• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملتهای اروپا 2008

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
این دومینیک واقعا دیوانه است. ترزگه ای رو دعوت نکرد که در بهترین دورانش هست..............................خرافه پرست
کفر نگو به مربی بزرگ! :eek:
تا گومیس!!! و آنلکا هست، ترزگه رو میخواد چکار؟؟!! مگه نمیدونی ترزگه در لیگ نحس ایتالیا بازی میکنه؟ :rolleyes: ... دومنک میدونه داره چکار میکنه. ;)

ایتالیا برد میخواست! پس حمله کرد و اون بازی ملال آور فرانسه رو ندیدیم!
بد شانسی آورد! اینبار اشتباهات داور علیه اون بود!
داور اون بازی همه ی سعی اش رو کرد یه جوری ایتالیا رو حذف کنه، ولی نتونست! یک گل 100% (جالب اینجاست آفساید های دقیق تر از این رو دیدم درست اعلام میکنن ولی این رو آفساید میگیرن :rolleyes:) و یه پنالتی مضحک، که البته سر پنالتی حق به حق دار رسید.

واقعا خیلی بی انصافی است که بگیم هلند خیلی خوب بازی کرد چیزی که من از هلند دیدم این بود که بازیکناش هرچی شوت زدن رفت تو گل و حالا اینکه مقصر کوپه بود یا شانس بازیکنای هلند رو نمی‌دونم ولی این رو خوب می‌دونم که فرانسه خوب بازی کرد و حقش حداقل این نتیجه نبود.

2ltr98y.png
به این میگن efficiency!! هلند efficient ترین تیم تورنمنت بوده. به جای اینکه [مثل ایتالیا] 10 تا حمله بکنه و یک گل بزنه 5 تا حمله میکنه و سه تا گل میزنه! واقعا در خط حمله قوی هستن. نه نمیشه این رو انکار کرد و نه نمیشه محکوم اش کرد!

omath

Registered User
لایک‌ها
1
به این میگن efficiency!! هلند efficient ترین تیم تورنمنت بوده. به جای اینکه [مثل ایتالیا] 10 تا حمله بکنه و یک گل بزنه 5 تا حمله میکنه و سه تا گل میزنه! واقعا در خط حمله قوی هستن. نه نمیشه این رو انکار کرد و نه نمیشه محکوم اش کرد!

موافق نيستم... اين شانس اين تيمه... دقيقه‌هاي اول بازي گل مي‌زنه(به ايتاليا با اشتباه داوري و به فرانسه كمي با شانس) و بعدش توي زمينش دفاع مي‌كنه اگه فرصت ضدحمله پيدا كرد مسلمه كه دفاع پير فرانسه و درهم ريخته‌ي ايتاليا نمي‌تونن بگيرن روبن و اسنيدر و ون پرسي(كه شايد جاي بچه‌ي بازيكني مثل تورام باشن)
هلند به دفاع قدري نخورده اصلا(هرچند جز پرتغال دفاع تيمي قدر نيست) و هنوز هم من روي نظرم هستم كه هلند نميتونه قهرمان بشه و به نظرم فقط به درد اين ميخوره كه توي يه جام تيم خوبي باشه و بعد هم حذف بشه و به قول عده‌اي حذف تراژيك باشه...(با تمام احترامي كه براي هلندي‌ها قائلم)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
هنوز هم من روي نظرم هستم كه هلند نميتونه قهرمان بشه و به نظرم فقط به درد اين ميخوره كه توي يه جام تيم خوبي باشه و بعد هم حذف بشه و به قول عده‌اي حذف تراژيك باشه...(با تمام احترامي كه براي هلندي‌ها قائلم)

منم موافقم. باور کنید اصلا آدم پر رویی نیستم و از روی احساسات حرف نمیزنم. ولی معتقدم اگه ایتالیا از گروهش بیاد بالا میتونه قهرمان این مسابقات باشه. حتی اگه تو دوره بعد به اسپانیا بخوره.:blush:​

