• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیزم ، عملکرد مربی های هر دو تیم مشکل داشت

درسته ، استقلال یک نیمه برای حفظ گل دفاع کرد و به توپ های ارسالی پشت دفاع دل بسته بود ولی تاکتیک پرسپولیس چی بود ؟؟ تکیه به غنای فردی بازیکن های تکنیکیش .. بعد از گل هم فرستادن توپهای بلند تو 18 قدم اس اس ... حتی آتسو هم از تو دفاع سانتر میکشید رو دروازه .. درسته ؟

رفیق به نظرم داربی بعلت حساسیت بالاش اصلا نمیتونه تاکتیک پذیر باشه

( این عرضم درباره تفسیرتون از نتیجه گیری های قلعه نوعی بود )

در ضمن از این اما و اگر ها زیاده .. من حق رو تو صحنه خطای پیروز به شما میدم ولی ما هم از این صحنه ها کم نداشتیم .. نمونه بارزش هم خطای واعظی رو آرش که " فکر کنم " باید منجر به اخراج اون هم میشد چون موقعیت تک به گل بوده
دوست عزیز من صحبتی از تاکتیک و کلا تاکتیک مربیا نکردم.صحبت بنده در مورد این دوستمون و نقطه مشترک ایشون با صحبت های بعد بازی قلعه نویی بود.هردو دنبال اینن که یه جوری حاشا کنن.به قول شما بازی 1-1 تموم شد به نفع داور.خوب حاشا کردن چه صیغه ای هست دیگه.استقلال مو قعیت داشت پرسپولیسم داشت.حالا بیام بگیم استقلال داشت پرسپولیس نداشت که چی بشه؟ایشون داره عکس و می بینه می گه خط کجه دوربین کجه زمین کجه آفتاب کجه هوا کجه و....اصلا سیار کیه؟داور چیه داور کجاست.این که نشد حرف مرد حسابی.تو عکس هم به نظر بنده توپ هنوز از پای جباری جدا نشده.در مورد حرکت قربانی هیچ اما و اگری وجود نداره اما در مورد صحنه های دیگه چه پنالتی استقلال چه 2تا پنالتی پرسپولیس و بقیه صحنه ها بهتره منتظر برنامه نود بشیم.
در مورد بازی هم تو نیمه اول هر 2تیم موقعیت هایی داشتن.استقلال تو عمق دفاع 4نفره پرسپولیس با مهاجم سرعتی برنامه داشت که این طبیعی هست و پرسپولیسم چون استقلال با 3دفاع مرکزی بازی می کرد مجبور بود از کنارها وارد بشه که اینم طبیعی هست.تو نیمه دوم هم استقلال به محض اینکه گل و زد کشید عقب برای دفاع از گلش به طوری که فقط برهانی میونه زمین بود.با این روش پرسپولیس یه نیمه حمله کرد شما هم بهتر از من باید اینو بدونی که تنها راه باز کردن همچین روشی سانتر از جناحین و شوت از راهه دور و کارای ایستگاهی هست.پس اینکه بیاین اینجا و با این لحن بپرسین
تاکتیک پرسپولیس چی بود ؟؟ تکیه به غنای فردی بازیکن های تکنیکیش .. بعد از گل هم فرستادن توپهای بلند تو 18 قدم اس اس
درست نیست چون استقلال هم چیزی که اراعه داد اکر کمتر از پرسپولیس نباشه اندازه پرسپولیس بود.پس بهتره 2تاش یه لحن باشه.در مورد سیستم ها هم اگه بحثی داشتین چون بحث خیلی مفصلی هست می تونیم تو مسنجر صحبت کنیم چون تایپ به زبان شیرین پارسی برای بنده خیلی سخت و وقتگیر هست.
خیلی خوبه آدم یه طرفه به قاضی نره.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دوست عزیز من صحبتی از تاکتیک و کلا تاکتیک مربیا نکردم.صحبت بنده در مورد این دوستمون و نقطه مشترک ایشون با صحبت های بعد بازی قلعه نویی بود.هردو دنبال اینن که یه جوری حاشا کنن.به قول شما بازی 1-1 تموم شد به نفع داور.خوب حاشا کردن چه صیغه ای هست دیگه.استقلال مو قعیت داشت پرسپولیسم داشت.حالا بیام بگیم استقلال داشت پرسپولیس نداشت که چی بشه؟ایشون داره عکس و می بینه می گه خط کجه دوربین کجه زمین کجه آفتاب کجه هوا کجه و....اصلا سیار کیه؟داور چیه داور کجاست.این که نشد حرف مرد حسابی.تو عکس هم به نظر بنده توپ هنوز از پای جباری جدا نشده.در مورد حرکت قربانی هیچ اما و اگری وجود نداره اما در مورد صحنه های دیگه چه پنالتی استقلال چه 2تا پنالتی پرسپولیس و بقیه صحنه ها بهتره منتظر برنامه نود بشیم.
در مورد بازی هم تو نیمه اول هر 2تیم موقعیت هایی داشتن.استقلال تو عمق دفاع 4نفره پرسپولیس با مهاجم سرعتی برنامه داشت که این طبیعی هست و پرسپولیسم چون استقلال با 3دفاع مرکزی بازی می کرد مجبور بود از کنارها وارد بشه که اینم طبیعی هست.تو نیمه دوم هم استقلال به محض اینکه گل و زد کشید عقب برای دفاع از گلش به طوری که فقط برهانی میونه زمین بود.با این روش پرسپولیس یه نیمه حمله کرد شما هم بهتر از من باید اینو بدونی که تنها راه باز کردن همچین روشی سانتر از جناحین و شوت از راهه دور و کارای ایستگاهی هست.پس اینکه بیاین اینجا و با این لحن بپرسین درست نیست چون استقلال هم چیزی که اراعه داد اکر کمتر از پرسپولیس نباشه اندازه پرسپولیس بود.پس بهتره 2تاش یه لحن باشه.در مورد سیستم ها هم اگه بحثی داشتین چون بحث خیلی مفصلی هست می تونیم تو مسنجر صحبت کنیم چون تایپ به زبان شیرین پارسی برای بنده خیلی سخت و وقتگیر هست.
خیلی خوبه آدم یه طرفه به قاضی نره.

رفیق شما در مقام مقایسه حرفهای این دوستمون با قلعه نوعی بر اومدین تا توجیه کردن صحبتی رو نشون بدید .. درسته ؟؟ علت برسی تاکتیک مربی ها از طرف من هم رو همین موضوع بود

درباره پنالتی شما نظر خودتون رو فرمودید .. من هم همینطور .. و هیچ چیز بجز دیدن دوباره " کل صحنه " جریان رو حل نمیکنه پس به قول خودتون باید تا دوشنبه صبر کرد :)

من مجبورم پست خودمو کوت کنم :

استقلال یک نیمه برای حفظ گل دفاع کرد و به توپ های ارسالی پشت دفاع دل بسته بود ولی تاکتیک پرسپولیس چی بود ؟؟ تکیه به غنای فردی بازیکن های تکنیکیش .. بعد از گل هم فرستادن توپهای بلند تو 18 قدم اس اس ... حتی آتسو هم از تو دفاع سانتر میکشید رو دروازه .. درسته ؟
رفیق به نظرم داربی بعلت حساسیت بالاش اصلا نمیتونه تاکتیک پذیر باشه

رفیق عزیز من ، من اینجا از هر دو تیم گفتم و به هیچ عنوان یک طرفه به قاضی نرفتم به نظرم " هر دو تیم " از شیوه های مرسوم استفاده کردن .. با هیچ لحن ؟! خاصی هم صحبت نکردم که برتری یا ضعف تیمی خاص رو نشون بده شما فقط نیمه دوم صحبت من رو کوت کردید :)

در مورد پیروز قربانی هم فعلا اصل بحث اینه که یک کارت داشته .. یا اصلا کارت نداشته ؟؟! :)

Last edited:

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
من حواسم به این تیکه نبود فرزاد جان !
این اقا ادعا دارن که ! بازیکن ها رو ددین بازی رو هم به همین شکل ! و شب شبه و روز روزه !
میخوام بدونم کی قربانی کارت زرد گرفت که دومیشو بگیره !؟!
ها؟!
امار اخر بازی رو نگاه کنید یه کارت زرد اس اس یه کارت زرد پی پی ..
که کارت مارو برهانی گرفت
بیشتر دقت کن دوست عزیز . .

- یکی میشه به اینا بگه بسه .. دارن میرن رو اعصاب ما ! نمیزارن دو دقیقه با بچه های خودمون اختلات بکنیم..
دوست عزیز بهتره شما بیشتر دقت کنی.قبلا هم گفتم آدم در مورد چیزی نمی دونه یا ندیده بهتره نظر نده.شما اومدی خودت داری می گی که صحنرو اصلا ندیدی بعد نظر می دی که فلان و چنان.در مورد اون لفظ پی پی هم لطف کنین سعی کنین توهین نکنین چون که لفظ آدما نشون دهنده شخصیتشون هست.
اون اماری هم که مدعی شدین برای نیمه اول هست استاد بزرگ.برام سواله اصلا شما بازی و دیدید؟
آمار کارتای آخر بازی این هست.

اخطار: فرانك آتسوى، عليرضا محمد و ايوان پتروويچ (پرسپوليس) آرش برهانى و پيروز قربانى (استقلال)
اخراج: -
در واقع پرسپولیس 3 استقلال 2
حرف حق اصولا تلخ هست.2تا توصیه دارم 1 اینکه سعی کنید به اعصابتون مسلط باشین 2 حرفی از روی ندونستن نزنین که در مواجه با جواب حقش اعصابتون خورد بشه.
lol

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سونادور عزیز

بازم خدمتتون عرض میکنم که امار بعد از بازی برای استقلال یک اخطار رو نشون داده

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
رفیق عزیز من ، من اینجا از هر دو تیم گفتم و به هیچ عنوان یک طرفه به قاضی نرفتم به نظرم " هر دو تیم " از شیوه های مرسوم استفاده کردن .. با هیچ لحن ؟! خاصی هم صحبت نکردم که برتری یا ضعف تیمی خاص رو نشون بده شما فقط نیمه دوم صحبت من رو کوت کردید
صحبت من در مورد لحن دقیقا اینجاست
استقلال یک نیمه برای حفظ گل دفاع کرد و به توپ های ارسالی پشت دفاع دل بسته بود ولی تاکتیک پرسپولیس چی بود ؟؟
یه سوال با 2تا علامت سوال بعد جواب;)فکر کنم بدونین معنی این تو دستور زبان چی هست.
در مورد کارت ها هم اولا تو سایت ایران ورزشی گفته آتسو که فکر می کنم مازیار زارع کارت گرفته.در مورد قربانی هم کارشناسای داوری هم گفتن 1کارت داشته هم نصیرزاده هم سیار

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
سونادور عزیز

بازم خدمتتون عرض میکنم که امار بعد از بازی برای استقلال یک اخطار رو نشون داده
بله تو پست قبل توضیح دادم اما این دوستمون اومده می گه آمار آخر بازی نشون داده که استقلال 1 کارت و پرسپولیس هم 1 در صورتی که پرسپولیس 3تا کارت داره.صحبت من از اول هم این بود که کسی که چیزی نمی دونه بهتره دهانه مبارک و باز نکنه.که البته همراه باشه با توهین.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
صحبت من در مورد لحن دقیقا اینجاست
یه سوال با 2تا علامت سوال بعد جواب;)فکر کنم بدونین معنی این تو دستور زبان چی هست.
در مورد کارت ها هم اولا تو سایت ایران ورزشی گفته آتسو که فکر می کنم مازیار زارع کارت گرفته.در مورد قربانی هم کارشناسای داوری هم گفتن 1کارت داشته هم نصیرزاده هم سیار

برای مطلع شدنتون می گم هرچند شما هم مثل قلعه نویی عادت داری تو روز بگی شبه

رفیق .. این پست اول شماست که من کوت کردم .. من اینطور برداشت کردم که مقصود شما اینه که قلعه نوعی درباره صحبت هاش تو سیستم بازی پرسپولیس کتمان حقایق رو کرده .. درسته ؟؟

من در اول صحبت هام به یک نیمه دفاع کامل استقلال و اینکه فقط به پاسهای پشت دفاع دل خوش کرده بود اشاره کردم و بعد گفتم مگه در مقابل پرسپولیس چه تاکتیک خاصی داشت ؟؟ و ...

میشه بگی اگه یک علامت سوال میذاشتم با الان که 2 تا گذاشتم چه تفاوت خاصی میکنه ؟؟

خلاصه کلام من هم این بود که داربی بعلت حساسیت بالاش زیاد تاکتیک پذیر نیست درسته ؟

عین کلامم هم هست فکر کنم کوت کردن نخواد

مخلصم :)

Last edited:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
خواستم در مورد عکس بگم اگر عکس رو بدون اون خط ببینید متوجه میشید که آفساید نیست
اون خطی که روی عکس کشیده شده باعث اشتباه دید میشه

Last edited:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
در گفت و گو با فارس/قرباني: نحوه برخورد قلعه نويي با بازيكنان بايد درست شود

