• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
1- شورت کاتها را نصب کردم.
2- ppc من Mitac Mio A701 هست با WM5.
3- متاسفانه نرم افزاری برای باز کردن برنام ها به شکلی که می گویی ندارم.

عیبی نداره ...
این کار هایی رو که میگم لطفا انجام بده ...
با یه نرم افزار فایل منیجر مثل رسکو یا خود فایل منیجر ویندوز موبایل برو به این
آدرس Windows\Start Menu\Programs\Spb Pucke Plus 4 actions
بعد یه فایل هست به نام [New message] که پسوندش هم lnk هست ...
اون فایل رو کپی کن تو مموری کارتت یا یه جای دیگه از PPC ت که بتونی تو کامپیوترت کپیش کنی ...
بعد که تو کامپیوترت کپیش کردی با یه نرم افزاری مثل Notepad یا Wordpad بازش کن ...
محتویات فایل رو که بصورت نوشته هست رو اگر برات امکان داره اینجا بنویس ...
فقط محتویات فایل رو میخوام ...
اگر هم برات امکان داره اون فایل رو آپلود کنی ممنون میشم ... چند بایتی بیشتر نیست ...
مرسی.
اگر جایی مشکل داشتی بگو ...
ممنون

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
مال من هم جدیدا اینجوری شده!

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1163633&postcount=6466

http://rapidshare.com/files/4152050/TMPGEnc.4.0.XPress.v.4.0.3.169.cr.rar

لینکها سالم هستند
اما بهتر نیست به جای استفاده از CPU پی پی سی, از یه CPU قدرتمند PC واسه convert کردن استفاده کنین؟!

عزیز این فایلی که از راپید شیر دادی پسورد میخواد ها !!! بدادم برس برادر !!! :wacko:

ضمنا این نرم افزاری که برای ویرایش تم ها معرفی کردی رو قبلا گرفته بودم خیلی سایده است یعنی میشه گفت بیشتر بدرد تغییر و پیش نمایش تم می خوره تا ویرایش تم . اگه نرم افزاری می شناسی که بشه توی خود PPC تم ایجاد یا ویرایش کرد ممنون میشم لینک بدی .

در کل از توجهت ممنون !!

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشيم 3-4 ماهش بيشتر نيست:( باطريش هم مشكلي نداره! يعني اصولا سالم كار مي كنه! در حالت عادي 3-4 روز رو با كمي كار كه باهاش مي كنم جواب ميده! فقط يهو ميره زير بار،گفتم كه،دماي دستگاه هم يهو مي چسبه به سقف :( باور كنين گوشي رو كه دستم ميگيرم زيرش حسابي داغه!
يه پروسس باز مي مونه! SYSTEM IDLE PROCESS هم ميره روو 99-100% !
توو اين چند هفته كارم شده اينكه برنامه ها رو يكي يكي UNINSTALL! كنم ببينم كار كدوم يكيه! پيدا هم نمي شه كه :(
مطمئنم باطري سالمه،وگر نه حتما يكي ميگرم! البته وقتي ديگه از پيدا كردن برنامه هه نااميد شدم،اول يك ويندوز از نو نصب مي كنم،بعد كار ميكنم ببينم باطريه يا نه،اگه بود منم مجبورم 20-30 تومني خرج كنم (اين حدوده ديگه ؟)

راستي يادم باشه يه تاپيك بزنيم (اگه هست يكي بهم بگه دوباره كاري نكنم ممنون مي شم )‌راجع به باطري و بهترين نوع شارژ دشارژ و بهترين شرايط نگهداري و ...
سواي نحوه چسبوندن طلق محافظ صفحه كه اين 2 تا تاپيك فكر كنم خيلي نيازن! بهترين طلقي كه گرفتين و ...

باطری دو سه ماه نباید به این زودی مشکل پیدا کنه. این دو تا کار رو امتحان کن ببین چی نتیجه میده.

1- بلوتوث رو همیشه خاموش نگه دار مگر اینکه بخواهی از آن استفاده کنی. دیده شده که بلوتوث اگر روشن بماند موجب تخلیه باطری شود. همین وضعیت می تواند در اثر روشن ماندن wifi و برنامه های مشابه که برای ارتباط هستند پیش می آید.
2- مجرم بعدی برنامه اکتیو سینک می تواند باشد. این برنامه عادت دارد خود بخود بالا بیاید. در منوی اکتیو سینک امکان جلوگیری از آن نیست ولی راهی هست که آن را manual کرد. به این ترتیب:

اول- اکتیوسینک را آورده و از menue به configure server می روی
دوم- آنجا در server address یک IP address مصنوعی وارد می کنی مانند 1.1.1.1.
سوم- next را می زنی و در سه صفحه بعدی هرچه می خواهی وارد کن.
چهارم- کار را تمام کن و به صفحه اصلی اکتیو سینک برگرد و menue را باز کن.
پنجم - حالا schedule در menue ظاهر می شود. در schedule هر دو امکان را (peak-time و off peak) را به manual تبدیل کن.
ششم - اگر خواستی می توانی برگردی و exchange server مصنوعی را که ایجاد کرده ای پاک کنی.
پس از این دیگر اکتیو سینک خود بخود ظاهر نمی شود و بی جهت باطری مصرف نمی کند.

حرف آخر اینکه دیده شده این مشکل در بعضی دستگاهها مخصوصا HP به ROM مربوط می شود و یک آپگرید ROM لازم می شود. البته در این مورد می زیاد اطلاعات ندارم.

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عیبی نداره ...
این کار هایی رو که میگم لطفا انجام بده ...
با یه نرم افزار فایل منیجر مثل رسکو یا خود فایل منیجر ویندوز موبایل برو به این
آدرس Windows\Start Menu\Programs\Spb Pucke Plus 4 actions
بعد یه فایل هست به نام [New message] که پسوندش هم lnk هست ...
اون فایل رو کپی کن تو مموری کارتت یا یه جای دیگه از PPC ت که بتونی تو کامپیوترت کپیش کنی ...
بعد که تو کامپیوترت کپیش کردی با یه نرم افزاری مثل Notepad یا Wordpad بازش کن ...
محتویات فایل رو که بصورت نوشته هست رو اگر برات امکان داره اینجا بنویس ...
فقط محتویات فایل رو میخوام ...
اگر هم برات امکان داره اون فایل رو آپلود کنی ممنون میشم ... چند بایتی بیشتر نیست ...
مرسی.
اگر جایی مشکل داشتی بگو ...
ممنون

من همه این کار هارو کردم و محتویات فایل را در wordpad دیدم. فایل بزرگی نیست ولی راستش به نظر می رسد محتویاتش خاص دستگاه من باشد. یک کد حدود 30 رقمی هم دارد. از آنجا که هرکس دیگر و یا خود شما هم همین پروسه را می توانستی طی کنی؛ برای نوشتن آن در یک فوروم عمومی دلم راحت نیست. چرا این یک خط برایت مهم است؟ خدای نکرده منظور بدی ندارم ولی فقط در خصوص ارسال کد از دستگاه خودم به فرد دیگر روی اینترنت یا گذاشتن آن در فوروم عمومی راحت نیستم.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
باطری دو سه ماه نباید به این زودی مشکل پیدا کنه. این دو تا کار رو امتحان کن ببین چی نتیجه میده.

1- بلوتوث رو همیشه خاموش نگه دار مگر اینکه بخواهی از آن استفاده کنی. دیده شده که بلوتوث اگر روشن بماند موجب تخلیه باطری شود. همین وضعیت می تواند در اثر روشن ماندن wifi و برنامه های مشابه که برای ارتباط هستند پیش می آید.
2- مجرم بعدی برنامه اکتیو سینک می تواند باشد. این برنامه عادت دارد خود بخود بالا بیاید. در منوی اکتیو سینک امکان جلوگیری از آن نیست ولی راهی هست که آن را manual کرد. به این ترتیب:

پنجم - حالا schedule در menue ظاهر می شود. در schedule هر دو امکان را (peak-time و off peak) را به manual تبدیل کن.
ششم - اگر خواستی می توانی برگردی و exchange server مصنوعی را که ایجاد کرده ای پاک کنی.

حرف آخر اینکه دیده شده این مشکل در بعضی دستگاهها مخصوصا HP به ROM مربوط می شود و یک آپگرید ROM لازم می شود. البته در این مورد می زیاد اطلاعات ندارم.

