیت سرویس شما را مشخص کرد چون با 256 شاتل در یک ماه می شه تقریباً 45 گیگابایت هم دانلود کرد البته محدودیت حجمی 20 گیگابایت داره ولی به هر حال از رکورد 18 گیگابایتی شما بهتر هست لااقل می دانی که 20 گیگابایت در ماه برایت کنار گذاشته شده فقط باید حواست جمع باشه که بالاتر از 20 نری همین..

پس در عمل شما با دیگران تفاوتی ندارید شما محدودیت ها را با قطع و وصل و کم کردن سرعت اعمال می کنید دیگران صادقانه می گویند که 20 گیگابایت مجاز هستید ... خوب پس دیگران نسبت به شما (شبدیز) برتری دارند چون که لااقل شعار نامحدود بودن را سر نمی دهند و حداقل همیشه اتصال دائم دارند .. من حتی با سرویس های هوشمند شبدیز هم مشکل دارم نکنه آن ها هم پهنای باند کم می آرن؟! شما خودتان میتوانید سرویس هوشمند شبدیز را با پارس آنلاین مقایسه کیند هوشمند شاتل حتی پورت SQL Server را هم بسته ! و P2P ها خیلی سخت کانکت می شوند.. و... منو باش فکر کردم واقعاً نامحدود ارائه می دید...
متاسفانه همینطوره !

من نمیدونم چطور ای اس پی های دیگه ( مثلا شاتل یا بقیه ) که میگن به فرض در ماه ۵ گیگ پهنای باند دارید و سرویس ۱۲۸ شما واقعا ۱۲۸ هست ( و در بعضی بالاتر !!! ) ... اینها صادق نیستند و دروغ گو هستند !

ولی شبدیزی که سرویس شما ۵۰ - ۶۰٪ واقعی هست ولی به ظاهر محدودیت دانلود ندارید وحتی میگن اگر با همین سرویس نصفه ببینیم شما زیاد داری مصرف میکنی ، یه جوری بازم محدود ترت میکنیم ! .... ( این جمله رو من نوشته شده از مدیران شبدیز دارم ) ، این شرکت میشه صادق و راستگو !!!!

کاربران هم یه مشت انسان از دنیا بی خبر و ADSL ندیده فرض شده‌اند و وقتی اعتراض میکنند ، این جواب رو میشنوند که همه جا همین هست ! و تازه بقیه دروغ گو هستند و ما راستگو !

البته .... من کمی هم حق میدم به این مدیران و سیاست گذاران .... به این دلیل که اکثر مشتریان ADSL کاربرانی هستند که تا بحال دیال آپ هم زوری داشتند و یا اصلا از جای دیگری سرویس نداشتند ... و واقعا فکر میکنند سرویس همه جا همین هست ! برای همین خودشون رو با همینی که هست راضی نگه میدارند ! و از طرف دیگه ... مگه چند درصد کاربران این آی اس پی ها کاربر حرفه‌ای اینترنت هستند ؟ شما به بچه های این فروم نگاه نکنید که ماشالا انقدر همه چیز رو تست کردند و کار کردند ، الان هر کدوم میتونن پشتیبان یکی از این آی اس پی ها باشند ( حتی در بسیاری موارد با اطلاعات بالاتر از اونها ! ) ... درصد بسیار بالایی از کاربران اینترنت در ایران هنوز از اون فقط برای چت و باز کردن ۴ تا صفحه استفاده میکنند ! نه مثل کاربران اینجا که مثلا پینگ میذارن ۱ ماه درصد پاکت لاست رو در میارن ! یا با ۱۰۰۰ تا پورت باز و بسته کار دارند ... یا دانلود رو یکسره دارند چک میکنند !

برای همین خب این دسته کاربران ، اصلا قعطی و وصلی و کندی و غیر کندی رو حتی در بسیار موارد اصلا نمیفهمند ! چه برسه اعتراض کنند ! شاید در دوست و آشنا های من بیشتر از ۹۰٪ اصلا براشون مهم نیست که مثلا سرویس ۱۲۸ در بسیاری از ساعات بهشون ۱۰ - ۱۱ دانلود بده ! حتی به نظری خیلی اینترنت خوبی داره ! خودتون دیدید دیگه ... این موارد دور و ور همه هست !