A0514296.jpg

پيروز قرباني در گفت و گو با خبرنگار فارس، اظهار داشت: بازي خوبي را انجام داديم. موقعيت هاي خوبي داشتيم. خوب دفاع كرديم؛ اما لحظه باعث شد تا گل بخوريم.
وي در مورد غفلت بيژن كوشكي كه باعث باز شدن دروازه تيمش شد، عنوان كرد: در فوتبال اين اتفاقات پيش مي آيد و نبايد آن را بزرگ كرد. اگر بيژن كوشكي هم ناراحت بود، حق داشت چون اعصابش خرد شده بود.
اين بازيكن ادامه داد: از آن خبرنگاري كه با بيژن درگير شد، معذرت خواهي مي كنم. او واقعا در آن شرايط اعصاب راحتي نداشت. خودم ناراحت بودم، چه رسد به او كه با او برخورد بدي شد.
قرباني تصريح كرد:‌ اين درست كه مربي هم فشارهايي را تحمل مي كند؛ اما هيچكس به اندازه بازيكن بعد از بازي تحت فشار نيست. اميدورام نحوه برخوردها درست شود. هر چيزي جايي دارد و نبايد در رختكن مقابل همه، يك بازيكن را مورد عتاب قرار داد. اگر برخورد طور ديگري بود، قشنگ‌تر مي شد.
كاپيتان استقلال با بيان اينكه ديگر نمي‌خواهد در اين مورد صحبت كند، گفت: او بازيكن بزرگي است. به خوبي توانستيم حركات او را كنترل كنيم. تيم ما خوب بازي مي كرد. به نظرم، زود به بازي دفاعي رو آورديم.
قرباني تاكيد كرد: كاري به تعويض هاي مربي ندارم. به عنوان بازيكن بايد وظايفم را انجام دهم. موقعيت هاي ما بهتر از پرسپوليس بود و مي توانستيم برنده باشيم.
اين مدافع با انتقاد از شرايط پيش از دربي براي استقلال، اظهار داشت: مهم اين است كه باشگاه داراي ساختار درستي شود تا پيش از چنين بازي در تمرين دعوا نشود. شخصيت بازيكن استقلال بايد حفظ و حرمت آن نگه داشته شود.
وي ادامه داد: وقتي به مربي يا سرپرست ما توهين مي شود، انگار به من بازيكن توهين شده است.
قرباني در اين مورد كه گفته مي شود خط دفاع استقلال در اين بازي عملكرد خوبي داشت، گفت: هميشه خوب بوده است. بايد اشتباه فردي خود را كم كنيم. همه بازيكنان يك روز خوب و بد دارند و نبايد يكي را محكوم كرد. بازيكنان بايد دست به دست هم بدهند تا اين تيم را قهرمان كنيم.
قرباني در پاسخ به اينكه اين روزها بازي هاي بسيار خوبي انجام مي دهد، عنوان كرد: اين قضيه فقط و فقط به خودم و تمريناتي كه انجام مي دهم بازمي گردد. اميدوارم اين روند ادامه داشته باشد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
در گفت و گو با فارس/قرباني: نحوه برخورد قلعه نويي با بازيكنان بايد درست شود

A0514296.jpg

پيروز قرباني در گفت و گو با خبرنگار فارس، اظهار داشت: بازي خوبي را انجام داديم. موقعيت هاي خوبي داشتيم. خوب دفاع كرديم؛ اما لحظه باعث شد تا گل بخوريم.
وي در مورد غفلت بيژن كوشكي كه باعث باز شدن دروازه تيمش شد، عنوان كرد: در فوتبال اين اتفاقات پيش مي آيد و نبايد آن را بزرگ كرد. اگر بيژن كوشكي هم ناراحت بود، حق داشت چون اعصابش خرد شده بود.
اين بازيكن ادامه داد: از آن خبرنگاري كه با بيژن درگير شد، معذرت خواهي مي كنم. او واقعا در آن شرايط اعصاب راحتي نداشت. خودم ناراحت بودم، چه رسد به او كه با او برخورد بدي شد.
قرباني تصريح كرد:‌ اين درست كه مربي هم فشارهايي را تحمل مي كند؛ اما هيچكس به اندازه بازيكن بعد از بازي تحت فشار نيست. اميدورام نحوه برخوردها درست شود. هر چيزي جايي دارد و نبايد در رختكن مقابل همه، يك بازيكن را مورد عتاب قرار داد. اگر برخورد طور ديگري بود، قشنگ‌تر مي شد.
كاپيتان استقلال با بيان اينكه ديگر نمي‌خواهد در اين مورد صحبت كند، گفت: او بازيكن بزرگي است. به خوبي توانستيم حركات او را كنترل كنيم. تيم ما خوب بازي مي كرد. به نظرم، زود به بازي دفاعي رو آورديم.
قرباني تاكيد كرد: كاري به تعويض هاي مربي ندارم. به عنوان بازيكن بايد وظايفم را انجام دهم. موقعيت هاي ما بهتر از پرسپوليس بود و مي توانستيم برنده باشيم.
اين مدافع با انتقاد از شرايط پيش از دربي براي استقلال، اظهار داشت: مهم اين است كه باشگاه داراي ساختار درستي شود تا پيش از چنين بازي در تمرين دعوا نشود. شخصيت بازيكن استقلال بايد حفظ و حرمت آن نگه داشته شود.
وي ادامه داد: وقتي به مربي يا سرپرست ما توهين مي شود، انگار به من بازيكن توهين شده است.
قرباني در اين مورد كه گفته مي شود خط دفاع استقلال در اين بازي عملكرد خوبي داشت، گفت: هميشه خوب بوده است. بايد اشتباه فردي خود را كم كنيم. همه بازيكنان يك روز خوب و بد دارند و نبايد يكي را محكوم كرد. بازيكنان بايد دست به دست هم بدهند تا اين تيم را قهرمان كنيم.
قرباني در پاسخ به اينكه اين روزها بازي هاي بسيار خوبي انجام مي دهد، عنوان كرد: اين قضيه فقط و فقط به خودم و تمريناتي كه انجام مي دهم بازمي گردد. اميدوارم اين روند ادامه داشته باشد.
سرتیتر رو جوری گذاشتن اول که قلعه نوعی بخونه میره قربانی رو خفه میکنه :D

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
خواستم در مورد عکس بگم اگر عکس رو بدن اون خط ببینید متوجه میشید که آفساید نیست
اون خطی که روی عکس کشیده شده باعث اشتباه دید میشه
دوربین کجه باعث خطای دید میشه ..

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
بابا تو بازی 10 بار این گل را نشون داد که من دیگه اعصابم خورد شد وسط بازی هی این رو نشون می داد ولی تو همه 10 بار قشنگ معلوم بود آفساید نیست چون زیاد دیدم مطمئنم که آفساید نبود حالا تو نود مشخص میشه شاید من بد دیدم :)

تو این چند روز که ما استقلالی ها اصلا نگفتیم کی بهتر بازی کرد یا نه ولی تا دلت بخواد پرسپولیسی های عزیز اومدند گفتن که پرسپولیس بهتر بود داور به نفع استقلال بود ولی نمیان بگن که اگه بهتر از استقلال بازی کردن چرا باید در دقیقه 87 بیاند بازی رو مساوی کنند
البته من نمی گم که استقلال بهتر بازی کرد نه هر دو تیم تو نیمه اول مثل هم بازی کردن و نیمه دوم استقلال گل زد و کشید عقب و این اشتباه بزرگش بود ولی پرسپولیس هم برای اینکه گل بزنه کشید جلو خوب این طبیعی هست ولی در کل بازی دو تیم هیچ برتری خاصی به هم نداشتن هر دو یک اندازه موقعیت گل داشتن و قضیه داوری هم که بعد معلوم می کنه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بابا تو بازی 10 بار این گل را نشون داد که من دیگه اعصابم خورد شد وسط بازی هی این رو نشون می داد ولی تو همه 10 بار قشنگ معلوم بود آفساید نیست چون زیاد دیدم مطمئنم که آفساید نبود حالا تو نود مشخص میشه شاید من بد دیدم :)

تو این چند روز که ما استقلالی ها اصلا نگفتیم کی بهتر بازی کرد یا نه ولی تا دلت بخواد پرسپولیسی های عزیز اومدند گفتن که پرسپولیس بهتر بود داور به نفع استقلال بود ولی نمیان بگن که اگه بهتر از استقلال بازی کردن چرا باید در دقیقه 87 بیاند بازی رو مساوی کنند
البته من نمی گم که استقلال بهتر بازی کرد نه هر دو تیم تو نیمه اول مثل هم بازی کردن و نیمه دوم استقلال گل زد و کشید عقب و این اشتباه بزرگش بود ولی پرسپولیس هم برای اینکه گل بزنه کشید جلو خوب این طبیعی هست ولی در کل بازی دو تیم هیچ برتری خاصی به هم نداشتن هر دو یک اندازه موقعیت گل داشتن و قضیه داوری هم که بعد معلوم می کنه

سراب جان من بعد از دربي تا الان توي تاپيك استقلال پست نزدم ، چون گفتم شايد باعث ناراحتي بعضي دوستان بشم ولي فكر كنم شما اگر يكبار ديگه پستهاي بعضي دوستان استقلالي رو ببينيد اون قسمتي رو كه بولد كردم را حتما تغيير خواهيد داد. خيلي از دوستان استقلالي خلاف نوشته شما عمل كردند همونطور كه خيلي از پرسپوليسي ها هم همينگونه عمل كردند.
با بقيه فرمايشات شما كاملا موافقم و اميدوارم همه دوستان استقلالي و پرسپوليس سعي كنند حداقل بعد از بازي واقع بين باشند و سعي كنند در حاليكه استرس و عصبانيت رو از خودشون دور مي كنند درباره بازي نظر بدهند . به هر حال همونطور كه توي تاپيك پرسپوليس هم گفتم بازي تمام شد و امتيازات هم تقسيم شد . اميدوارم فوتبال و علاقمنديهاي مشتركمون ما رو به هم نزديكتر بكنه . :)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
سراب جان من بعد از دربي تا الان توي تاپيك استقلال پست نزدم ، چون گفتم شايد باعث ناراحتي بعضي دوستان بشم ولي فكر كنم شما اگر يكبار ديگه پستهاي بعضي دوستان استقلالي رو ببينيد اون قسمتي رو كه بولد كردم را حتما تغيير خواهيد داد. خيلي از دوستان استقلالي خلاف نوشته شما عمل كردند همونطور كه خيلي از پرسپوليسي ها هم همينگونه عمل كردند.
با بقيه فرمايشات شما كاملا موافقم و اميدوارم همه دوستان استقلالي و پرسپوليس سعي كنند حداقل بعد از بازي واقع بين باشند و سعي كنند در حاليكه استرس و عصبانيت رو از خودشون دور مي كنند درباره بازي نظر بدهند . به هر حال همونطور كه توي تاپيك پرسپوليس هم گفتم بازي تمام شد و امتيازات هم تقسيم شد . اميدوارم فوتبال و علاقمنديهاي مشتركمون ما رو به هم نزديكتر بكنه . :)

سلام ساسان جان
ما چاکریم
قبول دارم که از استقلالیها هم بودند اما تعداد پرسپولیسی های عزیز بیشتر بوده و ما به مربی شما توهینی نکردیم بجز یک مورد که سینا جان داشتن که اون هم فرزاد جان به ایشون گفتن که توهین نکنند والبته شما هم به دوستان پرسپولیسی گفتید
ولی وقتی به مربی ما توهین کرده بودند من فقط اومدم گفتم که لطفا به مربی تیم مخالف هر چیزی هم گفته باشه توهین نکنید و اینکه بقیه دوستان استقلالی هم ی تونند توهین کنند ولی دوستان گفتند دری وری هات رو ببر تاپیک خودت بگو یا اینکه با اینها دهن به دهن نگذارید

و برای همین هم هست می خواهم بگم اگه یکم منصفانه بشینی صحبت های دوستان رو در تاپیک استقلال و پرسپولیس با هم مقایسه کنید می بینید که شدت این گفتار در تاپیک پرسپولیس بیشتر بود برای همین هم گفتم که پرسپولیسی های عزیز بیشتر بود

البته ما چاکر همه عزیزان هم هستیم :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام ساسان جان
ما چاکریم
قبول دارم که از استقلالیها هم بودند اما تعداد پرسپولیسی های عزیز بیشتر بوده و ما به مربی شما توهینی نکردیم بجز یک مورد که سینا جان داشتن که اون هم فرزاد جان به ایشون گفتن که توهین نکنند والبته شما هم به دوستان پرسپولیسی گفتید
ولی وقتی به مربی ما توهین کرده بودند من فقط اومدم گفتم که لطفا به مربی تیم مخالف هر چیزی هم گفته باشه توهین نکنید و اینکه بقیه دوستان استقلالی هم ی تونند توهین کنند ولی دوستان گفتند دری وری هات رو ببر تاپیک خودت بگو یا اینکه با اینها دهن به دهن نگذارید

و برای همین هم هست می خواهم بگم اگه یکم منصفانه بشینی صحبت های دوستان رو در تاپیک استقلال و پرسپولیس با هم مقایسه کنید می بینید که شدت این گفتار در تاپیک پرسپولیس بیشتر بود برای همین هم گفتم که پرسپولیسی های عزیز بیشتر بود

البته ما چاکر همه عزیزان هم هستیم :)

ما مخلصيم :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بيژن كوشكي تا اطلاع ثانوي محروم شد

رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت : بيژن كوشكي هافبك تيم استقلال تهران به دليل حمله به خبرنگاران تا اطلاع ثانوي از كليه مسابقات فوتبال محروم شد.
به گزارش ايلنا ،كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ساعتي پيش به منظور بررسي حوادث بازي تيم هاي استقلال وپرسپوليس به رياست مجتبي شريفي تشكيل جلسه داد كه طي آن بيژن كوشكي به دليل حمله به يكي از خبرنگاران تا اطلاع ثانوي از حضور در كليه مسابقات فوتبال محروم شد.
مجتبي شريفي با تاييد مطلب فوق به ايلنا گفت : كميته انضباطي طي بخشنامه ايي به كليه باشگاهها اعلام كرده چنانچه هركدام از بازيكنان نسبت به خبرنگاران حركت ناشايستي انجام دهند به شدت برخورد خواهد شد و اين قانون شامل تمامي اعضاي تيم ها اعم از باريكن مربي و سرپرست هم خوهد شد.
وي گفت : فيلمهاي زيادي از تخلفات تيمهاي استقلال و پرسپوليس در جريان دربي به دست ما رسيده كه در حال بررسي هستيم ضمن اينكه صحنه هاي اعتراض سرمربي استقلال به داور مسابقه هم در دست بررسي است و به زودي راي خود را در اين خصوص اعلام خواهيم كرد.

منبع: ايلنا

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43

رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت : بيژن كوشكي هافبك تيم استقلال تهران به دليل حمله به خبرنگاران تا اطلاع ثانوي از كليه مسابقات فوتبال محروم شد.
به گزارش ايلنا ،كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ساعتي پيش به منظور بررسي حوادث بازي تيم هاي استقلال وپرسپوليس به رياست مجتبي شريفي تشكيل جلسه داد كه طي آن بيژن كوشكي به دليل حمله به يكي از خبرنگاران تا اطلاع ثانوي از حضور در كليه مسابقات فوتبال محروم شد.
مجتبي شريفي با تاييد مطلب فوق به ايلنا گفت : كميته انضباطي طي بخشنامه ايي به كليه باشگاهها اعلام كرده چنانچه هركدام از بازيكنان نسبت به خبرنگاران حركت ناشايستي انجام دهند به شدت برخورد خواهد شد و اين قانون شامل تمامي اعضاي تيم ها اعم از باريكن مربي و سرپرست هم خوهد شد.
وي گفت : فيلمهاي زيادي از تخلفات تيمهاي استقلال و پرسپوليس در جريان دربي به دست ما رسيده كه در حال بررسي هستيم ضمن اينكه صحنه هاي اعتراض سرمربي استقلال به داور مسابقه هم در دست بررسي است و به زودي راي خود را در اين خصوص اعلام خواهيم كرد.

اینم از داستان تیم ما اوج گرفت همه تیم و دارن پر پر میکنن :(

کلا مثل تمرینمون اینجارم میریزن بهم:D
عادت کردیم :D

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

اين كميته انظباطي فقط بلده كوشكي و كاظمي رو محكوم كنه؟ چرا هيچ مشكلي براي تماشاگراي پرسپوليس كه اينهمه صندلي رو به عنوان باد بزن و آفتاب گير و ... استفاده ميكردن فكري نميكنه؟ :blink:

جدا با اين كميته كم كم داريم به يه فوتبال بين المللي ميرسيم :lol:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
اين كميته انظباطي فقط بلده كوشكي و كاظمي رو محكوم كنه؟ چرا هيچ مشكلي براي تماشاگراي پرسپوليس كه اينهمه صندلي رو به عنوان باد بزن و آفتاب گير و ... استفاده ميكردن فكري نميكنه؟ :blink:

جدا با اين كميته كم كم داريم به يه فوتبال بين المللي ميرسيم :lol:
اینا دیگه عادی شده واسه ما !