ممنون به خاطر راهنماييتون
راجع به خاموش نگه داشتن BT و WiFi كه هميشه اين كار رو مي كنم،هم از لحاظ امنيتي هم از لحاظ مصرف زياد كه عمر باطري رو كم ميكنه و ...
راجع به اكتيو سينك هم خوشبختانه توو TASK MANAGER ديده ميشه،مشكل اصليم هم اين بود كه نمي دونستم سينك رو چطور قطع كنم كه اين برنامه توو حافظه نمونه :( يعني من وقتي گوشيم رو با PC سينك مي كنم، وقطي قطعش مي كنم، جزو پروسس ها active sync فعال مي مونه! اما هميشه دستي اون رو از كار مي ندازم(حتي اگر گوشيم رو با سينك بزارم شارژ،بعد از اينكه از شارژ كشيدم،معمولا گوشي رو SOFT RESET مي كنم!
اما اثر نداره! فقط ساعت SPB هست كه باقي مونده :( اون رو پاك مي كنم ببينم نتيجه چي ميشه
ROMي كه الان دارم ظاهرا مشكلي نداره،اما ديگه اگه مجبور شم عوضش مي كنم،اگه باطري زيادي پر و خالي شه از بين ميره،مخصوصا دشمن باطري گرماست!
باز هم ممنونم،اما فكر كنم اين پستهامون بايد از قسمت نرم افزار به قسمت ديگه اي منتقل شه كه باز هم شرمنده مدير هام كه زحمت انتقالش رو داديم

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
عزیز این فایلی که از راپید شیر دادی پسورد میخواد ها !!! بدادم برس برادر !!! :wacko:

ضمنا این نرم افزاری که برای ویرایش تم ها معرفی کردی رو قبلا گرفته بودم خیلی سایده است یعنی میشه گفت بیشتر بدرد تغییر و پیش نمایش تم می خوره تا ویرایش تم . اگه نرم افزاری می شناسی که بشه توی خود PPC تم ایجاد یا ویرایش کرد ممنون میشم لینک بدی .

در کل از توجهت ممنون !!
پسورد اینه: www.w5a.us

ببین اینو دوست داری یا نه! اگه اره که بریم تو کار کرکش!:blush:

Beam رو هم اگه استفاده نمیکنین همیشه خاموش نگهش دارین.

برنامه ای داری که بشه فایل ها رو Open With کنه ...
یعنی بتونی تعیین کنی فایل به چه برنامه ای باز شه ... داخل خود PPC
ممنون

open with
یه سرچ کوچولو تو راهنمای عناوین که زحمتهای زیادی واسه ایندکس کردنش کشیده شده , به راحتی میدونه جوابگوی اینجور سوالا باشه.

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
من همه این کار هارو کردم و محتویات فایل را در wordpad دیدم. فایل بزرگی نیست ولی راستش به نظر می رسد محتویاتش خاص دستگاه من باشد. یک کد حدود 30 رقمی هم دارد. از آنجا که هرکس دیگر و یا خود شما هم همین پروسه را می توانستی طی کنی؛ برای نوشتن آن در یک فوروم عمومی دلم راحت نیست. چرا این یک خط برایت مهم است؟ خدای نکرده منظور بدی ندارم ولی فقط در خصوص ارسال کد از دستگاه خودم به فرد دیگر روی اینترنت یا گذاشتن آن در فوروم عمومی راحت نیستم.

یعنی چی این حرف؟؟؟؟
خوب طبیعیه که من این پروسه رو طی کردم تا تونستم اینهمه دستورالعمل رو به شما بگم تا بتونی اون کد رو برام بنویسی ...
من چون گوشیم این شرت کات رو اجرا نمیکنه خواستم این کد 30 حرفی رو با دستگاه دیگه ای مقایسه کنم شاید بتونم کد صحیح رو واسه دستگاه خودم پیدا کنم ...همین
نوشتن این کد که فقط آدرس یه اس ام اس جدید هست (مسیری رو که برای یه اس ام اس جدید طی می کنی تا بنویسیش رو به صورت یه کد 30 رقمی در آورده ) فکر می کنی چه خطری می تونه براتون داشته باشه ؟ هممم؟
اگر مایل نیستی یا فکر می کنی با این کار ممکنه خدایی نکرده مزاحمتی براتون ایجاد میشه هیچ ایرادی نداره ...
از یکی دیگه کمک می گیرم ...
با این حا تشکر می کنم که همین مقدار اهمیت دادین و وقت گزاشتین
موفق باشید.