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
موافق نيستم... اين شانس اين تيمه... دقيقه‌هاي اول بازي گل مي‌زنه(به ايتاليا با اشتباه داوري و به فرانسه كمي با شانس) و بعدش توي زمينش دفاع مي‌كنه اگه فرصت ضدحمله پيدا كرد مسلمه كه دفاع پير فرانسه و درهم ريخته‌ي ايتاليا نمي‌تونن بگيرن روبن و اسنيدر و ون پرسي(كه شايد جاي بچه‌ي بازيكني مثل تورام باشن)
هلند به دفاع قدري نخورده اصلا(هرچند جز پرتغال دفاع تيمي قدر نيست) و هنوز هم من روي نظرم هستم كه هلند نميتونه قهرمان بشه و به نظرم فقط به درد اين ميخوره كه توي يه جام تيم خوبي باشه و بعد هم حذف بشه و به قول عده‌اي حذف تراژيك باشه...(با تمام احترامي كه براي هلندي‌ها قائلم)
هلند به دفاع قدری نخورده؟ برید تعاریف بی حد و اندازه ای که قبل از بازی از دفاع فرانسه کردن رو بخونید تا بفهمید هلند با بهترین دفاع جام بازی کرد دیشب. ;) شاید بعد از برد ایتالیا، این حرف ها رو قبول میکردم. ولی دیشب هلند نشون داد موفقیت اتفاقی نیست. نمیگم حتما قهرمان میشن. نه.شاید نشن. به هر حال این یکی از مشکلات فوتبال هلند بوده که حتی وقتی رویایی هم بازی میکرده نتونسته قهرمان بشه.

اما... مطمئنم در این تورنمنت، این بازیکنها اعتبار جدیدی به فوتبال هلند میدن. جوری که مثلا ده سال دیگه میگیم... اَ... یادته هلند رویایی 2008... همون که فرانسه و ایتالیا رو تو گروهش سه تایی کرد...
sleepysmiley03.gif

بگذریم... این عکس رو از انجمن پارس فوتبال وام گرفتم.

اونهاییکه مثل نوار ضبط شده جمله های کلیشه ای "ایتالیایی های خوش شانس" و "داوری به نفع ایتالیایی ها" رو تکرار میکنن این رو ببینن بد نیست. تونی تقریبا 1 متر onside ئه!!! :rolleyes: داور احمق..

notoff.jpg

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

VAN BASTEN: 'We shall do our best against Romania'

6/14/2008

MILAN - 'Against Romania we shall play at our best as always, we shall prepare the game like all the others." Following the mathematical qualification to the quarter finals, the Dutch coach Marco Van Basten responds on the various questions of the journalists about the final game against Romania which will become fundamental for the hopes of qualification for Italy and France.

link

ببینیم و تعریف کنیم. هلند اگه بخواد بدون اینکه حتی تلاشی برای برد کنه، بازی رو به رومانی واگذار کنه میدونه که دو تا کشور از دست اش شاکی میشن نه یکی! امیدوارم به حرف هایی که میزنه اعتقاد داشته باشه فان باستن.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
هلند , در بازهای مراحل بعد , مطمئن باشید کم می آورد .

این تیم قوی نیست , بقیه این گروه بد بازی کردند.

صد در صد تایید میشه . از همون دیشب هم معلوم بود کم آورده

بابا این یارو فان باستن دیشب اصلا توی مود خودش نبود . وقتی گل می زدن انگار که قهرمانی رو به دست آورده بودن
مربی با شخصیت هیچ وقت نمیاد با یه برد در مرحله ی گروهی اینجوری بالا و پایین بپره . ببین چقر فرانسه براش
دست نیافتنی بود که با یه گل داشت زمین و زمون رو به هم می ریخت .

به هر حال هلند تیم خوبیه ولی دلیل نمیشه بخواد در مراحل بعدی 3 تا به آلمان یا اسپانیا بزنه .

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
صد در صد تایید میشه . از همون دیشب هم معلوم بود کم آورده

بابا این یارو فان باستن دیشب اصلا توی مود خودش نبود . وقتی گل می زدن انگار که قهرمانی رو به دست آورده بودن
مربی با شخصیت هیچ وقت نمیاد با یه برد در مرحله ی گروهی اینجوری بالا و پایین بپره . ببین چقر فرانسه براش
دست نیافتنی بود که با یه گل داشت زمین و زمون رو به هم می ریخت .

به هر حال هلند تیم خوبیه ولی دلیل نمیشه بخواد در مراحل بعدی 3 تا به آلمان یا اسپانیا بزنه .

خب فوتبال همینه یکی میبره یکی میبازه خواهشا از این حرفهای شاخ دار نزنید دیگه!!
دیشب بازی هلند رو همه دیدیم که حتی دقیقه 92 هم گل زد اونم وقتی برد با 3 گل 100% شده بود شما میگی از همون دیشب هم معلوم بود کم اورده؟!:blink:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خوب اسپانیا 2-1 برد تا بالاخره یکی از پیش بینی های ما درست از آب دربیاد:D

#####

شدیدا خوشحالم که یونان حذف شد. البته این بازی رو 10 دقیقه آخرش رو دیدم، داشتم تو قسمت سینما کمی فعالیت میکردم:D . ولی باز اینکه یونان حذف شد لذت بخش بود:rolleyes:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بازی خیلی خوبی بود بین روسیه و یونان!
نشون دادن تیمهای درجه 2 و 3 اروپا هم بسیار سطح بالاتر از تیم مثلآ درجه یک آسیا بازی میکنند!

