• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید اشتراکی مجموعه آموزش زبان انگلیسی Dialog شبکه آموزش

timemachine2029

Registered User
لایک‌ها
129
به نظر من که این مجموعه رو باید روی dvd با کیفیت رایت کرد.
مثلا دیسک 250 تا 300 تومنی.
مشکل رایت هم و خرابی هم توش کم میشه.
مثلا دیسکی مثل GR-8

Last edited:

meysammagical

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان اگه کسی میخواد این مجموعه رو تهیه کنه و برای بقیه رایت کنه بزاره 20 نفر تکمیل بشه
اینکه یکی میگه من میخرم و یکی یکی برای بقیه رایت میکنم باید بگم خودش ضرر میکنه چون به محض اینکه اولیش فروش بره نهایتا بتونه 3-4 تا دیگه با اون قیمت بفروشه چون خیلی زودتر از اونی که فکرش رو بکنه این مجموعه با قیمت اشتراکی تاپیکش زده میشه
پس یا تهیه کن و خودت تاپیک فروش اشتراکیش رو بزن یا اینکه بزار 20 نفر یا بیشتر بیان و سهم اشتراکی رو واریز کنند
دوستان یکم سریعتر بیان و اعلام آمادگی کنند تا زودتر به یه نتیجه ای برسیم

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر من که این مجموعه رو باید روی dvd با کیفیت رایت کرد.
مثلا دیسک 250 تا 300 تومنی.
مشکل رایت هم و خرابی هم توش کم میشه.
مثلا دیسکی مثل GR-8
دی وی دی بهتر هم میشه استفاده کرد، مثلا Ridata یا Verbatim . اما خب هزینه تهیه مجموعه کمی بالاتر میره( حدود 2500 تا 3000 تومان)
میتونیم درخواست دوستان را به 2 حالت تقسیم کنیم:
- با دیسک ارزان قیمت، 18500 تومان
- با دیسک قیمت متوسط، 21000 تومان
اینطوری دوستان قدرت انتخاب خواهند داشت.

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
از دوستان اگه کسی میخواد این مجموعه رو تهیه کنه و برای بقیه رایت کنه بزاره 20 نفر تکمیل بشه
اینکه یکی میگه من میخرم و یکی یکی برای بقیه رایت میکنم باید بگم خودش ضرر میکنه چون به محض اینکه اولیش فروش بره نهایتا بتونه 3-4 تا دیگه با اون قیمت بفروشه چون خیلی زودتر از اونی که فکرش رو بکنه این مجموعه با قیمت اشتراکی تاپیکش زده میشه
پس یا تهیه کن و خودت تاپیک فروش اشتراکیش رو بزن یا اینکه بزار 20 نفر یا بیشتر بیان و سهم اشتراکی رو واریز کنند
در تکمیل صحبتهای شما که تایید حرفهای قبلی من هست، باید بگم که کلا بحث خرید و فروش چنین مجموعه های گران قیمتی، منتفی هست. چون اگر کسی بخواهد این مجموعه را خودش از سروش سیما تهیه کنه و اینجا تاپیک فروش براش باز کنه، بااین قیمتهای اشتراکی که فعلا در این فرومها رایجه ( دیسکی 500تومان) باید 29 سری از این مجموعه را بفروشه تا پول 200 هزار تومانی که برای خرید مجموعه پرداخت کرده، براش تسویه بشه و اگر بیشتر فروخت که میشه سودش!
که با توجه به اینکه با فروش چند سری اول، این مجموعه تو لیست دیگر فروشنده ها میره، احتمال اینکه بتونه همون 29 سری را بفروشه خیلی کمه، چه برسه به اینکه بخواهد سودی هم بکنه!

mehryar

Registered User
لایک‌ها
255
خوب منم برای تهیه دوباره مجموعه هستم!
امیدوارم اینبار به جایی برسیم...

M A H T@ B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دی وی دی خام مصرفی t-gate هست.
دلیل اینکه تا 20 نفر مشارکت کننده، هزینه را واریز نکنند برای دوستان ارسال نمیشه هم کاملا مشخصه. تهیه چنین مجموعه ای که هزینه بالایی داره ( حدود 200 هزار تومان) چنانچه یکی از دوستانی که مجموعه را زودتر از بقیه دریافت میکنند، بیاد و تو همین فروم یک تاپیک فروش راه بندازه و با قیمت خیلی پایینتر شروع بفروش این مجموعه بکنه، دیگه کسی نمیاد هزینه مشارکت در خرید مجموعه را پرداخت کنه و بنده یا هر دوست دیگه ای که این مجموعه را از سروش سیما تهیه میکنه،بشدت متضرر خواهیم شد.
من به همه این قول را میدم و ضمانت هم میکنم، روزی که آخرین مشارکت کننده، مبلغ را به حساب من واریز کنه، طی حداکثر 2 روز بعد، سفارش همه دوستان در یک روز براشون پست میشه.
موفق باشید

دوست عزیز فکر نمیکنید بحث رو یکم عوض کردید؟ ما پیشنهاد دادیم که یکی بخره و به تدریج توزیع کنه.شما هم قبول فرمودید یا من اینجوری برداشت کردم.حالا میفرمایید 20 نفر پول بریزن بعد ارسال میشه؟خب این کار رو با توجه به سودی هم که توزیع کننده میخواد برداره اکثر دوستان میتونن بر عهده بگیرن.ضمنا شما 460 تا دی وی دو رو تو دو روز چه جوری میتونید رایت کنید؟
من از سوابق این تاپیک فقط همینا رو میدونم که این چند روز خوندم و به نظرم هم کار عاقلانه ای نمیاد که 17000 تومان بریزم به حساب یک آی دی که اصلا نمیشناسمش و ...
من هیچ داوری در مورد دوستمون که قبلا عهده دار این اشتراک بودن نمیکنم و نفی و اثبات درستی کارشون رو به عهده زمان میزارم ولی با کمال احترام خودم هم حاضر نیستم اشتباهی رو که دوستان از نظر من انجام دادن تکرار کنم.
فقط زمانی میتونم اعتماد کنم که چند نفر از دوستان تایید کنن کار به دستشون رسیده و این با فرمایشات شما ظاهرا ممکن نیست.
اگه دیگر دوستان با این کار موافق باشند من منتظر میشم تا نفر 21 باشم که ازتون خرید کنم یا اینکه دوست دیگری زحمت ارسالش رو بکشه.
من امروز قیمت رایت رو هم پرسیدم گفتند اگه 500 تا بخواین دونه ای 100 تومن میگیرن رایت میکنن.
امیدوتارم حرفای منو به دل نگیرید ولی 20 تا 18500 تومن میشه 370000 تومان که میتونه هر کسی رو وسوسه کنه تا راهی رو که این تاپیک یه بار رفته دوباره بره.
من دیگه مداخله ای تو جریان ان تاپیک نمیکنم و منتظر نظر دوستان میمونم.

Last edited:

M A H T@ B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در تکمیل صحبتهای شما که تایید حرفهای قبلی من هست، باید بگم که کلا بحث خرید و فروش چنین مجموعه های گران قیمتی، منتفی هست. چون اگر کسی بخواهد این مجموعه را خودش از سروش سیما تهیه کنه و اینجا تاپیک فروش براش باز کنه، بااین قیمتهای اشتراکی که فعلا در این فرومها رایجه ( دیسکی 500تومان) باید 29 سری از این مجموعه را بفروشه تا پول 200 هزار تومانی که برای خرید مجموعه پرداخت کرده، براش تسویه بشه و اگر بیشتر فروخت که میشه سودش!
که با توجه به اینکه با فروش چند سری اول، این مجموعه تو لیست دیگر فروشنده ها میره، احتمال اینکه بتونه همون 29 سری را بفروشه خیلی کمه، چه برسه به اینکه بخواهد سودی هم بکنه!