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1

از بابت پسورد ممنون . راستی این چینیه ؟؟؟؟؟؟ :wacko:

این نرم افزاری که شما لینک دادی بنظر جالب می رسه فقط یک سوال آیا با این نرم افزار میشه عکس پشت زمینه و عکس پشت زمینه start menu رو جداگانه تغییر داد ؟ اگه بشه که خیلی توپ میشه !!! :p

باز هم ممنون

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16

senjin15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میشهMicrosoft Windows Mobile 6.0 Professional برای داونلود بزارید به همراه روش نصب . روی O2 XDA Flame نصب میشود؟

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون به خاطر راهنماييتون
راجع به خاموش نگه داشتن BT و WiFi كه هميشه اين كار رو مي كنم،هم از لحاظ امنيتي هم از لحاظ مصرف زياد كه عمر باطري رو كم ميكنه و ...
راجع به اكتيو سينك هم خوشبختانه توو TASK MANAGER ديده ميشه،مشكل اصليم هم اين بود كه نمي دونستم سينك رو چطور قطع كنم كه اين برنامه توو حافظه نمونه :( يعني من وقتي گوشيم رو با PC سينك مي كنم، وقطي قطعش مي كنم، جزو پروسس ها active sync فعال مي مونه! اما هميشه دستي اون رو از كار مي ندازم(حتي اگر گوشيم رو با سينك بزارم شارژ،بعد از اينكه از شارژ كشيدم،معمولا گوشي رو SOFT RESET مي كنم!
اما اثر نداره! فقط ساعت SPB هست كه باقي مونده :( اون رو پاك مي كنم ببينم نتيجه چي ميشه
ROMي كه الان دارم ظاهرا مشكلي نداره،اما ديگه اگه مجبور شم عوضش مي كنم،اگه باطري زيادي پر و خالي شه از بين ميره،مخصوصا دشمن باطري گرماست!
باز هم ممنونم،اما فكر كنم اين پستهامون بايد از قسمت نرم افزار به قسمت ديگه اي منتقل شه كه باز هم شرمنده مدير هام كه زحمت انتقالش رو داديم

البته اینکه اکتیو سینک رو در task manager ببینی و خاموش کنی تضمین نمی کنه که دوباره بالا نیاد. اگر به schedule در منوی اکتیوسینک دسترسی پیدا کنی می بینی که اونجا نوشته که با چه فاصله زمانی اکتیو سینک بالا بیاد یعنی هر 5 دقیقه یا 10 دقیقه یا یک ساعت. یعنی زمانی که شما مدت طولانی از دستگاه استفاده نمی کنی اون در background کار می کنه. تنها راه اطمینان از اینکه کار نکنه اینه که اکتیو سینک را manual بکنی به طریقی که نوشتم. من این را در باطری سالم امتحان کردم. مثلا اگر شارژ صد درصد است اگر از دستگاه استفاده نکنی در طول روز همان صددرصد می ماند (بشرط اینکه اکتیو سینک manual باشد) ولی بدون manual کردن اکتیو سینک همان دستگاه با با همان شرایط آخر روز 80 درصد شارژ دارد. بنا براین اگر دستگاه به طریق دیگری مشکل برای باطری ایجاد کنه اکتیو سینک اون مشکل را مضاعف می کنه.

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی چی این حرف؟؟؟؟
خوب طبیعیه که من این پروسه رو طی کردم تا تونستم اینهمه دستورالعمل رو به شما بگم تا بتونی اون کد رو برام بنویسی ...
من چون گوشیم این شرت کات رو اجرا نمیکنه خواستم این کد 30 حرفی رو با دستگاه دیگه ای مقایسه کنم شاید بتونم کد صحیح رو واسه دستگاه خودم پیدا کنم ...همین
نوشتن این کد که فقط آدرس یه اس ام اس جدید هست (مسیری رو که برای یه اس ام اس جدید طی می کنی تا بنویسیش رو به صورت یه کد 30 رقمی در آورده ) فکر می کنی چه خطری می تونه براتون داشته باشه ؟ هممم؟
اگر مایل نیستی یا فکر می کنی با این کار ممکنه خدایی نکرده مزاحمتی براتون ایجاد میشه هیچ ایرادی نداره ...
از یکی دیگه کمک می گیرم ...
با این حا تشکر می کنم که همین مقدار اهمیت دادین و وقت گزاشتین
موفق باشید.[/QUOTE]

ناراحت نشو امیر خان. اینهم آن کد:
{1D210285-ABE7-11d2-8442-0000F87A584A}

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

از بابت پسورد ممنون . راستی این چینیه ؟؟؟؟؟؟ :wacko:

این نرم افزاری که شما لینک دادی بنظر جالب می رسه فقط یک سوال آیا با این نرم افزار میشه عکس پشت زمینه و عکس پشت زمینه start menu رو جداگانه تغییر داد ؟ اگه بشه که خیلی توپ میشه !!! :p

باز هم ممنون
من امتحانش نکردم...گزاشتم که خودتون امتحان کنید.

مي شه بپرسم خودتون كرك مي كنين يا منظور اينه كه بگردين و كرك رو پيدا كنين ؟

پیدا میکنیم:blush:
سلام میشهMicrosoft Windows Mobile 6.0 Professional برای داونلود بزارید به همراه روش نصب . روی O2 XDA Flame نصب میشود؟

official نیومده واسه Flame هنوز...

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا كسي نتونسته با رجيستري مسير بولوتوس رو به مموري كارت منتقل كنه ؟؟؟ بابا خيلي اذيت ميكنه

آقا اين wisbar رو ريختم هر دوتاش رو حالا كدوم رو بايد اجرا كنم ؟؟ wisbar advanc desktop يا wisbar advance رو بعد من تم ويستا گرفتم بازش كردم 19 مگا بايت هستش كلي پوشه و آيكون هستش براي همه قسمنتهاي گوشي حالا تو خود phone memory من همش 19 مگابايت جا دارم اين رو تو رم نميسشه بريزم و اجرا كنم تو wisbar ؟؟؟؟ آموزش فارسي استفاده از wisbar و تم اضافه كردن رو نداريد بزاريد؟؟؟؟
]آيكون هاي ساعت بزرگ در today screen از كجا بگيرم براي wisbar ؟؟؟ ممنونم

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
عذر میخوام که اینو میگم اما این دو تا برنامه ای که در این صفحه گذاشته شده خیلی پیش تر معرفی شده بودند - حالا اگه هدف شما از قرار دادن مجدد اینها یادآوری کردنشون بوده که هیچ و در غیر این صورت بهتره که پست ها ریمو بشن .

خواهش میکنم
من چیزی پیدا نکردم والا, شما لینکی داری؟!

والله منهم چند وقت پیش همین مطلب رو در مورد یک برنامه که تکراری بود گفتم و نه تنها پست من حذف شد یک پاسخ سخت و پر از طعنه هم نصیبم شد.

جناب سرابیان, ترد معرفی نرم افزار برای "معرفی نرم افزار " هست و بس! جای سوال, تشکر,ایراد.... در ترد سوال و جواب مربوط به نرم افزار هست. انتظار میرفت که اگر حداقل قوانین این بخش رو مطالعه نکردین, از طرح کلی ترد معرفی نرم افزار, متوجه این موضوع بشید! ولی حتی با وجود اخطارهای فراوان کماکان به کار خودتون ادامه میدید.
امیدوارم که این وضعیت باعث بن شدن شما نشه.

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا كسي نتونسته با رجيستري مسير بولوتوس رو به مموري كارت منتقل كنه ؟؟؟ بابا خيلي اذيت ميكنه

آقا اين wisbar رو ريختم هر دوتاش رو حالا كدوم رو بايد اجرا كنم ؟؟ wisbar advanc desktop يا wisbar advance رو بعد من تم ويستا گرفتم بازش كردم 19 مگا بايت هستش كلي پوشه و آيكون هستش براي همه قسمنتهاي گوشي حالا تو خود phone memory من همش 19 مگابايت جا دارم اين رو تو رم نميسشه بريزم و اجرا كنم تو wisbar ؟؟؟؟ آموزش فارسي استفاده از wisbar و تم اضافه كردن رو نداريد بزاريد؟؟؟؟
]آيكون هاي ساعت بزرگ در today screen از كجا بگيرم براي wisbar ؟؟؟ ممنونم

با سلام

دوست عزیز برای سئوال اولتون باید بگم اگه توسط رجیستری نتونستید - با برنامه D Yar Bluetooth که در همین قسمت قبلاً معرفی شده حتماً میتونید که مسیر فایل دریافتی رو مشخص کنید .

برای سئوال دومتون هم یک توضیح مختصر ولی کار راه انداز توی امضای خودم هستش ، یک نگاه بندازید ( بی ضرره ) .

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
پیدا میکنیم:blush:

اگر بتونين يه برنامه باركد خان ديدم،كركش رو پيدا نكردم
اينجا معرفي شده يا كسي مي تونه كمك كنه ؟
خيلي برام جالي بود،البته كرك SYMBIAN رو پيدا كردم اما براي PPC نبود :(

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش میکنم
من چیزی پیدا نکردم والا, شما لینکی داری؟!