یونان خیلی خوب بازی کرد! اون سیستم دفاعی رو کنار گذاشته بود! مخصوصآ که احتیاج به گل داشت حتمآ!
کلآ بازی خوبی بود!
دور دوم بازی بسیار بهتر از دور اول بود!
اگر روند صعودی همینجوری باشه احتمالآ بازی فینال من دو ، سه تا سکته میزنم :D

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خوب اسپانیا 2-1 برد تا بالاخره یکی از پیش بینی های ما درست از آب دربیاد:D

#####

شدیدا خوشحالم که یونان حذف شد. البته این بازی رو 10 دقیقه آخرش رو دیدم، داشتم تو قسمت سینما کمی فعالیت میکردم:D . ولی باز اینکه یونان حذف شد لذت بخش بود:rolleyes:

بازی خیلی خوبی بود بین روسیه و یونان!
نشون دادن تیمهای درجه 2 و 3 اروپا هم بسیار سطح بالاتر از تیم مثلآ درجه یک آسیا بازی میکنند!

یونان خیلی خوب بازی کرد! اون سیستم دفاعی رو کنار گذاشته بود! مخصوصآ که احتیاج به گل داشت حتمآ!
کلآ بازی خوبی بود!
دور دوم بازی بسیار بهتر از دور اول بود!
اگر روند صعودی همینجوری باشه احتمالآ بازی فینال من دو ، سه تا سکته میزنم :D

من خیلی ناراحت شدم . من بازی یونان رو خیلی دوس دارم . حیف! خنده دارش اونجاست که این پیروانی
می گفت " یونان تیمیه که اصلا تاکتیک و استراتژی نداره " من نمی دونم اینا رو از کجا پیدا میکنن میارن برای تحلیل

دیشب هم که یه روانی اومده بود . یارو تحلیل گر برنامه ی سینما 4 ه میاد دفاع فرانسه رو نقد میکنه !
جالبه که مغر تحلیلش هم توی این دو تا جمله است " خوب بود " بد بود " . دفاع فرانسه بد بود . مربی گری فان باستن خوب بود

به هر حال بعد از فرانسه از بازی یونان لذت می بردم که اونم حذف شد

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من هیچکدوم از بازی های امروز رو ندیدم
cry2.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
می گفت " یونان تیمیه که اصلا تاکتیک و استراتژی نداره " من نمی دونم اینا رو از کجا پیدا میکنن میارن برای تحلیل

منم جدآ نمیدونم این (شرمنده کلمه ای بهتر و شایسته از احمق پیدا نکردم) از کجا میارن!؟!

این گزارشگر امروز!
گلی که 100% روی خلاقیت فردی کاپیتان روسیه زده شد اصرار داشت بگه توش هیچ خلاقیتی نبود.

(یه توپ مرده که داشت میرفت تو اوت رو کرد گل! با یه برگردون قشنگ یه پاس گل عالی داد! هرچند دروازبان یونان اشتباه کرد اما بازیکن روسیه عالی کار کرد)

این تحلیلهاشون هم که آخر ....

هم روسیه و هم یونان! به جز چند دقیقه آخر که بازی احساسی شد! کاملآ رو برنامه بازی کردند!
این همه موقعیت!
و بازی دفاعی بسیار زیبا!
واقعآ از بعضی تکلها و قطع کردن پاسهایی که بازیکنان یونان انجام میدادن لذت بردم!

کاش به جای این همه احساسی بودن یکم منصف بودیم! :eek:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
منم جدآ نمیدونم این (شرمنده کلمه ای بهتر و شایسته از احمق پیدا نکردم) از کجا میارن!؟!

این گزارشگر امروز!
گلی که 100% روی خلاقیت فردی کاپیتان روسیه زده شد اصرار داشت بگه توش هیچ خلاقیتی نبود.

(یه توپ مرده که داشت میرفت تو اوت رو کرد گل! با یه برگردون قشنگ یه پاس گل عالی داد! هرچند دروازبان یونان اشتباه کرد اما بازیکن روسیه عالی کار کرد)

این تحلیلهاشون هم که آخر ....
هم روسیه و هم یونان! به جز چند دقیقه آخر که بازی احساسی شد! کاملآ رو برنامه بازی کردند!
این همه موقعیت!
و بازی دفاعی بسیار زیبا!
واقعآ از بعضی تکلها و قطع کردن پاسهایی که بازیکنان یونان انجام میدادن لذت بردم!
کاش به جای این همه احساسی بودن یکم منصف بودیم! :eek:

آخه خنده دارش اونجاست که طرف حداقل قیافه ی یه منتقد رو هم به خودش نمیگیره
نمی دونم دیشب برنامه رو دیدی یا نه ؟! طرف ( اسمش قطب زاده یا یه همچین چیزی بود ) بر میگرده با خنده
میگه کار دومنک مضحک ! بود . این طرز حرف زدن مال یه کارشناسه ؟

این بابا منتقد سینمایی سینما 4 بود یه زمانی . این یه طرف نقد های سیاسی دکتر !!! صدر یه یه طرف
رسما برنامه ی نقد فوتبال کرده تریبون دفاع از آرا آقایان . وسط فوتبال فلسفه ی وجودی اسرائیل رو زیر سوال می بره

به هر حال من که سعی میکنم نقدها !!! ی بعد از بازی رو نبینم

باز هم به خاطر حذف یونان متاسفم

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
:blink: اوضاع گروه مرگ حسابی پیچیده ست!

• اگه رومانی هلند رو شکست بده، بدون توجه به نتیجه ی فرانسه-ایتالیا، به مرحله بعد میره.
  • اگه رومانی ببازه، یا مساوی کنه، اون وقت برنده ی فرانسه-ایتالیا به دور بعد صعود میکنه.

تا اینجا رو که همه میدونن، از اینجا به بعد جالب میشه:

• اگه رومانی ببازه و بازی فرانسه-ایتالیا تساوی ای غیر از 0-0 باشه (یعنی 1-1 یا 2-2 یا ...)، ایتالیا صعود میکنه. به خاطر اینکه ایتالیا در بازی هایی که شامل تیم های فرانسه، رومانی و خودش میشه، بیشترین گل زده رو داشته.
  • اگه رومانی با اختلاف یک گل، دو گل و سه گل (به غیر از نتیجه 0-3) به هلند ببازه، و از اونطرف بازی فرانسه-ایتالیا 0-0 بشه، رومانی صعود میکنه.
  • اگه رومانی با اختلاف 4 گل یا بیشتر به هلند ببازه و بازی فرانسه-ایتالیا 0-0 بشه، ایتالیا به خاطر تفاضل گل بهتر نسبت به رومانی صعود میکنه.
  • اگه رومانی دقیقا با نتیجه ی 0-3 مغلوب هلند بشه و بازی فرانسه-ایتالیا 0-0 بشه، ایتالیا و رومانی از هر نظر مساوی میشن، اونوقت باید بر اساس qualifying coefficient (که نمیدونم چی هست!) تصمیم گیری شه که در اونصورت ایتالیا به خاطر ضریب بهتر میره دور بعد (ایتالیا: 2.364 - رومانی: 2.250)

eufa.com

در واقع فرانسه با هر نتیجه ای غیر از برد مقابل ایتالیا، 100% حذف میشه ولی ایتالیا طبق شرایط بالا، ممکنه با یک برد، یک تساوی بدون گل و یا یک تساوی با گل صعود کنه، که بستگی به نتیجه ی هلند-رومانی داره.

Last edited:

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
چند تا پوستر جدید از یورو 2008

omath

Registered User
لایک‌ها
1
هلند به دفاع قدری نخورده؟ برید تعاریف بی حد و اندازه ای که قبل از بازی از دفاع فرانسه کردن رو بخونید تا بفهمید هلند با بهترین دفاع جام بازی کرد دیشب. ;) شاید بعد از برد ایتالیا، این حرف ها رو قبول میکردم. ولی دیشب هلند نشون داد موفقیت اتفاقی نیست. نمیگم حتما قهرمان میشن. نه.شاید نشن. به هر حال این یکی از مشکلات فوتبال هلند بوده که حتی وقتی رویایی هم بازی میکرده نتونسته قهرمان بشه.

اما... مطمئنم در این تورنمنت، این بازیکنها اعتبار جدیدی به فوتبال هلند میدن. جوری که مثلا ده سال دیگه میگیم... اَ... یادته هلند رویایی 2008... همون که فرانسه و ایتالیا رو تو گروهش سه تایی کرد...
sleepysmiley03.gif

من گفتم به دفاع قدرتمند نخورده و واقعا هم معتقدم بهش. كاري ندارم به مانوري كه روي دفاعش ميدادن. دفاعي كه من ديدم خيلي بد بود و آشفته منظورم از دفاع خوب دفاعي مثل ايتالياي 2006 بود كه اگه اين هلند هر كاري مي‌كرد كاري باهاش نميتونست بكنه يا حتي فرانسه‌ي 2006. اين جام اين مدل دفاعها را نداره به نظر من.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
چزاره مالدینی چه هندوونه ای گذاشته زیر بغل فان باستن!

CESARE MALDINI ON VAN BASTEN

6/15/2008

MILAN - Former national team coach Cesare Maldini, who led the Azzurri at the 1998 World Cup in France, paid visit to Casa Azzurri today. "I can guarantee on the seriousness of Van Basten and the Dutch" he said. "I travel around the world and I know how they think. Against Romania they will play to win. And I want to say something else: Van Basten still has two years on his Ajax contract but I know he wants to coach in Italy. At Milan? We will see... but certainly he will want to present himself in Italy with a clean slate, so he can't allow his team to lose on purpose against the Romanians."

link

من گفتم به دفاع قدرتمند نخورده و واقعا هم معتقدم بهش. كاري ندارم به مانوري كه روي دفاعش ميدادن. دفاعي كه من ديدم خيلي بد بود و آشفته منظورم از دفاع خوب دفاعي مثل ايتالياي 2006 بود كه اگه اين هلند هر كاري مي‌كرد كاري باهاش نميتونست بكنه يا حتي فرانسه‌ي 2006. اين جام اين مدل دفاعها را نداره به نظر من.
خب مقایسه ی خط دفاعی ایتالیا ی 2006 با خط دفاعی تیم های حاضر در Euro2008 واقعا بیهوده ست. اون دفاع فوق العاده بود. تیمی که تا بازی فینال فقط یک گل بخوره، حتی اگه گل به خودی باشه، دفاع غیر عادی ای داره. فرانسه به نسبت خودش (نه در مقام مقایسه با دفاع ایتالیا در دهه گذشته با حضور غول هایی مثل مالدینی و نستا و کاناوارو - که قابل مقایسه نیست به نظرم) دفاع خیلی خوبی داشته (منهای بازی با هلند). اگه به نظرتون متزلزل و آشفته اومد به خاطر قدرت هجومی هلند بود نه چیز دیگه ای. کجا تورام با اون همه تجربه و کیفیت چنین اشتباه هایی میکرد؟ به هر حال من که دلیلی نمیبینم هلندی ها نتونن دفاع تیم های دیگه رو همینجور تحت فشار بذارن. شاید هم در اشتباه باشم...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
فان باستن دوباره اطمینان خاطر داده که هلند بازی رومانی رو جدی میگیره...

VAN BASTEN: "Against Romania maximum effort"

6/15/2008

MILAN - Holland coach Marco Van Basten promises his team will give their best in the match against Romania: "Against Romania I will put in the best possible formation - said the former Milan player - concerning the changes, I will substitute the more tired players."

link

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

من موافق نیستم که دفاع ایتالیا توی اون مقطع بهترین دفاع بود . ایتالیا تا فینال از حریف های قدرت مند
فقط آلمان رو در مقابل خودش داشت . بازی با غنا و آمریکا و استرالیا نمیتونه معیار خوبی برای خوبی خط دفاع باشه

ضمن اینکه مگه یه تیم چقدر باید گل بخوره ؟ فرانسه هم 3 تا خورد .

################################################

چک هم حذف شد ولی چیزی که از ناراحتی کم میکنه دیدن نقد بعد از بازی هست .
من توصیه میکم همین الان از شبکه 3 یکی از زشت ترین نمایش های انسان ایرانی و بی درد رو ببینید
من نمی دونم اینا با چه رویی نون برای زن و بچه می برن . طرف خودش هم میگه من اصلا اهل فوتبال نیستم
بعد میاد بازی رو خیلی مدرسه ای و با کلاس نقد میکنه

متاسفانه این یکی هم منتقد سینمایی برنامه ی سینما 4 هست و این نشون میده که ظاهرا یه برنامه هایی
پست قضیه ست که ما خبر نداریم

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
متاسفانه این یکی هم منتقد سینمایی برنامه ی سینما 4 هست و این نشون میده که ظاهرا یه برنامه هایی
پست قضیه ست که ما خبر نداریم

میگم رفیق حالا جدا منتقد سینما چهاره ؟!!!!!!!!!!!!!

یعنی بجای فیلم الان داره فوتبال نقد میکنه؟

بالا