شما الآن کدام شرکت را داریدمیگید؟آره عوضیا گرون کردن.
یادمه اول که رفتم بخرم مودم رو گفت 27.
مادر... اومد نصب کرد 50 گرفت گفت 3 تومان گرون شده(خوده اون مردک کاوه اومد)
بعدش ماه اول قیمت 128 نامحدود رو 25 گفت. حروم خور ماه دوم گفت 29 و خورده ای
512 ماه اول (1گیگ ترافیک) گفت 18 خورده ای. ماه دوم شد 20 و خورده ای. ترافیکشم 300 گرون کرد.
بی وجدان میگه مالیات هست. اما خالی میبنده.
ماشالا سرعت دانلودشم از 15 بالا نمیره ...خلاصه ما خر شدیم.شما نشید
الان هم تو خیابون ادهم هستن. بالاتر از بیمارستان امام *****
اااا
حاجی شما هم نقل قول زدی مثل من شده. یعنی از کس دیگه نقل قول زدی ولی زده از قول من... ایراد از ما نیست از فروم هست احتمالا
شایان جان از کار خوب و قشنگت ممنون۳ ، ۴ تا نقد جدیدی که اضافه شده بود ، تو پست اول این تاپیک هم اضافه شد ... بقیه دوستان هم ( با قالبی که در پست اول هست ) میتونن نقد خودشون رو بنویسن ... به پست اول اضافه بشه .... ( بعد از نوشتن لطفا یه PM هم به من بدید که یادم نره )
از دوستانی که از سرویسهای آریاتک (همون نمایندگی آسیاتک تهران ) استفاده کردند راضی بودند؟ من ساکن رجایی شهر هستم چه سرویسی رو پیشنهاد میکنید ؟ من نظرم رو آریا تک هستش . در ضمن میخواستم بدونم این هزینه راه اندازی اولیه 15000 تومنی رو شرکت فقط یه بار میگیره ؟
مثلا اگه من الان یه سرویس 1 ماهه از آسیاتک بگیرم و دیگه یکسال ازشون سرویس نگیرم و بعد 1 سال باز بخوام دوباره ازشون سرویس بگیرم باید 15 تومن بدم ؟مثلا اگه بخوام هر دوماه درمیون ADSL استفاده کنم باید سر هر دوماه باز هزینه راه اندازی بپردازم؟
سلام به همه دوستان:
کی میگه آریاتک بد بوده؟!
من خودم مشترک آریاتک بودم تو مرکز نصرابادی کرج. اون زمان که اریاتک با لایزر کار میکرد چند روز سرویس افتضاح شد منم زنگ زدم به شرکت. پشت تلفن داغ دل مسئولین شرکت تازه شد که ما الان 3 ماه درخواست اضافه کردن پهنای باند دادیم ولی کو گوش شنوا چون تعداد مشترکها هم بالا رفته این پهنای باند داخل کرج دیگه جوابگو نیست...(این قضیه ماله قبل از عید 87 هستش) بعد از عید یواش یواش بهتر تا اینکه پهنای باند درست کردن سرویس واقعا" عالی شد. بعدا مثل اینکه سره یکسری جریانات کلا" با شرکت لایزر دیگه کار نکردن.
الان دارن با آسیاتک کار میکنن. یعنی نماینده رسمی اسیاتک تو کرج هستن. اناصفا" برخورد مسئولینش حتی مدیر عاملش تا منشی شرکت هم خوب بوده یعنی در حد 20. اگر از کاربرای سابق اریاتک بپرسی که چرا با اریاتک همراه شدید. مطمئن باشید یکی از دلایلش همین مودب بودن مهروبون بودن پرسلن کاریشون.
الان سرویسهایی هم که میدن واقعا" عالی. 128 غیر ممکنه زیر 25 بیاد!
کلا" هر سرویسی که بگیرید 2 برابرش بهتون جواب میده.
