• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو پیرامون مسایل مربوط به بخش پاکت پی سی

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من نفهمیدم که مباحث عمومی Pocket PC یعنی چه؟! میشه یه مقدار من را راهنمایی کنید؟
آخه بهترین امضا مال کیه و مسابقه ی Avatar چه ربطی به PPC داره!!!؟ اینها مال گفتگوی آزاد هست. به نظر من وجود این تردها از هرچی اسپمه بد تره. من یه خواهش میکنم در جواب تشکر جناب manuelcalavera نوشتم و یه کارت زرد به من داده شد ، تازه اون پست را هم دیلیت کردم بعد از اخطار ، اونوقت هیچ اقدامی در مورد این گونه تردها صورت نمیگیره؟!
کاملا" موافقم ... در ضمن ببخشید که باعث کارت گرفتنت شدم :( واقعا" شرمنده بخدا ...

من همینجا در ترد آواتار ، امضا ، میرم و در پست آخر میخوام که دیگه کسی پست نزنه فعلا" تا مدیرا تصمیم گیری کنن

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
کاملا" موافقم ... در ضمن ببخشید که باعث کارت گرفتنت شدم :( واقعا" شرمنده بخدا ...

من همینجا در ترد آواتار ، امضا ، میرم و در پست آخر میخوام که دیگه کسی پست نزنه فعلا" تا مدیرا تصمیم گیری کنن
دوستان به نظر شما تاپیک ِ بچه های این بخش بیان بگن اولین گوشیشون چی بوده و چرا رفتین سراغ پاکت پیسی هم جزو همون دسته ی بی فایده ست ؟!

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوستان به نظر شما تاپیک ِ بچه های این بخش بیان بگن اولین گوشیشون چی بوده و چرا رفتین سراغ پاکت پیسی هم جزو همون دسته ی بی فایده ست ؟!

سلام...
پارسا جان به نظر من اين موضوع باز يه ربطي به PPC داره... حالا باز بايد منتظر بمونيم ببينيم دوستان چه نظري دارن... ولي واقعا خوشحال مي شم مي بينم كه بچه هاي اين بخش در مورد كيفيت بخش خودشون چقدر احساس مسعوليت مي كنند...

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
پارسا، من بارها و بارها گقتم، بخش پاكت پي سي افت كيفيت كرده.
هميشه وقتي بر ميزدم چندتا پست علمي بود كه با خوندنش آدم 2تا چيز ياد ميگيره. اما الان بندرت... :(

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
هميشه وقتي بر ميزدم چندتا پست علمي بود كه با خوندنش آدم 2تا چيز ياد ميگيره. اما الان بندرت... :(
بله ... کاملا" قبول دارم ... من هم به همین خاطر میگم که بیایم یه کاری کنیم که هر کسی می خواد توی بخش پذیرفته بشه ( دوستان ِ دیگه ، نیان بگن مگه خودتون چه جوری هستین ! آره ما هیچی نیستیم - در صورتی که خیلی خوب داریم توی بخش - اما باید واسه آینده پیشرفت کنه که ) یه سری کارهای علمی و رو به پیشرفت انجام بده ... مثلا" چند تا مقاله ترجمه کنه ، یا اخباری رو که کم گیر میاد ارائه بده ... نمیدونم ، مثل حالتی که وقتی میخوان یکیو توی دانشگاهی بپذیرن چندتا مقاله یا پژوهش و فعالیت هاشو در نظر میگیرن ...

اینجوری هم قدیمی ها بهشون بر میخوره و تکونی به خودشون میدن ، هم جدیدی ها واسه اثبات خودشون جلو میرن !

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

شما تاج سر مایی، این حرفها چیه؟! تقصیر خودم بود.

این دو ترد آبروی کل بخش را میبره! مثلاً یکی داره تو صفحه ی اول فروم چرخ میزنه و میبینه جدیدترین پست زده شده در Pocket PC و PDA بهترین امضا مال کیه است. اون طرف که نمیاد ببینه چه تردهای دیگه ای تو این بخش هست پس با خودش میگه چه فروم مسخره ای! کاربراش کیا هستن؟

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام مثل این که همه کاسه کوزه ها سر من شکسته شده و حقم هم هست

ولی به نظر من این تاپیک ها حذف بشه یا به قسمت دیگه ای مثل بحث آزاد بره
----------------------حذف بشه به نظرم بهتره----------------------

ولی چیزی که هست از همون اول مدیران برخورد میکردند بهتر بود
همین!

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

من هم قبول دارم كه بايد پست ها بار علمي داشته باشه و كلا مفيد باشه... ولي همه جا يه كوچولو تفريح رو كنار گروه هاي علمي پيشنهاد مي كنن... به نظر من اشكالي نداره كه بخشي باشه كه بچه توش بگن كه چي شد PPC خريدن، چه خاطراتي از PPC دارن... به نظر من وجود اين موضوع ها لازمه و نه به صورتي كه تمامي بخش رو تحت شعاع قرار بده... البته بعضي از موضوع ها هستند كه هر شخص فقط مي تونه يه بار توش پست ارسال كنه... يعني مثلا همين موضوع! توجه داشته باشيد كه من حرف هام دوگانه نيست! بلكه از موضوع هايي كه به PPC ربط دارن و كمي هم حالت تفريحي دارند دفاع مي كنم... البته بايد بگم كه در صورتي قابل دفاع هستند كه درصد اونها نسبت به پست ها و موضوعات مفيد، 1 به 15 باشه... البته با اتمام كار موضوع هايي مانند : بهترين امضا و بهترين آواتار موافقم و احساس مي كنم كه اصلا ربطي به PPC نداره...

اديت : اشتباهي در جمله آخر نوشته بودم كه مخالفم! با اينكه موافقم...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام مثل این که همه کاسه کوزه ها سر من شکسته شده و حقم هم هست

ولی به نظر من این تاپیک ها حذف بشه یا به قسمت دیگه ای مثل بحث آزاد بره
----------------------حذف بشه به نظرم بهتره----------------------

ولی چیزی که هست از همون اول مدیران برخورد میکردند بهتر بود
همین!

قربان مدیران لازم نیست برخورد کنند
من فکر می کنم ظرفیت بچه های پاکت پی سی به قدری هست که هر وقت متوجه یک نکته منفی شوند ، با بحث می توانند همدیگر را قانع کنند
موفق باشید

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام،
من دیشب می خواستم پست بدم؛که این سرعت اینترنت اونم با دایال آپ منو کشت تا بعد از نیم ساعت دست از تلاش برای چواب دادن به پست فرشید بردارم؛
بنده دیشب می خواستم بگم که به شدت با فرشید موافقم؛مدیران هم فکر می کنم که موافق باشن؛بنابراین دوستان بحثهایی رو که فکر می کنن باید حذف بشن؛در همین ترد مشسخص کنن تا مدیران هم اونها رو پاک کنند؛
در رابطه با صحبت حسین 505 هم باید بگم که اینجا تا زمانی که بین بچه ها اجماع وجود داره؛(از دید بنده و فکر می کنم دو مدیر دیگه)نیازی به دخالت ما نیست؛هر جایی که اجماع وجود نداشت؛ما سه نفر وارد عمل می شیم؛
موفق باشید.

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام،
من دیشب می خواستم پست بدم؛که این سرعت اینترنت اونم با دایال آپ منو کشت تا بعد از نیم ساعت دست از تلاش برای چواب دادن به پست فرشید بردارم؛
بنده دیشب می خواستم بگم که به شدت با فرشید موافقم؛مدیران هم فکر می کنم که موافق باشن؛بنابراین دوستان بحثهایی رو که فکر می کنن باید حذف بشن؛در همین ترد مشسخص کنن تا مدیران هم اونها رو پاک کنند؛
در رابطه با صحبت حسین 505 هم باید بگم که اینجا تا زمانی که بین بچه ها اجماع وجود داره؛(از دید بنده و فکر می کنم دو مدیر دیگه)نیازی به دخالت ما نیست؛هر جایی که اجماع وجود نداشت؛ما سه نفر وارد عمل می شیم؛
موفق باشید.

سلام
منم منظورم این بود که مدیران بیان این تاپیک ها رو حذف کنن
شما هم زحمت بکش و بیا این 2 تا تاپیک منو حذف کن تا از شرش خلاص شم

خیلی ممنون

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
منم منظورم این بود که مدیران بیان این تاپیک ها رو حذف کنن
شما هم زحمت بکش و بیا این 2 تا تاپیک منو حذف کن تا از شرش خلاص شم

خیلی ممنون

حسین جان،مشکلی نیست؛
این کار انجام می شه؛اگر هم انتقادی می شه؛باور کن فقط انتقاد هست و نه موضوع دیگه ای؛ما با خود اشخاص مشکلی نداریم؛شما تاپیک عکسهای بچه ها رو نگاه کن؛عکس خودت هم اونجاست؛یعنی جزئی از این بخش هستی؛اون دو تا تاپیک هم تاپیک این بخش هست؛و نه فقط تاپیک شما؛ما تصمیم گیری می کنیم و انجامش می دیم؛
شما در بحثهای دیگه مشارکت کنید؛و نگران اون دو تا تاپیک نباشید؛
دوستان نظرات در این رابطه کاملا" روشن و واضح هست؛بنابراین در این رابطه تا جمعه شب تصمیم گیری می کنیم و مساله اون دو تا تاپیک هم حل خواهد شد؛

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

بله ... کاملا" قبول دارم ... من هم به همین خاطر میگم که بیایم یه کاری کنیم که هر کسی می خواد توی بخش پذیرفته بشه ( دوستان ِ دیگه ، نیان بگن مگه خودتون چه جوری هستین ! آره ما هیچی نیستیم - در صورتی که خیلی خوب داریم توی بخش - اما باید واسه آینده پیشرفت کنه که ) یه سری کارهای علمی و رو به پیشرفت انجام بده ... مثلا" چند تا مقاله ترجمه کنه ، یا اخباری رو که کم گیر میاد ارائه بده ... نمیدونم ، مثل حالتی که وقتی میخوان یکیو توی دانشگاهی بپذیرن چندتا مقاله یا پژوهش و فعالیت هاشو در نظر میگیرن ...

اینجوری هم قدیمی ها بهشون بر میخوره و تکونی به خودشون میدن ، هم جدیدی ها واسه اثبات خودشون جلو میرن !

حامد جان اون 2 تا تاپیک چه طوری میتونه از بار علمی و کیفی اینجا کم کنه؟!
یعنی وجود اونا الان باعث عدم پیشرفت بخش شده؟!
والا این حرف منو یاد رئیس جمهور محبوب حسین میندازه که قبل از انتخابات میگفت "یعنی الان مشکل کشور ما شکل موی مردم ماست؟ من و تو باید به مشکلات اساسی مملکت برسیم. دولت (در اینجا مدیران) باید فضای کشور رو سامان ببخشه....."
یعنی واقعا الان مشکل اون 2 تا ترده؟
غیر از اینه که فرهاد زمانی که اینجا بود به همه تردها سر میزد و نظر خودشو میگفت ولی همه میدونن چه بار علمی بالایی داشت و هیچ وقت هم اون کاراش باعث افت کیفیه بخش نشد(همچنین که نکردن اون کارها باعث پیشرفت نمیشه)
مثال دیگه بهروز خودمون هست که در همه جاها (که شامل گفتگوی ازاد PT هم میشه) فعالیت میکرد. ولی ایا مشکلی به وجود اومد؟!
ببین من حرفم اینه که اگه فعالیت کم شده یا هر چیزه دیگه ای, این تا حدی (نه 100%) برمیگرده به کاربرا. حتی اگه اون 2 تا ترد هم باعث کم فعالیت شدن بعضی ها شده, باز هم این برمیگرده به کاربرا !
این منو یاد اون دورانی میندازه که تو ایران, ملت میگفتن ما نمی خواهیم ماهواره داشته باشیم چون بچمون (یا خودمون!) منحرف میشیم!
این جور افراد افرادی هستن که اگه تو یه جامعه ای مثل هند, که از سر یه کوچه اگه بگیری تا ته کوچه, 1001 دین مختلف میبینی, زندگی میکردن هر روز با دیدن ادیان مختلف "منحرف" میشدن و به یه راه جدید میرفتن! اما ایا اشکال از ماهوارست یا ایمان سست اون افراد؟!(افرادی که با اون 2 تا ترد, "فعالیتشون" کم میشه)
این یه جور توهین به کاربرای اینجاست(همونجور که اون هم یه جور توهین به ملت یه کشوره)
اگه میبینین که فعالیت کمتر شده, من تو اون تردی که مجتبی جان زده بود هم انالایز کردم, یه چیز کاملا طبیعیه! حالا یه روز صبح یه هو پامیشیم میایم میگیم "2 تا تردی (که تو یکیشون 3 تا پست بیشتر نخورده ) همین الان باید پاک شه که حیثیت بخش رفته زیر سوال!!!". بعدشم که میایم میگیم اره اینجا جوش خیلی صمیمیه و هیجا دیگه مثل اینجا نیستو ....حرفهای تکراریه همیشگی!!
همه section ها این موقعیت براشون به وجود میاد, اما مثلا اگه بخش سخت افزار سوت و کور شده, معنیش اینکه بار علمیش کمه یا اینکه مدیرانش خوب به بخش نمیرسن یا.....؟
به نظر من کاملا طبیعیه این موضوع و اینکه میگین اون 2 تا ترد بیچاره مشکل ساز شدن, به نظر من اشتباست.
فکر نمیکنم هم تاحالا کسی به خاطر پست دادن تو تردهایی مانند اون 2تا "تو بخش پزیرفته شده باشه".
فرشید جان, کسی که بیاد تو این بخش اون 2 تا ترد رو ببینه و بعدش بره, اولا که مطمعن باش اگه واسه نرم افزار یا هرچیزه دیگری اومده باشه, با یه google دیگه به اون تردی که باید برسه میرسه. ولی اگه با دیدن 2 تا تردی که در بخش "مباحث عمومی " هم زده شده به بار علمی افرادی که اینجا کار میکنند شک کنه, برمیگرده به عقل و شعور خودش که اینچنین عجولانه همچین تصمیم غیر منطقی میگیره!
میدونین هم که من واسه خودم نمیگم, چون تو اون ترد "امضا.." اصلا پستی ندارم.
به هرحال این نظر من بود.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فکر نمیکنید بهتر باشه برای ترد معرفی نرم افزار یه قانون برای روش پست زدن تعیین بشه؟
یه سر به forum.ppcwarez.org بزنید ببینید چقدر خوبه. همه یه جور معرفی میکنند و این کار خیلی به فروم زیبایی و نظم میبخشه و یه نفر که میخواد دانلود کنه میدونه کجا باید دنبال چی بگرده. تو این حالت یه غیر فارسی زبان که از Google به PT رسیده خیلی باید تلاش کنه تا لینک دانلود یا اطلاعات بیشتر که به صورت "دانلود" و "اطلاعات بیشتر" مشخص شده را پیدا کنه. خود من خیلی وقتها میشه که برم تو یه فروم روسی و عربی و برای پیدا کردن لینک مجبور بشم با موس روی متن حرکت کنم تا یه لینک که آخرش .zip یا .exe باشه را پیدا کنم.
باور کنید اگه یه قانون کلّی و بین المللی تعیین بشه خیلی عالی میشه.

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
خود من خیلی وقتها میشه که برم تو یه فروم روسی و عربی و برای پیدا کردن لینک مجبور بشم با موس روی متن حرکت کنم تا یه لینک که آخرش .zip یا .exe باشه را پیدا کنم.
باور کنید اگه یه قانون کلّی و بین المللی تعیین بشه خیلی عالی میشه.
فرشيد سايت رو گوگل ترنسلت باز كن:
لينك

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
حامد جان اون 2 تا تاپیک چه طوری میتونه از بار علمی و کیفی اینجا کم کنه؟!
یعنی وجود اونا الان باعث عدم پیشرفت بخش شده؟!
والا این حرف منو یاد رئیس جمهور محبوب حسین میندازه که قبل از انتخابات میگفت "یعنی الان مشکل کشور ما شکل موی مردم ماست؟ من و تو باید به مشکلات اساسی مملکت برسیم. دولت (در اینجا مدیران) باید فضای کشور رو سامان ببخشه....."
یعنی واقعا الان مشکل اون 2 تا ترده؟
غیر از اینه که فرهاد زمانی که اینجا بود به همه تردها سر میزد و نظر خودشو میگفت ولی همه میدونن چه بار علمی بالایی داشت و هیچ وقت هم اون کاراش باعث افت کیفیه بخش نشد(همچنین که نکردن اون کارها باعث پیشرفت نمیشه)
مثال دیگه بهروز خودمون هست که در همه جاها (که شامل گفتگوی ازاد PT هم میشه) فعالیت میکرد. ولی ایا مشکلی به وجود اومد؟!
ببین من حرفم اینه که اگه فعالیت کم شده یا هر چیزه دیگه ای, این تا حدی (نه 100%) برمیگرده به کاربرا. حتی اگه اون 2 تا ترد هم باعث کم فعالیت شدن بعضی ها شده, باز هم این برمیگرده به کاربرا !
این منو یاد اون دورانی میندازه که تو ایران, ملت میگفتن ما نمی خواهیم ماهواره داشته باشیم چون بچمون (یا خودمون!) منحرف میشیم!
این جور افراد افرادی هستن که اگه تو یه جامعه ای مثل هند, که از سر یه کوچه اگه بگیری تا ته کوچه, 1001 دین مختلف میبینی, زندگی میکردن هر روز با دیدن ادیان مختلف "منحرف" میشدن و به یه راه جدید میرفتن! اما ایا اشکال از ماهوارست یا ایمان سست اون افراد؟!(افرادی که با اون 2 تا ترد, "فعالیتشون" کم میشه)
این یه جور توهین به کاربرای اینجاست(همونجور که اون هم یه جور توهین به ملت یه کشوره)
اگه میبینین که فعالیت کمتر شده, من تو اون تردی که مجتبی جان زده بود هم انالایز کردم, یه چیز کاملا طبیعیه! حالا یه روز صبح یه هو پامیشیم میایم میگیم "2 تا تردی (که تو یکیشون 3 تا پست بیشتر نخورده ) همین الان باید پاک شه که حیثیت بخش رفته زیر سوال!!!". بعدشم که میایم میگیم اره اینجا جوش خیلی صمیمیه و هیجا دیگه مثل اینجا نیستو ....حرفهای تکراریه همیشگی!!
همه section ها این موقعیت براشون به وجود میاد, اما مثلا اگه بخش سخت افزار سوت و کور شده, معنیش اینکه بار علمیش کمه یا اینکه مدیرانش خوب به بخش نمیرسن یا.....؟
به نظر من کاملا طبیعیه این موضوع و اینکه میگین اون 2 تا ترد بیچاره مشکل ساز شدن, به نظر من اشتباست.
فکر نمیکنم هم تاحالا کسی به خاطر پست دادن تو تردهایی مانند اون 2تا "تو بخش پزیرفته شده باشه".
فرشید جان, کسی که بیاد تو این بخش اون 2 تا ترد رو ببینه و بعدش بره, اولا که مطمعن باش اگه واسه نرم افزار یا هرچیزه دیگری اومده باشه, با یه google دیگه به اون تردی که باید برسه میرسه. ولی اگه با دیدن 2 تا تردی که در بخش "مباحث عمومی " هم زده شده به بار علمی افرادی که اینجا کار میکنند شک کنه, برمیگرده به عقل و شعور خودش که اینچنین عجولانه همچین تصمیم غیر منطقی میگیره!
میدونین هم که من واسه خودم نمیگم, چون تو اون ترد "امضا.." اصلا پستی ندارم.
به هرحال این نظر من بود.