البته فکر کنم من عرض کردم که دوستان اعلام آمادگی کنن و قول بدن از کس دیگه ای نخرن یا اینکه میشه هر نفر مثلا 5 تومن بریزه به حساب شما تا دیگه واسش نصرفه که از کس دیگه ای خرید کنه.
کس دیگه ای هم بخواد بفروشه فکر نمیکنم ارزونتر از 15000 تومن بفروشه این مجموعه رو.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
البته فکر کنم من عرض کردم که دوستان اعلام آمادگی کنن و قول بدن از کس دیگه ای نخرن یا اینکه میشه هر نفر مثلا 5 تومن بریزه به حساب شما تا دیگه واسش نصرفه که از کس دیگه ای خرید کنه.
کس دیگه ای هم بخواد بفروشه فکر نمیکنم ارزونتر از 15000 تومن بفروشه این مجموعه رو.
حالا من یه سئوال دارم !
ما چطور اعتماد کنیم که شما میفرستید !؟
این موضوع رو کامل شفاف بفرمائید به نظرم بچه ها براشون این موضوع روشن بشه دیگه موردی نباشه..

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز فکر نمیکنید بحث رو یکم عوض کردید؟ ما پیشنهاد دادیم که یکی بخره و به تدریج توزیع کنه
احتیاجی نیست تمام مطالب این تاپیک را بخونید، شما اگر عنوان تاپیک را درست بخونید،متوجه میشید که من بحث را عوض کردم یا شما.
خب این کار رو با توجه به سودی هم که توزیع کننده میخواد برداره اکثر دوستان میتونن بر عهده بگیرن
خب بسم اله، من یکی که از خدامه این اکثر دوستان، یا علی بگند و شروع کنند.
ضمنا شما 460 تا دی وی دو رو تو دو روز چه جوری میتونید رایت کنید؟
فقط محض اطلاع بگم که رایت این تعداد دیسک برای من فقط 6 ساعت کار میبره، دو روز هم گفتم برای اینکه به کارهای خودم هم باید برسم.
من از سوابق این تاپیک فقط همینا رو میدونم که این چند روز خوندم و به نظرم هم کار عاقلانه ای نمیاد که 17000 تومان بریزم به حساب یک آی دی که اصلا نمیشناسمش و ...
من هیچ داوری در مورد دوستمون که قبلا عهده دار این اشتراک بودن نمیکنم و نفی و اثبات درستی کارشون رو به عهده زمان میزارم ولی با کمال احترام خودم هم حاضر نیستم اشتباهی رو که دوستان از نظر من انجام دادن تکرار کنم.
فقط زمانی میتونم اعتماد کنم که چند نفر از دوستان تایید کنن کار به دستشون رسیده و این با فرمایشات شما ظاهرا ممکن نیست.
قبلا هم گفتم که هر کدوم از دوستانی که نمیتونه اعتماد کنه، بهم پی ام بده، من اطلاعات لازم برای این اعتماد سازی را براشون ارسال میکنم.
به نظر من این فکر خوبیه، دوستانیکه نمیتونند اعتماد کنند، درابتدا 5000تومان واریز کنند و پس از ارسال بسته های دوستانیکه در ابتدا کل مبلغ را پرداخت کردندو تاییده این دوستان، بقیه مبلغ را واریز کنند.
موفق باشید

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
با این حساب

این دوست عزیزمون مجموعه رو میخرن
برای تایید حرفشون فاکتور و یا شماره خریدشون رو از سروش اعلام میکنند که با داشتنش و تماس به سروش سیما قابل پیگیریه
البته دوست عزیزم سوء تفاهم نشه , بنده زحمتی که شما میکشید رو درنظر دارم و روی کار شما شکی ندارم , یه ضرب المثل هست که میگه مارگزیده از ریسمون سیاه و سفید میترسه.

بعد از تکمیل 20 نفر تعدادی مبلغ 5000 تومان و تعدادی بصورت دلخواه کل مبلغ رو واریز میکنن

پس از تایید رسیدن بسته توسط دوستانی که کل مبلغ رو واریز کردند , سایر دوستان مابقی مبلغ رو واریز میکنن و بستشون ارسال میشه.

اگر همه موافق هستید اعلام کنید سریعتر به ماجرای این اشتراک خاتمه بدیم.

M A H T@ B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا من یه سئوال دارم !
ما چطور اعتماد کنیم که شما میفرستید !؟
این موضوع رو کامل شفاف بفرمائید به نظرم بچه ها براشون این موضوع روشن بشه دیگه موردی نباشه..

شما اولین پست های منو تو این تاپیک میخوندید شیوه شو گفته بودم.
ضمنا من از کسی اعتماد نخواستم.
خودمم الکی به کسی اعتماد نمیکنم.

M A H T@ B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قبلا هم گفتم که هر کدوم از دوستانی که نمیتونه اعتماد کنه، بهم پی ام بده، من اطلاعات لازم برای این اعتماد سازی را براشون ارسال میکنم.

من نمینونم اعتماد کنم.شما اعتماد سازی کنید لطفا.

M A H T@ B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما طبق پیشنهاد خودتون 5000 تومان در ابتدا واریز کنید پس از تایید رسیدن بسته به دست دوستان مابقی رو واریز کنید.

آقای اسماعیلی وقتی ایشون طبق گفته خودشون میتونن اعتماد سازی کنن خب چه کاریه دو بار برم بانک.
ایشون اعتمادسازی که کردن من کل مبلغ رو میریزم به حسابشون.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
کلا تو پی تی جدیدا از این بحث ها و دلخوریها زیاد پیش میاد !
..
خب شما وقتی از کسی اعتماد سازی میخواید ما هم 100% از شما هم میخوایم مهتاب خانم/اقا !
به هر حال این صحیح نیست که میفرمائید ایشون باید اعتماد سازی بکنن و شما نیازی ندارید !
اگه به پست باشه میشه همون قضیه آی دی که خودتون گفتین خب شما خودتون صادقانه بگم یه جور تازه وارد به حساب میاین که بچه های پی تی بهش میگن تنگنا من قصد توهینی ندارم همینجا بگم فقط دارم شفاف سازی میکنم چون احساس میکنم جو داره متشج میشه !
به هر حال خدمت دوستان عرض کنم که به نظر منم نظریه دوستمون sinaarian کاملا منطقی ه ! خب !
برای اینکه ایشون اعتماد به ارسال ایشون بشه .. یه نفر به عنوان معتمد انتخاب میشه .. مبلغ هارو دریافت میکنه !
و اقای sinaarian یه دونه به عنوان نمونه به معتمد میده .. و بعد تائید که شد باقی پول رو میدیم واسه همه ارسال شه ! نشد معتمد متعهد میشه بده ..
خوبه؟!

- موضوع تازه عضوی و اینارو گفتم که هی واسه آیدی اینا میگید به قدمت آیدی هم دقت کنید ! 100% واسه دوستان پی تی همه مشخصه کسی که از سال 2006 عضوه با کسی که سال 2008 میاد عضو میشه زمین تا اسمون فرق داره ! اونی که سال 2006 عضو میشه حداقل 1% بچه های پی تی میشناسنش .. !

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0

شدیدا تایید میشه ..... :happy:

کلا تو پی تی جدیدا از این بحث ها و دلخوریها زیاد پیش میاد !
..
خب شما وقتی از کسی اعتماد سازی میخواید ما هم 100% از شما هم میخوایم مهتاب خانم/اقا !
تایید میشه .....
یه پیشنهاد دارم .......
آقا مگه این مجموعه 2 سری نیست ؟
ما تا 10 سال دیگه هم پست بدیم ، از اونجا که این تاپیک بد سابقه است ، به 20 نفر نمی رسیم ! :blink:
پیشنهاد من اینه که ما اول با سقف 15 نفر سری اول این مجموعه رو که قیمتش 66000 تومنه بخریم ....
بعد از خریداری و پخش ، برای سری دوم اقدام می کنیم ، که مطمئنا دیگر دوستان هم اعتماد میکنن و شاید بیشتر از بیست نفر هم داوطلب بشن ....:happy:
---------------------------------------------------
با فرض اینکه 15 نفر بشیم و سری اول مجموعه هم 8 تا دی وی دی باشه و روی دی وی دی 250 تومنی هم رایت بشه :
برای خرید مجموعه میوفته نفری 4400
2800 برای دی وی دی و حق الزحمه ی رایت
و 1600 تومن هم پست ....
-------------------------------------------------
که مجموعا میشه : 8800 تومان
و زحمتش هم میوفته گردن سینا جان :happy:
حالا اگر کسی به این 8 تومن هم اعتماد نکرد ! :blink: همون مبلغ اولیه رو میده یعنی 4400 ، و بعد از اینکه دوستان اعلام وصول مجموعه رو کردند بقیه پول رو واریز میکنه و مجموعه براش ارسال میشه ......
فقط میمونه زدن تاپیک جدید که یا سینا جان یا اسماعیلی عزیز زحمتش رو می کشن .....
اگر موافقید که بسم الله .....
در پناه ایزد یکتا :happy:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
شدیدا تایید میشه ..... :happy:

تایید میشه .....
یه پیشنهاد دارم .......
ما تا 10 سال دیگه هم پست بدیم ، از اونجا که این تاپیک بد سابقه است ، به 20 نفر نمی رسیم ! :blink:
پیشنهاد من اینه که ما اول با سقف 15 نفر سری اول این مجموعه رو که قیمتش 66000 تومنه بخریم ....
بعد از خریداری و پخش ، برای سری دوم اقدام می کنیم ، که مطمئنا دیگر دوستان هم اعتماد میکنن و شاید بیشتر از بیست نفر هم داوطلب بشن ....:happy:
با فرض اینکه 15 نفر بشیم و سری اول مجموعه هم 8 تا دی وی دی باشه و روی دی وی دی 250 تومنی هم رایت بشه :
و 1600 تومن هم پست ....
حالا اگر کسی به این 8 تومن هم اعتماد نکرد ! :blink: همون مبلغ اولیه رو میده یعنی 4400 ، و بعد از اینکه دوستان اعلام وصول مجموعه رو کردند بقیه پول رو واریز میکنه و مجموعه براش ارسال میشه ......
فقط میمونه زدن تاپیک جدید که یا سینا جان یا اسماعیلی عزیز زحمتش رو می کشن .....
اگر موافقید که بسم الله .....
در پناه ایزد یکتا :happy:
چه تاپیکی ! ؟

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
منم بزارید تو لیست واسه تهیه مجموعه .....

ممنون

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0

به نکته ی دقیقا ظریفی اشاره کردی .... ! :blink:
یادم رفت توضیح بدم ....
به دو دلیل می گم ، تاپیک جدید برای اشتراک این مجموعه بزنیم :
دلیل اول اینکه این تاپیک بد سابقه است و ......
دلیل دوم اینکه اگر از یوزر های جدید کسی وارد بشه فکر میکنه باید کل 26 صفحه رو بخونه ، در نتیجه بی خیال میشه !:blink:
----------------------------------------------
این پیشنهاد از این پایینیه جداست .....
اگر موافقید ( با یکیش یا هردوش ) بگید که یا سینا یا اسماعیلی برن تو کارش ....

یه پیشنهاد دارم .......
و 1600 تومن هم پست ....

-----------------------------------------------

موید باشید
در پناه او که یکتاست :happy:

Imdb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر جناب bnc کار خرید این مجموعه و پخش رو بر عهده بگیرن من هستم !!

بالا