ضمنا" تا اونجائی که منهم میدونم شاید بقیه هم بودنن وقتی درخواست میدی یا میخوای شروع کنی هیچ پولی نمیگیرن تا وقتی که مطمئن بشن سرویس بهت تحویل شده و شما هم راضی هستی!
هر کسی هم خواست میتونه زنگ بزنه سئوال کنه:
کرج
2543510
سلام. من تو منطقه عظیمیه به ترتیب از شبدیز، آریاتک و شاتل سرویس گرفتم.
تا الان شاتل از همه بهتر بوده. مزیت اصلی شاتل اینه که ساپورت خوبی داره. شما اگه مشکلی براتون پیش بیاد میتونید مستقیما با پشتیبانی تهران تماس بگیرید، که بخوبی راهنمائیتون میکنه. نکته دیگه سایت قوی شاتل هست که نیاز به مراجعه حضوری رو برطرف میکنه تمام کارها ازجمله شارژ adsl ، تغییر نوع سرویس یا خرید گیگ اضافی رو میشه بصورت آنلاین و بی دردسر انجام داد. سرعت و کیفیت اتصال هم خوبه.
شبدیز اوایل کار شرکت خوبی بود ولی بتدریج کیفیت سرویس و پشتیبانی هر دو با هم افت کرد.
آریاتک خیلی شرکت کوچیکیه و قابل اعتماد نیست. پشتیبانی مودب و پاسخگو در عین حال کم سوادی داره.
داشتم اين پست رو مي خونم نظرم به آي دي نويسندش جلب شد ديدم چقدر آشناست به نظرم!
بعد زدم lunapars.com ديدم اونم آشناست!
بعد يكم چرخيدم توش رفتم تو قسمت سفارشات اش و شماره صاحب حساب رو ديدم!
بعد يهو موهاي تنم سيخ شد از عصبانيت!
مونده بودم مردم چقدر شارلاتان مي تونن باشن كه خودشون جزو پرسنل آرياتك باشن و بيان بگن ما مؤدبيم!
خودتون يه سر بزنيد به لونا پارس و قسمت سفارشات نام صاحب حساب رو ببينيد و زنگ بزنيد آرياتك بگين با اون آقا كار دارم و ازش ADSL بگيرين!
فكر كن!
مؤدب!
![]()
شبدیز هم تشکیلاتش خیلی قشنگ بود ولی ....شاتل معركست اگه سر بزنيد و تشكيلاتش رو از نزديك ببينيد
کی ؟شبديز اين روز ها از پا در مياد
لايزر هم نمايندش همون مدير فروش سابق شاتل هستش كه به جرم فساد مالي اخراج شد و رفت لايزر!
حالا خود شما از پرسنل کجایی که از شاتل تعریف میکنی ؟![]()
شبدیز هم تشکیلاتش خیلی قشنگ بود ولی ....
کی ؟
الان که نماینده داتک نیست پس نماینده کیه ؟:wacko:
عیسی خانی رو میگی - بعد شاتل که توی شبدیز بود ؟:f34r:
1- منظورم از معركه بودن تشكيلات صرفاً دكوراسيون و پرسنل شنگول منگول و رنگارنگ نبود!
اگر مثلاً با پارس آنلاين كار كرده باشي وقتي زنگ مي زني اونجا و كاري داري دفعه بعد كه زنگ مي زني مي دونن كي زنگ زده و دفعه پيش چه كار داشته و آيا حل شده يا نه - همون CRM
يا اومده Online Payment گذاشته كه مشترك نخواد بره شركت
يا بجاي اينكه پول كم بگيره پول خوب مي گيره كه بتونه سرويس اش رو در يه سطحي حفظ كنه مثل شبديز و داتك نشه
2- نمي دونم شبديز الان نماينده كي هستش
3- خير - ايشان شبديز بودند و رفتن لايزر. طرف كس ديگيري بوده كه از شاتل رفته لايزر. به هر حال لايزر هم اين روزا سرويس هاش رو تو 4 تا مركزش مي بنده مي ره خارج
شركتي نبود كه مشكل نداشته باشه؟ نبود؟