مدیران هم خب میگن مثلا ۸۰٪ اینطوری هستند ! میشه یه جوری دست به سرشون کرد ... یا اصلا اعتراضی ندارند که لازم به پاسخ باشه ! اون ۲۰٪ هم اصلا بودن نبودنشون فرقی نداره ! وقتی یه ملتی هستند که ۲۵۶ رو ۱۲۸ که هیچی ... ۶۴ هم بدی صداشون در نمیاد و خطوط و پهنای باند هم همیشه پر هست ، چه دلیلی داره اون ۲۰٪ باقی مونده هم راضی بشن ؟! بسیار سود خواهد داشت منی که دائم دارم غر غر میکنم به این سرویس ها ، اصلا از شبدیز برم و گیر بدم به یه آی اس پی دیگه ! ........ نه ؟

برای همین من حق میدم مدیران ! چون دو راه که بیشتر نیست !‌ یا باید من و امثال من راضی بشند که انقدر غر نزننیم و انتقاد نکنیم و به دوست آشنا ها توصیه نکنیم که سراغ شبدیز نرید ، که این هزینه بر خواهد بود !

یا اینکه من و امثال من بریم یه جا دیگه ، و یه سری از اون دسته بالایی جای مارو بگیرند ! خب اون ها هم همین پول مارو میدن با این تفاوت که راضی هستند !

خب شما بودید چی کار میکردید ؟ راه درم دیگه ! مشخصه !

به این میگن سیاست و مدیریت ایرانی ! ;)

البته خدارو شکر هنوز شرکت هایی هستند که طرز فکر متفاوتی دارند ....
من مدیران ا

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
راستی به این توضیحاتی که میدید ... یه کم موارد جزئی تر هم اضافه کنید ... مثلا قیمت سرویسی که دارید ... مقدار دانلود متوسط ... یا بر اساس ساعت ...

shabdiznet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کرج - خیابان شهید بهشتی - خیابان ادهم - پلاک 63
دوست خوب
تفاوت زیادی درحجم گرفته شده و توانایی یک سرویس وجود دارد. این دوست ما این مقدار استفاده کرده و ما مشترکینی داریم که با همین سرویس و در همان مرکز مخابراتی حجم 68 گیگا بایت ترانسفر را در 3 ماه متوالی داشته.
ادعای ما به نا محدود بودن شامل حجم ترانسفر می شود نه سرعت.
تفاوت یک سرویس 64 با 384 ما تنها در محدود بودن سرعت خلاصه می شود نه چیز دیگری.بهر حال این تفاوت باید یا در حجم یا در سرعت و یا هردو انجام پذیرد.
سرعت بیشتر در یک سرویس محدود به حجم تنها باعث زیان مشترک در اتمام زود هنگام و شارژ مجدد خلاصه می گردد. و واقعا گذاشتن یک اسم 128 بر روی سرویس 512 هیچ معنایی ندارد.
هیچ گونه قطع و وصلی در شبکه طبق برنامه زمانبندی وجود ندارد .برای نمونه اتصال 127 ساعت یکی از سرویسهای فعال در همین لحظه روی سرور می باشد. بهیچ عنوان وارد بحث مقایسه با یک شرکت خاص نمی شویم ولی خوشحال می شویم لیستی از شرکتهایی که در کرج سرویس هوشمند یا کارت ارائه می کنند و اجازه تماس بصورت Compression را برای افزایش سرعت مشترکینشان فعال کرده اند را داشته باشیم. برای حصول اطمینان در هنگام اتصال دیال اپ می توانید با مراجعه به مشخصات کانکشن نوع Compress و تاثیر آن را به درصد در سرعت ارسال و دریافت مشاهده نمائید.
ضمنا به هیچ عنوان هیچ گونه پورتی روی لینکهای این شرکت محدود نبوده و نیست و مشکلات محدود کردن حجم پینگ نیز با پیگیری حقوقی انجام شده فعلا منتفی گردیده است.
با تشکر

mohammad_z_1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها سلام
من تازه از تهران اومدم مهرشهر کرج و مدتی بود که مطالب ایننجا رو میخوندم و برای گرفتن ای دی اس ال دنبال یه شرکت خوب میگشتم. بعضی از بچه ها میگفتن دنیا نت سرعتش خوبه ولی قیمتهاش از پارسی نت که جفتشون نماینده صبا هستن گرونتره. برای همین با بدبختی شماره دفتر مرکزی صبا رو گیر آوردم و زنگ زدم و خواستم که مستقیما از خودشون بگیرم اما گفتن که شما اگر کرج هستی باید از دنیا نت ( البته گفت داده پردازی دنیا که فکر میکنم همین دنیانت باشه) بگیرید چون اونا نماینده رسمی ما تو کرج هستن. البته دوتا نمیاندگی دیگه هم دارن که فکر میکنم LITNET و پارسی نت باشه.
زنگ زدم پارسی نت گفت که قیمتهای کرج با تهران فرق میکنه و قیمتهائی رو که به من دادن همون قیمتهای دنیا نته. اون یکی هم که اصلا گوشی رو بر نمیداره تا اینکه زنگ زدم دنیانت.
انصافا برخورد منشی هاشون خیلی خوب بود و خیلی کامل توضیح دادن. من گفتم خودم مودم سیسکو دارم که از خارج برام فرستادن. خانمه گفت اشکالی نداره ولی باید 24000 تومن هزینه نصب رو بدی. من هم چون اینطوری گفتن بیخیال شدم تا اینکه برادرم شب اومد خونه و گفت با دنیا نت قرارداد بسته و من هم کلی باهاش دعوا کردم.
اما شاید باورتون نشه بعد از ظهر روز بعدش با من تماس گرفتن و گفتن سرویستون آماده است !!!!!!!!
خلاصه چون برادرم درخواست کارشناس نکرده بود زنگ زدم و خواستم ازشون رهنمائی بگیرم برای نصب مودم. با یه آقائی به اسم متین صحبت کردم که خداوکیلی مثل آب خوردن همه چیز رو توضیح داد و من وصل شدم.
سرعت دانلود 30 تا 50 بود و من باورم نمیشد. البته چیزی که من رو نگران کرده بود محدودیت دانلودش بود که دارم شبا دانلود میکنم. هر شب خیلی راحت یک فیلم دانلود میکنم.
2 -3 بار هم که با صبانت صحبت کردم دنیانت رو معرفی کردن.
حالا با توجه به این مسائل میخواستم بدونم دوستان با دنیا نت چه مشکلاتی دارن؟ من که بعد از یک هفته نه قطعی داشتم نه صرعتم پائین اومده.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
بچه ها سلام
من تازه از تهران اومدم مهرشهر کرج و مدتی بود که مطالب ایننجا رو میخوندم و برای گرفتن ای دی اس ال دنبال یه شرکت خوب میگشتم. بعضی از بچه ها میگفتن دنیا نت سرعتش خوبه ولی قیمتهاش از پارسی نت که جفتشون نماینده صبا هستن گرونتره. برای همین با بدبختی شماره دفتر مرکزی صبا رو گیر آوردم و زنگ زدم و خواستم که مستقیما از خودشون بگیرم اما گفتن که شما اگر کرج هستی باید از دنیا نت ( البته گفت داده پردازی دنیا که فکر میکنم همین دنیانت باشه) بگیرید چون اونا نماینده رسمی ما تو کرج هستن. البته دوتا نمیاندگی دیگه هم دارن که فکر میکنم LITNET و پارسی نت باشه.
زنگ زدم پارسی نت گفت که قیمتهای کرج با تهران فرق میکنه و قیمتهائی رو که به من دادن همون قیمتهای دنیا نته. اون یکی هم که اصلا گوشی رو بر نمیداره تا اینکه زنگ زدم دنیانت.
انصافا برخورد منشی هاشون خیلی خوب بود و خیلی کامل توضیح دادن. من گفتم خودم مودم سیسکو دارم که از خارج برام فرستادن. خانمه گفت اشکالی نداره ولی باید 24000 تومن هزینه نصب رو بدی. من هم چون اینطوری گفتن بیخیال شدم تا اینکه برادرم شب اومد خونه و گفت با دنیا نت قرارداد بسته و من هم کلی باهاش دعوا کردم.
اما شاید باورتون نشه بعد از ظهر روز بعدش با من تماس گرفتن و گفتن سرویستون آماده است !!!!!!!!
خلاصه چون برادرم درخواست کارشناس نکرده بود زنگ زدم و خواستم ازشون رهنمائی بگیرم برای نصب مودم. با یه آقائی به اسم متین صحبت کردم که خداوکیلی مثل آب خوردن همه چیز رو توضیح داد و من وصل شدم.
سرعت دانلود 30 تا 50 بود و من باورم نمیشد. البته چیزی که من رو نگران کرده بود محدودیت دانلودش بود که دارم شبا دانلود میکنم. هر شب خیلی راحت یک فیلم دانلود میکنم.
حالا با توجه به این مسائل میخواستم بدونم دوستان با دنیا نت چه مشکلاتی دارن؟ من که بعد از یک هفته نه قطعی داشتم نه صرعتم پائین اومده.
خوبه !

