از دوستان اگه کسی میخواد این مجموعه رو تهیه کنه و برای بقیه رایت کنه بزاره 20 نفر تکمیل بشه
اینکه یکی میگه من میخرم و یکی یکی برای بقیه رایت میکنم باید بگم خودش ضرر میکنه چون به محض اینکه اولیش فروش بره نهایتا بتونه 3-4 تا دیگه با اون قیمت بفروشه چون خیلی زودتر از اونی که فکرش رو بکنه این مجموعه با قیمت اشتراکی تاپیکش زده میشه
پس یا تهیه کن و خودت تاپیک فروش اشتراکیش رو بزن یا اینکه بزار 20 نفر یا بیشتر بیان و سهم اشتراکی رو واریز کنند
دوستان یکم سریعتر بیان و اعلام آمادگی کنند تا زودتر به یه نتیجه ای برسیم
شدیدا تایید میشه ..... :happy:
کلا تو پی تی جدیدا از این بحث ها و دلخوریها زیاد پیش میاد !
..
خب شما وقتی از کسی اعتماد سازی میخواید ما هم 100% از شما هم میخوایم مهتاب خانم/اقا !
تایید میشه .....
یه پیشنهاد دارم .......
آقا مگه این مجموعه 2 سری نیست ؟
ما تا 10 سال دیگه هم پست بدیم ، از اونجا که این تاپیک بد سابقه است ، به 20 نفر نمی رسیم ! :blink:
پیشنهاد من اینه که ما اول با سقف 15 نفر سری اول این مجموعه رو که قیمتش 66000 تومنه بخریم ....
بعد از خریداری و پخش ، برای سری دوم اقدام می کنیم ، که مطمئنا دیگر دوستان هم اعتماد میکنن و شاید بیشتر از بیست نفر هم داوطلب بشن ....:happy:
---------------------------------------------------
با فرض اینکه 15 نفر بشیم و سری اول مجموعه هم 8 تا دی وی دی باشه و روی دی وی دی 250 تومنی هم رایت بشه :
برای خرید مجموعه میوفته نفری 4400
2800 برای دی وی دی و حق الزحمه ی رایت
و 1600 تومن هم پست ....
-------------------------------------------------
که مجموعا میشه : 8800 تومان
و زحمتش هم میوفته گردن سینا جان :happy:
حالا اگر کسی به این 8 تومن هم اعتماد نکرد ! :blink: همون مبلغ اولیه رو میده یعنی 4400 ، و بعد از اینکه دوستان اعلام وصول مجموعه رو کردند بقیه پول رو واریز میکنه و مجموعه براش ارسال میشه ......
-------------------------------------------------
فقط میمونه زدن تاپیک جدید که یا سینا جان یا اسماعیلی عزیز زحمتش رو می کشن .....
اگر موافقید که بسم الله .....
---------------------------------------------------
در پناه ایزد یکتا :happy: