Mr Unknown
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 109
- لایکها
- 6
کسی می دونه حتما باید مودم رو از خود پارسی نت بگیرم؟
سلام به همه دوستان و همشهريهاي كرجي...من فعلا dial upي هستم...اما چند وقته رفتم تو فكر adsl...واسه همين يه سرچ كوچك كردم اين سايت و اين تاپيك رو پيدا كردم...
اين طوري كه معلومه همين دايال آپ بهتره!!! از خيره اينترنت پر سرعت گذشتيم!!!:lol:
اما جدا از شوخي تاپيك جامعي شده...ايول...
انشاالله به حق همين شبهاي عزيز!! وضع adsl بهتر بشه....:blink:
Majid_sp2007 عزيز اين تلفن شركت u2u
3521456-3521473-2735544-2701007
من حدودا يكسال مشترك اين شركت هستم و كارتهام رو از اونجا ميگيرم...اتفاقا يكبار هم زنگ زدم آمار adsl رو از اونجا بگيرم گفتن ما adsl نميديم اما وايرلس ميديم با همون مشخصاتي كه hsmid123 گفت...يكم مشكوك ميزنه...الان نميدونم ميدن يا نه...اولين منطقه اي هم كه شروع كردن به نصب تجهيزات وايرلس عظيميه بود. تازگي هم كه آمار adslرو از همين شركت گرفتم گفتن بعد از عيد سرويس رو شروع ميكنند(حالا معلوم نيست چي در بياد)
فقط يك سوال : اين شركتها مودم متفرقه قبول ميكنند؟!(از اين 30 تومنيا usb ):blush:
دوست گرانقدر بنده کجا این دو با هم برابرند
سرعت پارسی نت 50 ولی شاتل فکر می کنم در پلن 128 سرعتش به 16 17 نمی رسه
مدت رانژه در شاتل حداقلا 2 3 برابر هست
در شاتل اصلاً کسی جواب تلفن شما رو نمی ده ولی حداقل پارسی نت یکی هست که محترمانه پاسخگوی شما باشه
محدودیت ها در پارسی نت به مراتب نسبت به هزینه هاشون خیلی خوبه
من که مودممو گرفتم
asus am602 رفتم از پردیس گرفتم ولی دارم فردا صبح میرم با پارسی نت قرار داد ببندم .
پولی که فردا باید بدم . 18900 برای adsl 512 kb با محدودیت ماهیانه 5 گیگ + 3000 تومان آبونمان + 12 هزار هزینه نصب و راه اندازی +6% مالیات که تقریبا میشه : 35 هزار تومان . حضوری که رفتم پیششون گفتن تا 70 کیلو بایت رو 512 برای دانلود میدن و پینگ بالاتر از 300 نمیاد در بدترین شرایط و این شرکت جدیدا نماینده فن آوا هست نه صبا نت
و فکر کنم بهترین سرویس رو در منطقه کرج میده
دمش گرم
من رفتم پارسی نت گفت صاحب خط تلفن باید بیاد امضا بده
صاحب خط هم اینجا نیست
همه اینجورین؟
جایی نیست که صاحب خطو نخواد؟
من رفتم پارسی نت گفت صاحب خط تلفن باید بیاد امضا بده
صاحب خط هم اینجا نیست
همه اینجورین؟
جایی نیست که صاحب خطو نخواد؟
دارند سخت میگیرند، برو بهشون بگو برگه رو بهت بدند. یکم زبون بریز و بگو که صاحب خط، از صبح تا شب میره تهران سر کار و نیست که بیاد دفتر شرکت و امضا کنه و برگه رو بخواه که ببری بدی براشون امضا کنهپارسی نت گفت اون برگه رو دست مشتری نمی دیم