پارسا، من بارها و بارها گقتم، بخش پاكت پي سي افت كيفيت كرده.
هميشه وقتي بر ميزدم چندتا پست علمي بود كه با خوندنش آدم 2تا چيز ياد ميگيره. اما الان بندرت...
بله ... کاملا" قبول دارم ... من هم به همین خاطر میگم که بیایم یه کاری کنیم که هر کسی می خواد توی بخش پذیرفته بشه ( دوستان ِ دیگه ، نیان بگن مگه خودتون چه جوری هستین ! آره ما هیچی نیستیم - در صورتی که خیلی خوب داریم توی بخش - اما باید واسه آینده پیشرفت کنه که ) یه سری کارهای علمی و رو به پیشرفت انجام بده ... مثلا" چند تا مقاله ترجمه کنه ، یا اخباری رو که کم گیر میاد ارائه بده ... نمیدونم ، مثل حالتی که وقتی میخوان یکیو توی دانشگاهی بپذیرن چندتا مقاله یا پژوهش و فعالیت هاشو در نظر میگیرن ...
اینجوری هم قدیمی ها بهشون بر میخوره و تکونی به خودشون میدن ، هم جدیدی ها واسه اثبات خودشون جلو میرن !
حامد جان اون 2 تا تاپیک چه طوری میتونه از بار
علمی و کیفی اینجا کم کنه؟!
یعنی وجود اونا الان باعث عدم پیشرفت بخش شده؟!
والا این حرف منو یاد رئیس جمهور محبوب حسین میندازه که قبل از انتخابات میگفت "یعنی الان مشکل کشور ما شکل موی مردم ماست؟ من و تو باید به مشکلات اساسی مملکت برسیم. دولت (در اینجا مدیران) باید فضای کشور رو سامان ببخشه....."
یعنی واقعا الان مشکل اون 2 تا ترده؟
غیر از اینه که فرهاد زمانی که اینجا بود به همه تردها سر میزد و نظر خودشو میگفت ولی همه میدونن چه بار علمی بالایی داشت و هیچ وقت هم اون کاراش باعث افت کیفیه بخش نشد(همچنین که
نکردن اون کارها باعث پیشرفت نمیشه)
مثال دیگه بهروز خودمون هست که در همه جاها (
که شامل گفتگوی ازاد PT هم میشه) فعالیت میکرد. ولی ایا مشکلی به وجود اومد؟!
ببین من حرفم اینه که اگه فعالیت کم شده یا هر چیزه دیگه ای, این تا حدی (نه 100%) برمیگرده به کاربرا. حتی اگه اون 2 تا ترد هم باعث کم فعالیت شدن بعضی ها شده, باز هم این برمیگرده به کاربرا !
این منو یاد اون دورانی میندازه که تو ایران, ملت میگفتن ما نمی خواهیم ماهواره داشته باشیم چون بچمون (یا خودمون!) منحرف میشیم!
این جور افراد افرادی هستن که اگه تو یه جامعه ای مثل هند, که از سر یه کوچه اگه بگیری تا ته کوچه, 1001 دین مختلف میبینی, زندگی میکردن هر روز با دیدن ادیان مختلف "منحرف" میشدن و به یه راه جدید میرفتن! اما ایا اشکال از ماهوارست یا ایمان سست اون افراد؟!(افرادی که با اون 2 تا ترد, "فعالیتشون" کم میشه)
این یه جور توهین به کاربرای اینجاست(همونجور که اون هم یه جور توهین به ملت یه کشوره)
اگه میبینین که فعالیت کمتر شده, من تو اون تردی که مجتبی جان زده بود هم انالایز کردم, یه چیز کاملا طبیعیه! حالا یه روز صبح یه هو پامیشیم میایم میگیم "2 تا تردی (که تو یکیشون 3 تا پست بیشتر نخورده ) همین الان باید پاک شه که حیثیت بخش رفته زیر سوال!!!". بعدشم که میایم میگیم اره اینجا جوش خیلی صمیمیه و هیجا دیگه مثل اینجا نیستو ....حرفهای تکراریه همیشگی!!
همه section ها این موقعیت براشون به وجود میاد, اما مثلا اگه بخش سخت افزار سوت و کور شده, معنیش اینکه بار علمیش کمه یا اینکه مدیرانش خوب به بخش نمیرسن یا.....؟
به نظر من کاملا طبیعیه این موضوع و اینکه میگین اون 2 تا ترد بیچاره مشکل ساز شدن, به نظر من اشتباست.
فکر نمیکنم هم تاحالا کسی به خاطر پست دادن تو تردهایی مانند اون 2تا "تو بخش پزیرفته شده باشه".
فرشید جان, کسی که بیاد تو این بخش اون 2 تا ترد رو ببینه و بعدش بره, اولا که مطمعن باش اگه واسه نرم افزار یا هرچیزه دیگری اومده باشه, با یه google دیگه به اون تردی که باید برسه میرسه. ولی اگه با دیدن 2 تا تردی که در بخش "مباحث عمومی " هم زده شده به بار علمی افرادی که اینجا کار میکنند شک کنه, برمیگرده به عقل و شعور خودش که اینچنین عجولانه همچین تصمیم غیر منطقی میگیره!
میدونین هم که من واسه خودم نمیگم, چون تو اون ترد "امضا.." اصلا پستی ندارم.
به هرحال این نظر من بود.