• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

Mr Unknown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
کسی می دونه حتما باید مودم رو از خود پارسی نت بگیرم؟

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کسی می دونه حتما باید مودم رو از خود پارسی نت بگیرم؟

من ازشون پرسیدم گفتن که هر مودمی داشته باشین قبوله چون اصلا مودم نمی فروشن خودشون اگر هم نداشته باشی باید خودت تهیه کنی:D

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام به همه دوستان و همشهريهاي كرجي...من فعلا dial upي هستم...اما چند وقته رفتم تو فكر adsl...واسه همين يه سرچ كوچك كردم اين سايت و اين تاپيك رو پيدا كردم...

اين طوري كه معلومه همين دايال آپ بهتره :rolleyes:!!! از خيره اينترنت پر سرعت گذشتيم!!!:lol:

اما جدا از شوخي تاپيك جامعي شده...ايول...
انشاالله به حق همين شبهاي عزيز!! وضع adsl بهتر بشه....:blink:

Majid_sp2007 عزيز اين تلفن شركت u2u
3521456-3521473-2735544-2701007

من حدودا يكسال مشترك اين شركت هستم و كارتهام رو از اونجا ميگيرم...اتفاقا يكبار هم زنگ زدم آمار adsl رو از اونجا بگيرم گفتن ما adsl نميديم اما وايرلس ميديم با همون مشخصاتي كه hsmid123 گفت...يكم مشكوك ميزنه...الان نميدونم ميدن يا نه...اولين منطقه اي هم كه شروع كردن به نصب تجهيزات وايرلس عظيميه بود. تازگي هم كه آمار adsl‌رو از همين شركت گرفتم گفتن بعد از عيد سرويس رو شروع ميكنند(حالا معلوم نيست چي در بياد)

فقط يك سوال : اين شركتها مودم متفرقه قبول ميكنند؟!(از اين 30 تومنيا usb ):blush:

خیلی ممنون

rasamhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از شبدیز نت استفاده میکنم

قبلا تو تهران از پارس آنلاین استفاده میکردم ( نزدیک 2 سال )

همون مودم رو تو کرج هم استفاده میکنم. ( شبدیز کاری نداره )

در کل راضی ام

varian

Registered User
لایک‌ها
1
شبدیز
من واسه امتحان 64 گرفتم ولی الان یه سالی میشه که دارم استفاده میکنم
سرعت دانلود : از نیم تا 5 بعضی وقتا هم 7
قیمت : بد نیست 19000
پشتیبانی : خبری نیست وقتی از پایین بودن سرعت مینالی آخرش میگن خط شما نویز داره ایراد از خطه
محدودیت حجمی : واسه 64 نداره
زمان پینگ : زیاد سر در نمیارم
راحتی در حساب و کتاب ماهانه : مشکل تو پرداخت نیست چ.ن هم اینترنتی دارن هم کارت به کارت ولی مشکل تو حسابداری شونه اگه بعد از ظهر پرداخت کنی فردا وصل میشی

زمان راه اندازی سرویس ( از زمان سفارش ) : الان نمیدونم

varian

Registered User
لایک‌ها
1
من از پارسی نت پرسیدم میگن
256 بین 20-40 دانلود ترافیک 2gig قیمت 13000
ترافیک 5gig قیمت 18900
سه ماهه 5%
6ماهه7%
1 ساله 10 % تخفیف

Mr Unknown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من امروز کلی برای مودم گشتم
به جز D-link-us robotics-suzuki و زیمنس چیزی پیدا نکردم
حالا مدومه اینارو بخرم؟
جای هست که asus داشته باشه؟

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این چند روز حسابی وضعیت اینترنت شاتل خراب بود... پینگ زیر 4000 میلی ثانیه نداشت و 2 بار هم قطعی 3 ساعته داشت دوستان که از ISP های دیگه سرویس می گیرن وضعیت چطور بوده ؟ مشکل از کرج هست (سراسری) یا اینکه شاتل این مشکل را داره؟

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گرانقدر بنده کجا این دو با هم برابرند
سرعت پارسی نت 50 ولی شاتل فکر می کنم در پلن 128 سرعتش به 16 17 نمی رسه
مدت رانژه در شاتل حداقلا 2 3 برابر هست
در شاتل اصلاً کسی جواب تلفن شما رو نمی ده ولی حداقل پارسی نت یکی هست که محترمانه پاسخگوی شما باشه
محدودیت ها در پارسی نت به مراتب نسبت به هزینه هاشون خیلی خوبه

در مورد محدودیت حجمی منظورم بود... در مورد رانژه خط امکان نداره بتواند رانژه خط رجائی شهر را زودتر از 20 روز انجام دهد و ربطی به سرویس دهنده ندارد برخی مناطق مثلاً عظیمیه در همان روز هم رانژه انجام می شود ولی شهید رجایی نه...
پشتیبانی را قبول ندارم .. در مورد پشتیبانی کی میگه که کسی نیست که جواب بده شما همین الان با تلفن 4403223 تماس بگیر و از منشی بخواه که با بخش فنی گفتگو کنی !انصافاً اگر پی گیر باشی پشتیبانی شاتل اخیراً بد نیست یکی از دوستان هم به سرعت کارشون راه افتاد.. ولی خوب شاید از نظر سرعت 512 که می ده فرق داشته باشه که این هم با محدودیت حجمی بیان شده اصلاً بدرد نمی خوره چون زودتر پهنای باند تمام می کنی..
ولی از نظر کیفیت سرویس شاید حق با شما باشد... ولی این اختلاف ستاره ها کمی ناعادلانه هست !!!!

saeed_19_karaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من که مودممو گرفتم

asus am602 رفتم از پردیس گرفتم ولی دارم فردا صبح میرم با پارسی نت قرار داد ببندم .

پولی که فردا باید بدم . 18900 برای adsl 512 kb با محدودیت ماهیانه 5 گیگ + 3000 تومان آبونمان + 12 هزار هزینه نصب و راه اندازی +6% مالیات که تقریبا میشه : 35 هزار تومان . حضوری که رفتم پیششون گفتن تا 70 کیلو بایت رو 512 برای دانلود میدن و پینگ بالاتر از 300 نمیاد در بدترین شرایط و این شرکت جدیدا نماینده فن آوا هست نه صبا نت

و فکر کنم بهترین سرویس رو در منطقه کرج میده

دمش گرم

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من که مودممو گرفتم

asus am602 رفتم از پردیس گرفتم ولی دارم فردا صبح میرم با پارسی نت قرار داد ببندم .

پولی که فردا باید بدم . 18900 برای adsl 512 kb با محدودیت ماهیانه 5 گیگ + 3000 تومان آبونمان + 12 هزار هزینه نصب و راه اندازی +6% مالیات که تقریبا میشه : 35 هزار تومان . حضوری که رفتم پیششون گفتن تا 70 کیلو بایت رو 512 برای دانلود میدن و پینگ بالاتر از 300 نمیاد در بدترین شرایط و این شرکت جدیدا نماینده فن آوا هست نه صبا نت

و فکر کنم بهترین سرویس رو در منطقه کرج میده

دمش گرم

انشا ا.. اگر خوب باشه من هم از دنیانت کوچمی کنم به پارسی

با این که از سرویس دنیا نت خیلی خیلی راضیم ولی محدودیت کمش اذیت می کنه ولی برای من که اینترنت ذجر آور شبدیز رو یکسال استفاده کردم برام بهشته
وقتی مشترک شبدیز بودم برای باز کردن هر وب باید حداقل 2-3 بار رفرش می کردم ولی الآن صفحات مثل برق و باد برام باز میشه در ضمن دانلود هم اکثرا روی 50 کیلو بایت هست الآنم که اکانت راپید خریدیم دارم هر شب تو ساعات رایگان استفاده متوسط 500 مگ دانلود رایگان می کنم