- راستی میگم که هنوزم تصمیم نداری شریک شی ؟ :D

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
نترسيدم، تعويض هايم اجبارى بود

قلعه نويى: صندلى ها را شكستند، روحيه داور به هم ريخت

فارغ از رفتارى كه امير قلعه نويى با بازيكنانش پس از تساوى در دربى داشت و مورد انتقاد قرار گرفت و به لحاظ فنى امير محتاط و يك مربى دفاعى لقب داده شد اما مى توان با صراحت تمام او را مرد دربى ناميد. امير قلعه نويى استقلال را در دربى مقابل پرسپوليسى قرار داد كه نسبت به سال گذشته تغييرات بسيارى را در خود ديده بود. حضور ۵ بازيكن جديد در تركيب استقلال مقابل پرسپوليس اين ادعا را ثابت مى كند … استقلال با مربيگرى قلعه نويى مقابل پرسپوليسى قرار گرفت كه رتبه سيزدهمى را تجربه مى كرد، استقلال مقابل پرسپوليسى قرار گرفت كه نه على كريمى را داشت، نه ابراهيم توره و نه كريم باقرى را! پس مى توان گفت قلعه نويى موفق بوده است. سرمربى استقلال روز گذشته باز هم درباره دربى حرف هايى زد، حرف هايى كه متفاوت تر از قبل است.
آقاى قلعه نويى خسته نباشيد! دربى تمام شد اما هنوز محافظه كارى شما در اين بازى نقل محافل است. همه استقلالى ها از شما توقع داشتند پيروز شويد كه اينگونه نشد.
… باور كنيد خودم هم فقط براى پيروزى وارد ميدان شدم. هفته ها روى دربى فكر كرده بودم. من مربى دربى هستم و اساسا براى پيروزى تيم را ارنج كردم كه متاسفانه اينگونه نشد.
اما روند تعويض هاى شما اين را نشان نمى داد.
تعويض ها برخلاف ميلم بود. مجتبى مصدوم شد و من مجبور شدم كوشكى را وارد زمين كنم تا كار بازيسازى از دفاع شروع شود. در دربى هرگز نترسيدم اين را همه مى دانند كه من مى خواستم پرسپوليس را شكست بدهم.
داشتيد موفق مى شديد اما ۷ دقيقه كم آورديد.
از نتيجه راضى نيستم اگر مى توانستيم آن ۷ دقيقه را هم تاب بياوريم آن وقت يك شاهكار هنرى در كارنامه پرسپوليس ثبت مى شد!
چرا
نمى خواهم بازيكنانم را كوچك كنم اما نگاهى به خريدهاى پرسپوليس بكنيد. آنها خيلى خرج كردند و اصلا با ما قابل قياس نيستند.
خيلى ها معتقدند امير قلعه نويى نبايد با بازيكنانش آن رفتار را مى كرد. قبول داريد
من مسؤوليت شكست را گردن كسى نمى اندازم اما از اين ناراحتم كه چرا بازيكنان ما وظايف خودشان را در زمين اجرا نمى كنند. صد بار گفتم يك بازيكن بايد با همه عشق و با همه وجودش براى استقلال بازى كند. ما اگر با اين اعتقاد وارد زمين بشويم هيچ وقت اشتباه نمى كنيم.
پس مواخذه بازيكنان تان را تأييد مى كنيد
به كوشكى گفته بودم پسر بايد بجنگى، از پيروز هم خواسته بودم با بازيكنان حريف من تو من نكند. با اين حال من فكر مى كنم اين مسائل خانوادگى است و در هر خانواده اى رخ مى دهد.
اين كه مديرعامل با تصميم شما مبنى بر اخراج بازيكنان مخالفت كرده صحت دارد
بعضى ها به دنبال حاشيه سازى هستند. مى خواهند اين وسط از آب گل آلود ماهى بگيرند و جو استقلال را به هم بريزند اما من فكر مى كنم اينكه چه بازيكنى به تمرين بيايد و چه بازيكنى نيايد مسؤوليت اش فقط به عهده سرمربى است. در واقع تصميم گيرى در اين باره در حيطه وظايف من است.
… بگذريم از داورى راضى بوديد
بايد بگويم داورى يكطرفه بود.
اما در برخى صحنه ها به ضرر پرسپوليس هم بود.
اگر آن پنالتى كه واعظى روى برهانى مرتكب شد را مى گرفت روند بازى تغيير مى كرد. همه شما فوتبال را خوب مى شناسيد. ما اگر آن موقع پنالتى مى زديم داستان بازى عوض مى شد البته معتقدم داور به غير از اين صحنه يك اشتباه بزرگ داشت كه از ديد همه پنهان ماند.
كدام اشتباه
ببينيد وقتى صندلى هاى ورزشگاه آزادى شكسته شد داور از نظر روحى- روانى به هم ريخت و كوچك ترين برخوردى را خطا مى گرفت. من فكر مى كنم پس از شكسته شدن صندلى ها توسط عده اى از تماشاگران، داور به شدت تحت تأثير پرسپوليس بود. به هرحال فكر مى كنم استقلال قربانى ناداورى شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا