من سه روزه که به یک مشکلی در رابطه با اینترنت ADSLام برخوردم، توی تاپیک مربوطه هم پرسیدم اما گفتم چون شاید مشکل نرم افزاری و مربوط به کامپیوتر باشه، اینجا هم مطرح کنم شاید کسی بتونه کمکم کنه.
5شنبه صبح که کامپیوتر رو روشن کردم، دیدم چراغ status مودم روشنه ولی اینترنت قطعه، خوب این قطعی چند وقتیه که بعضی وقتها پیش میاد و چند دقیقه بعد حل میشه. اما بعد از مدتی که گذشت و دیدم مشکل حل نشد، دیدم مودم هم پینگ نمیشه. خلاصه با پشتیبانی که تماس گرفتم، وقتی گفتم مودم هم پینگ نمیشه، گفت که مودم رو ریست سخت افزاری کن و من اومدم بکنم دیدم هرچی دکمه ریستش رو میزنم، ریست نمیشه. خلاصه گفت که تلفنی کاری نمیتونه بکنه و باید شنبه کارشناس حضوری بفرستند.
تا گوشی رو گذاشتم، یک کمی دیگه به این دکمه ریست مودم ور رفتم و ریست شد و کامپیوتر رو هم ریستارت کردم و دیدم که مودم پینگ میشه اما کانکشن برقرار نیست. دوباره زنگ زدم پشتیبانی و گفتم اینجوری، رفتم توی ستاپ مودم و یوزرنیم و پسورد رو وارد کردم و اما وصل نشد. باز هم گفت که کاری نمیتونه بکنه و باید کارشناس حضوری بیاد و تازه گفت چون مودم رو از ما نگرفتید تحت پشتیبانی نیست و از این حرفا!
باز گوشی رو که گذاشتم، یک کم دستکاری کردم و یک ریستارت دیگه، کانکت شد!!!! یک نیمساعتی هم آنلاین بودم، بعد خاموش کردم و رفتم. حدود 6.5 عصر که باز روشن کردم، وصل بود و یه خورده اینترنت گردی کردم که قطع شد، بعدش هر کاری کردم درست نشد، یعنی یکبار چند ثانیه وصل شد ولی بعدش قطع شد. کلی باهاش ور رفتم. با Lan وصل بود،گفتم شاید مشکل از کارت شبکه باشه و با usb وصل کردم، کانکت نشد تا اینکه جالبه آخرش اصلا چراغ usb اش هم خاموش شد که من دوباره Lan رو وصل کردم و باز ریست مودم و کامپیوتر، تا بالاخره وصل شد. تا آخر شب دو یه بار وسطش قطع شد و هر بار خود بخود درست شد.
فردا صبحش هم فقط اولش وصل نبود که اونهم صبر کردم، بعد از دو سه دقیقه خودش وصل شدم تا پیش از ظهر هم قطع نشد بعدش من رفتم بیرون. اما شب دیگه حرصم رو در آورد، همینجور هر 7-8 دقیقه یکبار قطع میشد، بعد چند دقیقه بعدش وصل میشد. البته توی این چند بار دو بارش هم که مودم رو خاموش روشن کردم، وصل شد.
امروز شنبه هم باز هر چند وقت یکبار قطع میشه، بعضی وقتها خودش وصل میشه، بعضی وقتها مودم رو خاموش روشن میکنم حدود 1 یا 2 دقیقه که از روشن کردن مودم میگذره، وصل میشه.
خلاصه حسابی گیج شدم؛ نمیدونم مشکل از کجاست. از مودمه؟ اگه از مودمه میشه که اینطوری یه چند وقت درست شه و بعد خراب بشه؟ از کامپیوتره؟ ویروسی چیزی؟ یا از طرف سرویس دهنده هست و به روی خودشون نمیارن.
کسی ایده ای، راه حلی چیزی داره؟
متاسفانه به کامپیوتر دیگه دسترسی ندارم که با اون امتحان کنم.