SonadoR
Registered User
- نوشتهها
- 707
- لایکها
- 0
دوست عزیز من صحبتی از تاکتیک و کلا تاکتیک مربیا نکردم.صحبت بنده در مورد این دوستمون و نقطه مشترک ایشون با صحبت های بعد بازی قلعه نویی بود.هردو دنبال اینن که یه جوری حاشا کنن.به قول شما بازی 1-1 تموم شد به نفع داور.خوب حاشا کردن چه صیغه ای هست دیگه.استقلال مو قعیت داشت پرسپولیسم داشت.حالا بیام بگیم استقلال داشت پرسپولیس نداشت که چی بشه؟ایشون داره عکس و می بینه می گه خط کجه دوربین کجه زمین کجه آفتاب کجه هوا کجه و....اصلا سیار کیه؟داور چیه داور کجاست.این که نشد حرف مرد حسابی.تو عکس هم به نظر بنده توپ هنوز از پای جباری جدا نشده.در مورد حرکت قربانی هیچ اما و اگری وجود نداره اما در مورد صحنه های دیگه چه پنالتی استقلال چه 2تا پنالتی پرسپولیس و بقیه صحنه ها بهتره منتظر برنامه نود بشیم.دوست عزیزم ، عملکرد مربی های هر دو تیم مشکل داشت
درسته ، استقلال یک نیمه برای حفظ گل دفاع کرد و به توپ های ارسالی پشت دفاع دل بسته بود ولی تاکتیک پرسپولیس چی بود ؟؟ تکیه به غنای فردی بازیکن های تکنیکیش .. بعد از گل هم فرستادن توپهای بلند تو 18 قدم اس اس ... حتی آتسو هم از تو دفاع سانتر میکشید رو دروازه .. درسته ؟
رفیق به نظرم داربی بعلت حساسیت بالاش اصلا نمیتونه تاکتیک پذیر باشه
( این عرضم درباره تفسیرتون از نتیجه گیری های قلعه نوعی بود )
در ضمن از این اما و اگر ها زیاده .. من حق رو تو صحنه خطای پیروز به شما میدم ولی ما هم از این صحنه ها کم نداشتیم .. نمونه بارزش هم خطای واعظی رو آرش که " فکر کنم " باید منجر به اخراج اون هم میشد چون موقعیت تک به گل بوده
در مورد بازی هم تو نیمه اول هر 2تیم موقعیت هایی داشتن.استقلال تو عمق دفاع 4نفره پرسپولیس با مهاجم سرعتی برنامه داشت که این طبیعی هست و پرسپولیسم چون استقلال با 3دفاع مرکزی بازی می کرد مجبور بود از کنارها وارد بشه که اینم طبیعی هست.تو نیمه دوم هم استقلال به محض اینکه گل و زد کشید عقب برای دفاع از گلش به طوری که فقط برهانی میونه زمین بود.با این روش پرسپولیس یه نیمه حمله کرد شما هم بهتر از من باید اینو بدونی که تنها راه باز کردن همچین روشی سانتر از جناحین و شوت از راهه دور و کارای ایستگاهی هست.پس اینکه بیاین اینجا و با این لحن بپرسین
درست نیست چون استقلال هم چیزی که اراعه داد اکر کمتر از پرسپولیس نباشه اندازه پرسپولیس بود.پس بهتره 2تاش یه لحن باشه.در مورد سیستم ها هم اگه بحثی داشتین چون بحث خیلی مفصلی هست می تونیم تو مسنجر صحبت کنیم چون تایپ به زبان شیرین پارسی برای بنده خیلی سخت و وقتگیر هست.تاکتیک پرسپولیس چی بود ؟؟ تکیه به غنای فردی بازیکن های تکنیکیش .. بعد از گل هم فرستادن توپهای بلند تو 18 قدم اس اس
خیلی خوبه آدم یه طرفه به قاضی نره.