• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به بر و بچ باحال اینجا!!
علیرضا جون،چند وقت بود از این youtube لینک نمیذاشتی حوصلمون سر رفته بود;)دست درد نکنه.
راستی،از کسایی که از expansys خرید کردن یه سوالی داشتم.من میخوام یه گوشی بگیرم ازشون،ولی دو هفتست زدن estimated 7 days،خوب این معنیش اینه که این گوشی رو موجود ندارن دیگه!؟
ولی تو توضیحاتش نوشتن که مثلاٌ اگه امروز سفارش بدین تا 12 روز دیگه شیپ میشه!!حالا من موندم که الان سفارش بدم یا اینکه in stock بشه و سفارش بدم؟؟؟؟:(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
هر جارو گشتم،نتونستم براي پرسيدن اين سوالم،جايي پيدا كنم،ببخشيد كه زحمت منتقل كردنش به جاي مربوطه رو ايجاد كردم،فقط لطفا اگر منتقل شد،جاش رو به من بگين.
مي خواستم بدونم چطور مي تون همه پروسس هاي PPC رو ببينم ؟
يعني ما توو PC هم بعد از زدن Ctrl+Alt+Delete توو پنجره مربوطه، هم APPLICAIONS رو داريم، هم PROCESSES
توو PPC در حقيقت من دنبال معادل همين PROCESSES هستم

حدس مي زنم 100% جايي پرسيده شده و جواب داده شده، اما معذرت مي خوام كه نتونستم پيداش كنم

(هنوزم دنبال SCREEN SAVER و حيوانات دست آموز توو گوشي هستم! )

برنامه پاکت مکانیک هم این کار رو می کنه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
علیرضا جون،چند وقت بود از این youtube لینک نمیذاشتی حوصلمون سر رفته بود;)دست درد نکنه.
راستی،از کسایی که از expansys خرید کردن یه سوالی داشتم.من میخوام یه گوشی بگیرم ازشون،ولی دو هفتست زدن estimated 7 days،خوب این معنیش اینه که این گوشی رو موجود ندارن دیگه!؟
ولی تو توضیحاتش نوشتن که مثلاٌ اگه امروز سفارش بدین تا 12 روز دیگه شیپ میشه!!حالا من موندم که الان سفارش بدم یا اینکه in stock بشه و سفارش بدم؟؟؟؟:(

قربان ایک اکسپنسیس وقتی یک چیزی رو این می زنه ، ممکنه که واقعا هفته دیگه بیاره ممکنه هم یک ماه دیگه بیاره یا اصلا نیاره ( ایکس 500 پلاس این طوری شد) بنابراین اگر واقعا طلبه ش هستید ، حتما خرید کنید ، منتظر شوید ، ولی روی اون در خواست همون یکی رو بخرید، چون اگر بیاره تو استاک و بعد مثلا شما همراهش مموری کارت هم سفارش داده باشید و او براتون نداشته باشه مموری کارت رو که بفرسته ، آیتم اول رو هم نمی فرسته و نگه می داره تا بقیه که فقط همین رو سفارش دادن بخرن
موفق باشید

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان سلام. براي بار صدم مي پرسم كه كسي از رفع مشكل پي تي خبري داره يا نه؟! اقدامي شده اصلا؟؟؟

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اقا خیلی ناراحت شدیم!!
چیارو بردن حالا؟!!:D

با اقدام به موقع و طی یک عملیات، سربازان گمنام امام زمان امروز صبح سارق را دستگیر کردند.

ممنونم از همدردی. چیز زیادی نبرده بود. یه LCD 15 inch و یه Printer و یه DVD Rom (مثل اینکه روش نشده بود کاملاً Case ) را ببره.
قراره فردا بریم از کلانتری اشیاء مسروقه را تحویل بگیریم. ( خود یاروهه تو کلانتری اینجوری گفت )

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خوب عارضم که میخام بچه ها رو همچین یکمی سوپرایز کنم
حقیر طی دانلود آفلاینی که دیشب داشتم سسیستوممون یه برنامه دی ال کرده که مایه مسرت و شادی بنده و اهالی خونه شد

برنامه ای که اگه دی الش نکنین فکر کنم با جونتون یه دست کازینو زدین ! :D

این برنامه کارش سه بعدی کردن صورتی که شما در اختیارش گذاشتین(حالا چه اسکن شده چه با دوربین گرفته شده)
وقتی اون عکستون رو بصورت 3D میبینین باورتون نمیشه این برنامه همچین چیزی رو براتون کانورت کرده باشه
جالبیش اینکه اون تصویر سه بعدی رو میتونه بصورت یه آبجکت تو یه محیطی مثله تریدی مکس هم نشون بده و جالبتر اینکه میتونه مثله آب خوردن اسکپورتش کنه تو تری دی مکس (فکر کنم باب میل علی لرد عزیزمون باشه)

خوب بریم سراغ لینک
اینم Daz3D - FaceShop Pro معروف که بهتون معرفیش کردم
و اینم سریالش:
CEA176947B937072

فقط یه مسئله ای رو بگم که موقع تبدیل یه پروسه ای خیلی سنگینی رو میطلبه ، حدالمکان هیچ برنامه ای به غیر از همین برنامه کذایی که معرفی کردم باز نیگه ندارین
ممکنه بصورت عادی مینیموم 2 دقیقه وقت بگیره،

تشکر فراوان از شما بابت این اقدام مفید:)

دوستان سلام. براي بار صدم مي پرسم كه كسي از رفع مشكل پي تي خبري داره يا نه؟! اقدامي شده اصلا؟؟؟

سیاوش جان امید خودتو از دست نده:lol: آرزو بر جوانان عیب نیست(البته این ضرب المثل در ایران صدق نمیکنه:eek:)
با آلترا سرف که مشکلی نیست دیگه:)تو Firefox یه 127.0.0.1 و یه 9666 وارد کنی مشکلت تا ابد حل میشه. فقط یه مشکل دیگه موقع دانلود از Rapidshare و Megaupload اضافه میشه:hmm:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
عرض ِ ارادت بر اهالی ِ " پی پی سی - کنار " ...

دلمان بسی برایتان تنگ شده بود ...

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من که نفهمیدم. کسی میتونه در چند خط توضیح بده قضیه تنگنا چی بوده؟؟ برای چی اینقدر معروفه؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من که نفهمیدم. کسی میتونه در چند خط توضیح بده قضیه تنگنا چی بوده؟؟ برای چی اینقدر معروفه؟

تو که قدیمی فروم هستی باید تنکنا رو خوب بشناسی:happy:

راستی اسمشو نیار سر و کلش پیدا میشه:happy:

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
خوب اینم اسپیشال آفر امشب
عارضم که تو اون دانلودآفلاین روز پنجشنبه ای عجیب برنامه ها و گیمها و فیلمها و ... مخوف در مخوف بهم رسید
تویه اینا فقط 65 مگ بازی های منتخب فلش دستم رسید
تو این منتخبها
بنده یکیشون رو جزو بهترین بهتریناش انتخاب کردم (با کمترین حجم و با کمترین گرافیک ، ولی در حد تیم ملی آدمو هیجان زده میکنه یا بهتر بگم خر کیف میکنه :lol:)

بازی فلش Curveball
حتما دانلودش کنید :)

راستی فراموش کردم که بگم بازی رو حتما رو حالت فول اسکرین بازی کنین، هیجانش بیشتره
نصق بیشتر هیجان این بازی هم به اون ضربات کات دارشه ;)

آخرین رکورد بنده هم 3120 امتیاز اونم تو استیج 8

=-=-=-=-=-=-=

@ سپاهان
سر این قضیه من که خیلی ناراحت شدم :(
اینهمه بهش سپردم سوتی نده آخر سر افتاد پشت میله ها! :D
@ فرشید
قربانت فرشید جان
@ پارسا و حسین
خوش اومدین سالارها

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
علیرضا میبینم تنها رای مخالف کموانسیون حقوق بشر علیه اسرائیل همین کانادا بود؟؟؟:blink:;)

من تبریک میکم به مهد حقوق بشر :)

بابا پاشید برید چهار تا تظاهرات کنید بکید اونور آبی ها هم آدم هستند به خدا اونها هم حق زندگی دارند با اینکه امدید به زور خانه و زندگیشون رو گرفتید حداقل تو این سرما یه آب و برق رو بدید،به خدا همه ما اون دنیا جواب کو باید باشیم

وزارت امور خارجه کانادا که اسراییل و امریکا رو تو watchlist خودش قرار داده به علت ازار و شکنجه زندانیان و استفاده از شکنجه برای بارجویی.....
حالا این رییس جمهور شما که دلش به حال ملت مظلوم فلسطن میسوزه چرا یه فکری به حال مردم کشور خودمون که اینقدر مشکلاتو بدبختی دارن نمیکنه؟!