یه کم بیشتر استفاده کنید ، نظرتون رو مثل اون پست های بالای در مورد این آی اس پی بفرمائید ...

تا اینحایی که شما گفتید ، غیر از محدودیت پهنای باند ماهیانه ( که نگفتید ) بقیه چیز ها خوب بوده !

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا در مورد توضيح ISP ها زمان نصب اوليه رو هم بنويسيد كه بقيه مثل من به مشكل بر نخورند
ما كه فعلا با شاتل دست به گريبانيم:(:wacko:

ممنون

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يعني واقعا شما حدود 30 روزه كه منتظريد ...!!!
راستش معلوم نيست اين مهندسين خفنشون چيكار مي كنن كه ...!(احتمالا تو اين مدت با كارمنداي مخابرات آپولو هوا مي كنن:D)

حالا خوبه من همه هزينه رو پيش پيش متقبل شدم گفتم عجله دارم... ولي هنوز كه خبري نشده!

ظاهرا ما باهم همدرديم:wacko:

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا ببینم این دوست شما راضی هست . سرعت دانلودش چقدره ؟ چند روزه براش رانژه کردن؟ پینگش چطوره؟

يكي از دوستان دوران دبيرستانم هست
زمان رانژه كردن رو تا اونجا كه ميدونم چون خونه شون اجاره اي بود ،تو مدارك تلفن به مشكل خورده بود خودش رفت مخابرات با كلي مخ زدن رديف كرد (فكر كنم حدود 1 ماه طول كشيد) البته مجددا توضيح ميدم كه چون مدارك ازقبيل قولنامه و ... مشكل داشت(حالا نميدونم اونايي كه مدارك مخابراتيشون كامله واقعا چقدر طول ميكشه)
در مورد بقيه جزئيات متاسفانه چون خيلي كم باهم ارتباط داريم خبري ندارم،زود به زود هم خيلي روم نميشه بهش زنگ بزنم مزاحمش بشم
حالا اگر شد بهش زنگ ميزنم ميپرسم
اگر نكته قابل توجهي فهميدم حتما مينويسم
(البته اينم مجددا بگم كه مودم رو خودش جداگانه خريد نه از پارسي نت)

ممنون

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
بله ... حتما. من الان ماله خودمو اضافه میکنم ...

درست یادم نیست چون خیلی وقت پیش بود ... ولی ۲ هفته رو که مطمئنم طول کشید ... در کل یادمه اون زمان ، بد نبود ! یعنی همه جا همین دو هفته بود ...

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من می خواهم از روی شاتل کوچ کنم روی آریاتک لطفاً یک نفر قیمت های آریا تک را بنویسد چون توی سایتش اصلاً چیزی نداره...

ممنون

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من می خواهم از روی شاتل کوچ کنم روی آریاتک لطفاً یک نفر قیمت های آریا تک را بنویسد چون توی سایتش اصلاً چیزی نداره...

ممنون

cordless عزيز همونطور كه ميدونيد آرياتك نماينده لايزر تهران هست قيمتهاي لايزر رو ميتونيد تو سايتش ببينيد
www.laser.ir
قيمتاش اونطوري كه من ديدم پايين نيست البته خيلي هم بالا نبود
يه چيز ديگه هم بگم كه تو يه سايت تبليغاتي ديدم قيمتاي آرياتك رو خيلي پايين تر زده بود(البته با محدوديت)
حالا نميدونم كدوم درسته؟
براي اينكه مطمئن بشي بهتره زنگ بزني دفترشون
شمارش رو كه قبلا داده بودم 12 - 2543510
اگه زنگ زدي و قيمتاش رو پرسيدي لطف كن اينجا بنويس كه همه استفاده كنن.