خوب،بالاخره من تونستم به لطف بی در و پیکری دانشگاه آزاد،امروز به اینجا سر بزنم؛
باید بگم تا حدود زیادی با نظر علیرضا در رابطه با اینکه دو تا ترد (به طور کلی عرض می کنم)،نمی تونه با عث ایجاد مشکل برای یک بخش بشه،و همچنین نظر سایر دوستان مبنی بر اینکه به هر حال باید کمی بحثهای متفرقه و به قول خودمون گفتگوی آزاد وجود داشته باشه؛موافقم؛
اما
اما یه نکته ظریفی اینجا وجود داره؛اینجا یک فروم هست؛یک بخش گفتگوی آزاد داره با اون وسعتش(که البته توش مطالب جالب و گاها" چرت و پرت هم پیدا می شه)که برای اینجور بجثها در نظر گرفته شده؛باز با این وجود؛ ما در بخش خودمون ترد گفتگوی آزاد رو برای بچه های بخش ایجاد کردیم؛(که باز هم به نظر من بد نیست؛چون دیگه تو بقیه ترد ها حال و احوال نمی کنیم)بعد از اون ، ترد صندلی داغ بود؛جواد خوب یادش هست که حساسیت های ما مدیران در این رابطه چی بود؛و البته بازهم انجام شد؛خوب تجربه خوبی بود؛اما همونطور که حدس می زدم؛بعد از اینکه از تمامی کاربرا سوال و جواب بشه؛این ترد دیگه فعالیتی نداره(که مثل اینکه پیش بینیم درست از آب در نیومد و خیلی زودتر ترد از اون تک و تای اولیه افتاد)
خوب من می خوام بگم با این همه فضا برای بجثهای اینچنینی؛آیا بازهم باید جا برای ایجاد تردهایی اینچنینی ایجاد بشه؟اونم در بخش پاکت پی سی؟من پیشنهاد می کنم که در نهایت می تونیم این بحثها رو مثلا" در گفتگوی آزاد فروم با ایجاد تردی که در پایانش بخش پاکت پی سی ذکر شده انجام بدیم؛ما بخشی داریم با عنوان مباحث عمومی پاکت پی سی؛به نظر شما در بخشی با این عنوان چه مباحثی باید وجود داشته باشه؟مثلا" می تونیم بحثهایی با عنوان بچه ها قدتون چقدره؟یا دیشب چه خوابی دیدید؟ و یا بحثهایی از این دست که متاسفانه در سایتهای ایرانی و از جمله سایتی که خودمم توش عضوم زیاد شده؛ایجاد کنیم؟به نظر شما فردی که برای مثلا" حل مشکلش به اینجا مراجعه می کنه؛دوست داره بدونه که مثلا" بنده چه آواتوری دارم ؟و یا نظر دیگران در مورد آواتور بنده براش اهمیت داره؟
در نهایت من فقط می تونم این موضوع رو به این شکل قبول کنم که اینجور بحثها حداقل در تالار اصلی بیان بشه؛نه در تالاری که عنوانش مباحث عمومی پاکت پی سی هست؛
نظر شخصی بنده به عنوان کاربر و نه مدیر
بنده معتقدم که هر چیزی باید سر جای خودش باشه؛اینجا بخش پاکت پی سی هست،پس باید در این رابطه بحث بشه،حداقل در تالارهایی که عنوانش کاملا" مشخصه؛این جور بحثها برای تفریح بد نیست و خود من هم گاها" در اونها شرکت می کنم؛اما نباید بی نظمی به وجود بیاره و در هر جایی این کار صورت بگیره؛ما گفتگوی آزاد داریم؛به نظر من اگر این بحثها در داخل همون ترد گفتگوی آزاد صورت می گرفت؛هیچ مشکلی پیش نمی اومد؛من نگرانی برخی دوستان مثل فرشید و برخی دوستان دیگر رو هم درک می کنم؛من هم فکر می کنم که اگر اجازه داده بشه که این بحثها ایجاد بشه؛بعدها تردهای اینچنینی در اکثر تالارهای بخش پاکت پی سی زیاد می شه؛
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در پایان باید بگم که دوست دارم دوستان هم نظراتشون رو واضح بگن،تا در تصمیم گیری ما لحاظ بشه،تا انشاله به نتیجه ای برسیم که برای همه ما مناسب باشه؛
موفق باشید.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
خوب،بالاخره من تونستم به لطف بی در و پیکری دانشگاه آزاد،امروز به اینجا سر بزنم؛
باید بگم تا حدود زیادی با نظر علیرضا در رابطه با اینکه دو تا ترد (به طور کلی عرض می کنم)،نمی تونه با عث ایجاد مشکل برای یک بخش بشه،و همچنین نظر سایر دوستان مبنی بر اینکه به هر حال باید کمی بحثهای متفرقه و به قول خودمون گفتگوی آزاد وجود داشته باشه؛موافقم؛
اما
اما یه نکته ظریفی اینجا وجود داره؛اینجا یک فروم هست؛یک بخش گفتگوی آزاد داره با اون وسعتش(که البته توش مطالب جالب و گاها" چرت و پرت هم پیدا می شه)که برای اینجور بجثها در نظر گرفته شده؛باز با این وجود؛ ما در بخش خودمون ترد گفتگوی آزاد رو برای بچه های بخش ایجاد کردیم؛(که باز هم به نظر من بد نیست؛چون دیگه تو بقیه ترد ها حال و احوال نمی کنیم)بعد از اون ، ترد صندلی داغ بود؛جواد خوب یادش هست که حساسیت های ما مدیران در این رابطه چی بود؛و البته بازهم انجام شد؛خوب تجربه خوبی بود؛اما همونطور که حدس می زدم؛بعد از اینکه از تمامی کاربرا سوال و جواب بشه؛این ترد دیگه فعالیتی نداره(که مثل اینکه پیش بینیم درست از آب در نیومد و خیلی زودتر ترد از اون تک و تای اولیه افتاد)
خوب من می خوام بگم با این همه فضا برای بجثهای اینچنینی؛آیا بازهم باید جا برای ایجاد تردهایی اینچنینی ایجاد بشه؟اونم در بخش پاکت پی سی؟من پیشنهاد می کنم که در نهایت می تونیم این بحثها رو مثلا" در گفتگوی آزاد فروم با ایجاد تردی که در پایانش بخش پاکت پی سی ذکر شده انجام بدیم؛ما بخشی داریم با عنوان مباحث عمومی پاکت پی سی؛به نظر شما در بخشی با این عنوان چه مباحثی باید وجود داشته باشه؟مثلا" می تونیم بحثهایی با عنوان بچه ها قدتون چقدره؟یا دیشب چه خوابی دیدید؟ و یا بحثهایی از این دست که متاسفانه در سایتهای ایرانی و از جمله سایتی که خودمم توش عضوم زیاد شده؛ایجاد کنیم؟به نظر شما فردی که برای مثلا" حل مشکلش به اینجا مراجعه می کنه؛دوست داره بدونه که مثلا" بنده چه آواتوری دارم ؟و یا نظر دیگران در مورد آواتور بنده براش اهمیت داره؟
در نهایت من فقط می تونم این موضوع رو به این شکل قبول کنم که اینجور بحثها حداقل در تالار اصلی بیان بشه؛نه در تالاری که عنوانش مباحث عمومی پاکت پی سی هست؛
نظر شخصی بنده به عنوان کاربر و نه مدیر
بنده معتقدم که هر چیزی باید سر جای خودش باشه؛اینجا بخش پاکت پی سی هست،پس باید در این رابطه بحث بشه،حداقل در تالارهایی که عنوانش کاملا" مشخصه؛این جور بحثها برای تفریح بد نیست و خود من هم گاها" در اونها شرکت می کنم؛اما نباید بی نظمی به وجود بیاره و در هر جایی این کار صورت بگیره؛ما گفتگوی آزاد داریم؛به نظر من اگر این بحثها در داخل همون ترد گفتگوی آزاد صورت می گرفت؛هیچ مشکلی پیش نمی اومد؛من نگرانی برخی دوستان مثل فرشید و برخی دوستان دیگر رو هم درک می کنم؛من هم فکر می کنم که اگر اجازه داده بشه که این بحثها ایجاد بشه؛بعدها تردهای اینچنینی در اکثر تالارهای بخش پاکت پی سی زیاد می شه؛
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در پایان باید بگم که دوست دارم دوستان هم نظراتشون رو واضح بگن،تا در تصمیم گیری ما لحاظ بشه،تا انشاله به نتیجه ای برسیم که برای همه ما مناسب باشه؛
موفق باشید.

مجتبی جان, اخه کسی که دنبال نرم افزار ppc میگرده, چه طوری امکان داره به بحثی که در مورد قد شما کرده بودیم کشیده بشه؟! مگه اینکه اشتباهی بیاد قد شما رو google کنه!
شما که صرفا به خاطر اینکه اسم subtopic مباحث عمومی "ppc" هست میگی نباید اونجا راجع به قدتون صحبت بشه, احتمالا بهتر این نیست که تو اسم subtopic تجدید نظر کنی و در عوض تاپیکهای upgrade/downgrade یا "انواع رامهای مختلف" یا "Wifi" یا.... که مربوط به اون subtopic نیستنو به بخشهای مربوط به خودشون منتقل کنی؟!
اگر حیثیت فرم در نگاه یک تازه وارد مد نظر شماست, فکر میکنی ایا این طوری بهتره که در باره قد شما تو ترد گفتگوی ازاد ppc تو home page بخش ppc, که هرکی اومد تو چشش بیوفته به اون, صحبت کنیم یا اینکه همه تو یه subtopic جداگانه باشه بهتره؟ درصد افرادی که میان home page ppc به درصد افرادی که میرن تو یه subtopic خاص چقدر هست؟!
پارسا جان شما که اومدی با 2 تا پست, در 2 تا topic رو همینطوری بستی (!!!), الان چه اتفاقی افتاد؟ تغییری در کیفیت بخش دیدی؟!
اگر یکی از بیرون اومد, یه تاپیک درباره قد شما تو بخش ppc زد(مثل تاپیک پر بیننده "طالع بینی چینی وهندی اعضای این بخش"), اون موقع جای این هست که تاپیک پاک شه (اونهم نه به خاطر افت کیفیه بخش, بلکه فقط به خاطر احترام به قوانین )
ولی وقتی یکی مثل hossein505 که از فعالان بخش هست یه تاپیکی تو مباحث عمومی میزنه, واقعا گفتن "بدون شرح!!!" در جوابش به نظر من توهین حساب میشه (چرا به جای این 2 تا کلمه کوچیک, نظر خودمنو درست و کامل نمینویسیم؟!)
مجتبی جان خوشبختانه دنیایه ppc برخلاف ترافیک تهران, یه دنیایه روونه! در مورد قد شما چه در مباحث عمومی حرف بشه چه در گفتگوی ازاد حرف بشه یا اصلا حرف زده نشه, دنیایه ppc میره جلو و بچه ها خودشونو (و به دنبالش این بخش رو) update نگه می دارن . در نتیجه اینا همش بهانست و مانعی برای بخش نخواهند بود.
قبلا هم تو چت به دانیال جان (که نمیدونم چرا تو یه تاپیک دیگه بحث رو دنبال میکنه!), گفته بودم که واقعا شاید بیشتر از هرچیز دیگه ای, بخش پی پی سی PT تحت شعاع WM جدیدی که در راه هست, هست. چرا که با اومدن اون یه تحولی هم در زمینه سخت افزار و هم در زمینه نرم افزار ایجاد میشه. تا اون موقع هم باید بیشتر منتظر تازه واردهایی بود که شاید به خاطر یه کرک به اینجا میان, که چه بسا ممکنه بعدا جزو فعالان این بخش هم بشن.
نمیخوام به کسی توهین کنم ولی نمیدونم چرا همیشه یه حرفی که اینجا زده میشه, از یه زاویه دیگه بررسی نمیشه! یه نظری که داده میشه, بدون اینکه کاملا باز بشه و تمام اشکال اون بررسی بشه (یعنی کورکورانه), توسط خیلیا تائید میشه و در زمان خیلی کمی هم تصویب میشه!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
:)

