• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جشنواره فیلم فجر

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آقا هرکسی خواست بره سینماهای نزدیک میدون ولی عصر و فلسطین و اینا ، یه خبر بده ... حداقل دم سینما همدیگه رو ببینیم ...
rastaman2.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
آقا هرکسی خواست بره سینماهای نزدیک میدون ولی عصر و فلسطین و اینا ، یه خبر بده ... حداقل دم سینما همدیگه رو ببینیم ...
rastaman2.gif

هيچكس به اين خبر نده!
الكي ميگه!
پارسال با همين بازي هاش كلي بليط منو سوزوند! :hmm:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
رقابت پرکارترین بازیگران در جشنواره بیست و ششم فیلم فجر
یکی از رسوم نانوشته جشنواره فیلم فجر در کوران رسیدن یا نرسیدن فیلم‌ها، پرداختن به پرکارترین‌ها در حیطه‌های مختلف است. طبعاً پرحضورترین افراد این فهرست هم بازیگران هستند که امکان کسب تجربه در آثار بیشتری را دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، جشنواره فیلم فجر به عنوان مهمترین و معتبرترین رویداد سینمایی کشور، هر سال پیش از آغاز آداب و رسومی نانوشته را برای رسانه های خبری بخصوص در عرصه مطبوعات شکل می دهد. رسومی که کم از آداب عید نوروز و ... ندارد و به نوعی در بطن این رویداد و حواشی آن نهادینه شده است.

یکی از این رسوم در کوران حضور یا غیبت، رسیدن یا نرسیدن فیلم‌ها به جشنواره، پرداختن به پرکارترین‌ها در حیطه‌های مختلف فیلم و سینماست. این سرشماری سینمایی شاید کمتر در مورد فیلمسازان کاربرد داشته باشد، چون ساختن یک فیلم در طول سال خود به خود هنری خاص است که با توجه به شرایط رساندن فیلم‌ها در کوران جشنواره بدل به هنری یکه می‌شود.

به این ترتیب معمول است که هر فیلمسازی با یک فیلم در این رویداد حضور داشته باشد مگر اینکه بنا به شرایط خاص، احتمالاً فیلمی از سال قبل داشته باشد که در چنین شرایطی معمولاً یک فیلم از کارگردان وارد بخش رقابتی شده و یک فیلم دیگر به بخش غیررقابتی راه پیدا می‌کند. امسال هم این اتفاق نادر به وقوع پیوسته و رسول صدرعاملی با دو فیلم "شب" و "هر شب تنهایی" در بیست و ششمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد.
البته این دو فیلم دو قسمت از مجموعه "شهری که دوستش می داریم" هستند که درباره زائران مرقد امام رضا (ع) ساخته شده و قرار بود صرفاً تلویزیونی باشند، ولی بعد تصمیم‌ها عوض و به این نتیجه منجر شد. به این ترتیب "شب" در بخش سودای سیمرغ مسابقه سینمای ایران و "یک شب تنهایی" در بخش خارج از مسابقه (مهمان) به نمایش درمی آیند.

ابراهیم فروزش هم در صورت وارد شدن فیلم "دوست داشتن" با نام قبلی "دوست داشتن را هجی کن" در فهرست فیلمسازان دو فیلمی وارد می‌شود. "هامون و دریا" فیلم دیگر فروزش است که در بخش سودای سیمرغ مسابقه سینمای ایران و جلوه‌گاه شرق: مسابقه سینمای آسیا حضور دارد و اگر حضور "دوست داشتن" هم قطعی شود، مطمئناً در بخش غیررقابتی به نمایش درمی آید.

اما در مورد بازیگران این رسم هر ساله کاربرد بهتری پیدا می کند و به گفته دیگر می تواند فهرستی بلند بالا را شامل شود. چرا که برای بازیگران این امکان وجود دارد که در طول یک سال در چند فیلم و حتی مجموعه حضور پیدا کنند و طبعاً پر حضور ترین افراد حاضر در این فهرست شوند.

جشنواره فیلم فجر با حضور 23 فیلم ایرانی در بخش سودای سیمرغ، 12 فیلم در بخش فیلم های اول، 12 فیلم در بخش خارج از مسابقه و 9 فیلم ایرانی در سه بخش جام جهان نما، جلوه گاه شرق و در جستجوی حقیقت که برخی فیلم ها هم در این فهرست ها مشترک هستند، در مجموع انتظار حضور پررنگ بازیگران حرفه ای و به نوعی شناخته شده سینمای ایران را برجسته می کند، اما واقعاً این اتفاق می افتد؟

بیشترین حضور بازیگران در بین فیلم های ایرانی جشنواره فجر، کمیت سه فیلم است. رقمی که چندان چشمگیر نیست ولی در اختیار دو بازیگر مرد قرار گرفته است. یکی از نسلی به نسبت قدیمی تر و دیگری از نسل جوان امروز. رضا کیانیان و حامد بهداد دو بازیگری هستند که در صدر فهرست پرکارترین بازیگران قرار گرفته اند.

رضا کیانیان با سه فیلم "خاک آشنا" به کارگردانی بهمن فرمان آرا، "همیشه پای یک زن در میان است" به کارگردانی کمال تبریزی و "صد سال به این سال‌ها" به کارگردانی سامان مقدم، بازیگر مرد پرکار جشنواره بیست و ششم است البته به شرط اینکه کارگردان و تهیه‌کننده "صد سال به این سال‌ها" به حضور فیلمشان در بخش خارج از مسابقه رضایت بدهند و فیلم را به نمایش درآورند.

حامد بهداد هم با سه فیلم "حس پنهان" به کارگردانی مصطفی رزاق کریمی، "دایره زنگی" به کارگردانی پریسا بخت آور و "هر شب تنهایی" به کارگردانی رسول صدرعاملی، دیگر بازیگر مرد پرکار جشنواره فجر امسال است. البته این حضور به نوعی در گرو رفع مشکلات فیلم "دایره زنگی" برای حضور در جشنواره بود که رفع شد و بهداد هم سه فیلمی شد.

نکته جالب درباره رقابت کمی کیانیان و بهداد، همکاری مشترک آن دو در فیلم "باغ فردوس پنج بعد از ظهر" به کارگردانی سیامک شایقی است که می تواند مورد توجه قرار بگیرد. با ذکر یک نکته کلی تر که بازیگران زن در فهرست سه فیلمی ها نتوانسته اند جای بگیرند.

رده دوم فهرست بازیگران پرکار با دو فیلم، بازیگران بیشتری را شامل می شود. در این فهرست بازیگران زن هم حضور برجسته ای دارند که به آنها هم می پردازیم. عزت الله انتظامی بازیگر پیشکسوت سینمای ایران با دو فیلم "آتش سبز" به کارگردانی محمدرضا اصلانی و "شب" به کارگردانی رسول صدرعاملی در صدر این فهرست قرار دارد. بازیگری از نسل گذشته که هنوز ارتباط خود را با فیلمسازان نسل بعد از خود حفظ کرده است.

جمشید هاشمپور هم با دو فیلم "آن مرد آمد" به کارگردانی حمید بهمنی و "استشهادی برای خدا" به کارگردانی علیرضا امینی در فهرست پرکارترین بازیگران مرد جای می گیرد. بازیگری که با خوشفکری توانست از کلیشه خود فاصله بگیرد و حضور متفاوتی در فیلم های مختلف داشته باشد که انتظاری خاص هم در خصوص نقش آفرینی او در فیلم امینی وجود دارد.

رضا ناجی با دو فیلم "آواز گنجشک‌ها" به کارگردانی مجید مجیدی و "باد در علفزار می پیچد" به کارگردانی خسرو معصومی در فهرست بازیگران دو فیلمی جای می گیرد. بازیگری که هر چند با فیلم های مجیدی دیده شد ولی با بازی در آثاری از فیلمسازان دیگر همچون ایرج کریمی توانست توانایی های ذاتی خود را به اثبات برساند. همکاری جدید او با معصومی هم از این وجه می تواند مورد توجه قرار بگیرد.

حسین محجوب با دو فیلم "ستایش" به کارگردانی محمدرضا رحمانی و "سبز کوچک" به کارگردانی غلامرضا رمضانی نیز در این فهرست جای می گیرد. "ستایش" اولین فیلم کارگردانش است و "سبز کوچک" هم در مجموعه فیلم های نوجوانانه رمضانی جای می گیرد.

محمدرضا فروتن با دو فیلم "حس پنهان" به کارگردانی مصطفی رزاق کریمی و "کنعان" به کارگردانی مانی حقیقی در جشنواره بیست و ششم حضور دارد. امین حیایی با دو فیلم "شب" به کارگردانی رسول صدرعاملی و "دایره زنگی" به کارگردانی پریسا بخت آور از بازیگران جوان دو فیلمی است. بازیگری که هر چند به چهره فیلم های گیشه ای و کمدی بدل شده ولی در فیلم صدرعاملی حضوری متفاوت را تجربه می کند.

شهاب حسینی دیگر بازیگر جوانی است که با فیلم های "پرچم قلعه کاوه" به کارگردانی محمد نوریزاد و "محیا" به کارگردانی اکبر خواجویی در جشنواره بیست و ششم حضور دارد. بازیگری که حضور پررنگی در فیلم و مجموعه های تلویزیونی دارد ولی این وجه حضور او در سینما را کمرنگ نکرده است.

شاهرخ فروتنیان که همواره بازیگر نقش مکمل و البته پر کار و حرفه ای است امسال با دو فیلم "جعبه موسیقی" به کارگردانی فرزاد موتمن و "خواب زمستانی" به کارگردانی سیامک شایقی در جشنواره فجر حضور دارد. رضا عطاران بازیگر و کارگردان موفق در عرصه طنز تلویزیونی هم دو فیلم "قرنطینه" به کارگردانی منوچهر هادی و "نشانی" به کارگردانی فریدون حسن پور حضور دارد که به نظر می آید در هر دو فیلم، نقش جدی را تجربه کرده است.

مجید مشیری هم بازیگر نقش مکملی است که امسال دو فیلم "شب" به کارگردانی رسول صدرعاملی و "همخانه" به کارگردانی مهرداد فرید را برای جشنواره دارد. مهرداد صدیقیان بازیگر نوجوان دو فیلم "عصر جمعه" و "اتوبوس شب" هم در جشنواره فجر امسال حضور پررنگی دارد با دو فیلم "کنعان" به کارگردانی مانی حقیقی و "دیوار" به کارگردانی محمدعلی طالبی.

مهران مدیری کارگردان و بازیگر موفق عرصه طنز تلویزیونی هم دو فیلم کمدی "همیشه پای یک زن در میان است" به کارگردانی کمال تبریزی و "دایره زنگی" به کارگردانی پریسا بخت آور را برای نمایش در جشنواره فجر آماده دارد.

در فهرست بازیگران زن پرکار امسال همانطور که اشاره شد بازیگران زن جوان و البته با تجربه نسبتی متعادل دارند. فاطمه معتمدآریا با دو فیلم "خواب زمستانی" و "صد سال به این سال‌ها" در جشنواره حضور دارد که معمولاً از پرکارترین بازیگران زن سینمای ایران است.
افسانه بایگان بازیگر حرفه ای دیگری از نسل قدیمی تر است که دو فیلم "کنعان" و "قرنطینه" را آماده دارد. مهتاب کرامتی دیگر بازیگری است که با دو فیلم "آتش سبز" و "حس پنهان" در فهرست پرکارترین بازیگران زن جشنواره بیست و ششم قرار می گیرد.

پریوش نظریه هم که زمانی حضورش در سینمای ایران کمرنگ شده بود در فجر بیست و ششم با دو فیلم "چراغی در مه" و "حقیقت گمشده" حضور دارد. مریم بوبانی نیز با دو فیلم "خاک آشنا" و "همخانه" و "آهو خردمند با "آتش سبز" و "همیشه پای یک زن در میان است" در فهرست پرکارترین بازیگران زن جشنواره حضور دارد.

از بازیگران جوان می توان به گلشیفته فراهانی اشاره کرد که در صورت ورود فیلم "دیوار" به جشنواره با دو فیلم "همیشه پای یک زن در میان است" و "دیوار" جشنواره فجر را تجربه می کند. باران کوثری بازیگر زن برگزیده جشنواره سال قبل با دو فیلم "دایره زنگی" و "کتونی سفید" امسال در فهرست پرکارترین های جشنواره حضور دارد.

الناز شاکردوست با دو فیلم "باد در علفزار می پیچد" و "در میان ابرها"، نیوشا ضیغمی با دو فیلم "حس پنهان" و "قرنطینه"، پگاه آهنگرانی با دو فیلم "آتش سبز" و "خواب زمستانی" و بالاخره نگار جواهریان هم با دو فیلم "جعبه موسیقی" و "تنها دو بار زندگی می کنیم" به جشنواره فجر می آیند. معصومه میرحسینی هم با دو فیلم "سایاب" و "دیوار" آخرین بازیگر فهرست دو فیلمی هاست.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
کنعان
کارگردان: مانی حقیقی
بازيگران: بهرام رادان، محمدرضا فروتن، افسانه بایگان، ترانه علیدوستی، حسن معجونی، مهرداد صدیقیان، مینا نوروزی
علاوه بر چهار بازيگر اصلي فيلم تعدادي از بازيگران تئاتر حسن معجوني، مهرداد صديقيان و مينا نوروزي به بازيگران "كنعان" پيوستند.
از عوامل پشت دوربين مي‌توان از: مدير فيلمبرداري: حسن كريمي، طراح صحنه و لباس: امير اثباتي، صدابردار: بهمن اردلان نام برد.

phoenix_6433

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی جدول زمانبندی پخش فیلما رو نداره؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
بابا ، مریض بودم لامصب !
128fs2883410.gif
... حالا باید تا آخر عمر سر این قضیه جواب پس بدم ...
129fs238648.gif
سیمور جان من دوست دارم بیام فقط بیلیط چطوریه ؟ یعنی باید در گیشه وایسیم یا اینکه بازار سیاه و..
امسال چطوریه ؟ استقبال و میگم شلوغ هست نیست ؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سیمور جان من دوست دارم بیام فقط بیلیط چطوریه ؟ یعنی باید در گیشه وایسیم یا اینکه بازار سیاه و..
امسال چطوریه ؟ استقبال و میگم شلوغ هست نیست ؟
آقا من خوب توضیح ندادم ... منظورم اینه که واقعا فقط "دم در " سینما ... چون حوصله اومدن داخل سالن رو ندارم (بی لیاقتیم دیگه!
icare.gif
) ... مگه اینکه یکی واسه ام بلیط بیاره ... (مثلا علی!!
woohoo.gif
)

استقبال و ایا رو هم ایشالا دوستان مطلع تر بیان بگن ...

omath

Registered User
لایک‌ها
1
آقايون به همتون پيشنهاد ميكنم نرين فيلمها را از جشنواره ببينيد به خاطر اينكه بچه‌هاي ما مسئولينش هستن و گفتن كه فيلمها را تيكه پاره كردند... راستش را بخواين به خود من هم پيشنهاد شد ولي اصلا خوشم نمياد برم ولي كارت خبرنگاري دارم اگه نياز باشه... ولي با سيمور موافقم كه يه چيزي باشه كه همديگه را ببينيم تازه من كارت خبرنگاري دارم شايد بتونيم بريم وارد جزئيات بشيم(البته اينقدرها هم بچه‌بازي نيست ها) ولي در كل كسي نبايد بره چون خيلي مزخرفه اين جشنواره فيلم زجر

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
آقا من خوب توضیح ندادم ... منظورم اینه که واقعا فقط "دم در " سینما ... چون حوصله اومدن داخل سالن رو ندارم (بی لیاقتیم دیگه!
icare.gif
) ... مگه اینکه یکی واسه ام بلیط بیاره ... (مثلا علی!!
woohoo.gif
)

استقبال و ایا رو هم ایشالا دوستان مطلع تر بیان بگن ...
افعال معکوس به کار میبری! ما رو بگو گفتیم زدی تو خط جشنواره!
من که فرصت نکردم اما اگه استقبال نباشه بلیط تو گیشه هست !
میگیریم ! اگرنه من یکی که حال تو صف وایسادن و اینا ور ندارم
فیلم کمال رو خیلی دوست دارم ببینم

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
آقايون به همتون پيشنهاد ميكنم نرين فيلمها را از جشنواره ببينيد به خاطر اينكه بچه‌هاي ما مسئولينش هستن و گفتن كه فيلمها را تيكه پاره كردند... راستش را بخواين به خود من هم پيشنهاد شد ولي اصلا خوشم نمياد برم ولي كارت خبرنگاري دارم اگه نياز باشه... ولي با سيمور موافقم كه يه چيزي باشه كه همديگه را ببينيم تازه من كارت خبرنگاري دارم شايد بتونيم بريم وارد جزئيات بشيم(البته اينقدرها هم بچه‌بازي نيست ها) ولي در كل كسي نبايد بره چون خيلي مزخرفه اين جشنواره فيلم زجر
امار دقیق تر نداری من شنیده بودم فیلم کمال و سامان مقدم رو قیچی کردن
که بعد دیدم سامان هم فیلمشو کشیده بیرون
دایره زنگی ور هم اصلا قبول نکردن به خاطر همین مسائل...

omath

Registered User
لایک‌ها
1
امار دقیق تر نداری من شنیده بودم فیلم کمال و سامان مقدم رو قیچی کردن
که بعد دیدم سامان هم فیلمشو کشیده بیرون
دایره زنگی ور هم اصلا قبول نکردن به خاطر همین مسائل...

فيلم سامان سالور كه يكي از دوستهاي خودم هم هست را ممنوع كردند... از سامان مقدم اطلاع زيادي ندارم ولي گويا فيلمش را قيچي كردند ولي اينكه كشيده بيرون را نميدونم و فيلم كمال تبريزي 1 دقيقه قيچي شد و خودش كشيدش بيرون... فيلم آواز گنجشكهاي مجيدي بسيار قشنگه و اگه جشنواره ميريد همينو فقط ببينيد چون خيلي قشنگه و به نظرم اگه شرايط مهيا باشه امسال ميتونه نامزد اسكار بشه... دايره‌ي زنگي خيلي فيلم خوبي نبود ولي خب ردش هم كردند انگار ولي فيلم سالور خيلي خوب بود... اينم بود اطلاعاتي كه ازم ميخواستي درباره‌ي zajr film festival

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
فيلم سامان سالور كه يكي از دوستهاي خودم هم هست را ممنوع كردند... از سامان مقدم اطلاع زيادي ندارم ولي گويا فيلمش را قيچي كردند ولي اينكه كشيده بيرون را نميدونم و فيلم كمال تبريزي 1 دقيقه قيچي شد و خودش كشيدش بيرون... فيلم آواز گنجشكهاي مجيدي بسيار قشنگه و اگه جشنواره ميريد همينو فقط ببينيد چون خيلي قشنگه و به نظرم اگه شرايط مهيا باشه امسال ميتونه نامزد اسكار بشه... دايره‌ي زنگي خيلي فيلم خوبي نبود ولي خب ردش هم كردند انگار ولي فيلم سالور خيلي خوب بود... اينم بود اطلاعاتي كه ازم ميخواستي درباره‌ي zajr film festival
اقا از اطلاعاتی که دادی ممنونم! من خبر نداشتم فیلم کمالم از جشنواره اومده بیرون!
فیلم میر کریمی هم شنیدم فیلم خوبیه!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
فيلم سامان سالور كه يكي از دوستهاي خودم هم هست را ممنوع كردند... از سامان مقدم اطلاع زيادي ندارم ولي گويا فيلمش را قيچي كردند ولي اينكه كشيده بيرون را نميدونم و فيلم كمال تبريزي 1 دقيقه قيچي شد و خودش كشيدش بيرون... اينم بود اطلاعاتي كه ازم ميخواستي درباره‌ي zajr film festival

اینا هم با این جشنوارشون. تو رو خدا دیگه نگو از خنده روده بر میشیم ... آخه توی کدوم جشنواره فیلم قیچی میکنن ؟ تازه این علاوه بر محدودت هاییه که به صورت بالقوه وجود داره ... مثلا خیلی از فیلم ها اشکال!!! موضوعی دارن ... اونوقت انتظار دارن اسپیلرگ و کوپولا بیان براشون داوری کنن. تازه این هم نیست وقت اسکار و کن که میرسه یه شیپور میگیرن تو دستشون داد میزنن اهای ایها الناس بیان که کن و اسکار دارن توطئه می کنن ...

پ ن . وقتی فرامرز قریبیان ( واقعا متاسفم که اسمش توی یادم موند ) چندین بار سیمرغ بلورین میگیره دیگه معلومه که جشنواره در چه سطحیه ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
چطوره بریم دم در سینما ملت رو از راه به در کنیم
1850.gif
... به مردم میگیم "آقا ول کن این فیلمهای درجه دوی قیچی خورده رو ... بیا ببرمت planet terror نشونت بدم ... هم افه داره که اینو دیده باشی - هم حاوی مضامین فرامتنیه - هم دلایل زیبایی شناختی خاص خودش رو داره - هم خلاصه همه چی !"
070416_8qq10.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سامان مقدم فيلمش تو بخش مسابقه نرفت!
گفتن بيا تو خارج از مسابقه نشونش بده! خودش كشيد بيرون فيلمش رو!
معلوم نيست چي ساخته! اين سريال آخريش كه ....

در مورد فيلم هميشه پاي يك زن در ميان هست من دارم اينجا ميشنوم!
اميدوارم كه اينجوري نباشه!

در مورد اينكه كسي بره يا نره و فيلمها رو ببينه يا نبينه!
دوستان لطف كنند نظرات شخصي خودشون رو پيش خودشون نگه دارند

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
اینا هم با این جشنوارشون. تو رو خدا دیگه نگو از خنده روده بر میشیم ... آخه توی کدوم جشنواره فیلم قیچی میکنن ؟ تازه این علاوه بر محدودت هاییه که به صورت بالقوه وجود داره ... مثلا خیلی از فیلم ها اشکال!!! موضوعی دارن ... اونوقت انتظار دارن اسپیلرگ و کوپولا بیان براشون داوری کنن. تازه این هم نیست وقت اسکار و کن که میرسه یه شیپور میگیرن تو دستشون داد میزنن اهای ایها الناس بیان که کن و اسکار دارن توطئه می کنن ...

پ ن . وقتی فرامرز قریبیان ( واقعا متاسفم که اسمش توی یادم موند ) چندین بار سیمرغ بلورین میگیره دیگه معلومه که جشنواره در چه سطحیه ...
من با نظرت در مورد فرامرز قریبیان مخالفم ! یعنی چی که وقتی قریبیان سیمرغ بگیره دیگه ؟
به نظر من بازیگر توانایی هست! تو جشنواره سیمرغ دادن سلیقه ای هست
نمونه اش سیمرغ بازیگر مرد که همه میگفتن میرسه به فرخ نژاد برای چهارشنبه سوری دادن
به پرستویی! بعد سیمرغ بازیگر مرد که همه گفتن میدن به پرستویی برای فیلم مارمولک دادن
به بهران رادان برای شمعی در باد ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
منم ازش خوشم میاد ... همین هفته اخیر ، دوتا فیلم ازش دیدم برای n امین بار .. ترن و سناتور ... بازی اش خوبه و فضا هم نوستالژیک، مخصوصا با دوبله !
hostlov.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
«باد در علفزار مى پيچد» جايگزين «آواز گنجشك ها» شد

345645.jpg

فيلم «آواز گنجشك ها» ساخته «مجيد مجيدى» كه در دو بخش رقابتى ملى و بين المللى جشنواره فيلم فجر حضور داشت با توجه به درخواست «ديتر گاسليك» دبير جشنواره بين المللى فيلم برلين از جشنواره فجر، از بخش جام جهان نما مسابقه بين الملل جشنواره فجر خارج شد. با خروج اين فيلم باد در علفزار مى پيچد (خسرو معصومى) جايگزين آن شد.
دكتر مجيد شاه حسينى دبير جشنواره فيلم فجر پس از دريافت نامه دبير جشنواره برلين، با درخواست ايشان با توجه به اهميت حضور بين المللى سينماى ايران موافقت كرد.
براساس قوانين برخى از جشنواره هاى معتبر جهان، فيلم هاى بلند سينمايى بخش مسابقه، معمولاً براى اولين بار در اين جشنواره ها به روى پرده مى روند و با توجه به اعتبار بين المللى جشنواره فيلم فجر، آواز گنجشك ها تنها مى توانست در يكى از اين دو رويداد (فجر يا برلين) حضور يابد.
بنابراين گزارش، فيلم «باد در علفزار مى پيچد» در بخش جام جهان نما جايگزين فيلم «آواز گنجشك ها» مى شود.
فيلم باد در علفزار مى پيچد پيش از اين تنها در بخش سوداى سيمرغ، مسابقه سينماى ايران بيست و ششمين جشنواره بين المللى فيلم فجر حضور داشت.

نخستين روز جشنواره در سينماى رسانه ها

در نخستين روز از جشنواره فيلم فجر در سينماى اهالى رسانه و مطبوعات (صحرا) پنج فيلم به روى پرده رفتند. «آتش سبز» ساخته محمدرضا اصلانى، «تخم مرغ» ساخته سمى كاپلانغلو از تركيه، «به همين سادگى» ساخته رضا ميركريمى، «۱۴۰۸» به كارگردانى ميكائيل هافستروم از آمريكا و «مايكل كلايتون» ساخته تونى گيلروى (آمريكا) در بخش هاى بين المللى به روى پرده رفتند. پس از نمايش فيلم ها هم طبق سال هاى گذشته جلسات نقد و پرسش و پاسخ با حضور منتقدان و عوامل فيلم ها برگزار شد. امسال در بخش بين الملل هم اين جلسات با حضور منتقدان و كارشناسان سينماى جهان برگزار شد. نخستين جلسه اين نشست ها با حضور سعيد شاپورى، شهاب الدين عادل و حسين سلطان محمدى براى فيلم «تخم مرغ» برگزار شد. براى فيلم «۱۴۰۸» نيز رامتين شهبازى و شهاب الدين عادل حرف زدند.
در بخش سينماى ايران نيز تنها جلسه نشست با عوامل فيلم «آتش سبز» برگزار شد. اين نشست با حضور رامتين شهبازى به عنوان كارشناس منتقد، محمدرضا اصلانى (كارگردان و نويسنده)، قاسم قلى پور (تهيه كننده)، محسن ملكى (طراح چهره پردازى)، مرتضى پورصمدى (مدير فيلمبردارى) و مهدى احمدى، مهتاب كرامتى و پگاه آهنگرانى (بازيگران) همراه بود. اصلانى در ابتداى اين نشست گفت: من بيشتر فيلم داستانى كار كرده ام، اما سينماى آينده ما سينماى مستند خواهد بود، چراكه ممكن است سينماى داستانى روزى سقوط كند اما سينماى مستند چنين نخواهد شد، اما در «آتش سبز» با يك فيلم داستانى مواجه هستيم.» قلى پور نيز گفت: «يك سال قبل با فيلمنامه كار آشنا شدم و با علاقه مندى به توليد آن اقدام كردم.»

همراه با جشنواره فيلم فجر

ساحل پاسيفيك

مستند بلند «ساحل پاسيفيك» ساخته محمد جعفرى و آذر محرابى به عنوان آخرين فيلم به بخش مسابقه مستند بلند جشنواره فيلم فجر راه يافت.
در سينماهاى جشنواره

امروز يكشنبه اين فيلم ها به ترتيب در سينماهاى جشنواره به نمايش در آمد : سينما فرهنگ ۱: چوپان خوب (رابرت دنيرو)، هامون و دريا (ابراهيم فروزش)، الكساندرا (الكساندر سوخوروف)، زندگى در ترس (بوى تاك چوين) و منطقه كروسز (رافائل روسال) ـ سينما فرهنگ ۲: فرزندان بشر (آلفونسو كوآرون)، خرك (پتر بروسنس)، فرزند خاك (محمدعلى باشه آهنگر)، فاصله تا خوشبختى (مايكل جيمز رولند) و شب (رسول صدرعاملى) ـ عصر جديد ۱: هامون و دريا، ازدواج (هوآ، تااوتنگ)، چشم انداز كنگو (فيليپه فالدردو)، خداحافظ بافانا (بيل آگوست) و شهر مرزى (گرگورى ناوا) ـ عصر جديد ۲: كوهستان آبى (الدار شنگلايا)، شرم، تيم رويايى، زين الدين زيدان، مين هاى زمينى، الاغ مگدانا (چنگيز ابولادزه)، عاشق غريب (پاراچانف) و آفتاب سوخته ـ سپيده ۱: مارادونا (ماركوريسى)، اشباح سرگردان (سيروگوئرا)، نيمه بالغ (يوسف على خان)، بازگشت به خانه (ژانگ يانگ) و پروفسور و معادله محبوبش (تا كاشى كويى زومى) ـ فلسطين ۱: كنعان (مانى حقيقى)، كارت شناسايى (غسان شميط)، مردمان شب (آدريان ميد)، آتش سبز (محمدرضا اصلانى)، يلا (كريستيان پتزولد) ـ فلسطين ۲: مانسفلد (آندرو شيلاگى)، فرزندان افتخار (كريشتينا گودا)، وقت مردن (دو تا كديرافسكا)، ۳‎/۱۰ به يوما (جيمز منگلد) و ابريشم (سوچائوپين) ـ فلسطين ۳: بدون شاهد، ۲۵ كيلومتر و سربازهاى حلبى و راه بازگشت به خانه، نبرد اژدها (هيونگ رائدشيم)، در موقعيتى مناسب و جسدهاى عالى و مصيبت آنا.

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اگه فیلم جالبی دیدن یه خبری بدن،من خودم امسال نخمیرم یکی به خاطر اینکه دو سال بود سالی 20 تا فیلم میرفتم و کلا 4 تا فیلم خوب ندیدم یکی هم وتی میری جشنواره دیگه تو طول سال اصلا سینما نمیری چون یا فیلما مسخره ن اون دو سه تا فیلم نسبتا خوب رو تو جشنواره دیدی!
البته امسال من خودم در مورد خاک اشنای فرمان آرا کنجکاوم با همین فیلم مجیدی که مثل اینکه کنسل شد،البته مایکل کلیتون هم دوست دارم ببینم مخصوصا با این دیو دی کیفیت مزخرفش که پخش شده!

بالا