(ما هم كه فعلا تو اين تعطيليها گير افتاديم .منتظريم تموم بشه تا بعدش به اون بنده خدايي كه گفته بودي زنگ بزنم
راستي فكر ميكني چند روزه كارم رو راه بندازه؟)

ممنون

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
cordless عزيز همونطور كه ميدونيد آرياتك نماينده لايزر تهران هست قيمتهاي لايزر رو ميتونيد تو سايتش ببينيد
www.laser.ir
قيمتاش اونطوري كه من ديدم پايين نيست البته خيلي هم بالا نبود
يه چيز ديگه هم بگم كه تو يه سايت تبليغاتي ديدم قيمتاي آرياتك رو خيلي پايين تر زده بود(البته با محدوديت)
حالا نميدونم كدوم درسته؟
براي اينكه مطمئن بشي بهتره زنگ بزني دفترشون
شمارش رو كه قبلا داده بودم 12 - 2543510
اگه زنگ زدي و قيمتاش رو پرسيدي لطف كن اينجا بنويس كه همه استفاده كنن.

(ما هم كه فعلا تو اين تعطيليها گير افتاديم .منتظريم تموم بشه تا بعدش به اون بنده خدايي كه گفته بودي زنگ بزنم
راستي فكر ميكني چند روزه كارم رو راه بندازه؟)

ممنون

دستت درد نکنه...

این قیمت ها تقریباً عالی هستند البته با ترافیک نامحدود..

کد ارسال دريافت قيمت ترافيک
ليست قيمت +ADSL 2
A17 64 64 17000 unlimited درخواست
نام سرويس: ADSL2+VEPSEL64
سرعت ارسال 64kb
سرعت دريافت 64kb
مناسب برای کاربری خانگی بدون محدوديت دانلود

A18 128 128 22000 unlimited درخواست
نام سرويس: ADSL2+EPSEL128
سرعت ارسال 128kb
سرعت دريافت 128kb

A19 256 128 33000 unlimited درخواست
نام سرويس: ADSL2-EPSEL256/128
سرعت ارسال 128kb
سرعت دريافت 256kb
مناسب برای کاربری شرکت ها و موسسات کوچک بدون محدوديت دانلود

A20 256 256 39000 unlimited درخواست
نام سرويس: ADSL2-EPSEL256
سرعت ارسال 256kb
سرعت دريافت 256kb

A21 384 384 59000 unlimited درخواست
نام سرويس: ADSL2-EPSEL384
سرعت ارسال 384kb
سرعت دريافت 384kb

A22 512 512 170000 unlimited درخواست
نام سرويس: ADSL2-EPSEL512
سرعت ارسال 512kb
سرعت دريافت 512kb

A23 768 768 240000 unlimited درخواست
نام سرويس: ADSL2-EPSEL768
سرعت ارسال 768kb
سرعت دريافت 768kb

A24 1024 1024 360000 unlimited درخواست
نام سرويس: ADSL2-EPSEL1024
سرعت ارسال 1024kb
سرعت دريافت 1024kb
مناسب برای کاربری شرکت ها و سازمان های بزرگ بدون محدوديت دانلود

A47 1280 1280 460000 unlimited درخواست
نام سرويس: ADSL2-EPSEL1280
سرعت ارسال 1280kb
سرعت دريافت 1280kb

A48 1536 1536 550000 unlimited درخواست
نام سرويس: ADSL2-EPSEL1536
سرعت ارسال 1536kb
سرعت دريافت 1536kb

* در صورت پرداخت به صورت 6 ماه يک ماه سرويس رايگان و در صورت پرداخت 12 ماه دو ماه سرويس رايگان ارائه می شود.

* هزينه آبونمان مخابرات معادل 30000 ريال به تعرفه ماهيانه اضافه می شود.