برقی نیستم البته:D

اخه همه ویدیو های من +18 هستن:blush:
باید از بینشون ببینم چیزه مناسبی میتونم پیدا کنم یا نه:rolleyes:

عالي بود :blush: ممنون
خواهش میکنم:cool:

اسپمر معروف PT
اخرین اطلاعت حاکی از اینه که در استرالیا زندگی میکنه

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
تو که قدیمی فروم هستی باید تنکنا رو خوب بشناسی:happy:

راستی اسمشو نیار سر و کلش پیدا میشه:happy:

اسپمر معروف PT
اخرین اطلاعت حاکی از اینه که در استرالیا زندگی میکنه

آخه هرجا میرم، حرف از اونه. یکی پست مشکوک میزنه میگن همون تنگنا هست، یکی فیلم میفروخته و گرفتنش میگن همون تنگنا هست، علیرضا هم که میگه اسپمر هست و آخرین بار تو استرالیا دیده شده. عکسی هم که اینجا از تنگنا هست مشکوک هست و چهره خرابکارانه و ناشناسی داره.
پس در سطح جهانی مخرب هست؟

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قربان ایک اکسپنسیس وقتی یک چیزی رو این می زنه ، ممکنه که واقعا هفته دیگه بیاره ممکنه هم یک ماه دیگه بیاره یا اصلا نیاره ( ایکس 500 پلاس این طوری شد) بنابراین اگر واقعا طلبه ش هستید ، حتما خرید کنید ، منتظر شوید ، ولی روی اون در خواست همون یکی رو بخرید، چون اگر بیاره تو استاک و بعد مثلا شما همراهش مموری کارت هم سفارش داده باشید و او براتون نداشته باشه مموری کارت رو که بفرسته ، آیتم اول رو هم نمی فرسته و نگه می داره تا بقیه که فقط همین رو سفارش دادن بخرن
موفق باشید

تشکر دانیال جان:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آخه هرجا میرم، حرف از اونه. یکی پست مشکوک میزنه میگن همون تنگنا هست، یکی فیلم میفروخته و گرفتنش میگن همون تنگنا هست، علیرضا هم که میگه اسپمر هست و آخرین بار تو استرالیا دیده شده. عکسی هم که اینجا از تنگنا هست مشکوک هست و چهره خرابکارانه و ناشناسی داره.
پس در سطح جهانی مخرب هست؟
الان دیگه این تنگنا ها اون تنگنای کبیر نیستند ...

اینا جوجه موجه هایی هستند که فقط یاد و خاطره ی تنگنای بزرگ رو زنده نگه میدارند :D

اما دیگه وقتی چرت و پرت میگن و یکمی اوت میزنن اونارم تنگنا صدا میزنن ....

ادیت : این عکس هایی که اونجا دیدی بیشترشون بچه های پی تی و حتی مدیرای پی تی هست ... توشون چند تا Ultra - Tangna هم دیده میشه :D
Tangna Reloaded :lol:

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
جریان چیه!؟
نکنه این ترد هم جزو تحریمهای آمریکاست!؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

اسپشیال مخصوص شما حامد جان:happy:
اسپری هم اسپری های قدیم!!!:rolleyes:

الان دیگه این تنگنا ها اون تنگنای کبیر نیستند ...

اینا جوجه موجه هایی هستند که فقط یاد و خاطره ی تنگنای بزرگ رو زنده نگه میدارند :D

اما دیگه وقتی چرت و پرت میگن و یکمی اوت میزنن اونارم تنگنا صدا میزنن ....

ادیت : این عکس هایی که اونجا دیدی بیشترشون بچه های پی تی و حتی مدیرای پی تی هست ... توشون چند تا Ultra - Tangna هم دیده میشه :D
Tangna Reloaded :lol:

یعنی منم که عکسم اونجاست تنگنام؟!:hmm::D

جریان چیه!؟
نکنه این ترد هم جزو تحریمهای آمریکاست!؟

دیدی دانیال جان چشم زدی!
حالا هی بگو این ترد پربازدید کننده ترین ترد اینجاست!:rolleyes::blush:

بالا