• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد HTC Touch Diamond ٠

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ببخشيد آيا رام هاى جديد را از اين اينترنت عالي إيران بايد گرفت؟

من منظورتون رو متوجه نمیشم یعنی چی؟؟؟

اینترنت برا ایران که نیست!!!

اگر هم رامی آمده براش که فکر نکنم میشه دانلود کرد حجمش خیلی نیست دور بر 50-60 مگ

Ramin200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يعني با نرم افزارهاي با قابليت SERUME بطور جداگانه ،بدون اتصال همزمان PPC ،مي توان گرفت و بعد از آن آپگريد كرد...

Last edited:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
يعني با نرم افزارهاي با قابليت SERUME بطور جداگانه ،بدون اتصال همزمان PPC ،مي توان گرفت و بعد از آن آپگريد كرد...

آره عزیزم اصلا باید رام رو جداگونه دانلود کنی بعد اجرا

اون چیزی که تو میبینی برا آپدیت online برنامه های گوشی هست

ferijackson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون من همین آلان updated ROM جدید diamond رو دانلود و نصب کردم. تغییر سرعتش که محسوسه.البته هنوز وقت نکردم ببینم چه تغییرات دیگه ای داده. تو سایتم چیزی نبود.اگه کسی ریز تغییرات رو میدونه، بگه لطفا.
اگه کسی هست که با dial up می خواد دانلود کنه بگه که لینکه خورد خوردشو بذارم.البته عاقلانه نیست 97 مگ رو با dial up دانلود کردن!!

Last edited:

ferijackson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان برای فارسی کردن این گوشی فقط از این استفاده کنید

روی دیاموند تست شده وجواب داده
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1789817&postcount=21

شما خودت اینو نصب کردی؟ آخه ورژن قدیمیش مشکل داشت.
یه زحمت بکش phone keypad رو چک کن ببین با فعال بودن این نرم افزار درست کار میکنه یا نه.آخه ورژن قبلیش به همش ریخته بود.
یه زحمت دیگه این که opera خود گوشی باهاش سازگار هست یا نه؟
ممنون.

miladsa

Registered User
لایک‌ها
102
از دوستانی که Diamond دارند بگن اس ام اس فارسی تو منو خود ویندوز موبایل نشون میده یا نه؟
منظور از طریق start بری تو message ها نه روی صفحه touch flo
چون روی اینترفیس touch 3d flo که نشون نمیده !

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
شما خودت اینو نصب کردی؟ آخه ورژن قدیمیش مشکل داشت.
یه زحمت بکش phone keypad رو چک کن ببین با فعال بودن این نرم افزار درست کار میکنه یا نه.آخه ورژن قبلیش به همش ریخته بود.
یه زحمت دیگه این که opera خود گوشی باهاش سازگار هست یا نه؟
ممنون.

دوست عزیز من خودم اینو تست نکردم چون گوشی من قیصر هستش

ولی دو نفر اینو روی دیاموند ریختن وجواب گرفتن

امتحان کردنش پای خودتون

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
آقا من اگه اینو بگیرم میخوام حداقل 3 سال داشته باشم:)
سوالم اینه با اومدن WM7 آیا برنامه بازم برای Wm5,6 تولید میشه؟
---
راستی این صفحه های لمسی به مرور زمان حساسیتش کم نمیشه؟ باید چه کرد؟

Last edited:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا من اگه اینو بگیرم میخوام حداقل 3 سال داشته باشم:)
سوالم اینه با اومدن WM7 آیا برنامه بازم برای Wm5,6 تولید میشه؟
---
راستی این صفحه های لمسی به مرور زمان حساسیتش کم نمیشه؟ باید چه کرد؟

سلام محمد جان:)

راستش 3 سال که نمیدونم ولی کلا گوشی کاملی هست

درباره تولید برنامه 100% میشه خیالت جمع:)مشگلی از این نظر نداری

نخیر، حساسیت کم نمیشه ولی ممکنه که خراب بشه با ضربه و .... که البته شکر خدا هیچکدوم از گوشیهای من به این مشگل نخوردند:)

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
دوست عزیز من خودم اینو تست نکردم چون گوشی من قیصر هستش

ولی دو نفر اینو روی دیاموند ریختن وجواب گرفتن

امتحان کردنش پای خودتون
عزیزم من نصب کردم.اس ام اس تو تاچ فلو خرابه و فقط توی مسیجینگ درسته.بقیه قسمتای گوشی هم خراب نشون میده.در ضمن من لینک اول از بالا رو که داده بودی نصب کردم ولی بازم درخواست رجیستر کرد.
با اینحال خیلی ممنونم ازت.دستت درد نکنه.:)

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل فارسی ساز دیاموند هم حل شد.

فایل ها رو آپلود کردم و توی تاپیک تمامی برنامه های فارسی ساز در یک جا توضیح دادم.
پست منو میتونید اینجا ببینید و فایل ها رو دانلود کنید. (فایل ها تو رپید شر هست، بجنبید تا پاک نشده)

ferijackson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

فایل ها رو آپلود کردم و توی تاپیک تمامی برنامه های فارسی ساز در یک جا توضیح دادم.
پست منو میتونید اینجا ببینید و فایل ها رو دانلود کنید. (فایل ها تو رپید شر هست، بجنبید تا پاک نشده)

آقا کارت عالی بود.;)
مشکل خیلی بزرگی رو حل کردی. من نصبشون کردم و کامل چک کردم. هیچ مشکلی نداره. حتی sms های فارسی رو توی محیط toch flo هم درست نشون میده.
فقط من یه مشکل خیلی کوچیک با هاش دارم.توی محیط opera در نشون دادن صفحات که عالیه. کاملا درست نشون میده، اما address bar خود opera رو خراب کرده. یعنی هر چی توش تایپ میکنی نشون نمیده:(
می خواستم ببینم خودت با این مشکل رویرو شدی یا ایراد از گوشی منه؟
بازم دستت درد نکنه. به همه diamond دارا توصیه می کنم برای حل مشکل فارسی شدن گوشیشون فقط همین برنامه رو نصب کنن، چون من بقیه رو امتحان کردم.هیچ کدوم به درد نمی خوره.

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

ممنون مشکل فارسی بودن SMS ها حل شد ولی موردی که هست اینکه دیگه در هیچ بخش دیگه ای امکان تایپ با کی بورد وجود نداره یعنی یه جورایی از چاله افتادیم تو چاه ...
واسه گوشی شما هم به همین ترتیب هستش ؟ یا مشکل در نصب بوده .

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون مشکل فارسی بودن SMS ها حل شد ولی موردی که هست اینکه دیگه در هیچ بخش دیگه ای امکان تایپ با کی بورد وجود نداره یعنی یه جورایی از چاله افتادیم تو چاه ...
واسه گوشی شما هم به همین ترتیب هستش ؟ یا مشکل در نصب بوده .

تو همه بخش ها میشه فارسی تایپ کرد مشکلی هم نداره.
اما این مشکل که دوستان گفتن تو آدرس بار Opera ایجاد میکنه وجود داره حتی توی فیلد های Task و Contact و Calendar هم پا برجاست.
مشکل هم اینه که نمیدونم چرا textbox رو Right2Left میکنه اما Allignment رو همون Left2Right نگه میداره. درحقیقت شما هرچی تایپ میکنی نوشته میشه اما دیده نمیشه. یعنی متن شما از کادر textbox خارج میشه.
دارم روش کار میکنم.
از دوستان اگه کسی کیبرد فارسی دیگه داره یه تست بکنه خبر بده.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اما این مشکل که دوستان گفتن تو آدرس بار Opera ایجاد میکنه وجود داره حتی توی فیلد های Task و Contact و Calendar هم پا برجاست.
مشکل هم اینه که نمیدونم چرا textbox رو Right2Left میکنه اما Allignment رو همون Left2Right نگه میداره. درحقیقت شما هرچی تایپ میکنی نوشته میشه اما دیده نمیشه. یعنی متن شما از کادر textbox خارج میشه.
دارم روش کار میکنم.
امین جان بخاطر ِ این همه تلاش و پیگیری و البته به نتیجه رسیدن هات ایول داری ...

تشکر میکنم بابت زحماتت

ferijackson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دارم روش کار میکنم.
دقیقا همین طور که میگی. در اصل متنها نوشته میشه اما دیده نمیشه. بازم از زحمتت خیلی خیلی ممنونم. اگه بتونی این مشکل رو هم حل کنی که دیگه عالی میشه;)

ferijackson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از آقایون کسی تونسته با این گوشی از GPRS ایرانسل استفاده کنه؟
شما وقتی وارد connection setup این گوشی میشین، خود گوشی سرویس ایرانسل رو میشناسه و تنظیماتش رو Automatic انجام میده. اما در بالای صفحه هنگام وصل شدن به اینترنت به جای علامت G علامت E ظاهر میشه و بعد شروع می کنه به وصل شدن به این سرویس. اتفاقا وصل میشه اما هیچ گونه data ای رد و بدل نمیشه.
اونطور که توی manual گوشی نوشته بود این علامت مخصوص سرویس EDGE که نمی دونم اصلا ایرانسل چنین سرویسی داره یا نه.

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امین جان بخاطر ِ این همه تلاش و پیگیری و البته به نتیجه رسیدن هات ایول داری ...

تشکر میکنم بابت زحماتت

اختیار دارید. تا حالا این همه شما پست دادید من استفاده کردم. حالا چی میشه یه دفعه هم شما از پست های من استفاده کنید. :happy: به هر حال خوشحال میشم اطلاعات و تجربیاتم رو share کنم. اعتقاد دارم اگه همه این کار رو انجام بدن دنیا از حالت win-lose به برنده برنده (Win-Win) تبدیل میشه و این فروم یکی از این جاهای برنده برنده است. :blush:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اختیار دارید. تا حالا این همه شما پست دادید من استفاده کردم. حالا چی میشه یه دفعه هم شما از پست های من استفاده کنید. :happy: به هر حال خوشحال میشم اطلاعات و تجربیاتم رو share کنم. اعتقاد دارم اگه همه این کار رو انجام بدن دنیا از حالت win-lose به برنده برنده (Win-Win) تبدیل میشه و این فروم یکی از این جاهای برنده برنده است. :blush:

در تاييد صحبت هاي پارسا، من هم اين روحيه شما رو تحسين مي كنم.
موافق باشيد;)

بالا