جناب سرابیان, ترد معرفی نرم افزار برای "معرفی نرم افزار " هست و بس! جای سوال, تشکر,ایراد.... در ترد سوال و جواب مربوط به نرم افزار هست. انتظار میرفت که اگر حداقل قوانین این بخش رو مطالعه نکردین, از طرح کلی ترد معرفی نرم افزار, متوجه این موضوع بشید! ولی حتی با وجود اخطارهای فراوان کماکان به کار خودتون ادامه میدید.
امیدوارم که این وضعیت باعث بن شدن شما نشه.

1- در خصوص برنامه های تکراری, مدیر محترم انجمن توضیحات خود را در پست 8062 بخش معرفی نرم افزار دادند. خواندیم و قانع شدیم و دیگر اعتراضی نخواهیم داشت. (قابل توجه که توضیحات در بخش معرفی نرم افزار است که کاملا منطقی است زیرا اعتراضات آنجا شده بود)
2- منظور شما را از تکرار متوجه نشدم. پست من متعاقب پست bodybuilder بود که خود کاربر فعال است و در آن بخش (بخش معرفی نرم افزار) به تکراری بودن برنامه اعتراض کرده بود و من فقط تجربه خود را از تنها اعتراض قبلی خود بیان کردم و برخورد نا مناسب.
3- همان برخورد نامناسب در این پست دیده می شود. شما نسبت به پست bodybulider که اعتراض اصلی را ایشان کرده بود با احترام برخورد می کنی و توضیح می دهی که قبلا معرفی نشده بود و به من که می رسی به طعنه و تهدید به بن شدن رو می آوری. امیدوارم این پست موجب بن شدن بنده نشود که فاجعه ای غیرقابل جبران خواهد بود.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اگر بتونين يه برنامه باركد خان ديدم،كركش رو پيدا نكردم
اينجا معرفي شده يا كسي مي تونه كمك كنه ؟
خيلي برام جالي بود،البته كرك SYMBIAN رو پيدا كردم اما براي PPC نبود :(
اسم برنامه رو بده شاید یه کاری بشه کرد:D
با دوربین میخونه؟!

1- در خصوص برنامه های تکراری, مدیر محترم انجمن توضیحات خود را در پست 8062 بخش معرفی نرم افزار دادند. خواندیم و قانع شدیم و دیگر اعتراضی نخواهیم داشت. (قابل توجه که توضیحات در بخش معرفی نرم افزار است که کاملا منطقی است زیرا اعتراضات آنجا شده بود)
2- منظور شما را از تکرار متوجه نشدم. پست من متعاقب پست bodybuilder بود که خود کاربر فعال است و در آن بخش (بخش معرفی نرم افزار) به تکراری بودن برنامه اعتراض کرده بود و من فقط تجربه خود را از تنها اعتراض قبلی خود بیان کردم و برخورد نا مناسب.
3- همان برخورد نامناسب در این پست دیده می شود. شما نسبت به پست bodybulider که اعتراض اصلی را ایشان کرده بود با احترام برخورد می کنی و توضیح می دهی که قبلا معرفی نشده بود و به من که می رسی به طعنه و تهدید به بن شدن رو می آوری. امیدوارم این پست موجب بن شدن بنده نشود که فاجعه ای غیرقابل جبران خواهد بود.

بیان کردن تجربه های تلخ, شیرین, اعتراض+ مواردی که تو پست قبلیم اشاره کردم, جاش اونجا نیست. پست جناب بادی بیلدر هم ادیت شده.
جناب بادی بیلدر گفتن برنامه قبلا بوده, که من هم گفتم ندیدم (اگه لینکی داری bodybuilder جان لطف کن بده).
غیر از این, من نه از "اعتراض" ایشون ناراحت شدم (که انتظار دارین باهاشون بد برخورد کنم) و نه از پست شما.
تند بودن لهن من هم بر میگرده به اصرار شما بر پست زدن در جای نامناسب ! و همونطور که گفتم, شما گویا بارها در اون تاپیک سوال فرمودید در حالی که هر دفعه اخطار داده میشه و پست پاک میشه. اما دوباره.....
من هم کاره ای نیستم که بخوام بن کنم! هرکس به قوانین احترام نذاره بن میشه! به همین دلیل اون پست من "تهدید" حساب نمیشه.
امیدوارم که با مرور دوباره قوانین, به حظور مثبت خودتون در اینجا ادامه بدین و اگر به هر دلیلی از من ناراحت شدین, از شما معذرت میخوام.

بالا