بنا به توصیه های دوستان در این فروم از
پارسی نت خدمات گرفتم ولی اصلا راضی نیستم
اصلی ترین مشکل من سرعت پایینه....
اون موقع که ما سرعت پارسینت با وجود نبود پشتیبانی توصیه کردیم ، این شرکت به اسم 256 در عمل به شما 512 میداد، در حال حاضر بین قیمتهای تهران کرج فرق گذاشتن و 512 را گرانتر میفروشه و الان که من این متن مینویسم در عمل گرانترین و یکی از بی کیفیترین 512 حجمی در کرج داره، و به طوریکه به صراحت میتونم بگم الان کیفیت برخی اینترنهتای غیر حجمی در کرج بهتر به مراتب بهتر است، چند ماه پیش مدیریت پارسینت عوض شد و پارسینت تهران پوشش کرج را کاملا به نمایندگی روبروی بانک مسکن شهدا واگذار کرد، بعد از بهم خوردن قرارداد فناوا با پارسینت تهران، به مدت یکی هفته ای سرویس در اکثر اوقات قطع بود و نماینده کرج میگفت داریم پهنای باند افزایش میدیم!!! دروغ به این شاخداری
بعد که وصل شد یکماه از کیمیا سرویس میگرفتن که کیفیت اینترنت روزانه افت کاملا تابلویی کرد و صداشم در نیاوردن و همه فکر میکردن مثل گذشته از فناوا میگیرن؛
بعد یکماه تا الان به ظاهر رفتن زیر مجموعه IP فناوا ولی الله علم، گرچه سرعت مثل گذشته نبود ولی خوب با بیشتر شدن مشترکین شرکت در حد سرویس حجمی بود بین 160 تا 300 در اکثر اوقات روز
در چند هفته گذشته در اکثر ساعات سرعت بطرز بسیار فجیعی افت کرده و ویروسی شبکه ای هم به نامMS03-026_RPC_DCOM_REMACT_EXPLOIT که توضیحش در لینک زیر موجوده
http://www.trendmicro.com/vinfo/secadvisories/default6.asp?VName=MS03%2D026%5FRPC%5FDCOM%5FREMACT%5FEXPLOIT
حدود هر پنج دقیقه یکبار به ویندوز XP من حمله میکنه، (البته غالب ویروس کشهای معمول رایج در کشور توانایی شناسایی Network Virus را ندارند و اینکار معمولا سیتمهای امنیتی سرورها و روترها انجام میدن و بهترین راه مقابله استفاده از ویندوز با آخرین Service Pack ودر درجه بعد Update ویندوز)
نکته بسیار جالب اینکه سرعت در برخی روزها حتی در ساعات اولیه صبح فرق چندانی با شبانه نداره!!! در حالیکه مثلا اگه در شب 100 نفر connect باشن در ساعت مثلا هفت ونیم 10 نفر connect هستند، سرعت بطور انفجاری در برخی ساعات وحتی ظرف چندین دقیقه ناچیز در طول روز بالا و پایین میره که کاملا تابلو که اشخاصی احتمالا با نام Admin از پشت روتر و ISA Server از پهنای باند شرکت دارن سو استفاده میکنن، دانلود هر یک گیگابایت با سرعت 512 واقعی به حداقل حدود 5 ساعت وقت نیاز داره و با برقی که کامپیوتر Pentium4 با یک کارت گرافیک رده متوسط 100 تومنی در 5 ساعت (با نرخ یارانه ای) مصرف میکنه کمتر از 500 تومن نیست، بنابراین اینکه چطور یک عده با 500 یا کمتر کار دانلود انجام میدن دلیل تغییرات انفجاری متوسط سرعت در یک بازه چند دقیقه ای (مثلا از 20 کیلوبیت به 320 کیلوبیت!!)
البته نمایندگان اوسکول کرج (قصد توهین ندارم ولی اوسکولی مال چند دقیقشون) سر از این مسائل در نمیارن و دائم در حال کشیدن سیگار تشریف دارن، وقتی هم چیزی بهشون گفته بشه بیت را با بایت قاطی میکنن و مساله میکشونن به حاشیه، از کیلوبیت هم آنچنان سر در نمیارن و بهتر اگه عددی میدید کیلوبایت بدید، اگر بتونین یک جوری حالیشون کنید خیلی خوب میشه، من تا دو سه هفته دیگه اکانت دارم اگه سرعتش درست شد بهتون اطلاع میدم وگرنه بنابراظهارنظر دوستمون که 128 داره 16 کیلوبایت کارمیکنه همین شاتل در شرایط فعلی بسیار بهتره.
------------------------------------------- فرمول جهت تبدیل اگه اطلاعاتتون کافی نیست ---------------------------
512kbps / 8b = 64kBps
b بیت
B بایت (هر هشت بیت میشه یک بایت)
kbps کیلوبیت در ثانیه
kBps کیلوبایت در ثانیه
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن من تست سرعت به طور اصولی انجام میدم و یک ویندوز مخصوص و جداگانه ریختم که فقط به عنوان اطمینان از سرعت بدست آمده در ویندوز اصلیم و از بین رفتن احتمال امکان اشتباه روی کامپیوترم رو اون هم تست تکرار میکنم.
دو نمونه سرعت امروز در دو ساعت مختلف: