• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ch_hamid123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جای خوبی خدمت میکنی احتمالا !! پادگان ما که مثل خیار بازداشت میکنن !!

میتونی 100 روز نهست کنی !! هیچ محدودیتی در این ضمینه نیست !! به شرط اینکه 15 روز مداوم نباشه که برات فرار رد میشه ...اگه بعد اینکه فرار برات رد شد برگردی پادگان دادگاهی میشی و گذرت به حشمتیه میفته یه یکی دو هفته ای مهمون میشی ... بعدش هم داداه برات جریمه میبره + خلا فرار+ زندانت رو باید بکشی !! البته اگه دادگاه برات جز جریمه اضاف نزنه !حالا نمیدونم کی بهت گفته اگه فرار کنی باید دفترچه از نو پست کنی ؟! اگر هم برنگردی بعد از چند وقت دژبان میاد در خونتون و ... کلا فکر غیبت رو از سرت بیرون کن !! هیچ آدم احمقی استحقاق رو ول نمیکنه بره غیبت کنه !! هر یه روز 3 روز اضاف بخوره !!

شرمنده توضیحات خیلی درست نیست. من نمی دونم شما کدوم نیرو و کجا خدمت می کنی و چند ماه خدمتی ولی فرار دارای مراحلی ایه( تو نیرو زمینی ارتش) : مرحله اول اگر کمتر از 3 ماه باشه و خود معرف باشی زندان نداره . پرونده مقدماتی تشکیل می شه ولی دادگاه و زندان نداره. سفت و سخت گیری ها مال مراحل بعدی یه. اما همه اضافه هاتو باید بکشی. معمولاً الان دژبان در خونه کسی نمی آد چون فعلا نیرو زیاده. این حرفایی هم که زدم موردهاشو دیدم. سربازی هست که از اردیبهشت پارسال فرار کرده دژبان هم دنبالش نرفته.

mehdi_n82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه اساتید فن ! :D

آقا ما هم آشخور شدیم رفت ! :blink:

از همه دوستانی که لطف کردن و تجربیات با ارزششون رو در اختیار ما تازه کارا گذاشتن ممنونم :wub:

ی سئوال کوچکولو هم من داشتم !

کد 5 واسه کدوم مرکز آموزش هستش ؟!!!:blush:

بـــــــــــاز هم سلام :)

هیشکی جواب منو نداد چرا ؟!!! :( .......... گشتیم تو وب و ..... ی جا دیدم زده 05 کرمان !!! :wacko:

در ارتبــاط با دوره کد که بعد از دوره آموزشی هست اگه کسی اطلاعاتی داره به ما هم بگه ، دومــتون گرم . :blush:

دارم با مدرک دیپلم میرم ، یحـتمل پوسـتم کندست !

بازم ممنون :D

یا حــق .

salehnia

Registered User
لایک‌ها
16
کله رو که همه باید تو آموزشی بتراشن

چه دکتر چه مهندس چه علاف

البته توی ایران هرسه مورد علاف حساب میشه !

دوستان گرامی

راست میگن تو سربازی توی غذا کافور می ریزن؟؟
برای از بین رفتن شهوت جوانی...

توی دانشگاه که خیلی به خود ما میدادن .. !

سلام دوستان
ميگم تو دوره آموزشي ميزارن از پادگان بيايم بيرون يا نه؟ آخه من هر روز حداقل 1 ساعت بايد تو اينترنت باشم

میتونی انترنت رو قبل از اینکه بری خدمت استفاده کنی سوختشو هم با خودت ببری اونجا ! ( شوخی )

هیشکی جواب منو نداد چرا ؟!!! :( .......... گشتیم تو وب و ..... ی جا دیدم زده 05 کرمان !!! :wacko:

در ارتبــاط با دوره کد که بعد از دوره آموزشی هست اگه کسی اطلاعاتی داره به ما هم بگه ، دومــتون گرم . :blush:

یا حــق .

اگه 05 هستی که شنیدم بعد از عجب شیر سخترین جا هست !

ولی خدا وکیلی توی فکر سربازی که میرم انگار که میخوان سر از تنم جدا کنن ! - چون نتیجه ای سالها تلاشمو رو باید رها کنم برم 2 سال خودم الاف کنم بعد که برگردم دوباره از اول شروع کنم !

خدا برای این زن ها خواسته !

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3

یا حــق .
با دیپلم که میری، توی آموزشی فرق چندانی با بقیه نمی کنید! توی یگان هم که رفتید، فقط سعی کنید زرنگ باشید و بتونید گلیم خودتونو بکشید، همه چی حله. چاشنی شانس رو هم اضافه کنید.

پادگان آموزشی ما دو نوع دوره داشت. بقیه جاها رو نمیدونم:
- پدافند: بعد از اتمام آموزشی 20 روز مرخصی می دهند بعدش می آیی پادگان آموزشی دوره پدافند رو 40 روز پشت سر هم طی می کنی. پشت توپ و اینا میشینید مثلن یاد میگیرید که چطوری هواپیما های دشمن رو منهدم کنید!
- رانندگی ویژه: اینم بعد از 20 روز مرخصی، 40 روز باید وایسید و بعدش آمبولانسی چیزی بهتون میدهند توی یگان.

نکته مهم در هر دو مورد اینکه وقتی وارد یگان شدید دیگه پست نخاهید داشت، حالا هر مدرک تحصیلی داشته باشید مهم نیست. دوم اینکه اگه میخاید صبح تا ظهر خدمت کنید، بعدش بیاید خونه نباید دوره بخورید، چونکه اونهایی که آموزش می بینند همه شیفتی هستند.

صحبت هایی که گفته شد در مورد نیروهوایی **** صدق میکند.

mehdi_n82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Kashanweb عزیز ممنونم . :)

13681368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من معافیت کفالت دارم ولی اموزشی رو باید برم .
مدرکم هم دیپلم و شماره چشمام 6.25 هست.
می شه کاری کرد اموزشی رو نرم با توجه به شماره چشمام؟
اگر بشه اموزشی رو نرم معافیت پزشکی نمیشه؟؟؟

ممنوم

13681368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر معاف از رزم بشم تو کارت می زنن؟

ara77-2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان!

خواستم بدونم از دوستان کسی آموزشی نیروی هوایی **** در اردکان یزد بوده یا نه!؟ من با دیپلم دارم میرم... اگر کسی اطلاعاتی داره بگه بدونم!!:blush:

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
منم متاسفانه به تاریخ 1/2/1387 اعزامم.
محل آموزشی: نیروی دریایی **** شیراز (احمد بن موسا)
میزان تحصیلات: لیسانس
کسی هست که آموزشیش احمد بن موسای شیراز بوده و بتونه راهنماییم کنه؟

mehdi_n82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستــان :)

دیروز (18/01/1387) ما رفتیـم میدون سپــاه ، کد محل آموزشم 5 بود و تا دیروز صبح فکر میکردم که می افنم 05 کرمان ، امــا اشتباه بود !!! :blink:

کد 05 برای نیروی انتظامی کـرمانشـاه بود !!!

فردا شب هم اعزامم به سمت کرمانشـاه و خدمت و آموزشی و ... :happy: ......... از تک تک پست هایی که دوستان اینجا زده بودن استفاده کردم و همینجا از همه این عزیزان و اسـاتید;) تشکر میکنم .

انشاالله که برگشتم من هم تجربیـاتم رو اینجا مینویسم بلکه به درد بخـــوره :D

موفق باشیــن و پـــیروز ........... یا حـــق .

:)

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
سلام دوستان!

خواستم بدونم از دوستان کسی آموزشی نیروی هوایی **** در اردکان یزد بوده یا نه!؟ من با دیپلم دارم میرم... اگر کسی اطلاعاتی داره بگه بدونم!!:blush:

آموزشی برای همه یکسانه چه زیردیپلم و دیپلم و .... فوق لیسانس ...

البته من تعریف این پادگان رو شنیدم در ضمن تو تقسیم بعد از آموزشی مطمئن باش که تو شهر محل خودت خدمت می کنی . اینو از من مطمئن باش . اگه نیفتادی بیا بگو

آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
سلام دوستان
من معافیت کفالت دارم ولی اموزشی رو باید برم .
مدرکم هم دیپلم و شماره چشمام 6.25 هست.
می شه کاری کرد اموزشی رو نرم با توجه به شماره چشمام؟
اگر بشه اموزشی رو نرم معافیت پزشکی نمیشه؟؟؟

ممنوم

الان یه قانونی اومده که اونهایی که معاف می شن حتما باید دو ماه آموزشی رو برن

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوستان!

یکی از دوستام برج 10 رفت اونجا.
یکی از بزرگترین مشکلاتشون یخ زدن آب در زمستان سرد و مشکل با سرویس بهداشتی بود.
می گفت بعضی وقتا جهت قضای حاجت سر به بیابون می زدیم!!!!
البته الان فکر نکنم مشکلی باشه هوا اونقدر سرد نیست.جهت اطمینان بیشتر دستمال کاغذی به مقدار لازم با خودت ببر.

salehnia

Registered User
لایک‌ها
16
آموزشی برای همه یکسانه چه زیردیپلم و دیپلم و .... فوق لیسانس ...

البته من تعریف این پادگان رو شنیدم در ضمن تو تقسیم بعد از آموزشی مطمئن باش که تو شهر محل خودت خدمت می کنی . اینو از من مطمئن باش . اگه نیفتادی بیا بگو

آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز
روی چه حسابی با این اطمینان میگین. این بنده خدا با دیپلوم هم رفته !
توضیح بدین

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
منم متاسفانه به تاریخ 1/2/1387 اعزامم.
محل آموزشی: نیروی دریایی **** شیراز (احمد بن موسا)
میزان تحصیلات: لیسانس
کسی هست که آموزشیش احمد بن موسای شیراز بوده و بتونه راهنماییم کنه؟

من پارسال برج 7 آنجا ْآموزشي بودم . 15 كيلومتري شيراز هست .
پادگان نسبتا راحتي هست از لحاظ سختگيري و اينها ميگم . شما كه ليسانس هستيد ميشيد گردان 4 به نام روح الله و آسايشگاه بهتر را به شما مي دهند . سوال ديگه باشه در خدمتم .

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
من پارسال برج 7 آنجا ْآموزشي بودم . 15 كيلومتري شيراز هست .
پادگان نسبتا راحتي هست از لحاظ سختگيري و اينها ميگم . شما كه ليسانس هستيد ميشيد گردان 4 به نام روح الله و آسايشگاه بهتر را به شما مي دهند . سوال ديگه باشه در خدمتم .
ممنون که جواب دادی.
1- راسته که می گن روزهای 5 شنبه و جمعه رو تعطیل می کنن و می ذارن بری خونه؟
2- وضعیت سرویس بهداشتیش چطوره؟
3- نکته خاصی هست که بهتره در موردش بدونم؟
ممنون.

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
تا 2 هفته اول كه نمي دهند ولي بعدش اگر بچه شيراز باشي يا متاهل مي توني ساعت 2 بعد از ظهر پنج شنبه بري خونه و شنبه صبح بايد ساعت 6 آنجا باشي . البته همه مرخصي شهري داريد كه تا 2 بار حداقل بهتون مي خوره .
اين مكان كه الان پادگان احمد بن موسي هست قبلا از انقلاب مال شاه بوده و اوقاتي از سال را مي آمدند اسب سواري و تفريح كه البته الان قسمت خوبش فرماندهي شده . سرويس بهداشتي قسمت شما كه ليسانس هستيد نسبتا بهتره ولي خيلي خوب نيست . كلا آموزشي 56 روز هست و زود تمام ميشه و مكانش به نظر من اصلا مهم نيست .
در مورد تقسيمات نيروي دريايي **** هم به نظر من شما كه مدرك داري برو داوطلبانه بندرعباس يا بوشهر كه 2 ماه از خدمتت كم ميشه و هر 45 روز هم 15 روز مرخصي مي دهند . تهران كه ستاد نيروي دريايي هست به نظر من اصلا خوب نيست و هم فكر مي كنند اگر آنجا بيفتند بهتره ولي فقط اگر بچه تهران هستي آنجا خوبه كه ساعت 2 بري خونه . در ضمن به غير از تهران ، شيراز ، بندر عباس ، بوشهر ، ماهشهر ، چابهار ، بابلسر ، زيبا كنار ، چالوس و جزاير ابوموسي و خارك و سيري هيچ كجا ديگه ايران نيروي دريايي **** نداره و شما بايد فقط در همين شهرها خدمت كنيد . خدمت در جزاير هم 17 ماه هست به غير از جزيره سيري كه 16 ماه هست .

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
روی چه حسابی با این اطمینان میگین. این بنده خدا با دیپلوم هم رفته !
توضیح بدین

چون این بنده خدا به احتمال زیاد با بسیجی فعال پذیرش شده که افتاده اون پادگان .

شما هم اگه پذیرش بسیجی بگیری میفتی شهر خودت و عصرا از ساعت 2 بعد از ظهر خونه ای .

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
تا 2 هفته اول كه نمي دهند ولي بعدش اگر بچه شيراز باشي يا متاهل مي توني ساعت 2 بعد از ظهر پنج شنبه بري خونه و شنبه صبح بايد ساعت 6 آنجا باشي . البته همه مرخصي شهري داريد كه تا 2 بار حداقل بهتون مي خوره .
اين مكان كه الان پادگان احمد بن موسي هست قبلا از انقلاب مال شاه بوده و اوقاتي از سال را مي آمدند اسب سواري و تفريح كه البته الان قسمت خوبش فرماندهي شده . سرويس بهداشتي قسمت شما كه ليسانس هستيد نسبتا بهتره ولي خيلي خوب نيست . كلا آموزشي 56 روز هست و زود تمام ميشه و مكانش به نظر من اصلا مهم نيست .
در مورد تقسيمات نيروي دريايي **** هم به نظر من شما كه مدرك داري برو داوطلبانه بندرعباس يا بوشهر كه 2 ماه از خدمتت كم ميشه و هر 45 روز هم 15 روز مرخصي مي دهند . تهران كه ستاد نيروي دريايي هست به نظر من اصلا خوب نيست و هم فكر مي كنند اگر آنجا بيفتند بهتره ولي فقط اگر بچه تهران هستي آنجا خوبه كه ساعت 2 بري خونه . در ضمن به غير از تهران ، شيراز ، بندر عباس ، بوشهر ، ماهشهر ، چابهار ، بابلسر ، زيبا كنار ، چالوس و جزاير ابوموسي و خارك و سيري هيچ كجا ديگه ايران نيروي دريايي **** نداره و شما بايد فقط در همين شهرها خدمت كنيد . خدمت در جزاير هم 17 ماه هست به غير از جزيره سيري كه 16 ماه هست .
ممنون.
یکشنبه اعزامم. حلالم کنید.

بالا