:)

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرشيد سايت رو گوگل ترنسلت باز كن:
لينك

من مثال زدم تا مشکل بهتر درک بشه.(Google هم فارسی را به انگلیسی ترجمه نمیکنه)
درضمن من وجود یه قانون را فقط برای پیدا کردن لینک دانلود نگفتم و بیشتر برای منظم شدن بود و استقبالی هم ازش نشد:blush:

ولی وقتی یکی مثل hossein505 که از فعالان بخش هست یه تاپیکی تو مباحث عمومی میزنه, واقعا گفتن "بدون شرح!!!" در جوابش به نظر من توهین حساب میشه (چرا به جای این 2 تا کلمه کوچیک, نظر خودمنو درست و کامل نمینویسیم؟!)

من فکر کردم "PersianTools Forums > تکنولوژی > Pocket PC و PDA > مباحث عمومی Pocket PC > بهترین امضا ماله کیه" از هرچی توضیحه بهتر باشه و همه چیز را مشخص کنه. قصد توهین به هیچ کسی را هم نداشتم و ندارم.
علیرضا جان مباحث عمومی Pocket PC با مباحث عمومی بخش Pocket PC یا مباحث عمومی خیلی فرق میکنه. اولی مباحثی را شامل میشه که جزو نرم افزار و سخت افزار نباشه یا به هردو مرتبط باشه ولی دومی اگه وجود داشت صندلی داغ ، گفتگوی آزاد ، بهترین امضا ، بهترین آواتار و ... را شامل میشد.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجتبی جان, اخه کسی که دنبال نرم افزار ppc میگرده, چه طوری امکان داره به بحثی که در مورد قد شما کرده بودیم کشیده بشه؟! مگه اینکه اشتباهی بیاد قد شما رو google کنه!
شما که صرفا به خاطر اینکه اسم subtopic مباحث عمومی "ppc" هست میگی نباید اونجا راجع به قدتون صحبت بشه, احتمالا بهتر این نیست که تو اسم subtopic تجدید نظر کنی و در عوض تاپیکهای upgrade/downgrade یا "انواع رامهای مختلف" یا "Wifi" یا.... که مربوط به اون subtopic نیستنو به بخشهای مربوط به خودشون منتقل کنی؟!
اگر حیثیت فرم در نگاه یک تازه وارد مد نظر شماست, فکر میکنی ایا این طوری بهتره که در باره قد شما تو ترد گفتگوی ازاد ppc تو home page بخش ppc, که هرکی اومد تو چشش بیوفته به اون, صحبت کنیم یا اینکه همه تو یه subtopic جداگانه باشه بهتره؟ درصد افرادی که میان home page ppc به درصد افرادی که میرن تو یه subtopic خاص چقدر هست؟!
پارسا جان شما که اومدی با 2 تا پست, در 2 تا topic رو همینطوری بستی (!!!), الان چه اتفاقی افتاد؟ تغییری در کیفیت بخش دیدی؟!
اگر یکی از بیرون اومد, یه تاپیک درباره قد شما تو بخش ppc زد(مثل تاپیک پر بیننده "طالع بینی چینی وهندی اعضای این بخش"), اون موقع جای این هست که تاپیک پاک شه (اونهم نه به خاطر افت کیفیه بخش, بلکه فقط به خاطر احترام به قوانین )
مجتبی جان خوشبختانه دنیایه ppc برخلاف ترافیک تهران, یه دنیایه روونه! در مورد قد شما چه در مباحث عمومی حرف بشه چه در گفتگوی ازاد حرف بشه یا اصلا حرف زده نشه, دنیایه ppc میره جلو و بچه ها خودشونو (و به دنبالش این بخش رو) update نگه می دارن . در نتیجه اینا همش بهانست و مانعی برای بخش نخواهند بود.
قبلا هم تو چت به دانیال جان (که نمیدونم چرا تو یه تاپیک دیگه بحث رو دنبال میکنه!), گفته بودم که واقعا شاید بیشتر از هرچیز دیگه ای, بخش پی پی سی PT تحت شعاع WM جدیدی که در راه هست, هست. چرا که با اومدن اون یه تحولی هم در زمینه سخت افزار و هم در زمینه نرم افزار ایجاد میشه. تا اون موقع هم باید بیشتر منتظر تازه واردهایی بود که شاید به خاطر یه کرک به اینجا میان, که چه بسا ممکنه بعدا جزو فعالان این بخش هم بشن.
نمیخوام به کسی توهین کنم ولی نمیدونم چرا همیشه یه حرفی که اینجا زده میشه, از یه زاویه دیگه بررسی نمیشه! یه نظری که داده میشه, بدون اینکه کاملا باز بشه و تمام اشکال اون بررسی بشه (یعنی کورکورانه), توسط خیلیا تائید میشه و در زمان خیلی کمی هم تصویب میشه!