* مطابق با مصوبه هيات وزيران 28/12/ 1381 به جدول تعرفه 6% عوارض افزوده می شود.

راستی نیاز نیست صبر کنی تا تعطیلات تمام بشه .. از 8 صبح تا 8 شب آنجا هست ... این بنده خدا تعطیلی نداره ... راستی مودم داری؟ اگر داری مودم را به خط بزن ببین سیگنال ADSL داری یا نه؟ بعضی مواقع سرویس می دن ولی برای نصب تعلل می کنند... حتماً چک کن..

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
بچه ها سلام

بابا خوش به حالت دوست عزیز اینایی که شما گفتین دقیقاً برعکسش برای منه:blink: شاید از خوش شانسی شماست شایدم از بد شانسی منه
اول از همه که برای من 23 روز طول کشید تا نصب کردن. منشی هاشون زیادم باتربیت نیستن و به هیچ وجه پیگیر کارت نمی شن با آقای متینم که صحبت کنید یه جورایی می پیچوننتون .فدات شم وقت کردی یه ریز مصرفت رو هم تو این سایت چک کن ببین چقدرش از 2 GIG مونده;) www.sabanet.ir
من که آرزوم هست بتونم یه فیلم دانلود کنم به خدا ولی عمرن نمی تونم اول از همه اینکه یه ساعت به یه ساعت Dc دارم که منم نمی تونم تا صبح پای سیستم بشینم سرعت دانلودمم بالای 10 نمیره تو این تایم 3-7

ببینم دوست عزیز شما از کجا فیلماتو دانلود می کنی و آیا از برنامه خاصی برای دانلودش استفاده می کنی؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
دستت درد نکنه...

این قیمت ها تقریباً عالی هستند البته با ترافیک نامحدود..

کد ارسال دريافت قيمت ترافيک
ليست قيمت +ADSL 2
A17 64 64 17000 unlimited درخواست
نام سرويس: ADSL2+VEPSEL64
سرعت ارسال 64kb
سرعت دريافت 64kb

A18 128 128 22000 unlimited درخواست
نام سرويس: ADSL2+EPSEL128
سرعت ارسال 128kb
سرعت دريافت 128kb

A19 256 128 33000 unlimited درخواست
نام سرويس: ADSL2-EPSEL256/128
سرعت ارسال 128kb
سرعت دريافت 256kb

A20 256 256 39000 unlimited درخواست
نام سرويس: ADSL2-EPSEL256
سرعت ارسال 256kb
سرعت دريافت 256kb

A21 384 384 59000 unlimited درخواست
نام سرويس: ADSL2-EPSEL384
سرعت ارسال 384kb
سرعت دريافت 384kb

A22 512 512 170000 unlimited درخواست
نام سرويس: ADSL2-EPSEL512
سرعت ارسال 512kb
سرعت دريافت 512kb

A23 768 768 240000 unlimited درخواست
نام سرويس: ADSL2-EPSEL768
سرعت ارسال 768kb
سرعت دريافت 768kb

A24 1024 1024 360000 unlimited درخواست
نام سرويس: ADSL2-EPSEL1024
سرعت ارسال 1024kb
سرعت دريافت 1024kb

A47 1280 1280 460000 unlimited درخواست
نام سرويس: ADSL2-EPSEL1280
سرعت ارسال 1280kb
سرعت دريافت 1280kb

A48 1536 1536 550000 unlimited درخواست
نام سرويس: ADSL2-EPSEL1536
سرعت ارسال 1536kb
سرعت دريافت 1536kb

* در صورت پرداخت به صورت 6 ماه يک ماه سرويس رايگان و در صورت پرداخت 12 ماه دو ماه سرويس رايگان ارائه می شود.

* هزينه آبونمان مخابرات معادل 30000 ريال به تعرفه ماهيانه اضافه می شود.

* مطابق با مصوبه هيات وزيران 28/12/ 1381 به جدول تعرفه 6% عوارض افزوده می شود.

راستی نیاز نیست صبر کنی تا تعطیلات تمام بشه .. از 8 صبح تا 8 شب آنجا هست ... این بنده خدا تعطیلی نداره ... راستی مودم داری؟ اگر داری مودم را به خط بزن ببین سیگنال ADSL داری یا نه؟ بعضی مواقع سرویس می دن ولی برای نصب تعلل می کنند... حتماً چک کن..

نه اینا برای آریاتک فکر نمی کنم صادق باشه تا اونجا که من یادمه
بهتره تماس بگیری باشون

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست عزيز مودم رو وصل كردم ولي متاسفانه ADSLي در كار نيست:(
حالا فردا زنگ ميزنم ببينم چي ميشه.

ممنون

mohammad_z_1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا خوش به حالت دوست عزیز اینایی که شما گفتین دقیقاً برعکسش برای منه:blink: شاید از خوش شانسی شماست شایدم از بد شانسی منه
اول از همه که برای من 23 روز طول کشید تا نصب کردن. منشی هاشون زیادم باتربیت نیستن و به هیچ وجه پیگیر کارت نمی شن با آقای متینم که صحبت کنید یه جورایی می پیچوننتون .فدات شم وقت کردی یه ریز مصرفت رو هم تو این سایت چک کن ببین چقدرش از 2 GIG مونده;) www.sabanet.ir
من که آرزوم هست بتونم یه فیلم دانلود کنم به خدا ولی عمرن نمی تونم اول از همه اینکه یه ساعت به یه ساعت Dc دارم که منم نمی تونم تا صبح پای سیستم بشینم سرعت دانلودمم بالای 10 نمیره تو این تایم 3-7

ببینم دوست عزیز شما از کجا فیلماتو دانلود می کنی و آیا از برنامه خاصی برای دانلودش استفاده می کنی؟

سلام
راستش نمیدونم چرا شما به مشکل برخوردید. من با چند نفر که از شرکتهای دیگه گرفتن صحبت کردم و همه ناراضی بودند از روند کند کار توی همه شرکتها. من اینطور متوجه شدم که کلا عملیات اجرائی رانژه دست مخابراته و همه شرکتها در نهایت میتونن مدارک شما رو به دست مخابرات برسونن که با این وضعیت افتضاح مخابرات گاها مدارک کاربر گم میشه و یا اتفاقای دیگه. مخصوصا تو مرکز رجائی.
اما در مورد دنیا نت نمیخوام زود قضاوت کنم و بگم که عالیه اما تا الان من مشکلی نداشتم. ریز مصرفم رو هم چک کردم. دیدم بعد از 10 روز من 800 مگابایت مصرف کردم. خوب فکر میکنم تا آخر ماه دوام بیاره. نمیدونم شاید مصرف من کم باشه اما من میدونم که برای 4-5 ساعت استفاده مدام در روز کافیه. سرعتش هم خدائی خوبه من یه اکانت تو رپیدشیر دارم و با اون بدون دانلود منیجر 30 و با دانلود منیجر تا 70 هم رسیده.. نمیدونم اینا چه جوری دارن این سرویس رو میدن خودم هم موندم. اما در مقایسه با قیمت شرکتهای دیگه کاملا پائینه .
من که راضی هستم.. به قول دوستمون یا خوش شانسی منه یا بد شانسی ایشون. البته برای تولد دوست دخترم هم میخوام از دنیا نت براش ADSL بگیرم.:blush:

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بچه ها سلام

کی به شما گفته قیمت های پارسی نت تهران با کرج فرق می کنه ؟؟

من خودم 2 شنبه زنگ زدم سوال کردم گفتن قیمت های تهران و کرج یکی هست تازه تو سایتشون هم قیمت های تهران و کرج رو یکی اعلام کرده www.parsinet.net خودتون ملاحظه کنید

در مورد مشکلات با دنیانت مطمئنا" شما کاربر کم مصرفی هستی من نمی دونم شما تو 4-5 ساعت استفاده از اینترنت چه کار می کنید که حجمتون تموم نمیشه ولی من خودم اگر بخوام 1 ساعت از اینترنت استفاده کنم بالا 200 مگ حجم ارسال و دریافت دارم
متاصفانه به خاطر این محدودیت ها اصلا نمیشه از اینترنت به طور مفید استفاده کرد مرور وب سایت های بی محتوا و وبلاگ های پوچ و مضحک ایرانی جز تلف کردن وقت هیچ عایدی ای نداره

اینترنت یعنی انتقال اطلاعات

بالا