Mr Unknown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من چیکار کنم؟
مودم کدوم اینارو بگیرم؟

saeed_19_karaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مودم شک نکن بهترین در ایران که 2 کابل usb و ethernet داره . روتر هست و قیمت عالی .

asus am602 هست که قیمت میتونی از 45 تا 50 تومن گیر بیاری

حرف نداره

Mr Unknown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من رفتم پارسی نت گفت صاحب خط تلفن باید بیاد امضا بده
صاحب خط هم اینجا نیست
همه اینجورین؟
جایی نیست که صاحب خطو نخواد؟

5rang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صاحب خط هم اینجا نیست
همه اینجورین؟

این که خیلی بده!:(

من که خیلی سخته صاحب تلفن رو بکشونم تا اونجا (کارمنده بنده خدا) :blink:

من هم میخوام از پارسی نت 256 5gig بگیرم!

یه سوالی دارم و اونم اینکه اگر خدایی ناکرده خط رانژه نشه (بنا به هر دلیلی) پارسی نت بدون مشکل هزینه رو (از مودم گرفته تا اشتراک) برمیگردونه؟ یا جنگ اعصاب راه میفته؟؟؟ ;):medieval:

saba3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صاحب خط هم اینجا نیست
همه اینجورین؟

شاتل كه اينجوري نيست
اونا يه برگه ميدن ميگن ببر و صاحب خط بايد اون رو امضا كنه بعد بيار(البته با كپي شناسنامه و بقيه مدارك)
تا اونجايي كه سراغ دارم بقيه جاها هم بايد اينجوري باشن
(البته يه چيزي هم يواشكي بگم... اگه امضاي صاحب خط رو بلد باشي ميتوني همنجا امضا كني و برگه رو تحويل بدي خودشون ايراد نميگيرن چون ميخوان ببرن مخابرات... البته اين اصلا ج ع ل امضا نيست ها:D چون صاحب خط كه راضيه)

Mr Unknown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
پارسی نت گفت اون برگه رو دست مشتری نمی دیم
از شاتل بگرم باید تو سایتش سفارش بدم؟
نمیشه مستقیم برم شرکت قرار داد ببندم؟
بعد چه مدارکی می خوان؟
موقع قرار داد چقدر پول باید بدی؟

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
نه ، مي تونيد بريد به خود نمايندگيشون حتما منشي هاي محترمشون راهنماييت مي كنن و برگه رو مي دن تا ببريد منزل پر كنيد يا همونجا مي توني يه امضا بزنيد خلاص.پ.ن: كاش پشتيباني شون هم مثل منشي هاشون بودن!:D

مداركم بپرسي بهت مي گن چي ببري ولي من بهت مي گم:

كپي شناسنامه مالك.
كپي از آخرين قبض پرداخت شده تلفن.
برگه اي كه خودشون بهت مي دن و بايد اسم و امضاي مالك و همچنين خطي كه بايد DSL روش نصب بشه به اضافه مركز مخابراتيتون رو درش وارد كنيد.

از بابت هزينه هم مشكلي نيست. مي توني همش يا نصفش رو پرداخت كني.

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
پارسی نت گفت اون برگه رو دست مشتری نمی دیم
دارند سخت میگیرند، برو بهشون بگو برگه رو بهت بدند. یکم زبون بریز و بگو که صاحب خط، از صبح تا شب میره تهران سر کار و نیست که بیاد دفتر شرکت و امضا کنه و برگه رو بخواه که ببری بدی براشون امضا کنه
تازه بگو اگه صاحب خط میتونست بیاد دفتر شرکت و برگه رو ازتون بگیره که خب میامد و همینجا فرم درخواستو امضا میکرد، دیگه این برگه چه معنی داره؟!

بالا