علیرضا جان؛به بجثهای من توجه کردید؟خوب خوندیشون؟من کجا گفتم حیثیت فروم با این بحثها می ره؟من عرضم اینه که اینجا بخش پاکت پی سی هست؛من تجربه مشابهی رو دارم؛اگر مایل بودی بعدا" خصوصی بهت نشون می دم که چه تاثیری داره؛
ما اصلا" برای چی تو این بخش هستیم؟اینجا بخش پاکت پی سی هست؛اینجا جای صحبت در مورد وزن و قد و فرهنگ و موسیقی و ورزش و ... نیست؛بحث من اینه؛مگه اینجا چندین بخش نداره؟مگه تقسیم بندی صورت نگرفته؟آقا هر کی می خواد در مورد مباحثی که حالت گفتگوی آزاد داره به گفتگوی آزاد فروم مراجعه کنه؛اینجا بخش پاکت پی سی هست؛اتفاقا" دوست دارم دانیال بیاد و نظرش رو بگه؛چون اون زمانها هم که قرار بود ترد گفتگوی آزاد راه بیفته هم نگرانیهایی داشت؛همونطور که می گیم آقا معرفی برنامه باید در ترد مخصوص خودش انجام بشه؛یا معرفی دستگاههای جدید در ترد های تک؛بنابراین اینجور بحثها هم باید در ترد گفتگوی آزاد(یا فرو و یا خود بخش)صورت بگیره؛علیرضا اگر تو این زمینه ها نخوایم سخت گیری کنیم؛در رابطه با مسائل پاکت پی سی که جای اونها اشتباه هست اصلا" نمی تونیم عکس العمل نشون بدیم؛
علیرضا جان؛اگر من صحبتی در مورد مدیریت(علم مدیریت)که من علاقه دارم؛اینجا انجام بدم؛به نظرت درست عمل کردم؟یت اینکه باید برم بخش علم و دانش پست بزنم؟اگر من به فوتبال علاقه دارم باید بیام اینجا و در مورد پرسپولیس ترد ایجاد کنم؟یا باید برم بخش ورزش؟
اگر من در مورد مسائل عمومی و شخصی (بحثهای آزاد)بخوام پست بزنم باید بیام اینجا بزنم یا اینکه برم گفتگوی آزاد فروم؟شما توضیحات گفتگوی آزاد رو حتما" خوندین؛بحثهایی که مربوط به بخشهای دیگه نمی شن باید در اونجا انجام بشه؛به نظر شما بحث قد و وزن و ... مربوط به بخش پاکت پی سی می شه؟
این اصل حرف من هست؛
امیدوارم متوجه منظور من شده باشی؛من خودم به شخصه خیلی به نظم اعتقاد دارم؛در جاهایی هم که کار می کنم اینگونه هستم؛چرا که اعتقاد دارم شاید نظم باعث خشک بودن بشه؛اما قطعا" باعث می شه که حداقل به هدفم برسم؛و خیلی از وضعیتی که دارای بی نظمی هست و باعث می شه اصلا" به هدفم نرسم؛دوری می کنم؛
بازهم اگر موردی بود؛من در خدمتتم؛منتظر مدیران هم هستم تا با هم جلسه ای در این رابطه داشته باشیم؛
موفق باشی؛:)

بالا